Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

screenshot-96.png

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

Наздраве! :beer:

image.png.06f2be46da41f7f48d131580a8981c5e.png

преди 4 часа, В. Велев написа:

screenshot-96.png

Тие приличат кът моите арматуристи. :) 

преди 5 часа, АСПЕКТ написа:

@Bubbles

Доста объркано, какво е станало пак във Франция? Залагам на Арабела е вилняла в Париж.

https://m.dir.bg/dnes/svyat/mazh-napadna-zhena-s-rezachka-v-parizh-posle-prostrelya-dvama-politsai-v-uchastak

Чух го това,обаче никъде не се споменава кой e казват само че бил чужденец на 32 години, нищо чудно да е някой чаршаф.

преди 6 минути, dioib написа:

Наздраве! :beer:

image.png.06f2be46da41f7f48d131580a8981c5e.png

Тие приличат кът моите арматуристи. :) 

Бре дедо попе, ти ем кофражист, ем арматурист, ся остава и зидар да станеш... :beer11:

преди 1 минута, teo-glavata написа:

Този покрив, как ще го завършваш? Защо е тази арматура?

Ще наливам бетон. 

преди 2 минути, teo-glavata написа:

Този покрив, как ще го завършваш? Защо е тази арматура?

Да не хвръкне във въздуха кат' вдигне патардия попадията.

току-що, Bubbles написа:

Бре дедо попе, ти ем кофражист, ем арматурист, ся остава и зидар да станеш... :beer11:

Аааа, вече съм шеф. ;) = Викнах за помощ професионалисти. И те обичат бирата. :) 

преди 17 минути, teo-glavata написа:

А, ще има "таванска" стая....

Тя образно се казва: "мислителница", т.е. = дори има и тераса. Точно под билото. (На фотото е гредата на билото).

На по-късен етап (като декофрираме) ще постна фото. 

И естествено ще има и камбана! :) 

Всеки ден спам когато си прверя имейла гледам ми е писала Виктория която била отслабнала и да и видя дупито от линка ,аз и пиша че кат и стане отново голямо дупи да ми изпрати линк ,но тя продължава да настоява :speak:

преди 10 часа, AAUUXX написа:

Всеки ден спам когато си прверя имейла гледам ми е писала Виктория която била отслабнала и да и видя дупито от линка ,аз и пиша че кат и стане отново голямо дупи да ми изпрати линк ,но тя продължава да настоява :speak:

Петрова ли?

На мен ми дава само, апчита за стави.

• Автор
преди 7 часа, АСПЕКТ написа:

@Bubbles

Доста объркано, какво е станало пак във Франция? Залагам на Арабела е вилняла в Париж.

https://m.dir.bg/dnes/svyat/mazh-napadna-zhena-s-rezachka-v-parizh-posle-prostrelya-dvama-politsai-v-uchastak

Doom :D

преди 1 час, dioib написа:

Тя образно се казва: "мислителница", т.е. = дори има и тераса. Точно под билото. (На фотото е гредата на билото).

На по-късен етап (като декофрираме) ще постна фото. 

И естествено ще има и камбана! :) 

На времето и аз като строих, по проект беше така - с таванска стая.....ама накрая звърших на плоча, с идеята някой ден да вдигна един незакнен 3-ти етаж.... То така си остана и само с идеята, де :beer:

• Автор

Бе чухте ли? Вече освен берковското княжество имаме и ветренска република баси...

преди 1 минута, petie1 написа:

Бе чухте ли? Вече освен берковското княжество имаме и ветренска република баси...

Там е мътна и кървава.... Този пере огромно количество расийски пари.... Има си частна армия, под формата на спортен клуб, частна полиция, под формата на охранителна фирма и т.н. Но Бойко и Пеевски, казаха, че на този етап е "полезен и безвреден" и не разрешават да се закача

• Автор
преди 2 минути, teo-glavata написа:

Там е мътна и кървава.... Този пере огромно количество расийски пари.... Има си частна армия, под формата на спортен клуб, частна полиция, под формата на охранителна фирма и т.н. Но Бойко и Пеевски, казаха, че на този етап е "полезен и безвреден" и не разрешават да се закача

Аха българския Пригожин ясно

преди 3 часа, AAUUXX написа:

Мен все няк'ви нотариуси и адвокати ми пишат че чичо/леля ми от щатите бил/а гушнал/а букета и съм наследил толкова и толкова милиони...
За всичките тия години толкова чичовци и лели съм наследил че се чудя за какво изобщо работя. :helpwanted3:

преди 4 часа, dioib написа:

Ще наливам бетон. 

Ще наливам бетон  /dioidon/

Ще наливам бетон
много бетон
за яки
     бетонни стени
и покрив     
...

/по мотиви от "Ще строим завод" - Н.Й.Вапцаров/

Баси, току-що казаха по новините зад гърба ми за  Български езикови ресурси онлайн • БЕРОН /Официален правописен речник на българския език/  и сайта "падна"

Може вече да е станал де.

Станал е.

Моята перла!

Поздравявам всички!

преди 2 минути, buldak написа:

котета, как е? :bye1:

• Автор
преди 4 часа, teo-glavata написа:

Нещо такова.... Имат си и собствена "валута" - /ИМ/. Плати ми 4 бона на ръка, само за проекта. 1 ИМ = 10€

image.jpeg.5591d3652c40b9114bf566dc6ee817fe.jpeg

Тва кат им гледам парите по скоро са монархия и то абсолютна а не република

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.