Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 26 минути, Звяра! написа:

Не е лош избора - доста ги хвалят. Имай в предвид, че някои от полезните функции се управляват само от приложението за телефон. Например KERS-a....

ПС: Говоря за 4-то поколение. 

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

Ето още за защита и адвокатстване

https://www.facebook.com/reel/793883682241300

Заповядайте.  Вий сте.

преди 24 минути, Коркодила написа:

Жена ми може и да ходи, може и да не ходи на работа моето момиче. Аз съм достатъчно кадърен и можещ да я издържам както и детето ми. Сега си ходи на училище да учи езика два пъти в седмицата после се грижи за детето ми и за домът ми. Както и за моето благоразположение естествено. Тъпа си, че не си разбрала, че феминизма е пропагадна с  идеята Разделяй и Владей, а не идеология за равни права. Нещо дето пикае клекнало и го цеди през вълна няма как да има равни права.

Толкова ги тъп,та дрънкаш и наистина и много жалко за жена ти,ходеща по два пъти на седмица за по час да учи езика. И до там- в къщи да готви и чисти а развлечението за семейството е гледането на чалга канал,защото нашия е Ганьо Балкански.Изобщо не говорим за феминизъм,говорим за равноправно съжителство,за помощ и/или отменяне в задълженията.Много жалко и за теб,че следваш такъв модел на подражание но на това си бил свидетел като дете,кофти,много кофти… 

онова за пикаенето изобщо няма да го коментирам 😂

преди 2 минути, Тетя написа:

Толкова ги тъп,та дрънкаш и наистина и много жалко за жена ти,ходеща по два пъти на седмица за по час да учи езика. И до там- в къщи да готви и чисти а развлечението за семейството е гледането на чалга канал,защото нашия е Ганьо Балкански.Изобщо не говорим за феминизъм,говорим за равноправно съжителство,за помощ и/или отменяне в задълженията.Много жалко и за теб,че следваш такъв модел на подражание но на това си бил свидетел като дете,кофти,много кофти… 

Голяма оптимистка си, тоз е кауза пердута, пещерен индивид с пещерен манталитет.

преди 12 минути, bulljo написа:

Голяма оптимистка си, тоз е кауза пердута, пещерен индивид с пещерен манталитет.

Като оня мизантроп и мизогинист. Херкулес. Имаше и още един. Забравих му името.

преди 21 минути, Тетя написа:

Мъжете тука в Германия пикаят седнали. И чакат да го поемат.

Не съм убеден, че Графа не е един от добрите тролове... Споменавал съм, че според мен троленето е изкуство, макар че тук некви индивиди се опитват да го принизят и вкарат в рамките на обикновената халтура.

Имам спомен, че преди 1-2 години се беше разконцентрирал и беше изпуснал некъф пост (съжалявам, че не го запазих, но докато си закача ченето, го загубих), в който нямаше нито една грешка и изобщо изглеждаше сякаш некъф лингвист му беше гепил профила. Разбира се той прави всичко възможно да ме убеди, че съм сънувал (сякаш немам други неща за сънуване), но ако нещо съм научил за виртуалността, то е, че двете с категоричността са в тясна интимна, но все пак оксиморонна връзка. Та, казано с изразните средства от некой изискан коктейл... балиго!

едит: неговата "сюмга" примерно винаги ме сеща за...

- Мамо, мамо, виж сьонга!
- С "м" бе, маменце!
- Мьонга?!

преди 22 минути, АСПЕКТ написа:

Нищо не разбираш ся, туй е за да не опикават седалката.

преди 26 минути, АСПЕКТ написа:

Като оня мизантроп и мизогинист. Херкулес. Имаше и още един. Забравих му името.

Викаш да даден свобода на траверсите,

то така или иначе вече са превзели Германия.

преди 46 минути, Тетя написа:

Абе дръж си вибратора, и си свиркай…. Само с вибратор се става независима жена.

преди 26 минути, АСПЕКТ написа:

Ти за това ли отиде в Германия?

преди 24 минути, bulljo написа:

Нищо не разбираш ся, туй е за да не опикават седалката.

А, пък по-голяма нужда не си пускат водата?

🤔

преди 23 минути, Коркодила написа:

Ти, затова ли отиде в Холандия. Кой ми го казва? Най-дол.ната дупка на Европа. Седалището и центъра на хомосексуалните.

https://btvnovinite.bg/337087256-S_80_pastri_lodki_otkriha_gey_parada_v_Amsterdam.html

преди 23 минути, Коркодила написа:

Да я превземат, не ме е.а за деби.лите в Германия. Нямам нищо общо с тия деб.или.

преди 1 час, bulljo написа:

Такава съм си аз 😂 

преди 26 минути, Коркодила написа:

Много ги разбираш нещата как се става независима жена… има нещо гнило тука 😂

преди 11 часа, lebel написа:

Не съм убеден, че Графа не е един от добрите тролове... Споменавал съм, че според мен троленето е изкуство, макар че тук некви индивиди се опитват да го принизят и вкарат в рамките на обикновената халтура.

Имам спомен, че преди 1-2 години се беше разконцентрирал и беше изпуснал некъф пост (съжалявам, че не го запазих, но докато си закача ченето, го загубих), в който нямаше нито една грешка и изобщо изглеждаше сякаш некъф лингвист му беше гепил профила. Разбира се той прави всичко възможно да ме убеди, че съм сънувал (сякаш немам други неща за сънуване), но ако нещо съм научил за виртуалността, то е, че двете с категоричността са в тясна интимна, но все пак оксиморонна връзка. Та, казано с изразните средства от некой изискан коктейл... балиго!

едит: неговата "сюмга" примерно винаги ме сеща за...

- Мамо, мамо, виж сьонга!
- С "м" бе, маменце!
- Мьонга?!

Ако не се лъжа, много приличаше на Грухи.

значи егеш мегеш е "изяждаш го целия" 😏 

поне според гугъл

преди 47 минути, adobeaa написа:

Ако не се лъжа, много приличаше на Грухи.

ЛитълБигПиг е нешо друго, чини ми се (поне според мен)

Покрай него винаги се сещам, че преди време почти ме беше разплакал с това...

на 22.10.2022 г. в 18:51, royalpiggy написа:

...

Загубих връзка с темата и започна да ми се губи сюжета - затова спирам да пиша. Основното, което исках да го кажа, го казах: ...

Исках да напиша и още нещо, но забравих какво. Някой друг път, като се сетя, ще го напиша.

...

от един пост, който се скролваше за 20 секунди (и 22 движения) с нормален ход и скорост на скрола.

Ае, Пул и ПАОК... последните заради Десподов... се пак има нешо футболно в него... а Пул... щото е Пул и заради хахото Клоп.

едит:

spacer.png

едит2: тъкмо да се зарадвам, че Пул вкарват 2-ри и се сети, че тия са Брюж. Дeба.

преди 3 часа, Тетя написа:

Нали някой те предупреди за него преди два-три дни. Само бисери пише и всички го бъзикат. 

преди 10 часа, lebel написа:

и съдията е почитател на малките музикални форми!

а ПАОК издухаха дзадзики-то

Чакам хикса на Пул. Ама като гледам Таланта... Никви ги нема.

пп

Влади сигурно е с 24 фиша. Ги е направил на одеало.

преди 12 минути, adobeaa написа:

Чакам хикса на Пул. Ама като гледам Таланта... Никви ги нема.

пп

Влади сигурно е с 24 фиша. Ги е направил на одеало.

И попът ги е наръсил там к'вото се прави.

преди 4 часа, adobeaa написа:

Дай някакви препоръки, ако имаш впечатления.

Моята тротинетка е CBR 929 , за тези които питаш не знам друго, освен, че са опасни когато ми пресичат пътя. По конкретно когато водача на тротинетката е рапиращ  тинейджър на един джоинт със слушалки(тапи) в ушите. 😳

преди 16 часа, АСПЕКТ написа:

Нямам идея от кога, но си спомням че на паспорта ми пише пол мъж.  Дори и да бях жена или от 3 пол,  щях да кажа същото. Секси поглед.

Не се изхвърляй толкова. Аз съм жена и казвам друго.

• Автор

Добро утро...

Хм и аз съм се чудел на перката на Карлсон

преди 18 минути, petie1 написа:

Добро утро...

Хм и аз съм се чудел на перката на Карлсон

Добро утро,

ми, немски простотии. Какво да очакваш от деб.илите. Както и и оная простотия.  Пипи дългия чорап.

Добро утро,

преди 10 часа, Sliderum2 написа:

кофти, кьорав мод няма, който да озапти гаражданина. 

И да реве след това ,че се нарушава правото му да сподели мислите си с нас.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.