Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

Ако децата и внуците са бездетни... то как да има изобщо внуци и правнуци и тъй нататък. 🙊

Друга тема

Много ме сърби носа напоследък, особено ноздрите. Може да е от всичките пролетни хрърковати,  дето летят във въздуха. Та добре, че имам лепенки за почистване на черни точки от Корея, спря да ме сърби. Качествен продукт, браво на корейците. 🙂

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 7 часа, Звяра! написа:

Ще ви разкажа една история която ме сполетя тази година. Много, много не ми се пише за за нашите братя, но.....

Отивам на митницата "Станке Лисичково" , спедитора нефиркан до козирката от съседната страна. След цял ден чакане вдигнах скандал и тогава ме освободиха и ми оправиха документите. Кеф от всякъде, ще разтоваря и се прибирам.... :dancing18: Е да, ама не! :( Пълна газ до фирмата за разтоварване и там ме посреща баш шефа! :) "Здравей, нося товара, къде да паркирам за да разтоварим?" Отговорири ми така:

Виж сега, ние не сме гладни като вас Българите, че да работим в петък вечерта(след работно време)!

Аз се изцъклих :cantbelieve:, викам си този луд ли е, със всичкия ли си е и тк. нт..... и му гледайки го му отговорих "ми доообре!"

Отидох на плати.ен паркинг, взех си един душ и от там в една кръчма, след това в единствения бар, дойде и баш шефа на стоката която превозвах. Имаше поздрави, наздравици, плати ми сметката, каза ми че сутринта в 9 часа ще ме чакат да ме разтоварят и други....... аз си тръгнах.

На следващия ден в събота сутринта ми звъни телефона като на пожар, едно след друго. Направих го без звук и продължих да спя, вечерта в кръчмата дойде "баш шефа" и ме пита какво става, търсих те цял ден, всички те чакахме защо не дойде?

Съвсем културно му отговорих, че ние Българите не сме гладни като Македонците за да работим през събота и неделя! :D Като наакан започна да ме гледа, каза ми стига, утре ще те разтоварим, ще те чакаме!!! Аз му отговорих "утре е неделя" :lol6:!

Взе да псува, че вече нямал да работи със нашата фирма. - Казах му че нашата фирам никога не е работила със него, пратих го в Турция, от там ме извикаха и натовариха.  :cool:

Във понеделник разтоварих. :)

Пак ли раздвоение на личността? Лекувай се бре

на 1.04.2024 г. в 15:27, Звяра! написа:

Сега очаквам да ми покажеш къде съм казал, че съм тираджия? 

Предполагам, че ще си остана със чакането, нали? :rolleyes:

• Автор

Добро утро!

Аванти адвенти(сти)...

Добро утро!... да не пиша Бандера Роса, че ше зърне Бандера и ше дофърчи Батька @attj... в което принципно нема нищо лошо, стига да не извади некое око с тая шашка...  катана, на български

Батька даст команду: "Бой!" -
Шашки наголо-наголо!

преди 3 часа, ivottoshev написа:

Пак ли раздвоение на личността? Лекувай се бре

Не е тираджия, щото гумите на неговото камионче били по-малки от на истинските тирове... Гърч!

Добро утро,

преди 10 часа, Звяра! написа:

Ще ви разкажа една история която ме сполетя тази година. Много, много не ми се пише за за нашите братя, но.....

Отивам на митницата "Станке Лисичково" , спедитора нефиркан до козирката от съседната страна. След цял ден чакане вдигнах скандал и тогава ме освободиха и ми оправиха документите. Кеф от всякъде, ще разтоваря и се прибирам.... :dancing18: Е да, ама не! :( Пълна газ до фирмата за разтоварване и там ме посреща баш шефа! :) "Здравей, нося товара, къде да паркирам за да разтоварим?" Отговорири ми така:

Виж сега, ние не сме гладни като вас Българите, че да работим в петък вечерта(след работно време)!

Аз се изцъклих :cantbelieve:, викам си този луд ли е, със всичкия ли си е и тк. нт..... и му гледайки го му отговорих "ми доообре!"

Отидох на плати.ен паркинг, взех си един душ и от там в една кръчма, след това в единствения бар, дойде и баш шефа на стоката която превозвах. Имаше поздрави, наздравици, плати ми сметката, каза ми че сутринта в 9 часа ще ме чакат да ме разтоварят и други....... аз си тръгнах.

На следващия ден в събота сутринта ми звъни телефона като на пожар, едно след друго. Направих го без звук и продължих да спя, вечерта в кръчмата дойде "баш шефа" и ме пита какво става, търсих те цял ден, всички те чакахме защо не дойде?

Съвсем културно му отговорих, че ние Българите не сме гладни като Македонците за да работим през събота и неделя! :D Като наакан започна да ме гледа, каза ми стига, утре ще те разтоварим, ще те чакаме!!! Аз му отговорих "утре е неделя" :lol6:!

Взе да псува, че вече нямал да работи със нашата фирма. - Казах му че нашата фирам никога не е работила със него, пратих го в Турция, от там ме извикаха и натовариха.  :cool:

Във понеделник разтоварих. :)

Хората вина нямат ,вината е в политиката на омраза водена толкова много години срещу нас.

Войната в Украйна е именно защото е водена такава политика на омраза и от двете страни в конфликта -политиката е най мръсното нещо на света.

преди 38 минути, lebel написа:

Добро утро!... да не пиша Бандера Роса

Хубава песен е. Едно време я учехме в часа по пеене.

Добро утро...

Иначе омразата в политиката е ясна, но не е точно по равно от двете страни на конфликта. Примерно в България няма толкова омраза към македонците, докато тяхната идентичност е изградена на тази основа. На омразата към България, българите и българското. Същото положение е при Русия и Украйна.

Поредния ЕВРОАМБРЕАЖЕН боклук нарича се Minima Geste който щял да носи олимпийския огън при откриването на игрите в Париж...

960x540.jpg.4965397151ec5abdb3836e47992b69c5.jpg

Изглежда Франция е готова да приюти целия еврогейски боклук, и да им осигури охолен и щастлив живот! :vomit:

преди 6 минути, чичо Сашо написа:

Поредния ЕВРОАМБРЕАЖЕН боклук нарича се Minima Geste който щял да носи олимпийския огън при откриването на игрите в Париж...

960x540.jpg.4965397151ec5abdb3836e47992b69c5.jpg

Изглежда Франция е готова да приюти целия еврогейски боклук, и да им осигури охолен и щастлив живот! :vomit:

Целият Запад е такъв.  Иначе, благодаря няма да го гледам. Нагледах се и на Еврогъзия 2к24, тук се очаква и Евро 2к24 и представям си какво готвят. Не ми се отваря новините.

преди 12 минути, чичо Сашо написа:

Франция като да иска първо място!

Ми, явно е така, изкупиха макароните и тоалетната хартия по време на ПЛАНдемията.

Пазят си г.ъза.

paris-france-march-empty-shelves-french-

преди 11 минути, АСПЕКТ написа:

Целият Запад е такъв.

Наблюдава се процес при който все повече мъже искат да бъдат жени ,а не жени искащи да бъдат мъже -странно защо ?

преди 3 минути, AAUUXX написа:

Наблюдава се процес при който все повече мъже искат да бъдат жени ,а не жени искащи да бъдат мъже -странно защо ?

Ми, сигурно защото жените се държат като мъже и изглеждат като мъже, работят като мъжете? И на мъжете не им остава друго освен да се държат като жени. 😁🤔

Само чака, тон за песен.

преди 1 час, adobeaa написа:

Само чака, тон за песен.

Погледни по-позитивно. Дори да наминат и другите двама, предлагайки допълнителен снимков, текстов или друг материал, поне Янко е в ремисия. Май.

преди 10 часа, bulljo написа:

:beer:

Таа последната, че и забравих името - гоуема цвичка. Не толкова в лицето, колкото тялото.

Точно в размера - шейпа. Моето беше така, като я взех...

Не можело да се развие. Било невъзможно да се направи профилактика защото прегрява.

Spoiler

71.jpg.88a258a82d04e9ac80389402fd4e80fb.jpg

72.jpg.510ddad0e31992f762871ee55e74bcb9.jpg

73.jpg.4b38b1ad1ae04fb31cf49e4b76176245.jpg

74.jpg.4c01c9ecbcc59468dd8f13357a5a31df.jpg

След пет минути се предаде! 🙂

Spoiler

75.jpg.5ba2ec9d1c4992001494983d82aaa5a4.jpg

преди 11 минути, Звяра! написа:

Не можело да се развие. Било невъзможно да се направи профилактика защото прегрява.

Не всеки може да се справи, иска се доста инат и изобретателност когато попаднеш на такъв винт.

преди 11 минути, Звяра! написа:

Затвори скритото съдържание

71.jpg.88a258a82d04e9ac80389402fd4e80fb.jpg

72.jpg.510ddad0e31992f762871ee55e74bcb9.jpg

73.jpg.4b38b1ad1ae04fb31cf49e4b76176245.jpg

74.jpg.4c01c9ecbcc59468dd8f13357a5a31df.jpg

Затвори скритото съдържание

75.jpg.5ba2ec9d1c4992001494983d82aaa5a4.jpg

Стига ве :) С винтоверта.....баси хард намесата.... То и аз ползвам ел. отвертка, ама чак винтоверт .....

ПС: Такова ми се таковато от косене.....

преди 1 минута, Bubbles написа:

Не всеки може да се справи, иска се доста инат и изобретателност когато попаднеш на такъв винт.

Разпробих го и след това го развих. Не знам със какво са се мъчили да го развият но се вижда, че доста са го износили. Тези винтчета имат лепило и след 7-8 години (на толкова е лаптопа) лепилото стяга.

преди 5 минути, teo-glavata написа:

Стига ве :) С винтоверта.....баси хард намесата.... То и аз ползвам ел. отвертка, ама чак винтоверт .....

ПС: Такова ми се таковато от косене.....

С винтоверта е лесно и бързо. 🙂

преди 7 минути, Звяра! написа:

С винтоверта е лесно и бързо. 🙂

ПОдсещаш ме, че имам някъде из работилницата един "мини" винтоверт - динамометричен с електронен контрол. По принцип е за работа по картинга - гайки на джантите, цилиндрова глава и т.н.... Батерията му едва ли ще е жива, ама за такава работа ще върши чудесна работа, мисля

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.