Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 14 минути, AAUUXX написа:

Добро утро,

И да реве след това ,че се нарушава правото му да сподели мислите си с нас.

Не знам дали нямаше правило, да не се отварят теми, за неща, за които вече има такива. Онази най-новата ѝ тема, със заглавие подозрително еднакво с темата за Възраждане....

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 19 минути, AAUUXX написа:

Добро утро,

И да реве след това ,че се нарушава правото му да сподели мислите си с нас.

Разпитва хората за твърде интимни и лични работи, а когато питаш поне един подобен въпрос, който е задал на теб, ти отговаря да не съм ти длъжен да ти отговорям. Какъв си ти? За професията му, ми постна някаква маймуна и каза, че е маймуна в космоса.

Какво очакваш от дебили? Той е 100 процентов трол.

току-що, Sliderum2 написа:

Не знам дали нямаше правило, да не се отварят теми, за неща, за които вече има такива. Онази най-новата ѝ тема, със заглавие подозрително еднакво с темата за Възраждане....

По избори никнат нови политически проекти като гъби след дъжд ,аз дори очаквах ,което дава гориво на гражданина да налива безсмислини теми във форума.

преди 5 минути, AAUUXX написа:

По избори никнат нови политически проекти като гъби след дъжд ,аз дори очаквах ,което дава гориво на гражданина да налива безсмислини теми във форума.

Да никнат какво си искат. Аз си държа на моят избор. Досега не са ме разочаровали. Такива са си студентска програма КуКу от доста години и такива останаха.

deniat_zapochva_s_georgi_lubenov_240116_

преди 9 минути, АСПЕКТ написа:

Разпитва хората за твърде интимни и лични работи, а когато питаш поне един подобен въпрос, който е задал на теб, ти отговаря да не съм ти длъжен да ти отговорям. Какъв си ти? За професията му, ми постна някаква маймуна и каза, че е маймуна в космоса.

Какво очакваш от дебили? Той е 100 процентов трол.

Именно защото е трол не трябва да очаквате логичен и адекватен отговор ,както и нормална дискусия с него, той не е за това във форума.

преди 9 часа, Звяра! написа:

Нали някой те предупреди за него преди два-три дни. Само бисери пише и всички го бъзикат. 

Днес говорят за мен, утре говорят за теб. Кучето си лае кервана си върви. Хорското мнение след мойто погребение.

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Именно защото е трол не трябва да очаквате логичен и адекватен отговор ,както и наормална дискусия с него, той не е за това във форума.

Чат ботът ми отговаря по-смислени изречения, отколкото тоя трол.

Аз не съм спал, щяла нощ съм бачкал, сега чакам всеки момент една спедиция да отвори за да им оставя документите и лягам. :bedtime2:

преди 31 минути, Коркодила написа:

Днес говорят за мен, утре говорят за теб. Кучето си лае кервана си върви. Хорското мнение след мойто погребение.

Какъв философ си бил! Машалла! Много е забавно с теб.Имаше още един откачалник-Милки нещо си,братя ли сте? 

Добро утро на всички! 

преди 19 часа, Звяра! написа:

CBR 929

Имах една, дълги тодини. Смених я за SRV 850.

Продавам къща с голям двор, едно дете, котка, риби, мъж, любовник + още двама мераклии, комшия изпробван, свекърва и един куп клюкарки.

Не знам защо тая лъжичка ме сети...

Срещат се двама приятели, след дълга "раздяла"....
- Да пийнем по кафе?
- Супер. Аз ще взема. Колко захар?
- Без захар. Като го пия със захар изстивам.
- Странно. Аз го пия със захар, ма не изстивам...
- Е, има два варианта - или ти е голямо одеялото, или ти е малка оная работа...

преди 2 часа, adobeaa написа:

Имах една, дълги тодини. Смених я за SRV 850.

Аз откакто паднах ми мина мерака да карам.

преди 1 час, buldak написа:

436367473_386530844366510_88768642602040

В една серия на д-р.Хаус един пациент показваше с пръст къде го боли на 5-6 места,оказа се че самият пръст му е счупен:D

преди 10 часа, Звяра! написа:

Аз откакто паднах ми мина мерака да карам.

Два пъти. Като единия, беше страшно...

преди 13 минути, adobeaa написа:

Два пъти. Като единия, беше страшно...

Аз се изсипах на един завой след село Болярци Пловдивско. Пързалях се след мотора доста време, дори си спомням че си виках, аре стига толкова няма ли да спирам вече. Добре че бях екипиран, разминах се със няколко спукани ребра и понеже бях с гъзарски ръкавици, от онези рязаните без пръсти, кожата на пръстите ми остана някъде там по асфалта. :(

От тогава предпочитам да си карам колата или джипа, а и вече съм дърт, гоня четирсетака.

преди 4 часа, Тетя написа:

Какъв философ си бил! Машалла! Много е забавно с теб.Имаше още един откачалник-Милки нещо си,братя ли сте? 

Добро утро на всички! 

Зает съм. А и си дъртичка. При мен се класират максимум само до 21 годишни. Мъжете сме като виното, годините ни правят търсени и за любовници и за семейство, жените сте като млякото с времето все по-вече не ставате нито за едното нито за другото.

преди 1 час, emil644466 написа:

В една серия на д-р.Хаус един пациент показваше с пръст къде го боли на 5-6 места,оказа се че самият пръст му е счупен:D

тъкмо вчера си мислех за този епизод :D

преди 17 минути, bulljo написа:

Ох, той "младия" левент с престижния тумбак, фалете ме уста, че римлянката умре, смях.

Мисля, че има роднинска връзка със Митьо пищова!😎

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.