Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

https://www.facebook.com/reel/1112425633511288

Не мина свалката.

https://www.facebook.com/reel/277784992057513

10К лева прическа, ццц.

• Отговори 97k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 1 час, petie1 написа:

От къв зор тва?

Зареди патенти не спазени.

преди 2 часа, adobeaa написа:

Не бе, покажи ги.

За това живеем.

Аз не искам ,след тва да сънувам кошмари

Здравейте.

Този път идвам да се похваля с добри новини. (и вероятно пак ще изчезна на някъде)

Тази есен чакаме скорпионче.:biggrin::jumping11:

Слабият пол си го бива...

Не го догледах (ще го сторя после, а и повечето съм ги виждал), но отрезът от 1:44 до 2:04 ме върна в 82-ра, когато малоумният шльондер шумахер нокаутира Батистон. Ем и френците не са ми слабост. А пeдaлът корвер не отсъди даже и фал.

Имаше нещо подобно и с Мане и Едерсон (Сити - Пул), но там Мане щеше да обезглави вратаря... не ми се търсят повече тия простотии. Който го влече да пише в тубата мане едерсон и да се кефи

• Автор
преди 2 часа, Hermanita написа:

Здравейте.

Този път идвам да се похваля с добри новини. (и вероятно пак ще изчезна на някъде)

Еха, честито

Човека пита за конфигурация и цял ден никой не му казва. Аз за тези пари мога да му кажа хубави компоненти за балансиран компютър, но все някой ще се намери да се заяжда за нещо. Затова хората се страхуват да пишат вече в тези теми. 

Лошото е, че тези които се заяждат не правят предложения за конфигурация. Чакат само някой да предложи нещо и тогава започват да се заяждат.

Този раздел трябва да стане както е в раздела за сигурност и антивирусна защита, иначе е обречен.

преди 6 минути, Звяра! написа:

Човека пита за конфигурация и цял ден никой не му казва. Аз за тези пари мога да му кажа хубави компоненти за балансиран компютър, но все някой ще се намери да се заяжда за нещо. Затова хората се страхуват да пишат вече в тези теми. 

Лошото е, че тези които се заяждат не правят предложения за конфигурация. Чакат само някой да предложи нещо и тогава започват да се заяждат.

Този раздел трябва да стане както е в раздела за сигурност и антивирусна защита, иначе е обречен.

Този с работната станция?

Мислех да се обадя, ама...

Няма друг глас, като този на Фреди Меркюри. Светла му памет.

Помня концерта, една година след смъртта му. The Freddie Mercury Tribute Concert 1992. Колко звезди пяха неговите песни и... с цялото ми уважение (иначе щях да напиша "пяха")... не знам... просто, извън поклона пред великана, нямаше смисъл да се измъчват...

• Автор

Тия пак искат да пренаписват БИОС-а ама спеца по биосите го уволниха от тролската фабрика.......

Здравейте! :ass:

преди 7 часа, Hermanita написа:

Здравейте.

Много прекрасно! 

Най-добре идвай всеки ден/нощ.🙂

преди 10 часа, Bubbles написа:

А това ли било, е ще се оправят.

А някой може ли да обясни какво да му се невиди е това?

740-413-evroviziia.jpg

Сатенена розова поличка. 

• Автор

Добро утро...

преди 8 часа, Mediterranean написа:

Здравейте! :ass:

Много прекрасно! 

Най-добре идвай всеки ден/нощ.🙂

Сатенена розова поличка. 

Разбираш ги тия работи.

Все пак.

allkpop_1625760997_e45ehqmvkaqki4x.jpeg

Вчера ходих до застрахователите. И си сменям паролата. Мацката пише и ми задава някакви тъпи въпросчета. По едно време - каква ви е професията? Аз - заварчик. 

Тя ме гледа и се смее.

После на другата пак - професия? Аз- монтьор. И тя - нали беше заварчик?

- Като лордовете съм. Сър еди кой си, граф на еди кво си... Аз съм - сър авто, граф на заварчиците... Като почна един смях, не може да напише полицата.

• Автор
преди 30 минути, adobeaa написа:

Вчера ходих до застрахователите. И си сменям паролата. Мацката пише и ми задава някакви тъпи въпросчета. По едно време - каква ви е професията? Аз - заварчик. 

Тя ме гледа и се смее.

После на другата пак - професия? Аз- монтьор. И тя - нали беше заварчик?

- Като лордовете съм. Сър еди кой си, граф на еди кво си... Аз съм - сър авто, граф на заварчиците... Като почна един смях, не може да напише полицата.

Представяме ви сър Грухи граф на БИОС.... :)

преди 7 минути, adobeaa написа:

Може ли и аз да кажа, моля?

Всичко друго е по-добре от тротинетка (автомобил, мотор, мотопед, велосипед, багер, трактор, трамвай и прочие). Това тротинеткаджиите за мен са самоубийци. След като се ползва някакво превозно средство, то трябва да има установени права и задължения, които да се знаят и спазват.

преди 10 часа, Hermanita написа:

Може ли и аз да кажа, моля?

Всичко друго е по-добре от тротинетка (автомобил, мотор, мотопед, велосипед, багер, трактор, трамвай и прочие). Това тротинеткаджиите за мен са самоубийци. След като се ползва някакво превозно средство, то трябва да има установени права и задължения, които да се знаят и спазват.

Имам и автомобил и мотор. Тъй като имах/м здравословни проблеми - не се чувствам сигурен, във възможностите си. 

И точно затова, си взимам тортонетка. Навсякъде има алеи, за велосипеди и разни такива.

преди 6 минути, adobeaa написа:

Имам и автомобил и мотор. Тъй като имах/м здравословни проблеми - не се чувствам сигурен, във възможностите си. 

И точно затова, си взимам тортонетка. Навсякъде има алеи, за велосипеди и разни такива.

Хайде и аз да си кажа мнението.

Тротинетките не са лоши, но хората понякога прекаляват с тях и доста от водачите им са деца. Тези деца са неопитни и не знаят правилата за движение затова се получават опасни ситуации и инциденти. Ако се карат само в паркове и по алеи са забавни, но всеки който има тротинетка рано или късно му се налага да се включи в трафика на движението на автомобили. 

@Hermanita е права за правилата, но да учиш дете на правила.....

преди 3 минути, Звяра! написа:

Хайде и аз да си кажа мнението.

Тротинетките не са лоши, но хората понякога прекаляват с тях и доста от водачите им са деца. Тези деца са неопитни и не знаят правилата за движение затова се получават опасни ситуации и инциденти. Ако се карат само в паркове и по алеи са забавни, но всеки който има тротинетка рано или късно му се налага да се включи в трафика на движението на автомобили. 

@Hermanita е права за правилата, но да учиш дете на правила.....

Все още има полигони, за деца. От училище, ги водят, предполагам...

Защото по тези причини, трябва да забранят и велосипедите.

Помня като бях малък - 25км/ч бяха нищо...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.