Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

току-що, Киро Иванов написа:

Възможно е. Когато е налична тук, ще прочета и нея.

Предпоследната е налична - "Тайната"....

Ама само на хартиен носител....

https://obsidian.bg/knigi/the-secret/

• Отговори 97k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

току-що, Киро Иванов написа:

На хартиен носител не ми върши работа. Отдавна престанах да купувам нови книги...

Аз пък не мога да спра....

Но... вече повече подбирам....

Лично на мен ми прави по-голям кеф да усещам книгата между пръстите и мириса на нова хартия...

Секи луд с номера си....

на 17.05.2024 г. в 21:04, lebel написа:

Направих старата "грешка"... препоръчах книги и пак се зачетох в препоръчаното. В случая "Богат, беден". Нищо, че съм я чел, нищо, че съм гледал и сериала... Баси как пише тоя пич! Не е истина.

Сега привършвам "Голямото сбогуване" , за пореден път. И се ловя в "Големият сън" . "Недокоснат от човешки ръце" не става, за приспиване... Доколкото помня.

преди 1 час, Коркодила написа:

Явно доста добре разбираш какво се пие за еректилна дисфункция. Явно ти се е налагало да помагаш. Аз афинитет към Лъвов мост нямам , обаче явно ти имаш към подобни алтернативни пазари като OF понеже се чудиш в един твой пост да ли да си направиш профил там и да задоволяваш нуждите на мъже с еректилна дисфункция, а аз ти подсказвам, че в случея залагаш на куц кон, и Лъвов мост ти е по-добрата алтернатива понеже си вече доста възрастна и захабена.

Траверса от Берлин пак се изказа неподготвен.

Season 1 Lol GIF by NBC

преди 53 минути, АСПЕКТ написа:

Хубав мустак. 😁

следващия беше с брада

абе голямо шоу тая вечер :D

преди 13 минути, adobeaa написа:

Сега привършвам "Голямото сбогуване" , за пореден път. И се ловя в "Големият сън" . "Недокоснат от човешки ръце" не става, за приспиване... Доколкото помня.

Не беше ли "Дългото сбогуване"?

Според мен пък няма книга, която става за приспиване и да си заслужава да я четеш....

преди 45 минути, adobeaa написа:

"Дългото сбогуване" :) 

• Автор
преди 1 час, buldak написа:

тоя мустак в Стани Богат изби рибата

като Петко Войвода, викам да не е нашия форумен мустак да е записал участие :lol6:

Ма едва го добута до 1500

преди 1 час, adobeaa написа:

Аз предпочитам Азимов

преди 16 часа, АСПЕКТ написа:

Cbs No GIF by HULU

Ти си доказал многократно, че нямаш вкус.

преди 8 часа, АСПЕКТ написа:

https://remedium.bg/heitmann-pure-limonena-kiselina-na-prah-h350-grama-155099/p

@Mediterranean  ще те издържи ли това легло? Твоето дупе?

Не разрбиа се, това е кекава работа. Едно дупе трябва да си тежи и лежи на мястото.

Добро утро,

преди 7 часа, Mediterranean написа:

Не разрбиа се, това е кекава работа. Едно дупе трябва да си тежи и лежи на мястото.

Тъй е ,а пружините на матрака да са от предно окачване на жигули :rolleyes:

Добро утро.

Принцеси. Мммм

на 13.04.2024 г. в 7:46, Sliderum2 написа:

Добро утро. 

Чандлър не трябва да влиза в никакъв случай за изучаване. Иначе ще има още повече самодоволни умнокрасавци с пищови и други пушкала. Ще станем better сащ, съответно и с много трупове. Съвсем ще се стопим.

на 13.04.2024 г. в 8:28, АСПЕКТ написа:

Нямам идея кой е. Значи някакви простотии от САЩ. Отново. Нищо ново.

на 13.04.2024 г. в 9:37, Sliderum2 написа:

Увлекателен и лесен за четене. Демек булевардна литература. Беше публикуван и през соца, включително в СССР. Счели са го за безопасен и това е част от грешките, които провалиха строя. Насърчава извънмерната индивидуалност.

Тогава не го споменах, но... мене харесва това диалог. Чесно!

преди 28 минути, lebel написа:

Добро утро.

Принцеси. Мммм

Трябва ли да знам всеки един американски писател от САЩ? Колко американци от САЩ знаят поне една творба на български писател? Или поне един български писател?

на 18.05.2024 г. в 8:21, lebel написа:

Добро утро.

Принцеси. Мммм

Аз съм на тутманик. Жената го прави, във формички за мъфини - уникален.

На спектъра на просветата, размислите ги помня... Джигулето съм го опуснал.

Добро утро!

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Трябва ли да знам всеки един американски писател от САЩ? Колко американци от САЩ знаят поне една творба на български писател? Или поне един български писател?

Не знам. За теб - не знам. Аз, примерно, не знам "всеки един американски писател от САЩ". Както и всеки един друг писател от другаде... И не изпитвам нужда (изцяло мой минус) да се обяснявам по този повод. Предполагам... щото имам по-ниски изисквания към себе си.

Но... диалогът ме кефи. С твое позволение (прeдпочитания вариант) или без... ако се налага.

преди 57 минути, adobeaa написа:

Аз съм на тутманик. Жената го прави, във формички за мъфини - уникален.

На спектъра на просветата, размислите ги помня... Джигулето съм го опуснал.

Добро утро!

Поздрави и добър апетит!

преди 10 часа, petie1 написа:

Ма едва го добута до 1500

доказателство, че мустака не те прави умен

може би само привлекателен :D

Това че Чандлър е "булеварден" ще го пропусна... Ама какво е "извънмерна индивидуалност" и гугъл мълчи.

@B-boy/StyLe/ кажи някакъв лайфхак, за CapCut за "разтягане" на две или повече снимки едновременно. Че като ги хвана и съвсем леко да мръдна и излизат от скалата. После е едно наместване...

Пък не ми се занимава, с тайминга.

Чета ,че пишета за американците ,та да питам и аз щот може да съм го пропуснал между надпреварата с ежедневието - стигнахме ли ги американците или още не сме и кога ще ги стигнем или няма смисъл да ги гоним ?

преди 16 минути, AAUUXX написа:

Чета ,че пишета за американците ,та да питам и аз щот може да съм го пропуснал между надпреварата с ежедневието - стигнахме ли ги американците или още не сме и кога ще ги стигнем или няма смисъл да ги гоним ?

Нас не догонят!

Добър ден!

Аз днес си намерих работа, разглобих охладителната система на моя лаптоп.

Spoiler

Untitled.png.2bb0e8a99b9c7b7adcb7e0b2bcd0faa1.png 1.png.52e7528220ca66a669ebfbb2121278a4.png 2.png.e25d64aabc1a8f91b371fd4b9de9118a.png 3.png.d841f7f4aa4eb6aae179cef7b29a1d9e.png 4.png.9ab735c5b52b7da9ad14e12bc0d2b08e.png

Фалшиви вентилатори, някакво подобие на термо падове + нещо като дъвка. Пълен ужас, колкото повече го гледам - толкова по-зле ми става.

Ми направете го като хората ве, след като го предлагат скъпо на нас(потребителите) защо е толкова зле направено? Ужас.... :mad:

на 18.05.2024 г. в 11:08, Звяра! написа:

Добър ден!

Аз днес си намерих работа, разглобих охладителната система на моя лаптоп.

Затвори скритото съдържание

Untitled.png.2bb0e8a99b9c7b7adcb7e0b2bcd0faa1.png 1.png.52e7528220ca66a669ebfbb2121278a4.png 2.png.e25d64aabc1a8f91b371fd4b9de9118a.png 3.png.d841f7f4aa4eb6aae179cef7b29a1d9e.png 4.png.9ab735c5b52b7da9ad14e12bc0d2b08e.png

Фалшиви вентилатори, някакво подобие на термо падове + нещо като дъвка. Пълен ужас, колкото повече го гледам - толкова по-зле ми става.

Ми направете го като хората ве, след като го предлагат скъпо на нас(потребителите) защо е толкова зле направено? Ужас.... :mad:

Леле... Това фабрично ли е?

преди 5 минути, adobeaa написа:

Леле... Това фабрично ли е?

Да.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.