Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 5 минути, lebel написа:

В най-косматото - не.

Забранил си Л.С щях да ти покажа. 

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 6 минути, Звяра! написа:

Блокирал си Л.С щях да ти покажа. 

Тъща ми (да ми е жива и здрава, това съвсем сериозно) е от Кортен. И професионални ангажименти имах безброй в тоя (и не само) регион, но археологическият обект не беше част от тях. Не ми се влиза в подробности. Нищо лично... просто не е нужно.

едит: т'ва дето съм цитирал звучи некак заканително... бррр

шегувам се

И аз не съм ходила, но и двата града са много красиви. Минавала съм с рейс на връщане от морето преди много години и спряхме в Нова Загора за тоалетна и храна. Някъде в центъра и беше разкошно.

преди 1 минута, lebel написа:

Тъща ми (да ми е жива и здрава, това съвсем сериозно) е от Кортен. И професионални ангажименти имах безброй в тоя (и не само) регион, но археологическият обект не беше част от тях. Не ми се влиза в подробности. Нищо лично... просто не е нужно.

И на мен, прав си! Има толкова много теми за които да говорим, например гоуеми дупита! 😄

току-що, Mediterranean написа:

И аз не съм ходила, но и двата града са много красиви. Минавала съм с рейс на връщане от морето преди много години и спряхме в Нова Загора за тоалетна и храна. Някъде в центъра и беше разкошно.

В центъра на Нова Загора с рейс? 🤣

Да не бъркаш града със Сливен?

През центъра на Стара Загора автобус няма да мине транзит, преди като е нямало магистрала остава Силивен или Карнобат като вариант за спирка!

Също и Айтос, но той е малко градче или поне град се води! 😄

преди 1 минута, Звяра! написа:

И на мен, прав си! Има толкова много теми за които да говорим, например гоуеми дупита! 😄

Те (големите дупиду)... как да се изразя... не ги сънувам. За да имате и друг повод да ме качите на кладата, намирам че големите цици също не са панацея. 

май скоро го писах, но пак се сетих за него...

- Казвам на мъжа ми, че няма жена с две еднакви гърди... Винаги едната е по-голяма, а другата по-малка...
- А той?
- А той идиотът ми вика: "Е, как при тебе и двете са по-малки?!"

Иначе, "нищо лично" означава "не е свързано с теб" ... има разлика... просто наистина няма нужда.

преди 20 минути, Звяра! написа:

В центъра на Нова Загора с рейс? 🤣

Да не бъркаш града със Сливен?

През центъра на Стара Загора автобус няма да мине транзит, преди като е нямало магистрала остава Силивен или Карнобат като вариант за спирка!

Също и Айтос, но той е малко градче или поне град се води! 😄

Не бре, Нова Загора. Изглеждаше да е централна улица. Тогава съм била на 12, не съм била дете идуотче.

Хубаво беше, исках да остана там да живея. На морето даже не ми хареса толкова.

Някой ако е или се чувства КОМУНИСТ, аз не нося вина, че е такъв!  Не съм виновен! Не съм виновен ако случайно този някой е възрастен! Уважавам всички независимо на каква възраст са и не се чувствам длъжен да си мълча защото някой бил възрастен и моето мнение е противоположно на неговото! :grimace:

Аз живея в република България, а не в Русия (СССР)! И като Български гражданин имам пълното право да споделя с вас моето мнение и да го отстоя! На някой ако не му харесва мнението ми или това, което пиша - не е длъжен да ми чете коментарите! :grimace:

Лека вечер! :weather2:

П.П. И да, спирам си Л.С. !!! :grimace:

преди 3 часа, АСПЕКТ написа:

Хора, няма да има вече по магазините кафяви яйца.

Само бели яйца ще има. 

украински!!!!!!!!!

преди 4 минути, Звяра! написа:

Някой ако е или се чувства КОМУНИСТ, аз не нося вина, че е такъв!  Не съм виновен! Не съм виновен ако случайно този някой е възрастен! Уважавам всички независимо на каква възраст са и не се чувствам длъжен да си мълча защото някой бил възрастен и моето мнение е противоположно на неговото! :grimace:

Аз живея в република България, а не в Русия (СССР)! И като Български гражданин имам пълното право да споделя с вас моето мнение и да го отстоя! На някой ако не му харесва мнението ми или това, което пиша - не е длъжен да ми чете коментарите! :grimace:

Лека вечер! :weather2:

П.П. И да, спирам си Л.С. !!! :grimace:

Аз съм ти разрешил да постнеш и моя коментар от личното ти съобщение, а не да се правиш на мъж. Казвам го за последен път. Никога до сега не съм бил КОМУНИСТ или техен поддръжник. Най важното което искам да кажа сега е това, че не е необходимо да пишете неща за период от време, когато много от вас въобще не са били родени. А за нас, възрастните, Вие завинаги ще си останете борсуци и нищо по вече!

И аз за последен път го казвам, тоест направо ще го цитирам. Защо да пиша едно и също нещо сто пъти? 😄

преди 18 минути, Звяра! написа:

На някой ако не му харесва мнението ми или това, което пиша - не е длъжен да ми чете коментарите! :grimace:

Дори увеличих шрифта, някой може да не е наред със зрението! 🤓

преди 8 минути, Звяра! написа:

И аз за последен път го казвам, тоест направо ще го цитирам. Защо да пиша едно и също нещо сто пъти? 😄

Дори увеличих шрифта, някой може да не е наред със зрението! 🤓

Освен ти да не си наред със зрението, не виждам в темата друг.

преди 4 минути, Mediterranean написа:

Пу това съм аз.

yazovets-655x505.jpg

Голям сладур! 😄

преди 10 часа, Звяра! написа:

За мен има ли място? 

В "задния двор" има голям мечок. Та, ако ти стиска = де ке се разкарват и ловуват моите котки змии и гущери - идвай.  Специално за зверове съм предвидил това:

rDSC_0337.JPG

преди 10 часа, АСПЕКТ написа:

А мед. сестра има ли?

Има гробари! Иначе за "другото" го вършат мечки, чакали и мравки. :)

преди 4 часа, Звяра! написа:

На някой ако не му харесва мнението ми или това, което пиша - не е длъжен да ми чете коментарите! :grimace:

Ако бяхме нормален форум, можеше и да стане, ама за съжаление тук положението е следното:

на 27.02.2024 г. в 7:58, ivottoshev написа:

Ето примерно аз съм блокирал Звяра, ама той си е направил и профилите: Дзвяра, superiority, А.Навални, Кутин, Old_story и още поне двайсет профила. Блокираш, блокираш... но понеже човекът е с ментални проблеми, след известно време решава че трябва да си направи нов профил и продължава да бълва същите психопатии на килограм :getout:

преди 5 часа, А.Х.Т. sekirata cekupama написа:

украински!!!!!!!!!

Сега се сетих Украйна на Балканите прави много хубава антибългарска кампания по време на техните избори.

https://www.segabg.com/hot/category-foreign-country/kandidatut-na-opoziciyata-vodi-izborite-rs-makedoniya

Добро утро,

преди 9 часа, АСПЕКТ написа:

Хора, няма да има вече по магазините кафяви яйца.

Само бели яйца ще има. 

Германците са стигнали до заключение че белите кокошки живеят по дълго и снасят повече яйца от червеите ,затова ще отглеждат само бели кокошки ,а не и червени както до сега. Предполагам ,че до това научно заключение са стигнали след дълги проучвания и наблюдения на кокошки в Дрезден.

преди 5 часа, Звяра! написа:

Някой ако е или се чувства КОМУНИСТ, аз не нося вина, че е такъв! 

Аз се чувствам соцкапиталист ,а за комунистите не знам вярно ли е ,но казват че били на всеки километър :rolleyes:

• Автор

Добро утро..

преди 38 минути, AAUUXX написа:

Аз се чувствам соцкапиталист ,а за комунистите не знам вярно ли е ,но казват че били на всеки километър :rolleyes:

Добре че отпред нямаш национал че щях да те пратя при  дедо поп...

Комунисти няма. Социалистите ги ошмарцафрацаха след 9-ти. Пречели на социализма да преходи от капитализъм в комунизъм. Диода твърди, че е такъв... Даже строи партиен дом, който ще му вземат (щото собствеността при комунизма е обща), ще ги низвергне, ще се върне към религията и ще ги анатемоса.

едит: за повече прогнози... о, аз па немам фейсдъб

преди 10 часа, lebel написа:

Комунисти няма. Социалистите ги ошмарцафрацаха след 9-ти. Пречели на социализма да преходи от капитализъм в комунизъм. Диода твърди, че е такъв... Даже строи партиен дом, който ще му вземат (щото собствеността при комунизма е обща), ще ги низвергне, ще се върне към религията и ще ги анатемоса.

едит: за повече прогнози... о, аз па немам фейсдъб

Вчера си яхнал и ти метлата.

преди 29 минути, adobeaa написа:

Вчера си яхнал и ти метлата.

Шашката ми некак сама се извади.

Но иначе бех спокоен.

едит: като чекист... "горещо сърце, хладен ум и чисти ръце"

преди 1 час, petie1 написа:

Добро утро..

Добре че отпред нямаш национал че щях да те пратя при  дедо поп...

Прав си няма да е излишно да поръси с ракия за да прогони злите сили :rolleyes:

преди 10 часа, AAUUXX написа:

Прав си няма да е излишно да поръси с ракия за да прогони злите сили :rolleyes:

Един страничен въпрос - контакт с връзка от два кабела, на фазата или на нулата, се прави байпас за заземяване?

току-що, adobeaa написа:

Един страничен въпрос - контакт с връзка от два кабела, на фазата или на нулата, се прави байпас за заземяване?

На нула

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.