Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 11 минути, adobeaa написа:

От твоя и на мен ми тегли ехе

Ако искаш да го дръпна и да ти го препратя.

Благодаря, преди да напиша горните неща свалих зипа и ехе-то 112 пъти. За да съм сигурен.

Дал съм тоя  https://download.ccleaner.com/portable/ccsetup623.zip  линк. Той сваля зип!

Същият линк вивалдито ми "засмуква" от builds, видно от долното... 

spacer.png

Той сваля същия зип... обратното би било странно, при положение, че горният е копирания долен линк

Според мен се eбaваш. Във всеки случай, ако не я водех с теб, отдавна да съм приключил с тая "дискусия"

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 8 минути, lebel написа:

Благодаря, преди да напиша горните неща свалих зипа и ехе-то 112 пъти. За да съм сигурен.

Дал съм тоя  https://download.ccleaner.com/portable/ccsetup623.zip  линк. Той сваля зип!

Същият линк вивалдито ми "засмуква" от builds, видно от долното... 

spacer.png

Той сваля същия зип... обратното би било странно, при положение, че горният е копирания долен линк

Според мен се eбaваш. Във всеки случай, ако не я водех с теб, отдавна да съм приключил с тая "дискусия"

CCleaner не беше ли Adware/Spyware?

преди 1 час, Mediterranean написа:

image.thumb.png.129a9a0190fb4e29baaeefbd9088ec93.png

Гледа като бясна селянка, хванала сопата. 😆

Много секси гледа.

преди 1 час, Mediterranean написа:

image.thumb.png.129a9a0190fb4e29baaeefbd9088ec93.png

Гледа като бясна селянка, хванала сопата. 😆

а дупито кога ще видим?

преди 3 часа, Тетя написа:

Щом те влече,няма лошо! ❤️ да има  е важно! 

Ами аз не съм от хората които зяпат възраста де. А като каза да има вече стават 4 години откакто ме изгони бившата.

И сега се сетих че миналото лято излизах няколко, пъти с една патка с която преди години имахме, връзка ама бързо си бих камшика щото се опитва да ме командори да ми държи сметка и да ми дава наклон. А аз тези неща най много ги обичам та сам сега ми е екстра няма кой да ми пили на главата и да ми вдига нервите.:yanim:

преди 3 часа, lebel написа:

ае па същото с ccleaner-a

spacer.png

Изтегли: CCleaner 6.23.11010 Portable                                     https://download.ccleaner.com/portable/ccsetup623.zip

Тази версия 6.23 на мен лично не ми харесва бутам си на 5.42.6499 и ми е екстра. А докато новите версии са ги накичили с куп излишни боклуци.

преди 3 часа, lebel написа:

Шегата настрана, преди сто години се преебах с подобната "систем механик" и оттогава не съм чак такъв чистник

Ааааа тази систем механик я бях забравил че съществува е дали все още съществува или не незнам но лично според мен е голяма боза. 

А аз за оптимизация си карам с tuneup ulities 2008. Преди имах и версия 2007 с бг интерфейса но ми остана на един проблемен хард който захапва само на молитви.

преди 2 часа, Тетя написа:

Да,МЪЖ не див селянин като теб,Графе! 

Викаш някой градски чехъл, да му стъпиш на вратъ а?

преди 18 минути, vlado1985 написа:

Ами аз не съм от хората които зяпат възраста де. А като каза да има вече стават 4 години откакто ме изгони бившата.

И сега се сетих че миналото лято излизах няколко, пъти с една патка с която преди години имахме, връзка ама бързо си бих камшика щото се опитва да ме командори да ми държи сметка и да ми дава наклон. А аз тези неща най много ги обичам та сам сега ми е екстра няма кой да ми пили на главата и да ми вдига нервите.:yanim:

Жената е като кучето, както я научиш. @Тетя и тя ще те строява в две редици.

преди 1 час, Коркодила написа:

Викаш някой градски чехъл, да му стъпиш на вратъ а?

Жената е като кучето, както я научиш. @Тетя и тя ще те строява в две редици.

Как са кюфтетата? Гледаш ли новата песен на Емрах? 😂😂😂

преди 1 час, vlado1985 написа:

Тази версия 6.23 на мен лично не ми харесва бутам си на 5.42.6499 и ми е екстра. А докато новите версии са ги накичили с куп излишни боклуци.

Ааааа тази систем механик я бях забравил че съществува е дали все още съществува или не незнам но лично според мен е голяма боза. 

А аз за оптимизация си карам с tuneup ulities 2008. Преди имах и версия 2007 с бг интерфейса но ми остана на един проблемен хард който захапва само на молитви.

А в другата тема се кръстеше, че нищо "оптимизиращо" не си пускал, освен CCleaner...

на 11.04.2024 г. в 22:51, vlado1985 написа:

Да така е но аз не съм качвал никакви програми за оптимизиране единнствено CCleaner-a. И него съм го пускал много рядко.

...

...

Може би има нещо такова, но не ми се отразява. Ползвам портативните версии, имам един ини файл, в който съм си настроил това, което ползвам и който запазвам от старата версия... и те така.

...

Систем механик си я има. Йоло, дето... такова... на голо. Гледам последна версия около 24-та (май). Моите спомени са за версия около 4 и нешо. Нейде около 100-годишната война, дето не била сто години. Помня, че бех бая храбър тогава и бая се изненадах, като успях да си почистя работните пътища на аутокада. Видях зор докато разбера как и защо. После ми "почисти" и други необходими неща и накрая аз поизчистих нея.

Иначе имам разни оптимизации и в Qihoo-то (360 Total Secutity), но трее съм малоумен, за да си затрия грижливо гледаното ltsc с тях.

От доста време ползвам IOBit Uninstaller за почистване. Само трябва да е про версия - от техно360 да речем.

Чисти всичко - папки, пътища, регове... И не пипа, където не трябва. Просто драг енд дроп. Ако имаш някакъв бъндел те пита, дали да го включиш. 

преди 3 часа, АСПЕКТ написа:

Много секси гледа.

Ти откога разбираш от "секси" женски поглед?

преди 1 час, bulljo написа:

96d519a891c1fe3c034bbedd5fcde454.jpg

Прати ги на Уиш, тя ще ги оцени подобаващо.

преди 2 часа, Коркодила написа:

Жената е като кучето, както я научиш.

Искаш ли да ти дам под наен буля - има хървтаски (EU паспорт) - давами ти две седмици до разсстрела :)

Бахти гларусите тука....направо не е истина! Аз го удрям от 5-6 метра с 6 мм съчма (чашшка)...то това животно нпочти не реагира. Имам и флоберка, ама не е регистририна....тази напаст трябвА ДА СЕ СПРЕ НЯКАК! Нападат даже и суджука.... А Кмета вика - ще имаме проблеми с ""зелените"

ЕбВал съм го - от петък сун въоъръжен с.....доста незаконни (в бг) неща

• Автор
преди 14 минути, teo-glavata написа:

Искаш ли да ти дам под наен буля - има хървтаски (EU паспорт) - давами ти две седмици до разсстрела :)

Викаш ще стане на чанта бързо бързо

преди 8 минути, teo-glavata написа:

Бахти гларусите тука....направо не е истина! Аз го удрям от 5-6 метра с 6 мм съчма (чашшка)...то това животно нпочти не реагира. Имам и флоберка, ама не е регистририна....тази напаст трябвА ДА СЕ СПРЕ НЯКАК! Нападат даже и суджука.... А Кмета вика - ще имаме проблеми с ""зелените"

ЕбВал съм го - от петък сун въоъръжен с.....доста незаконни (в бг) неща

spacer.png         spacer.png

преди 2 минути, lebel написа:

spacer.png         spacer.png

Кьоспе с 2-30 кукички на проволка После в "кошарата" - пароструйката ....

Ти се хилиш, ама днес във Варна имаме наранено дето с дюнер от гларус

ПС: "чайка" и "гларус" са рзлични животни. Чайки оттдавна няма! Поне тук, на север

преди 29 минути, teo-glavata написа:

Кьоспе с 2-30 кукички на проволка После в "кошарата" - пароструйката ....

Ти се хилиш, ама днес във Варна имаме наранено дето с дюнер от гларус

ПС: "чайка" и "гларус" са рзлични животни. Чайки оттдавна няма! Поне тук, на север

Гларусът (Средиземноморската жълтонога чайка) е едър член на семейство Чайкови. Чайки няма, щото зеха софийско жителство. Да виждаш да се "хиля"?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.