Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 2 минути, Звяра! написа:

Бат Бойко няма намерения, при него всичко е ясно, засилвне на корупцията, намаляне на заплатите и пенсиите за да има за държавата и увеличаване на данъците и цените по магазините. Как да не отидеш да гласуваш за него?

Бойко, Бойко, Бойко! :drum2:

Ще успееш да ме мотивираш :speak:

Когато управляваше ГЕРБ имаше стабилна държава и предвидимост ,тоест до преди 3г.

• Отговори 97k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

току-що, AAUUXX написа:

Ще успееш да ме мотивираш :speak:

Когато управляваше ГЕРБ имаше стабилна държава и предивдимост ,тоест до преди 3г.

Аз тогава знаеш ли с колко хора се скарах? Казвах им когато свалите Бойко кой ще управлява България?

Те чак сега ми казват колко прав съм бил тогава.

преди 6 минути, petie1 написа:

А Алеко да не е писал за някви други политици? Откак сме се освободили сме така

ИванК айтито беше накаква моя надежда за промяна ,но пък не се реши партия да направи :speak:

преди 3 минути, AAUUXX написа:

ИванК айтито беше накаква моя надежда за промяна ,но пък не се реши партия да направи :speak:

А иначе от Възраждане ли си?

преди 3 минути, Звяра! написа:

Аз тогава знаеш ли с колко хора се скарах? Казвах им когато свалите Бойко кой ще управлява България?

Те чак сега ми казват колко прав съм бил тогава.

Много се подведоха че ще се случи промяна ,пък всеки искаше такава ,но йок промяна.

току-що, Гoст написа:

А иначе от Възраждане ли си?

И не само ,ние сме на всеки километър.

И ти ли си от нашите ?

преди 13 минути, Joss Bomon написа:

Когато човек има критично мислене, няма как да вярва на каквито и да са обещания. Такова, като твоето мислене е следствие на горчив опит от миналите над 34 години политически обещания и лъжи, а загубената вяра и доверие е трудно/ да не кажа невъзможно да бъдат дадени на който и да е. Така кръга се затваря, а единствено важно е, да се гласува и процента на гласувалите да е колкото може по-голям/ над 60-70-80%/ за да има представителност на народния избор. 

"Всички лъжат и не стават" е лесно оправдание за бягство от поемане на риск и удобно оправдание за липса на категорична позиция.

Реално погледнато, през целият ми съзнателен живот са съм се наслушал на предизборни обещания и лъжи....

Преди 1990-а ни обещаваха, че светлото бъдеще а-ха и ни чака зад ъгъла, въпреки че сетивата ни подсказваха, че зад ъгъла нищо хубаво няма...

Между 1990-а и 2007-а ни обещаваха нов вариант на очакващо ни светло бъдеще, нищо че здравият разум подсказваше, че не всичко е такова, каквото ни го предричат....

И до днес все същата стока ни я предлагат отново и отново, само сменят опаковката, за да не личи, че е втора ръка....

Я кажи, какво очакваш да се промени, ако гласувалите са над 80%?

току-що, AAUUXX написа:

Много се подведоха че ще се случи промяна ,пък всеки искаше такава ,но йок промяна.

Тогава якои хора се възползваха от желанието на хората за промяна, президента и партия Възраждане организирана протести. След това се включиха и хората и всичко започна. Заради вижданията на президента и възраждане към русия съсипаха стабилно работещо правителството!

Сега всичко е десет пъти по скъпо 50 лева се равняват на пет лева.

-Нещо като роднини сме.

Беше сгодена за братовчед ми и се чукаше, с брат ми...

преди 1 минута, andiay написа:

Я кажи, какво очакваш да се промени, ако гласувалите са над 80%?

Нищо естествено няма да се промени ,но пък няма да усепят да влязат с малките проценти партии около 4-5% при вот от 40-50%.

преди 2 минути, Звяра! написа:

Тогава якои хора се възползваха от желанието на хората за промяна, президента и партия Възраждане организирана протести. След това се включиха и хората и всичко започна. Заради вижданията на президента и възраждане към русия съсипаха стабилно работещо правителството!

Хм странно ,но на протестите не бяха ли все десни формации, Възраждане са сакаш центристка формация ,а пък президента не знам да е подкрепял протеста на орлов мост тогава ?

• Автор
преди 14 минути, AAUUXX написа:

Е не успяхме да го навием

Страшна промяна ни докараха, скъпотия пътищата са пълен леш в цялата страна, а преди ги поддържаха. Накрая пак ще изберат него, ще видите!

преди 25 минути, Звяра! написа:

Бат Бойко няма намерения, при него всичко е ясно, засилвне на корупцията, намаляне на заплатите и пенсиите за да има за държавата и увеличаване на данъците и цените по магазините. Как да не отидеш да гласуваш за него?

Кога Бойко е говорил, че ще намалява заплатите и пенсиите?

• Автор

Леле басси смешния парадокс в дрън дрън стана по смислена дискусия за политика отколкото в раздела

преди 7 минути, Звяра! написа:

Страшна промяна ни докараха, скъпотия пътищата са пълен леш в цялата страна, а преди ги поддържаха. Накрая пак ще изберат него, ще видите!

Всъщност инфлацията намаше как да бъде избегната дори други да управляваха през тези 3г.

преди 11 минути, petie1 написа:

Е не успяхме да го навием

Нищо не е загубено ,ще го навием за президент.

преди 3 минути, Звяра! написа:

Дзверче, що държиш сам да доказваш простотата си?

преди 3 минути, AAUUXX написа:

Нищо естествено няма да се промени ,но пък няма да усепят да влязат с малките проценти партии около 4-5% при вот от 40-50%.

Тцъ, зависи за кого ще отидат гласовете на тези, които досега не са гласували....

Мое се окаже, че последните стават първи (хипотетично)....

Но... това наистина ли означава, че вота е по-представителен?

току-що, petie1 написа:

Леле басси смешния парадокс в дрън дрън стана по смислена дискусия за политика отколкото в раздела

Всъщност е също толкова безсмислена....

Но.... ка бе, от политика и футбол  секи разбира....

преди 13 минути, Гoст написа:

Кога Бойко е говорил, че ще намалява заплатите и пенсиите?

Пошегувах се! 🙂

преди 6 минути, Звяра! написа:

Пътищата са леш, защото така ги строяха и поддържаха....

Но... пък в джобовете на някои не е леш...

преди 1 час, Звяра! написа:

Бат Бойко ще ни оправи! 😄

Тук го описаха най-точно. Фалшив герой.

преди 45 минути, Звяра! написа:

Ми, като рекетира хората, какво очакваш.

Over It Reaction GIF by X Factor Global

Ужас.

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Тук го описаха най-точно. Фалшив герой.

Ми, като рекетира хората, какво очакваш.

Ми хубаво, щом така мислиш няма да споря.

Гледай възраждане, там няма рекет.

преди 25 минути, andiay написа:

Мое се окаже, че последните стават първи (хипотетично)....

Но... това наистина ли означава, че вота е по-представителен?

Последните не могат да станат първи тъй като те не полагат усилие за това. Много от партиите са отломки от големите партии и не предлагат нищо различно от тях. Всъщност тези много партии не предлагат ли все едно и също ?

преди 9 минути, АСПЕКТ написа:

Over It Reaction GIF by X Factor Global

Ужас.

Бат Бойко ще ни оправи! 😄

преди 9 минути, Звяра! написа:

Ми хубаво, щом така мислиш няма да споря.

Аз не съм от Възраждане и няма да гласувам за Възраждане. Вече за 1000 път го пиша. За ИТН съм гласувал. 

Това е Митова. Ако не я знаете.

https://pp-itn.bg/pavela-mitova/

преди 9 минути, Звяра! написа:

Възраждане ще имат важна роля в управлението и не заобиколима сила в парламетна ,балансьор и опозиция каквато послендите години липсва.

преди 4 минути, AAUUXX написа:

Възраждане ще имат важна роля в управлението и не заобиколима сила в парламетна ,балансьор и опозиция каквато послендите години липсва.

Едно е сигурно, ДПС получава винаги 10 или 15 процента вот. И царят дойде Симеон 2, и нови играчи се появиха като Борисов, Слави, Кирчо, ДПС бетон.

Същите проценти. ДПС не мръднаха. 

преди 22 минути, АСПЕКТ написа:

Едно е сигурно, ДПС получава винаги 10 или 15 процента вот. И царят дойде, и нов играч се появи като Борисова, Слави, Кирчо, ДПС бетон.

ДПС имат постоянен електорат което при другите партии е недостатъчно ,ДПС нямат нужда да убеждават електората си по телевизора ,а го правят на място по региони което е също фактор за този стабилен процент на гласуващите за тях.

преди 13 минути, AAUUXX написа:

ДПС имат постоянен електорат което при другите партии е недостатъчно ,ДПС нямат нужда да убеждават електроата си по телевизора ,а го правят на място по региони което е също фактор за този стабилен процент на гласуващите за тях.

Не е така. Имат един фактор. Повечето така разсъждават:

<<^^Това е турска партия и ще гласувам за нашите. Защото и аз съм турчин. ^^>>

Идват с личните автомобили в дома ти, някой и  обикалят, търсят турци да гласуват. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.