Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

Заведох жената и лапето на зоологическа хапнахме пийнахме изкарахме си супер.

IMG_0759.jpeg

IMG_0757.jpeg

• Отговори 97k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 2 часа, adobeaa написа:

Да не ги съдят, за плагиатство?

Хамериканците ни казваха  модрно е да носиш скъсани дънки или с кръпки , англичаните ни казват че е модерно да са напикани дънките ,какво става с този свят баси :speak:

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

Оргинално :D

преди 9 часа, AAUUXX написа:

Хамериканците ни казваха  модрно е да носиш скъсани дънки или с кръпки , англичаните ни казват че е модерно да са напикани дънките ,какво става с този свят баси :speak:

Оргинално :D

миии, освен да патентовам наакани...

800 долара на парче, си е добра цена.

А добър ви ден.:bye1:Аз преди малко се прибрах от скитня и като се пребирах се отбих до сервиза на един познат да го питам за предни usb-та. Ама ъъъъ вика че нямал та дръннах на един друг сервиз и те нямали. та преди малко, позяпах в емаг usb-та с панелите ама нещо не ми се чака много докато дойде доставката. Та сега зяпам една друга стара кутия на леново и се чудя дали да не и взема предните usb-та ама и те са едни платката е покрита с едно обемисто пластмасово тяло и няма как да се закрепи на предния панел. А не ми се иска да чупя пластмасата заради платката.:D

преди 28 минути, AAUUXX написа:

Хамериканска ти му мода ама дали е модерно да си нося скъсан чорап и да шляпам бос.:lol6:

Взех нови, намерих магазина.

Spoiler

Screenshot_20240516_143630_com.huawei.photos.thumb.jpg.ffa3ba21eebbe0d231b8c4f0e26aabd0.jpg

Другите светят слабо, аз искам като светна и да сложа слънчевите очила. 😎

преди 23 минути, Звяра! написа:

Взех нови, намерих магазина.

Затвори скритото съдържание

Screenshot_20240516_143630_com.huawei.photos.thumb.jpg.ffa3ba21eebbe0d231b8c4f0e26aabd0.jpg

Другите светят слабо, аз искам като светна и да сложа слънчевите очила. 😎

Наздраве! :beer:

В понеделник или сряда наливам бетон. 

Бог напред, а аз след него! 

Мир и Любов вам. Амин

преди 4 часа, Коркодила написа:

хапнахме пийнахме изкарахме си супер.

Не знаех, че обичаш месо от дивеч. :) 

Панда или Бяла мечка хапвахте? :) 

п.п. По пътя между Казанлък и Стара Загора има един зооеоресторант "Куция Шаран". Има и черни лебеди. :) = за пари ще ти направят и лебет по пекински ... :) 

преди 9 минути, dioib написа:

В понеделник или сряда наливам бетон. 

Бог напред, а аз след него! 

Спорна и късмет!

Дядо Попе, я да те питам нещо - предполагам и по запознат от мен:

Понеже живея съвсем близо до ботаническа градина, не мога да опазя черешите от косери и други хвърчащи гадини, дали ако запиша писъци на сокол и ги пускам на двора.....ще изгоня гадините? Нали сокола им бил естествен враг....

преди 29 минути, teo-glavata написа:

не мога да опазя черешите от косери и други хвърчащи гадини, дали ако запиша писъци на сокол и ги пускам на двора.....ще изгоня гадините?

По-просто чадо, по черешите и прочие закачаш "фалирали" дискове които да бляскат и се клатят. (става и с алуминиево фолио за готвене) ;) 

Принципно: Соколът като напада не кряка. ;) => Което ще рече ... нещо да прилича на мърдащо се блестящо. 

Ке постна една снимка как в Николаево са махнали лястовиците да не им сърят по прозорците, Цигънска му работа, но по-въши ръптъ. ;) 

Иначе за осите ... има друг капан. 

Цитат

Понякога напада от засада от дърво, като много рядко преследва птици в полет и обикновено тези преследвания завършват без успех. 

Керкенез – Уикипедия (wikipedia.org)

п.п. Хвъркатите хищници към ту дървета не летят! Другите птици го знаят. ;) Затова и принципно се крият в клоните!!! 

Я малко тон за песен:

:) 

Влизаме в един стоп и аз, еднокафе и една малка Радебергер. Жената вика - нали тръгна за кафе...

Аз - устата сама промълвила, Антон.

И едно бабе до нас - Браво момче. Комсомолец си ти. Не като днешните.

Направо избегах. Умрял от смях.

преди 10 часа, Звяра! написа:

Той е показал SSR-750FX , а твоето е SSR-750FX3!!!

Има разлика и тя е голяма, но това не е важно! Това е "спец" мнение по темата, ши са правим на ударени! 😂

Приключвам този въпрос. Не че съм го започвал... Щом съм го казал - значи го мисля.

Жив и здрав!

преди 9 минути, Коркодила написа:

Мамини плебеи, ние вече открихме сезона.

IMG_0774.jpeg

На черешите или дините?! :) 

Аз откривам "нови хоризонти"! :)

п.п. И ти явно си на "диета"!!! :) Горкият ти! :) 

Една от любимите ми музики:

преди 30 минути, dioib написа:

На черешите или дините?! :) 

Аз откривам "нови хоризонти"! :)

п.п. И ти явно си на "диета"!!! :) Горкият ти! :) 

Една от любимите ми музики:

Кви нови хоризонти откриваш в ония коптор къде слънце не изгрява….. май пак си прекалил с пърцуцата.

преди 3 минути, Коркодила написа:

Кви нови хоризонти откриваш в ония коптор къде слънце не изгрява….. май пак си прекалил с пърцуцата.

На Вселената! :) = Ти си земен ... => По-важно е акули, метаболизма ти усвоява ли? :) = Имам супер акула на ниска цена! :) 

преди 48 минути, Коркодила написа:

Мамини плебеи, ние вече открихме сезона.

IMG_0774.jpeg

Бяло вино сервирано в чаша за червено вино.

преди 17 часа, Mediterranean написа:

Честно казано, не знам какво е това, дано е нещо хубаво.

В ония години мечка беше - мятат ти едно одеало и бой... Беше много по удобно и икономично, за да не ги разпознае, вместо биещите, да се маскира битият. Сегашните мечки са ми по-неясни. Може да са по-изискани и да носят хубостта в себе си. Въпреки че... предполагам и тогава усещането, както всичко друго, се е радвало на неква относителност...За мазохистите - хубаво, за останалите - не толкова... А за лирическия герой в поговорката - "битият - бит, ... "... нищо чудно да е било два пъти по-хубаво. Той да си каже.

преди 2 часа, dioib написа:

По-просто чадо, по черешите и прочие закачаш "фалирали" дискове които да бляскат и се клатят. (става и с алуминиево фолио за готвене) ;) 

Принципно: Соколът като напада не кряка. ;) => Което ще рече ... нещо да прилича на мърдащо се блестящо. 

Ами...накачулих 30-40 диска на сиджимки..... Утре ще имам още толкова :) Дано свърши работа

преди 10 минути, teo-glavata написа:

Ами...накачулих 30-40 диска на сиджимки..... Утре ще имам още толкова :) Дано свърши работа

Абе,  трябва си плашило! = Не по звук, а по визия! ;) 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.