Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

Добро утро.

Може да бъде изображение с гърне и текст, който гласи 'Follow me for more recipes.'

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 48 минути, hjhj написа:

Добро утро.

Може да бъде изображение с гърне и текст, който гласи 'Follow me for more recipes.'

това на меди дупиту :giggle1:

преди 7 минути, buldak написа:

това на меди дупиту :giggle1:

Не знам, но щом казваш ще ти се доверим. Сега остава да се направи една проверка за всеки случай. :)

@Gaming_Solutions нали знаеш че, всичко се помни.

Изложихте се, като пълни кокошкари.

преди 4 минути, adobeaa написа:

@Gaming_Solutions нали знаеш че, всичко се помни.

Изложихте се, като пълни кокошкари.

Човече, за какво говориш?

преди 10 часа, Gaming_Solutions написа:

Човече, за какво говориш?

хахаахахахаахаха

Всичко се помни.

Няма да имате мира.

@teo-glavata сега ли беше, дебелия сафрид?

преди 21 минути, adobeaa написа:

@teo-glavata сега ли беше, дебелия сафрид?

Не! Той е късната есен - мазния, дето става скара и мариноване. Сега е дребен - за пържене. Но морето направо ври...... За 3 часа извадихме по около 3-4 кила

преди 1 час, adobeaa написа:

хахаахахахаахаха

Всичко се помни.

Няма да имате мира.

Бориш се с протекционизма... или "протекционизма"? Не знам как е по-правилно. Да ти кажа, не че не го знаеш, но... борбата е неравна. То да е само той (и там... и за това (неква конфигурация)), с мед да го намажеш. В "политиката"... даже тук, в тая тема... от "постоянното присъствие" поне за двама съм сигурен ... айде сигурен е силна дума... убеден съм. Еле па перлата на северозапада. Всеки от нас, плебса, написал 1/100 от написаното от нея, щеше да го отнесе. През Лета (знаете, реката на забравата). По ай пи, ай кю, ай бан, ай фон, ай ай... то не бяха "деца, внуци, правнуци бял ден да не видят", "бездетни да останат", "рак да ги фане, от най-злокачествения", бомбени килими над градове, тия да мрат, ония да мрат... ма т'ва за децата, даже са като го пиша, ми се приисква да извия нечий гърчав шийгун! Ем знам, че няма смисъл.

едит: а тия, дето я "пускат" като 1-ви форлойфер по темите и и се радват (сякаш нямат деца), щото им пасва на ориентацията,  са още по-зле и от нея

преди 18 минути, teo-glavata написа:

Не! Той е късната есен - мазния, дето става скара и мариноване. Сега е дребен - за пържене. Но морето направо ври...... За 3 часа извадихме по около 3-4 кила

Него (дребния) го харесвам повече.

преди 23 минути, teo-glavata написа:

Ами...да, вкусен е.... Аз успях да отделя 20-тина по едри рибки за скарата

Някога, един колега, който са лови риба нейде по небесните реки, язовири и морета, светла му памет, ме научи да го чистя с едно движение и бях много горд с умението си.

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Това шпроти ли е?

Не. Сафрид, но сравнително дребен. Шпротите не са вид риба, а начин на приготвяне. Правят се от едра "килка" (цаца), като първо се опушва, после се редят в буркани със сол и се заливат с растително олио

преди 6 минути, teo-glavata написа:

Не. Сафрид, но сравнително дребен. Шпротите не са вид риба, а начин на приготвяне. Правят се от едра "килка" (цаца), като първо се опушва, после се редят в буркани със сол и се заливат с растително олио

На немски език е така, извинявам се. Добре, цаца. 😁

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

На немски език е така, извинявам се. Добре, цаца. 😁

Цацата (черноморската) е доста по дребна. А ето как изглежда есенния, мазен сафрид за мариноване и за скара :) 

image.jpeg.120f2cf0ed116be99191c7a0d719051e.jpeg

image.jpeg.a933077e885433f7de7f619fec01333a.jpeg

преди 3 минути, teo-glavata написа:

Цацата (черноморската) е доста по дребна. А ето как изглежда есенния, мазен сафрид за мариноване и за скара :) 

image.jpeg.120f2cf0ed116be99191c7a0d719051e.jpeg

image.jpeg.a933077e885433f7de7f619fec01333a.jpeg

На мен единствената риба, която ям е риба тон, сардиния и оная от Норвегия. Забравих ѝ името сега. 😁

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

На мен единствената риба която ям е риба тон, Сардиния и оная от Норвегия.

E, и тона и сьомгата са чудесни риби, но по нашите ширини няма как да намериш прясна такава риба... Ял съм много пресен тон - вкусът е доста по различен от замразените филета тука

преди 2 минути, teo-glavata написа:

E, и тона и сьомгата са чудесни риби, но по нашите ширини няма как да намериш прясна такава риба... Ял съм много пресен тон - вкусът е доста по различен от замразените филета тука

От българските риби, мисля че костур е страхотен. Но не съм по рибата. Не обичам много.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.