Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

441185498_1003881687774247_7462078073143

• Отговори 97k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

Аз се смея, ма не можех да обувам обувка почти месец след, като обрах един ъгъл с кутрето. Поду се, посиня, стана непоносимо нещо да се опре до него. 

моето само се оправи като го изкълчих, беше подуто ама не отидох на доктор

баси удара беше :no-no:

преди 1 минута, цър-вул написа:

Човек много носи на болка...докато не стане дума за кутретата на краката

Верно е! Ма човек е малко и като кучето, бързо забравя през какво е преминал и пак върви, като Спиди Гонзалес.

И аз не ходих на лекар, слагах лед първоначално, после малко охлаждащ гел и така от самосебе си мина. Ма яко си покуцвах и така ходех на работа. И всеки, мале какво ти е. Ми к'во ми е, един ръб не се мръдна от пътя ми. :D 

Да попитам, двойната цедка на ръкохватката се запуши, има ли оправия или направо нова. Спомням си, че четох някъде, че няма шанс за отпушване и промивка.

преди 8 минути, AAUUXX написа:

Ъглите/ръбовете са коварни и е там за да го изриташ когато най малко го очакваш ,но пък за всеки проблем има и решение.

OIP.HsJPMd4ZgzzzUcVhBvcK7wHaJg?pid=ImgDe

Това дали се люлее? Готино е, ама, ако се люшка ... мххх...

преди 2 минути, ^^^ написа:

Това дали се люлее? Готино е, ама, ако се люшка ... мххх...

Естествено че се люлее, но изглежда няма спирачка  :rolleyes:

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Естествено че се люлее, но изглежда няма спирачка  :rolleyes:

мен ме е яд че тука махнаха здравите соц люлки и замениха всичко с детски кътове

няма къде 90 килограмов човек да се люлее :D

а как ми липсва

преди 5 минути, ^^^ написа:

Да попитам, двойната цедка на ръкохватката се запуши, има ли оправия или направо нова.

Пробва ли с оцет и сода б-т?

преди 5 минути, ^^^ написа:

Да попитам, двойната цедка на ръкохватката се запуши, има ли оправия или направо нова. Спомням си, че четох някъде, че няма шанс за отпушване и промивка.

Опитай с промивка нищо не губиш ,ако пък не стане нова цедка ще купиш.

преди 2 минути, цър-вул написа:

Пробва ли с оцет и сода б-т?

Сега я кисна с някакъв препарат. После и оцет и сода ще опитам.

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Опитай с промивка нищо не губиш ,ако пък не стане нова цедка ще купиш.

Е да, така ще е. Сега ползваме единичната, ма нещо тц, не е същото. Трябва тъкмо да тръгне кафето и да я спреш, за да става за нещо, иначе вода от патиците.

преди 5 минути, цър-вул написа:

Можеш да я свариш и със сода б-т във водата. Естествено накисната само главата на ръкохватката

Аз само цедката кисна, така и само нея ще кипна със сода. Всичко ще опитам. :) Сега я кисна с оцет и сода, с препарата нищо не се получи.

Всичко опитах, не става. Само си губя времето, ще поръчам нова от някъде. Не знам с това дали ще стане?! 

Хвнала съм се да почистя кухненските шкафове и забелязах нещо странно, там където има опаковани продукти (например ориз, грис и подобни) и се опират има образувани тъмни петна. Що за опаковки са това, какво отделят? И друг път ми се случвало, по време на ремонт, бях събрала в черни чували багаж и там където са се опрели чувалите по стената имаше такива петна. Тогава реших, че е от черните чували, но тук опаковките са прозрачни. 

преди 8 минути, цър-вул написа:

Кипни цедката в стъклен/неръждавейка съд с кислол за 3-4 минути . Няма начин да няма начин

Ще трябва да купя кислол. Иначе ползвам едно джезве за целта. 

преди 4 минути, цър-вул написа:

Да не е халамин?

Не. Е такова е някакво

Иноксово джезве 500мл. №4 (1902.151/4CZV005) HR-BELLY - Hascevher

"Богат, беден" + "Просяк, крадец", "Вечер във Византия", "Хляб по водите" и особено "Младите лъвове"... ко не са ви попадали (в което силно се съмнявам) и се чудите к'во за четене да зафанете някой ден, опитайте с тия... Може да ви допаднат, може не... Първият е ясен, а във втория случай... поне ше имате некой за попържане.

преди 1 час, ^^^ написа:

Всичко опитах, не става. Само си губя времето, ще поръчам нова от някъде. Не знам с това дали ще стане?! 

Хвнала съм се да почистя кухненските шкафове и забелязах нещо странно, там където има опаковани продукти (например ориз, грис и подобни) и се опират има образувани тъмни петна. Що за опаковки са това, какво отделят? И друг път ми се случвало, по време на ремонт, бях събрала в черни чували багаж и там където са се опрели чувалите по стената имаше такива петна. Тогава реших, че е от черните чували, но тук опаковките са прозрачни. 

Лимонена киселина.

https://remedium.bg/heitmann-pure-limonena-kiselina-na-prah-h350-grama-155099/p

преди 2 часа, ^^^ написа:

480.jpeg

преди 3 часа, AAUUXX написа:

Ъглите/ръбовете са коварни и е там за да го изриташ когато най малко го очакваш ,но пък за всеки проблем има и решение.

OIP.HsJPMd4ZgzzzUcVhBvcK7wHaJg?pid=ImgDe

@Mediterranean  ще те издържи ли това легло? Твоето дупе?

• Автор

В Русия щели пишат БИОС та май са наели Грухи :)

преди 2 часа, ^^^ написа:

Да не са от тия саморазграцдашите се?

преди 19 минути, petie1 написа:

Да не са от тия саморазграцдашите се?

И на ориза, лещата, боба и т.н., опаковките ли да са такива вече?!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.