Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

кроки освен да яде жаби не е помирисвал друго

добре, че се е оженил да му готвят

открил топлата вода

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 2 часа, Тетя написа:

Аз не знам защо останах с впечатление,че работиш в офис.

Офиса не е за мен муцка.

Специален отряд за борба с природни бедствия. Ония ден бях във взривена химическа фабрика. Трябваше да им изкарам едни много ценно документи.

преди 8 часа, petie1 написа:

Еха зоопарка се увеличил...

Емил крокодил
родил се в Нил
минал Зил и го сгазил :)

кожата му поразил.
журналист го отразил
станал за резил

преди 8 часа, Тетя написа:

Аз не знам защо останах с впечатление,че работиш в офис.

Аз пък си помислих, че е брокер. Прави далавери с жилищата.

далавери с мустаци прави

добър ден :bye1:

преди 8 часа, buldak написа:

кроки освен да яде жаби не е помирисвал друго

добре, че се е оженил да му готвят

открил топлата вода

Ми,

22 годишно девойче.

на 6.04.2024 г. в 10:32, Коркодила написа:

На кое да му завиждам бре…? Тежките затворници с 20 годишни присъди имат по-хубав живот от него. С родата си се е изпокарал, с комшиите се е изпокарал. Пределите на офицерския бункер ги напуска само за 30 минути на ден, за пазаруване до Лидл. Изритан от семейното може и изолиран като прислуга да спи в друга стая. Тялото му е атрофирало отдавна от лежене и обездвижване. Онова между краката сигурно от 25 години е вече на стафида и го ползва за пикаене. Тялото отдавна му е атрофирало от лежане на диване и обездвижване. А мозъка деградирал от липса на мисловна дейност. То и при теб положението е същото.

Мен не ме мислете, жена ми е на 22 години, и сега и в следващите 30 години ще правим с.екс по три пъти на ден, по три пъти в година ще ходим на почивка. Имаме и край Казанлък около 100тина декара гори и наследствени земи. Като дойде време за нидерландската пенсия тамън цените им ще ударят космоса и може и да стигнат за някоя къщичката по бреговете на Истрия. Айде , че отивам да си правя сутришната тренировка, после съм на плаж, мисля да преплувам до къде Румъния. А утре съм на едно селско дерби. Общо взето програмата ми е натоварена и няма време за вас. Приятно драскане във форума. Глей глей каква гледка от моята резиденция ? Абе живота поставя всеки му на мястото. Краля на трона и клоуна в неговия цирк.

IMG_0545.jpeg

• Автор

Добро утро...

преди 35 минути, АСПЕКТ написа:

Ми,

22 годишно девойче.

си изхаби живота покрай тоя откачалник

преди 10 часа, Коркодила написа:

Утре съм до 13 часът на работа. Жената ми приготви за бачкане принцеси със сиране и яйца, пък сега за вечеря пилешки бутчета с ориз на фурна и салата от маруля с репички и краставици и студена биричка от хладилника. Пък аз си почивам, щото утре трябва да ставам в 5:30ч. Колкото и да лаят форумните олиго май френдчета, май пак аз оказах най-печелившия.

А, уж работата работила за него. Не се е налагало нищо да прави.

Парите валят от небето.

Happy Music Video GIF by DJ Mustard

преди 38 минути, buldak написа:

си изхаби живота покрай тоя откачалник

Станала е домашна прислужница на плебей.

Добро утро и спорна седмица. В който смисъл си арешете.

преди 13 часа, adobeaa написа:

Дейва и тъпия Юнайтед... Тоо Хаг няма ли да го мащат?

В спортала, покрай преобладаващите тъпи коментари се намират и поводи за усмивка (включая и тия с  рекламите за "п.о.р.н.о.т.о" под некой мач... примерно)

Цитат

Аko тоя плешив брадясал калмук не е човек на тотомафията, значи npocто е тренер номер 1 в света по неможене да затваря мачове. ...

...Така бяха цяла година А малкия мук набеден за треньор Торбата и през прозореца...

Замалко да ни бие английският еквивалент на Левски Крумовград, с тренер, приличащ на разведен доцент от НСА. ..

...ти па щото си Ален Делон...

преди 10 часа, lebel написа:

Добро утро и спорна седмица. В който смисъл си арешете.

В спортала, покрай преобладаващите тъпи коментари се намират и поводи за усмивка (включая и тия с  рекламите за "п.о.р.н.о.т.о" под некой мач... примерно)

Е, не го ли видяха, че не става. Бил шампион с Аякс. Да ама Холандия и Висшата лига, са две много различни неща. Футболисти има, няма кой да ги нареди.

Преди да го вземат, имаше преговори с оня лудия Тухел, с Клоп, с Алегри и още. Провалиха ги. Айде, Гуардиола категорично отказа.

Добро утро на всички! 

преди 8 часа, Коркодила написа:

Офиса не е за мен муцка.

Специален отряд за борба с природни бедствия. Ония ден бях във взривена химическа фабрика. Трябваше да им изкарам едни много ценно документи.

Не съм чувала да има взривена химическа фарбика но нищо.

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

Аз пък си помислих, че е брокер. Прави далавери с жилищата.

Да,нали?! Те са такива нагли 😀

- Вие взимате рушвети!!!
- Ама какви рушвети? Максимум пиене или бонбони..дреболии!
- Значи четири вагона "Пещерска" и 10 процента от акциите на шоколадовата фабрика са дреболии?

преди 1 час, adobeaa написа:

Е, не го ли видяха, че не става. Бил шампион с Аякс. Да ама Холандия и Висшата лига, са две много различни неща. Футболисти има, няма кой да ги нареди.

Преди да го вземат, имаше преговори с оня лудия Тухел, с Клоп, с Алегри и още. Провалиха ги. Айде, Гуардиола категорично отказа.

Така е. Има отбори, в които традициите смазват (поне според мен) и не са за всеки. Примерно, аз харесвам Мойс като треньор, но съзнавам, че не е за отбори от тоя ранг. А като не тренира отбори от тоя ранг, нема и успехите... примерно на Съра, Анчелоти... Но това са си мои виждания, които не задължават никого да ги приеме.

Мен друго ме впечатлява вече толкова мои съзнателни (донякъде) години. Нидерландия (Холандия по ми се ловкаше като име)! Площ прибл. 2.5 пъти по-малка от наш'та, население - 2-3 пъти по-голямо... а съотношението между впечатляващия* брой добри (на места отлични) футболисти, които всека година вади (години наред)...  и наш'те, еле па последните 30 години... тъй, аритметика, тука онова, върху това... бе да си дели на 0 Чък Норис.

вицове и песни...

- Тази нощ, Люся, ние с теб ще правим непозволени неща!
- На нула ли ще делим, к'во ли?

Тази нощ, тази нощ, 
само наша, наша тя е, 
ще я помним ний до края. (х2)

едит: 

* трее питам Гражданина. Мое се дължи на ... както и да е.

нешо логорейнах, ма да сме живи и здрави. Поздрав за всички с нешо любимо (което не е тайна). Няма връзка, просто ми изникна.

преди 1 час, Тетя написа:

Добро утро на всички! 

Не съм чувала да има взривена химическа фарбика но нищо.

На вас не ви се казват такива неща, за да не ви плашат.

IMG_0603.jpeg

преди 10 часа, lebel написа:

Мен друго ме впечатлява вече толкова мои съзнателни (донякъде) години. Нидерландия (Холандия по ми се ловкаше като име)! Площ прибл. 2.5 пъти по-малка от наш'та, население - 2-3 пъти по-голямо... а съотношението между впечатляващия* брой добри (на места отлични) футболисти, които всека година вади (години наред)...  и наш'те, еле па последните 30 години... тъй, аритметика, тука онова, върху това... бе да си дели на 0 Чък Норис.

Със синът ми, съм минал по целия път... Казвал съм го и тук... Страшно е! 

Да не паля пак, че ме вбесяват.

преди 36 минути, Коркодила написа:

На вас не ви се казват такива неща, за да не ви плашат.

IMG_0603.jpeg

В De Mеern ли е където правят катализатори?

преди 53 минути, AAUUXX написа:

В De Mеern ли е където правят катализатори?

Не в Схонебеек фабрика за блажна боя.

После трябва да закарам лапето на доктор. После пък голфа на сервиз. Тая вечер си лягам рано. Пускам си скъпи наследници и си отварям студена бира.

преди 6 часа, АСПЕКТ написа:

А, уж работата работила за него. Не се е налагало нищо да прави.

Парите валят от небето.

Happy Music Video GIF by DJ Mustard

Важното е далаверата да въри.

Че се сетих за снимката, със снощната вечеря - все едно е картина, на Джаксън Полак.

Грам развитие няма, с тази отпреди една година.

преди 48 минути, Bubbles написа:

Важното е далаверата да въри.

Ето ги танцьорите!

преди 4 часа, adobeaa написа:

Със синът ми, съм минал по целия път... Казвал съм го и тук... Страшно е! 

Да не паля пак, че ме вбесяват.

Да, помня. И да, не пали. Цената е висока. А няма и надежда. Няма как да има "сектор" с питейна вода, във водоем с мръсна...

Трее се бърка дълбоко и за теб не знам, но за мен... няма да е в тоя ми живот...

Щех да напиша нешо за позитивизма, но с оглед на долния цитат, ше е друг път.

преди 22 минути, Звяра! написа:

Ето ги танцьорите!

Бaсимaйкaта, с т'ва (освен ако не е под запрещение, макар че и т'ва не е "панацея", видно от близката ни история и статии по българските избори) имаме равни избирателни и прочее права.

Ние се тръшкаме за футбола.

АСПЕКТЕ-е-е-е, на кого ни остаи...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.