Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 1 час, Mediterranean написа:

Така си е.

https://www.vbox7.com/play:eb2c26a4c5

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 6 часа, Коркодила написа:

Викаш някой градски чехъл, да му стъпиш на вратъ а?

Жената е като кучето, както я научиш. @Тетя и тя ще те строява в две редици.

Аааа не мерси сам ми е екстра. А за куче наскоро си мислех да взема един дакел ама се отказах а и то хайванчето си иска грижи.

А аз нямам това време и съм в апартамент и едва ли не животинката ще се чувства все едно е в затвор  а ако е в къща да го пуснеш на двора да си играе си е друго.

преди 5 часа, Joss Bomon написа:

А в другата тема се кръстеше, че нищо "оптимизиращо" не си пускал, освен CCleaner...

В другата тема ставаше на въпрос за 11-ката и да на нея не съм качвал никакви оптимизатори. Tuneup си я ползвам на win7 и старите версии немогат да се качат на 11-ката заради съвместимоста. А откакто AVG купиха tuneup новите версии са гола вода и нямам никакво намерение да ги ползвам.

преди 10 часа, Mediterranean написа:

Горките бебета. Мацата е много красива трицветна. Може да му отмъсти на тоя рижия.

Тя е черно/бяла. Иначе имам и трицветна (черно/бяла/рижава). 

Както и да е ... Принципно тя е интелигентна, т.е. във взаимоотношенията ѝ с другите котки не се меся. Сега чакам други две да раждат. Ще видя дали ще оцелее някое ново. Миналата година закопах доста, но за първи път се сблъсках с канибализма.

...

Добро утро! :newspaper:  

преди 6 часа, teo-glavata написа:

Искаш ли да ти дам под наен буля - има хървтаски (EU паспорт) - давами ти две седмици до разсстрела :)

Ясно. И теб те строяват в две редици.

преди 7 часа, Тетя написа:

Как са кюфтетата? Гледаш ли новата песен на Емрах? 😂😂😂

Снощи жената направи макарони и след това си легнах. А тя остана будна да измие чиниите и да ми изпере маратонките. Сега ми прави кафе и сандвичи, пък аз си почивам.

• Автор

Добро утро...

преди 8 часа, Mediterranean написа:

Ти откога разбираш от "секси" женски поглед?

Нямам идея от кога, но си спомням че на паспорта ми пише пол мъж.  Дори и да бях жена или от 3 пол,  щях да кажа същото. Секси поглед.

преди 1 час, Коркодила написа:

Снощи жената направи макарони и след това си легнах. А тя остана будна да измие чиниите и да ми изпере маратонките. Сега ми прави кафе и сандвичи, пък аз си почивам.

Това е твърдото доказателства, че човечеството не е мръднало и мм от прогреса. Пещерата е винаги с него.

преди 3 минути, Нушо написа:

В Перник открили паркинг на няколко нива. До най-горното ниво се достига, след като избиеш всички противници.

Вчера гледах един участник на Стани Богат от Перник. Няма такъв образ. Не знае какво се е случило на 10 ноември или кога е Гергьовден.

Евааа, толям бой в блоговете.

Цитат

Затова недей въобще забравя ,
много проницателна съм аз,
и умът ми цепи като брадва-
дотук беше ти, нататък - аз.

Бррр...

Добро утро!

Аврам отворил магазин, в който се продавали само барабани, пушки и ковчези. След седмица го среща комшията и казва:
- Гледам магазин си направил, ама много ти е идиотски асортимента!
- Ми, к'во да ти кажа? В понеделник продадох няколко комплекта барабани. В сряда се похарчиха пушките, а в четвъртък свършиха ковчезите!

– От кога не си правил ceкc?
– К'ъф ден сме неска?
– Четвъртък.
– От октомври...

- Споделих с жена си,че искам да бъда кремиран.
- И какво те притеснява?
- Ми... записала ми е час за идния четвъртък.

Циганско погребение. Четирима носят ковчега. Двамата отпред вървят бързо. Един от задните задъхан се провиква:
- Полека бе, Асане! Не сме го откраднали...

Добро утро,

Сега разбрах ,че в британския зоопарк имало папагали кито псували посетителите ,африкански сиви папагали били ,но интересно псували на англииски език :speak:

преди 10 часа, AAUUXX написа:

Добро утро,

Сега разбрах ,че в британския зоопарк имало папагали кито псували посетителите ,африкански сиви папагали били ,но интересно псували на англииски език :speak:

На "Славейков" имаше един зоомагазин, с един папагал. Бяха го научили, като чуе звънчето от вратата и  "Мара бе шефе" . Едно такова прегракнало.хахахаахаха

Български строител е на гурбет в Съветския Съюз. Наложило му се да си купи потници. Отишъл в съответния магазин. Зад щанда, младо момиче усмихнато и ведро обслужва многобройните клиенти.
- Миче, дай ми два потника!
Нямало реакция. Няколко пъти поискал, накрая избухнал:
- Да е*а твойта майка, що не ми даваш, ма!
Момичето с усмивка:
- Вам майка нужна? Какой размер?

преди 46 минути, adobeaa написа:

На "Славейков" имаше един зоомагазин, с един папагал. Бяха го научили, като чуе звънчето от вратата и  "Мара бе шефе" . Едно такова прегракнало.хахахаахаха

Надежденската Верона беше приютила един бял (или поне преобладаващо бял, доколкото си спомням) мутант, който виртуозно подсвиркваше на девойките.

Беше мноо добър. Мацката го подминава, той се вглежда в... да, познахте къде... и се чува нещо такова...

но надежденският пернат коцкар беше мноо по-добър от тоа ждрольо!

После се разболя нешо, местиха го насам натам и са сигурно подсвирква някъде горе на неизвестен (нам) брой девственици.

Бабаро Ска, ще ходи в Сърбия. Далече. Чаааак през Люлин планина.

преди 17 часа, dioib написа:

Няма проблем. :) Под земята са мини. = Та,  има къде да ги полагам за вечен живот. :) 

Отделно съседите ми са от "Марица -2" :) = Тъ, "свиркам" и подхода към мен е ограничен. :) 

Емо и из електроцентралите имам позиции. ;) И те споменават "майката" на Вива де ком. :) 

Ще видиш цял сапьорен отряд ти не мини! 

преди 8 часа, Коркодила написа:

А така! Тиквен медал ще и дадем,че така хубаво си те гледка ❤️

преди 53 минути, Тетя написа:

А така! Тиквен медал ще и дадем,че така хубаво си те гледка ❤️

Айде нема нужда. Аз съм и дал отдавна всичко, от което има нужда. Те знаеш ли, колко се борят сега да са на нейно място. Често като отидем някъде и ме свалят директно пред жена ми. 

преди 5 минути, Коркодила написа:

Айде нема нужда. Аз съм и дал отдавна всичко, от което има нужда. Те знаеш ли, колко се борят сега да са на нейно място. Често като отидем някъде и ме свалят директно пред жена ми. 

Ох,разсмя ме 😂😀😂😀 Сваляли го директно пред жена му 😀😀😂😀😂😀😂😀😂😀😂😀😂

преди 10 часа, Тетя написа:

Ох,разсмя ме 😂😀😂😀 Сваляли го директно пред жена му 😀😀😂😀😂😀😂😀😂😀😂😀😂

Даже тя му ги търси. Белким се отърве...

Те и тук във форума много дами го свалят, бият се за него. Най-много е влюбена в него @suzannita, тя го преследва във всички теми!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.