Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 5 минути, AAUUXX написа:

Добро утро,

коте, как е :bye1:

• Отговори 97k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 12 часа, adobeaa написа:

Винаги съм се чудил, даже съм питал, разни като теб - надъхани...

Как ще се поправим, като не помним?

Отговорите бяха, меко казано - смешни.

Сигурно извънземните  ни форматират на ниско ниво и след това наливат service pack на ОС с която сме не е нужно да помним спед това което е било преди това - нов софтуер ,нов късмет :rolleyes:

преди 12 минути, AAUUXX написа:

Сигурно извънземните  ни форматират на ниско ниво и след това наливат service pack на ОС с която сме не е нужно да помним спед това което е било преди това.

Дет се вика - да ни форматират, да не бяха ни форматирали. хах

В "Теория за големия взрив' - знам че не гледате. Двама нърда си говорят:

- Ние сме в СИМ.

- Тогава някое извънземно хлапе, е дало пари да ме ъпгрейдне, с астма и очила.

преди 42 минути, AAUUXX написа:

Добро утро,

В Германия забраняват продажбата на моторола телефони.

Аз вече си взех Моторола 40, а преди забраняваха таблети на Самсунг и пак си взех. Но наистина никъде го нямаше, едва намерих Самсунг Таблет.

Виждат конкуренция и пазят пазара за САЩ.

преди 15 минути, adobeaa написа:

В "Теория за големия взрив' - знам че не гледате. Двама нърда си говорят:

А. гледаме, гледаме. Тоя сериал заедно с още няколко и 100 пъти да го гледам няма да ми омръзне. :)

"най-хубаво е там, където не си" добро :lol6:

и видеата ги забравям на втория ден и тях трябва да ги дърпам и да си ги пускам от време на време 🤔

преди 4 часа, B-boy/StyLe/ написа:

А. гледаме, гледаме. Тоя сериал заедно с още няколко и 100 пъти да го гледам няма да ми омръзне. :)

Като пека на барбекюто, викам на жената - за всички уел - дън, за теб шел - дън.

Преди известно (не знам защо, когато искаш да кажеш неизвестно, се използва известно... но не ми е чак такъв проблем, справям се) време забелязах, че в търсачката не ми се появяват резултатите и времето за което същите се нарезултатват. Сеш'те се... около X резултата (Y секунди)... Са, ясно е, че всичко е относително, приблизително, съмнително и прочее ително, но понякога го ползвах за сравнение. Без да си правя кардинални изводи, защото понякога съм установявал, че... бе, накратко - липса на логика в употребата на това или онова. 

Та преди малко... добре де преди известно време си викам - бе, аз малко консерва си падам, фалшиви, фалшиви, ма си ги искам.

Та... който от вас също си ги е искал (ако изобщо си ги е "губил"), сигурно си ги е и намерил, но... да кажа за тези, които не са...

С извинение, ако е писано някъде из сайта. Достатъчно търсих за днес.

След леко тарашене с...

The number of search results is missing. How can I fix this?  и  Google search results missing...

стигнах до:

Barry Schwartz on May 7, 2024 at 8:14 am

Цитат

Google Search now has made it harder to find the number of search results for a search query. Instead of it being displayed under the search bar, at the top of the search results, now you need to click on the “tools” button to reveal the results count number.

И Бари се оказа прав. За което му благодаря. Прилагам примери. Ще използвам стари примери, в които, както ще се види, резултатът за "бихвеористите" си е същият - само глупостите на Росето в Калдейта-та.

бихвеоризъм - преди и след клик-а на "инструменти"   (с любезното съдействие на Росето)

бихевиоризъм (бихейвиоризъм)

преди 1 минута, AAUUXX написа:

А за теб Пени сигурно ?

Не е моя модел...

пп

Сега съм в Плевен, пия кафенце и ми се скъса колана. Гледам през улуцата, магазин - траурна агенция, туристическа агенция, циклене паркет, щори, тониране на бои, подаръци и детско облекло. Всичко в едно.

Страх ме е да вляза да питам, за колан.

Пропуснах - и фото.

преди 48 минути, lebel написа:

Преди известно (не знам защо, когато искаш да кажеш неизвестно, се използва известно... но не ми е чак такъв проблем, справям се) време забелязах, че в търсачката не ми се появяват резултатите и времето за което същите се нарезултатват. Сеш'те се... около X резултата (Y секунди)... Са, ясно е, че всичко е относително, приблизително, съмнително и прочее ително, но понякога го ползвах за сравнение. Без да си правя кардинални изводи, защото понякога съм установявал, че... бе, накратко - липса на логика в употребата на това или онова. 

Та преди малко... добре де преди известно време си викам - бе, аз малко консерва си падам, фалшиви, фалшиви, ма си ги искам.

Та... който от вас също си ги е искал (ако изобщо си ги е "губил"), сигурно си ги е и намерил, но... да кажа за тези, които не са...

С извинение, ако е писано някъде из сайта. Достатъчно търсих за днес.

След леко тарашене с...

The number of search results is missing. How can I fix this?  и  Google search results missing...

стигнах до:

И Бари се оказа прав. За което му благодаря. Прилагам примери. Ще използвам стари примери, в които, както ще се види, резултатът за "бихвеористите" си е същият - само глупостите на Росето в Калдейта-та.

бихвеоризъм - преди и след клик-а на "инструменти"   (с любезното съдействие на Росето)

бихевиоризъм (бихейвиоризъм)

Има една гръцка песен - епимену. Или нещо подобно. Не го говоря, този език.

За Бабаро Ска - по мелодията, фенумену...

преди 18 минути, AAUUXX написа:

Да, зареди патенти на WWAN.

А това ли било, е ще се оправят.

А някой може ли да обясни какво да му се невиди е това?

740-413-evroviziia.jpg

преди 15 минути, Bubbles написа:

740-413-evroviziia.jpg

На мен ми е интересно като ходи по нужда дали е прав или кляка. 😂

Викам и на жената - стига си ме юркала да излизаме и е на, то Бари хубу е прав, ма мен ми нема цитата...

Цитат

Google Search now has made it harder to find the number of search results for a search query. Instead of it being displayed under the search bar, at the top of the search results, now you need to click on the “tools” button to reveal the results count number.

което пък ме сети за един стар виц... бе, простотия си е отсекъде, ма съм се сетил... от времето когато хименопластиката не се казваше така...

Та, харесал си некъф неква девойка, казал че ше я земе, обаче ако е девствена. Девойката също си го аресала, ама т'ва с девствеността било проблем... Но отишла при некъф лекар, обяснила му проблема, прегледал я той и предложил 2 варианта. Първи - кой откъде е. Втори - зашиване на химена с атомен конец (не питайте). Девойката избрала втория, зашил к'вото имало за шиене стилистът, всички щастливи, сватба, първа брачна нощ... Младоженецът напънал и... гръм, пушек... двамата лежат на пода зашеметени, а младоженецът стреснато пита:

- Ко стаа ма?
- Ми... загубих девствеността си...
- Бе то т'ва добре, ма мен к'во ми търсят тaшaцитe на закачалката...

... знам и един друг, ма той не е толко смешен...

едит:

преди 25 минути, Bubbles написа:

...

...

Аз знам кой може, Бруте.

преди 39 минути, Bubbles написа:

740-413-evroviziia.jpg

Това е Емили тротинетката.

преди 23 минути, Звяра! написа:

На мен ми е интересно като ходи по нужда дали е прав или кляка. 😂

Седнал, защото живее в Берлин.

преди 6 минути, Bubbles написа:

Верно бе, четох че бегал по чужбината този.:lol6:

Представителят на Литва, който е би, 

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Silvester_Belt

се натиска с тоя.  Има снимки в нета. Ще ви го спестя. Няма да покажа тези картинки.

Страхотна Евровизия.  WOKE AGENDA.

Не бе, покажи ги.

За това живеем.

преди 54 минути, Bubbles написа:

740-413-evroviziia.jpg

На Франция какъв беше тоя арабин? Иначе много мощен и хубав глас има. Или защото е на френски и така ми звучи. 😁

• Автор
преди 8 часа, AAUUXX написа:

Добро утро,

В Германия забраняват продажбата на моторола телефони.

От къв зор тва?

преди 1 час, Bubbles написа:

740-413-evroviziia.jpg

Ба ли му мамата кво е?

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

На Франция какъв беше тоя арабин? Иначе много мощен и хубав глас има. Или защото е на френски и така ми звучи. 😁

Е къф, те тука тия новите 70% и нагоре са все чаршафи, Слиман, Амир, тъпир...
...потърси нова френска музика лошо ще ти стане.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.