Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 47 минути, цър-вул написа:

Бре Тиквата толкова ли е напълнил гащите че вече съвсем открито прави сюнети на Доган?

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

Както виждаш са готови да разгребват пари за да са сигурни, че ще са в креслата.
Наскоро слушах някой разказваше как Боко на всеки лот за магистрала гушвал по 20млн. лв

преди 3 часа, Коркодила написа:

При теб така ли беше. Направиха ти бебе и си биха камшика….. Респект за пича. И аз не бих те изтърпял.

А не е още,спокойно спинкай Кроки,Търпи си ме,пу-пу ;)

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Едното не пречи на другото, колега джендър флуид.

Остави го.Засегна се нещо😂 

преди 31 минути, Коркодила написа:

Абе олигофрен, като заместиш думата ,,чекии,, с жена ще получиш отговора защото ми смеят. Нема ти давам право на 3 опита, че си толкова тъп, че от един чувал с питки ще хванеш най-големия чеп.

Стига ляля у форума, ами хапни мааалко претоплена мусака от оня ден и лягай, че утре пак си първа смяна на тръстиката.  То антиквар не стана, бизнесмен дето уж се разхождаше с метални сейфчета да събираш въображаеми мангизи също, ама добре, че поне си се уредил като боклукчия.
Абе все е нещо. За селтака от Буковлък това си е направо все едно си фараон.
То коли, моли, сеати, субарута, гурюци, бемвета няма да има, ама и голфу си е ферари. А и той е чук. Е, пооправи му климатика, там ремъци ли, кво ли му сменя, маркучи пука, ама... той си е като нов бе.
Айде папай. И не прекалявай, че ептен ша са ошишаш и кат клекнат амотисьорите, а като те знаем какво си прасе може направо и шарните да счупиш на голфу и пак ще трябва да яхваш каручката на село.

1.jpg.91697bbe55f5040d50321eddfd0aec73.jpg

ами то жена ти теб те търпи от няма на къде… с малко дете,на 22,вероятно без образование и стаж,без стабилни доходи… замъкнал си я в страна,чийто език не знае… кофти положение.И не обиждай многото самотни майки,защото има наистина много които се борят всеки ден с нещо.На които ти на малкия пръст не можеш да стъпиш! 

преди 16 минути, Тетя написа:

ами то жена ти теб те търпи от няма на къде… с малко дете,на 22,вероятно без образование и стаж,без стабилни доходи… замъкнал си я в страна,чийто език не знае… кофти положение.И не обиждай многото самотни майки,защото има наистина много които се борят всеки ден с нещо.На които ти на малкия пръст не можеш да стъпиш! 

Има много, които искат да отидат в чужбина, но попадат на такива. И трябва да търпи, докато си уреди. Заложник.

преди 1 минута, Коркодила написа:

Е не сравнявай жена ми със себе си. Ти на тая възраст вече с изтекъл срок на годност наистина нямаш на къде и требе си налагаш парцалките. Но да казваш млада жена на 22 години, че няма на къде си е чиста проба женска злоба. 

Абе май нещо се засегна за самотните майки…..  Не ви съжелявам честно казано. Всеки човек сам кове съдбата си и плаща за греховете. Никой не бяга от хубавото. За да си остави един мъж жената и детето значи е разбрал, че се объркал и е направил дете на боклук. При втория вариянт пък е допуснала тя да забременее от боклук. Тоест никой не и е виновен. Но тя и виновна, че на детето и ще му викат ,,копеле,, в училище. Защото жената решава от кой ще зачене. Край на лекцията! 

Охо! Кой подпали?! 😂😂😂 Драги аз не съм на 60,че да завиждам на жена ти.Съжалявам я.Има разлика.Не,не съм самотна майка,разбира се винаги мога да стана НО това като цяло не ме притеснява.Напълно способна съм да отгледам детето си и сама.Самотна майка се води тази с непризнато дете,т.е не носи фамилията на баща си,малка справка ;) 

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Има много, които искат да отидат в чужбина, но попадат на такива. И трябва да търпи, докато си уреди. Заложник.

Кофти е Аспекте,много.Тъжно ми стана за тази жена. дано с нея се държи добре.

Кой е следващият активиран профил на гаражданин, да го игнорирам и да не я чета?

преди 8 часа, lebel написа:

Дъжд, студ... а някой кара колело.

Ма времето си е нормално за април де. Мен ме е валял сняг в края на май. 24-27. Бая сняг. И не само мен.. 1991! При тъй наречената демокрация, верицата им. А около 24-ти май, при тъй наречения соц, немаше такива простотии... само дъжд... ма редовно. И понеже бех се некъф "физкултурник", обикновено зъзнех мокър, по гащи и потник (известен още и като юнашка фланелка... неизвестно защо) нейде около централна поща София, чакайки да ни дойде реда. На сичкото отгоре обикновено мъкнехме некви тръби, от които правехме "успоредки" пред партийното ръководство и положеното зад него тело. И не можех да се чупя, шото трееше после да "сдавам" тръбите. Врътката беше да се чупиш при получаването им. Ма да не политизирам темата. Та... 91-ва. Бях командировка в Габрово, дърветата се беха разлистили, падна 20 сантима мокър сняг, почупи клони и стволове... И затвориха прохода. В края на май. Ааа, и Янтра покачи нивото, помня, че попреля и замалко да намокри чепиците (не помня имаше ли такива) на Рачо Ковача.

Като казах 20 санта, се сетих за една фалшива новина от това време. Беха казали тогава, че и у Перник е навалял толко (15-20 санта). А там т'ва 20 санта не са снег, а си е слана.

Добро пладне и хубав ден.

Нема, нема, прочета нещо твое, па са присета за нещо свое...

1989-а, вече стару куче у казармата....

Реших да не излазам отпуска за Гергьовден, а да ползвам после още два дни повече, че ги даваха като бонус на тези, които оставаха в поделението по празниците....

А по празници нищо не правиш, размотаваш се, глеаш Първа програма, а вечер даже и видеофилми си пускахме....

Вечерта преди Гергьовден бе хладна, после се изви един гаден студен вятър и заваля....

Гледахме филми и всички по леглата....

Сутринта влиза дежурния в спалното и крещи да изкачаме навън....

А на вън - снежна приказка, целия плац в бяло, поне 30-на санта снег....

Връчиа ни лопатите и станахме снегорини....

Баси риенето бе....

Тъкмо изринахме и пътя към щаба и лечебницата и пекна слънце....

За няколко часа сичко стана на река...

Голяма минавка си напрайх тоз Гергьовден....

Верна е приказката, че никога не требе да са пишеш доброволец у казармата за кото и да било.....

преди 5 минути, Коркодила написа:

И на 45г. пак си няколко галактики зад жена ми. Жена след 25г. минава на щанда преоценени с 50% намаление. За Биологичен часовник чувала ли си? Тоест стара си и неатрактивна на пазара на любовта. Абе има си за всеки влак пътници, ама твоя е товарен……

Спри се ве! Бана ли си търсиш?

преди 9 минути, Коркодила написа:

И на 45г. пак си няколко галактики зад жена ми. Жена след 25г. минава на щанда преоценени с 50% намаление. За Биологичен часовник чувала ли си? Тоест стара си и неатрактивна на пазара на любовта. Абе има си за всеки влак пътници, ама твоя е товарен……

Кой го казва? Хаха плевенски ци.ганин.

преди 13 минути, Коркодила написа:

😂😂🤣🤣🤣🤣 made my day! 

преди 34 минути, Коркодила написа:

Валентин Каменов ака VLAD III ака Valentin46  ака Rossi ака Граф Монте Кристо ака Коркодила живущ в 

https://de.wikipedia.org/wiki/Oss_(Niederlande) родом от ромската мааала България набира персонал за Нидерландия, превозвача на скрап и опасни химикали.

току-що, АСПЕКТ написа:

Валентин Каменов ака VLAD III ака Valentin46 ака Граф Монте Кристо

Остави го да си почине малко, може да му дойде акъла и да спре да се заяжда със всички!

преди 5 минути, Звяра! написа:

Остави го да си почине малко, може да му дойде акъла и да спре да се заяжда със всички!

Сигурно хамка 😀 Акъл няма да дойде но мен лично много ме забавлява.

преди 1 час, Sliderum2 написа:

Кой е следващият активиран профил на гаражданин, да го игнорирам и да не я чета?

Току-що разбрах че си е изтрил акаунта, явно след последната издънка и последствията от нея е понапълнил някои неща, но сега виждам някакъв нов герой та нищо чудно и той да е.

преди 1 час, andiay написа:

...

Верна е приказката, че никога не требе да са пишеш доброволец у казармата за кото и да било.....

Абсолютно! По мое време това правило беше изразено чрез съвършената изящност на формулировката - в казармата не се ходи по желание даже и до кeнeфа.

С извинение, ко съм смъкнал нивото на тази толко изискана тема.

преди 30 минути, Звяра! написа:

Да си поправя поста. Никопол не Плевен.

A18DFC60-4E0D-45DD-80D9-46AA36FD3AC5.jpeg

преди 32 минути, АСПЕКТ написа:

Валентин Каменов ака VLAD III ака Valentin46  ака Rossi ака Граф Монте Кристо ака Коркодила живущ в 

https://de.wikipedia.org/wiki/Oss_(Niederlande) родом от ромската мааала България набира персонал за Нидерландия, превозвача на скрап и опасни химикали.

преди 10 часа, lebel написа:

Абсолютно! По мое време това правило беше изразено чрез съвършената изящност на формулировката - в казармата не се ходи по желание даже и до кeнeфа.

С извинение, ко съм смъкнал нивото на тази толко изискана тема.

Не е по линия на казармата...

Стискам палци, за Зизу.

преди 27 минути, adobeaa написа:

Не е по линия на казармата...

Стискам палци, за Зизу.

И аз го харесвам. Нищо че вкара оня гол на Леверкузен, а Касияс извади с крак две топки на Бербатов в края на оня финал.

Мисля, че става за Ман. Меко казано. 

едит: ааа и на Матераци наби ена нелоша глава.

преди 16 минути, Тетя написа:

Къде изчезна графе? Да не те отровиха? 😀

Аве ти  нали имаше мъжле..? Що не ти обърне той внимание? Жените сте ми ясни като вчерашен вестник прочетен в обедната почивка? При вас всичко е наобратно. Не искам да те нараня- Не те харесвам. Искам да сме само приятели-Не искам да правя секс с теб. Не съм такава жена- Много съм развратна, само трябва да ми намериш G-точката. Не харесвам простаци и Ганьовци-Точно такива харесвам, ама в хорските очи трябва да съм свястна. 

Цял тълковен речник съм написал. Един ден ще пусна около 500 издания като бонус с наръчника ми за сваляне на жени ,,Привличането не е избор,,

Айде сега те оставям, че трябва да обърнем внимание на по-младите жени. Дето викаше дядо ми: Моето момче хвали старо, гали младо.

преди 1 минута, Коркодила написа:

Айде сега те оставям, че трябва да обърнем внимание на 

Лявата или дясната ръка? Тази вечер коя е наред? :giggle1:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.