Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

На мен ми я праща едно приятелче от Щатите. Мисля, че от Micro Center я взема
Сега мернах, че китайците също имат
https://www.aliexpress.com/item/1005002400161049.html

• Отговори 97k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 34 минути, adobeaa написа:

- Не бе Суси, Грудово, Елхово, Звездец.

Горд свързочник от 24260 - Елхово

:beer:

преди 12 минути, Joss Bomon написа:

Довечера има епичен боксов мач - Фюри vs Усик. Тука май няма любители на бокса... не видях някой да е коментирал.

Да...бях забравил, покрай Ф1 и Инди 500....

Има ли бг тв  лайф?

преди 20 минути, teo-glavata написа:

Има ли бг тв  лайф?

Който си плати, гледа стрийм. За останалите - кой от където успее или утре сутрин на запис.

преди 3 минути, Joss Bomon написа:

Който си плати, гледа стрийм. За останалите - кой от където успее или утре сутрин на запис.

Да разбрах, че в държавата ви няма кой да плати. Аз стриймове имам - питах за някоя бг кабеларка.

Аз преди малко добре си помотах. Ометох половин тава мусака 8 чушки със ориз и кайма и си опържих 8 яйца.

Вярно добре си похапнах глътнах си и 3 кенчета пиринско зелената, кутия ама сега като се разходих пак до кухнята, видях че в хладилника са ми останали само 2 кена. А нещо ме мързи да скокна за бързо до магазина и в същото време пред мен зяпам една щайга леново на която мисля да и взема предните usb-та и да счупя пластмасовото тяло за да взема платката. Ама нещо ме мързи и май май ако взема че задрема ще го отложа за друг ден.:D

на 18.05.2024 г. в 18:42, teo-glavata написа:

Да разбрах, че в държавата ви няма кой да плати. Аз стриймове имам - питах за някоя бг кабеларка.

Тео, кога е времето, на калкана?

преди 1 час, vlado1985 написа:

Аз преди малко добре си помотах. Ометох половин тава мусака 8 чушки със ориз и кайма и си опържих 8 яйца.

Вярно добре си похапнах глътнах си и 3 кенчета пиринско зелената, кутия ама сега като се разходих пак до кухнята, видях че в хладилника са ми останали само 2 кена. А нещо ме мързи да скокна за бързо до магазина и в същото време пред мен зяпам една щайга леново на която мисля да и взема предните usb-та и да счупя пластмасовото тяло за да взема платката. Ама нещо ме мързи и май май ако взема че задрема ще го отложа за друг ден.:D

Винаги когато чета описанията на изяденото от теб (между другото, дори и само като те чета имам усещането, че качвам килограми), се сещам за една литография и в мен се будят подозрения свързани с кралския ти произход... Сигурен ли си, че не сте рода с Луи Филип (респективно със Симеон)? 

spacer.png

преди 4 минути, adobeaa написа:

Тео, кога е времето, на калкана?

По принцип, калкан излиза от март до октмоври...ноооооо на различни цени. Най "дебел" е юни-август. Имай впредвид, че м/у 15.04 и 15.05 улова е забранен, което означава, е април и май, купуваш замразени, а не пресни риби

на 18.05.2024 г. в 20:32, teo-glavata написа:

По принцип, калкан излиза от март до октмоври...ноооооо на различни цени. Най "дебел" е юни-август. Имай впредвид, че м/у 15.04 и 15.05 улова е забранен, което означава, е април и май, купуваш замразени, а не пресни риби

Точно за забраната питам. Не се изразих, правилно.

Че се обърнах към търсачката - някакви различни дати, ми дава.

преди 1 минута, adobeaa написа:

Точно за забраната питам. Не се изразих, правилно.

Че се обърнах към търсачката - някакви различни дати, ми дава.

Да, различни са периодите на забрана вяка година. Но отката е +/- 10 дена. Размножителния период зависи от темпертурата на водата в морето, но винаги е 1 месец. Всяка година, Минитерството издава заповед за забрана

Затова дадох период от 2 мееца - в момента тук няма пресен калкан /има, ама.....по таляните / 40лв/кг....калкан под 4 кила е...амо кокали

Банда, днес цял ден ви занимавам със моя лаФ-топ, но си плачеше отвсякъде за профилактика. Нищо че е само на година и половина и е в гаранция. 🙂

Spoiler

1.jpg.b0cfec207eb072097bb19e2ee83b654e.jpg

2.jpg.5e041f7e334d3f10e1129ec0219f6d6e.jpg

Сега вентилаторите не се чуват и дори да не бях ги сменил, само да ги бях изчистил и да си оставя оригиналните съм сигурен, че пак щеше да работи тихо както е сега.

Вижте само как лъснах кристала на процесора, като огледало стана, тавана се вижда в отражението. 😁

Spoiler

3.jpg.b47360617c6e57557e59082fa8a38411.jpg

на 18.05.2024 г. в 18:15, teo-glavata написа:

Горд свързочник от 24260 - Елхово

:beer:

Да...бях забравил, покрай Ф1 и Инди 500....

Има ли бг тв  лайф?

Вчера се кьорих - само и единствено, по DAZN. Мушкам лаптопа в телевизора...

преди 1 минута, Коркодила написа:

Утре с жената и малкия мук сме тука. Ще има плуваме виенски колела ядене пиене, морски градини.

IMG_0779.webp

МНого рано и почнал да сънуваш

преди 5 минути, buldak написа:

пу деба големия му :no-no:

https://www.facebook.com/reel/7259541947498590

Не се отваря.

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Не се отваря.

Мечок се храни на дървена маса която е направена по някоя ЕКО пътека. Сред природата е. 🙂

Аз нали се чудех дали да се занимавам да барам usb-тата от кутията на леново и викам айде да ги взема така и така скучаех поне да си имам занимавка.

Свалих usb-тата пластмасовото капаче го свалих лесно без да го чудя но ми се наложи, да го скъся малко щото на мойта кутия, неискаше да влиза да ама гадните usb-та се разминаваха с отворите и няма влизане. А докато жаковете за слушалки си влизат без проблем  и като отворих пластмасовото капаче а какво да видя аз викам айде ще взема платката да ама платка йок.

Тея от лайново вързали usb-тата по отделно и даже им шибнали един смешен кондезатор същата картинка и със жаковете и се чудех какво да напъхам да затисна usb-тата и жаковете да не шават ама нищо не ми дойде на акъла мислех си да капна малко секундно лепило ама като знам че няма да държи много и се отказах от тази и ме хвана яд че само си играх да се занимавам с лайноновата кутия.

Аз по начало не съм им фен и привърженик на марката щото от преди още не ми харесват, изцепките на марката даже сега се сетих, че преди години имах едно лайново т60 и ми се наложи един път да го отварям за профилактика. Обърнах го по гръб и го започнах айде нормално е да има доста винтчета ама тея направо ме изумиха ем малки ем някви дълги винтове набучили и после като го затварях лаптопа си играх няколко часа докато уцеля точните дупки за всеки винт. И пластмасовия им корпус и той един смешен направо да се чуди човек да го отваря ли или не та общо взето за пореден път се изумих от лайново и то най вече как са се стиснали да не сложат платка.:D:shock11:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.