Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

Не`ам думи.

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 27 минути, Коркодила написа:

Уникат!!!

IMG_0607.jpeg

Абе, Пуяк смотан! Че ти и сам си правеше толкова години мусака, а сега взе че се ожени, та друг да ти я прави ли? Ай престани да се излагаш бре момче. Тук в махалата хората ядат свински врат, а не като теб - 15 години - на картофи! И плодовете ти са взели-дали. Те са същите в същата купа, както бе ги снимал преди месец. Поне тях ги смени бре. Ще те хване рядкото щастие и ще омажеш стените на къщата. 

преди 2 минути, adobeaa написа:

Не`ам думи.

Що, човека вечеря на нощна лампа и изгасен телевизор. Този телевизор от доста време не сме го виждали да работи, или е развален или няма пари да си плати кабелната телевизия. Бирата с млечната салата няма да я коментирам, дано да има смекта.

преди 1 минута, Колев 74 написа:

Ще те хване рядкото щастие и ще омажеш стените на къщата. 

Аз за същото си помислих като видях снимката.

преди 2 часа, Коркодила написа:

Жената прави мусака. За утре имам още принцеси със сиране, обаче сега ми пече и балатони. Колегите като ги гледам сиромасите как ходят само със сух хляб, кви жени имат, то по-добре куче да си вземат. Барем то ще им бъде вярно. Ей големи мухльовци се навъдиха.

Ми може да са се оженили по любов.Тогава не ти пука има ли мусака или кюфтета.Иначе,че се “развалиха” мъжете,така е…. Днес пак видях един с дълги нокти,че и лакирани в различни цветове…започвам да се притеснявам,че когато стане голяма дъщеря ми няма да може да си намери мъж 😕 

преди 3 минути, Звяра! написа:

Що, човека вечеря на нощна лампа и изгасен телевизор. Този телевизор от доста време не сме го виждали да работи, или е развален или няма пари да си плати кабелната телевизия. Бирата с млечната салата няма да я коментирам, дано да има смекта.

Аз за същото си помислих като видях снимката.

Това момче първите години беше напълно в ред, но виж, като попаднеш в Нидерландия, какво причинява "тревата" от магазините. Поне дано е посещавал нощните клубове с момите по витрините. Щеше да се научи как се прави дете, а не да си взема наготово.

• Автор
преди 7 часа, AAUUXX написа:

Единия за малко да си направи hard reset с таз лопата у главъта дет са би :D

Напомнят ми на дедо поп и Емо Костов

преди 5 часа, adobeaa написа:

Сега очаквам и "Ранобудна птичка" да си направи блог и да стане мазаляк.

Аз го чета без Т-то и бая се коокорих докат го схвана

преди 11 минути, Тетя написа:

Ми може да са се оженили по любов.Тогава не ти пука има ли мусака или кюфтета.Иначе,че се “развалиха” мъжете,така е…. Днес пак видях един с дълги нокти,че и лакирани в различни цветове…започвам да се притеснявам,че когато стане голяма дъщеря ми няма да може да си намери мъж 😕 

Така е истинските мъжкари сме на изчезване. За такива като дъщеря ти, ще останат такива като мен, които ти наричаш ,,Бай Ганьовци,, 

преди 4 минути, Коркодила написа:

Така е истинските мъжкари сме на изчезване. За такива като дъщеря ти, ще останат такива като мен, които ти наричаш ,,Бай Ганьовци,, 

Дай дефиниция на “истински мъжкар”. Ганьо е държание и то не готино.

преди 22 минути, Колев 74 написа:

Тук в махалата хората ядат свински врат, а не като теб - 15 години - на картофи!

Абе овчи, ако ти кажа, че свинското месо на запад е най-ефтиното сигурно ще се гръмнеш. Поне да беше казал, че ядат сюмга във вашата махала… ама то твоя акъл само до свинското стига…….. Бегай да цункаш прасето по д*пето и да ядеш пърлена кожа и пача.

преди 10 часа, petie1 написа:

Аз го чета без Т-то и бая се коокорих докат го схвана

Това не го разбрах... Майнатаму.

Кажи си настройките на ЕОН, че ми писна. Settings>Apps>See all>System apps> и чак тогава търся, между 10 000  файла.

току-що, Тетя написа:

Дай дефиниция на “истински мъжкар”. Ганьо е държание и то не готино.

Да изглежда като мъж и да се държи като мъж. Ганьо е нарицателно за селянин, но те поне не си бръснат ръцете и не си лакирват ноктите. И сигурно, ако дойде такъв на село ще го набиеме.

• Автор
преди 3 минути, adobeaa написа:

Това не го разбрах... Майнатаму.

Кажи си настройките на ЕОН, че ми писна. Settings>Apps>See all>System apps> и чак тогава търся, между 10 000  файла.

Аз не пипам никакви настройки сами се закачат в началната страница

Ами прочети птичка без т

преди 9 часа, petie1 написа:

Аз не пипам никакви настройки сами се закачат в началната страница

Ами прочети птичка без т

При мен не. Даже и ръчно, не разрешава. Рових преди време рових из настройките... Ще ровя пак.

• Автор
преди 8 минути, adobeaa написа:

При мен не. Даже и ръчно, не разрешава. Рових преди време рових из настройките... Ще ровя пак.

Ами освен да питаш 087 123

преди 1 час, Коркодила написа:

Уникат!!!

IMG_0607.jpeg

Смешнико, :тифеците" са уникално груби! Не можеш да работиш с  drop shadow filters (независимо, дали в магазина или в светлата стая)! Светлината ти е под всякаква критика. Не можещ да работиш с Feather на селекциите...... и още мога да те бияпо кухата глава!

преди 6 часа, Flashback написа:

Аз искам слънце и естествен витамин D. 🌞

Аз си купих слънцезащитин крем за лице на Гарниер и един друг спрей 30 фактор за стъпалата отгоре, като обувам отворени обувки, че миналата седмица в Бг така печеше, че после ме болеше кожата на стъпалата. 🫦

преди 1 час, Коркодила написа:

Да изглежда като мъж и да се държи като мъж. Ганьо е нарицателно за селянин, но те поне не си бръснат ръцете и не си лакирват ноктите. И сигурно, ако дойде такъв на село ще го набиеме.

А с обички може ли?

960x540.jpg?timer=1696919909

преди 4 часа, Коркодила написа:

Абе овчи, ако ти кажа, че свинското месо на запад е най-ефтиното сигурно ще се гръмнеш. Поне да беше казал, че ядат сюмга във вашата махала… ама то твоя акъл само до свинското стига…….. Бегай да цункаш прасето по д*пето и да ядеш пърлена кожа и пача.

А мусаката и кюфтета дето ги ядеш със крокодилска месо ли ги приготвяш? Виж си снимката, две чинии с мусака се прготвят от два картофа, които не струват повече от 50 стотинки. Кайма за едно кифте, което струва едно левче и едно яйце 20 стотинки разбъркано със малко кисело мляко. Със остатъка от това кисело мляко си направил млечна салата. :giggle1: Изискания крокодил вечерята на него и на измислената му жена струва по малко от два лева!:lol6:

Бягай да цункаш на съседи ти голфа по ауспуха, може да ти разреши да снимаш някое копче или лостчето за мигачите и да ни го покажеш за да ти се смеем!

преди 10 часа, Коркодила написа:

Жената прави мусака. За утре имам още принцеси със сиране, обаче сега ми пече и балатони. Колегите като ги гледам сиромасите как ходят само със сух хляб, кви жени имат, то по-добре куче да си вземат. Барем то ще им бъде вярно. Ей големи мухльовци се навъдиха.

Е, друго си е на работното място да си вземеш една тенджера бобец. Люта чушка и един комат сух хляб да си топиш в бобеца.

8682784_126769246_big.jpg

преди 3 часа, Звяра! написа:

А мусаката и кюфтета дето ги ядеш със крокодилска месо ли ги приготвяш? Виж си снимката, две чинии с мусака се прготвят от два картофа, които не струват повече от 50 стотинки. Кайма за едно кифте, което струва едно левче и едно яйце 20 стотинки разбъркано със малко кисело мляко. Със остатъка от това кисело мляко си направил млечна салата. :giggle1: Изискания крокодил вечерята на него и на измислената му жена струва по малко от два лева!:lol6:

Бягай да цункаш на съседи ти голфа по ауспуха, може да ти разреши да снимаш някое копче или лостчето за мигачите и да ни го покажеш за да ти се смеем!

Каймата мисля, че е към 4 евро килото. Най-евтиното месо. Защото месото на свинята е масов продукт. Сиреч свинята е достъпна за всички люде. Затова е толкова евтина. 

Добро утро,

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Е, друго си е на работното място да си вземеш една тенджера бобец. Люта чушка и един комат сух хляб да си топиш в бобеца.

8682784_126769246_big.jpg

Хубави тенджери бяха тези ,имаше и със стъкло на капака ,правеха ги в с. Павел.

преди 1 час, AAUUXX написа:

Добро утро,

Да, имали сме, както всеки тогава такава тенджера.

преди 12 часа, AAUUXX написа:

Добро утро,

Да бе. Като обереш с лъжицата и изядеш, десетина грама аламинтий.

Здрсвейте на всички! Как сте вие? Аз съм бясна! Поръчала съм една трилогия,още я няма а сериала излиза скоро..аман от тъпи доставчици😏

преди 12 часа, Коркодила написа:

Мъжкото държание е много относително.За някои е да набие жена си,за други да и вземе тежката чанта.

Да,то си личи,че си див селянин но се чудя жена ти как е.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.