Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 23 минути, buldak написа:

котета, как е? :bye1:

Сейран пак избяга на Ферит :speak:

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 1 час, Звяра! написа:

Моята перла!

Поздравявам всички!

Блестяща както винаги.

😁

shakira-vestido-rojo-met-gala-2024.jpg

gettyimages-2151796569-6639732bd5007.jpg

Ще ви разкажа една история която ме сполетя тази година. Много, много не ми се пише за за нашите братя, но.....

Отивам на митницата "Станке Лисичково" , спедитора нефиркан до козирката от съседната страна. След цял ден чакане вдигнах скандал и тогава ме освободиха и ми оправиха документите. Кеф от всякъде, ще разтоваря и се прибирам.... :dancing18: Е да, ама не! :( Пълна газ до фирмата за разтоварване и там ме посреща баш шефа! :) "Здравей, нося товара, къде да паркирам за да разтоварим?" Отговорири ми така:

Виж сега, ние не сме гладни като вас Българите, че да работим в петък вечерта(след работно време)!

Аз се изцъклих :cantbelieve:, викам си този луд ли е, със всичкия ли си е и тк. нт..... и му гледайки го му отговорих "ми доообре!"

Отидох на плати.ен паркинг, взех си един душ и от там в една кръчма, след това в единствения бар, дойде и баш шефа на стоката която превозвах. Имаше поздрави, наздравици, плати ми сметката, каза ми че сутринта в 9 часа ще ме чакат да ме разтоварят и други....... аз си тръгнах.

На следващия ден в събота сутринта ми звъни телефона като на пожар, едно след друго. Направих го без звук и продължих да спя, вечерта в кръчмата дойде "баш шефа" и ме пита какво става, търсих те цял ден, всички те чакахме защо не дойде?

Съвсем културно му отговорих, че ние Българите не сме гладни като Македонците за да работим през събота и неделя! :D Като наакан започна да ме гледа, каза ми стига, утре ще те разтоварим, ще те чакаме!!! Аз му отговорих "утре е неделя" :lol6:!

Взе да псува, че вече нямал да работи със нашата фирма. - Казах му че нашата фирам никога не е работила със него, пратих го в Турция, от там ме извикаха и натовариха.  :cool:

Във понеделник разтоварих. :)

Много мразя тарикатите и така им го връщам, че до живот ме помнят! 🙂

• Автор
преди 32 минути, Звяра! написа:

Ще ви разкажа една история която ме сполетя тази година. Много, много не ми се пише за за нашите братя, но.....

Отивам на митницата "Станке Лисичково" , спедитора нефиркан до козирката от съседната страна. След цял ден чакане вдигнах скандал и тогава ме освободиха и ми оправиха документите. Кеф от всякъде, ще разтоваря и се прибирам.... :dancing18: Е да, ама не! :( Пълна газ до фирмата за разтоварване и там ме посреща баш шефа! :) "Здравей, нося товара, къде да паркирам за да разтоварим?" Отговорири ми така:

Виж сега, ние не сме гладни като вас Българите, че да работим в петък вечерта(след работно време)!

Аз се изцъклих :cantbelieve:, викам си този луд ли е, със всичкия ли си е и тк. нт..... и му гледайки го му отговорих "ми доообре!"

Отидох на плати.ен паркинг, взех си един душ и от там в една кръчма, след това в единствения бар, дойде и баш шефа на стоката която превозвах. Имаше поздрави, наздравици, плати ми сметката, каза ми че сутринта в 9 часа ще ме чакат да ме разтоварят и други....... аз си тръгнах.

На следващия ден в събота сутринта ми звъни телефона като на пожар, едно след друго. Направих го без звук и продължих да спя, вечерта в кръчмата дойде "баш шефа" и ме пита какво става, търсих те цял ден, всички те чакахме защо не дойде?

Съвсем културно му отговорих, че ние Българите не сме гладни като Македонците за да работим през събота и неделя! :D Като наакан започна да ме гледа, каза ми стига, утре ще те разтоварим, ще те чакаме!!! Аз му отговорих "утре е неделя" :lol6:!

Взе да псува, че вече нямал да работи със нашата фирма. - Казах му че нашата фирам никога не е работила със него, пратих го в Турция, от там ме извикаха и натовариха.  :cool:

Във понеделник разтоварих. :)

Браво само така! Сега само и китайците да им го намъкнах убаво за Луната хихи

преди 1 минута, petie1 написа:

Браво само така! Сега само и китайците да им го намъкнах убаво за Луната хихи

След това и на КПП-то имаше изпълнения!

Чакаха ме и ме отбиха за щателна проверка! :D

Аз им исках картите да се лигитимират, :lol6: те стоят и ме гледат сериозни, питат ме къде съм скрил щеките цигари(щеки-стекове цигари).

преди 41 минути, petie1 написа:

Браво само така!

Да не би да му се върза?! Нали не се съмняваш, че шофьорите никой не ги бръсне за слива и ако е имало наистина такава ситуация, оня на момента е звъннал на шефа на "нашия" и е последвала "строева подготовка"...

Най са ми смешни подобни "отворковци", които на приказки са "големи", но... само във форумите.

преди 8 минути, Joss Bomon написа:

Да не би да му се върза?! Нали не се съмняваш, че шофьорите никой не ги бръсне за слива и ако е имало наистина такава ситуация, оня на момента е звъннал на шефа на "нашия" и е последвала "строева подготовка"...

Най са ми смешни подобни "отворковци", които на приказки са "големи", но... само във форумите.

:grimace:

Само дето "шефа на нашия" не съществува! :grimace:

"Нашия" търси товар и турска фирма търси превоз за товар!:ass: Нашия взема парите и товара, СРОК НЯМА!!! :grimace:

• Автор
преди 15 минути, Joss Bomon написа:

Ами зависи от шофера

преди 5 минути, petie1 написа:

Ами зависи от шофера

Нали знаеш, че аз мога да покажа снимки и да назова града/фирмата и дори имената на хората.

Единствено този сопол @Joss Bomon нищо не може да покаже или докаже!

Аман от въздухари!!! 🙂

преди 19 минути, Звяра! написа:

Нашия взема парите и товара,

Нашия:

преди 1 минута, Звяра! написа:

нищо не може да покаже

Само комплексарите показват...

Как е Шакира, сънуваш ли я, надувко?!

Разхождали се принцесата и принцът край замъка. И както минавали покрай рова с крокодилите, тя си свалила пръстена, хвърлила го във водата и заявила:
- Ако искаш да се ожениш за мен, го извади!
Той се поколебал за момент, но след това го извадил.
Принцесата се ококорила:
- А другите идиоти преди теб скачаха във водата...

преди 44 минути, Гoст написа:

Брей, с обширното си знание, което си придобил от "доколото си чел" преди да пишеш по проблема, който така насериозно си взел ти направо може да станеш доктор...

Другарката скучае и от нямане какво да прави все пуска такива теми. Трябва ѝ да си пусне интересен филм, а не да мисли за "по-сериозното", с което я "успокои".

Е аз съм даскал терорист не доктор касапин не мога да знам всички карантии и техните заболявания в човешкото тяло.
Каката не знам дали скучае, но със сигурност не е никак добре, затова и се надявам да се оправи колкото е възможно.

преди 13 минути, Joss Bomon написа:

Само комплексарите показват...

Как е Шакира, сънуваш ли я, надувко?!

Лъскаш ли?

Shakira Whenever Wherever GIF - Shakira Whenever Wherever Shakira Whenever Wherever GIFs Shakira Whenever Wherever GIF - Shakira Whenever Wherever Shakira Whenever Wherever GIFs

ШАКИРА , ШАКИРА ,ШАКИРА !!! :grimace:

• Автор
преди 13 минути, Звяра! написа:

Нали знаеш, че аз мога да покажа снимки и да назова града/фирмата и дори имената на хората.

Единствено този сопол @Joss Bomon нищо не може да покаже или докаже!

Аман от въздухари!!! 🙂

Не се ядосвай има бол поляни пускай го да пасе

преди 2 минути, petie1 написа:

Не се ядосвай има бол поляни пускай го да пасе

Не се ядосвам, забавно ми е! Искам да го видя нещастника до къде ще стигне! 🙂

преди 27 минути, Bubbles написа:

...
Каката не знам дали скучае, но със сигурност не е никак добре, затова и се надявам да се оправи колкото е възможно.

Предполагам, че става дума за поредната тема на здравна тематика, пусната от Перлата на Северозапада... да, знам, че мога да проверя, но некак не щъ.

Според мен, когато човек "никак не е добре", не се и сеща за интернет... еле па за интернет форум. Или ако се сети, въпросният му е последния дерт. Или ако се сети и не му е последния дерт, обикновено не му е съвсем възможно да се потопи в оздравителната му среда. Ма аз съм динозавър и сигурно греша. 

едит: макар че... като се замисля, "каката" наистина не е добре... в смисъл - не е сама.

преди 32 минути, Bubbles написа:

Е аз съм даскал терорист не доктор касапин не мога да знам всички карантии и техните заболявания в човешкото тяло.

Теорията ми е, че тя си пуска такива теми, за да получи внимание и като ѝ откликвате ѝ давате само напътствия, че с тези теми ѝ се получава. Кратко точно и ясно би било "отиди на лекар", което е най-разумното решение, ако проблемът е толкова сериозен.

преди 17 минути, lebel написа:

Предполагам, че става дума за поредната тема на здравна тематика, пусната от перлата на Северозапада... да, знам, че мога да проверя, но некак не щъ.

Според мен, когато човек "никак не е добре", не се и сеща за интернет... еле па за интернет форум. Или ако се сети, въпросният му е последния дерт. Или ако се сети и не му е последния дерт, обикновено не му е съвсем възможно да се потопи в оздравителната му среда. Ма аз съм динозавър и сигурно греша. 

преди 8 минути, Гoст написа:

Теорията ми е, че тя си пуска такива теми, за да получи внимание и като ѝ откликвате ѝ давате само напътствия, че с тези теми ѝ се получава. Кратко точно и ясно би било "отиди на лекар", което е най-разумното решение, ако проблемът е толкова сериозен.

Е, то е ясно че най вече внимание търси щото ние тук няма как да й помогнем с тия болежки дето ги има, но пък ми е кофти, че е млада а толкова болести...

преди 1 минута, Bubbles написа:

Е, то е ясно че най вече внимание търси щото ние тук няма как да й помогнем с тия болежки дето ги има, но пък ми е кофти, че е млада а толкова болести...

Ами ако всеки си напише диагнозите тук ще стане болница. Трябва да си намери някоя приятелка или приятел, или общност, където да си споделят, клюкарят и т.н.. Мисля си обаче, че тя някъде беше казала, че не би си търсила някой в нейното положение. Защо тя си знае. Това нейното иначе е спам и ѝ оказва негативно влияние, защото когато всички играят нейната игра тя си внушава, че всичко наистина е така.

преди 1 минута, Гoст написа:

Ами ако всеки си напише диагнозите тук ще стане болница. Трябва да си намери някоя приятелка или приятел, или общност, където да си споделят, клюкарят и т.н.. Мисля си обаче, че тя някъде беше казала, че не би си търсила някой в нейното положение. Защо тя си знае. Това нейното иначе е спам и ѝ оказва негативно влияние, защото когато всички играят нейната игра тя си внушава, че всичко наистина е така.

Олее тя и приятелка, ако това стане ще има нов сезон на сериала.

Извън шегата поразрови се за нейните теми за да стане ясно какви са й отношенията с повечето хора в живия живот, поне ако това което пише е вярно няма да й е лесно.

преди 2 часа, Звяра! написа:

те стоят и ме гледат сериозни, питат ме къде съм скрил щеките цигари(щеки-стекове цигари).

А ти къде криеш щеките по принцип? Аз ги ръгам в коша на химическия кенеф на караваната

преди 4 часа, petie1 написа:

Тва кат им гледам парите по скоро са монархия и то абсолютна а не република

Дори не е и монархия! Пълен контрол има михайлов в селата наоколо - той, лично раздава и пенсиите

преди 16 часа, АСПЕКТ написа:

Ми, ето какво видях на Евровизия 2024.

Австралия някаква дебелогъза или дебела джендърка с някакъв друг джендър пеят вали любов... Без коментар.

Финландия някакъв тича по гол г..ъз и тениска с логото на Уиндоус 95 windows 95 GIF, тича, обикаля сцената, 

Холандия някакъв олиго.френ, прическа Жоро Бекъма(Рачков) с количка за инвалиди прави физ зарядка, явно из улиците на Холандия, Сан Марино някакъв рок концерт ала тип на Кис(обаче видеоклип стил Криско и Зуека), Швейцария някакъв мъж???, джендър??? с рокля на балерина тича и крещи аааааааа,...

Ти си гледал всичко значи. Аз като разбрах, че Олито ще участва го гледах, защото го харесвам със старите му хитове още. И гледах две-три други, ама тия откачените не съм. 😄

Няколко пъти съм го писал и ще продължа да го пиша, защото продължавам да недоумявам... Няма как да изпитвам съчувствие, емпатия... или какъвто друг синоним се сетите, към нещо, което може да напише "Децата и внуците, правнуци, всички те бял ден да не видят! Бездетни да останат, рак да ги покоси, ама най - болезнения!"... Няма как! И наистина не ви разбирам... 

едит:това е към тия, които съчувстват на... нещото от Берковица.

Иначе...

- Докторе, аз само да попитам... Щото прочетох в Гугъл и си изясних диагнозата, ама ми се ще да чуя все пак второ мнение...
- За диагнози от Гугъл второ мнение дава Bing...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 2

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.