Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

Партия ли е КПП, аз съм за СДС!😄

• Отговори 97k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

• Автор

Хихи голям смех... Вчера четох за подслушване на dns и се сетих за белгийската мида и гусин О

преди 31 минути, АСПЕКТ написа:

Това е  КПП.

images?q=tbn:ANd9GcR3jPLo9h32-oKrrklOlVZ

Тая не беше ли тъпата кърджалийска...?

преди 1 минута, petie1 написа:

подслушване на dns

Бре и там ли слушат вече? Баси туй гестапо навсякъде бре.

преди 23 минути, Звяра! написа:

Знаеш ли кой е начело на СДС, без да проверяваш в гугъл? И за него ли си гласувал досега или за партията майка?!

преди 4 минути, Bubbles написа:

Тая не беше ли тъпата кърджалийска...?

Да, тя е. И е сигурен участник в следващото НС. Поне я няма Цецка...

преди 2 минути, Киро Иванов написа:

СДС

hqdefault.jpg&q=0&b=1&p=0&a=0

преди 4 минути, Киро Иванов написа:

Да, тя е. И е сигурен участник в следващото НС. Поне я няма Цецка...

То па едно НС...

преди 50 минути, Joss Bomon написа:

Тц, тази е ПКП.

преди 49 минути, Киро Иванов написа:

Това е ПКП. Ще имаш удоволствието да я гледаш в следващият парламент.

Вярно, забравил съм.  То и КПП става. Кърджалийска ... 😁

преди 45 минути, Звяра! написа:

преди 3 часа, Звяра! написа:

Искаш да кажеш "фермери" или ти е по-лесно да се изразяваш по селски?

Не съм искал да казвам фермери. Това е чуждица, насадена ни пак от англосаксонското farm, farmers. Ако исках да използвам обобщение за отрасъла, щях да напиша говедовъди, а още по-широко и неуточняващо - животновъди.

преди 3 часа, АСПЕКТ написа:

В Ню Йорк има много крави. 😁

От всякакви полове и не знаеш със сигурност коя от коя бозае, докато не ти се обидят от неправилно обръщение. Ти го гледаш теле, то се зове юница, гледаш юница, с огромно виме, то се обижда и ти се кара, не, теле съм бе!

Мина ми изпита, беше по-лесен отколкото очаквах. Резултата ще излезе в началото на юли. Няма да им го простя на тези дето ми причиниха този стрес :biggrin: 😄

• Автор
преди 28 минути, baitexpo написа:

Мина ми изпита, беше по-лесен отколкото очаквах. Резултата ще излезе в началото на юли. Няма да им го простя на тези дето ми причиниха този стрес :biggrin: 😄

По какво?

и бабите вече не се къпят, накъде отива този свят :no-no:

• Автор
преди 1 минута, buldak написа:

и бабите вече не се къпят, накъде отива този свят :no-no:

Че те и досега не се къпеха...

преди 6 минути, petie1 написа:

от тях не го очаквах, разочарован съм 😐

преди 10 часа, petie1 написа:

И зимата като извадят нафталинките...

- Вчера се прибирах по тъмно. И без да искам, паднах в една септична яма!
- Ужас! Имаше ли много л*йна?
- Ами... не, не бяха много! Колко ти стигнат до глезените.
- Е, извадил си късмет!
- Къф късмет, бе? Паднах с главата надолу!

Която тематика ме сеща... Преди години (през миналия век), в казармата, на занятие, през нощта, един от радистите трееше да иде от едното НП до другото. И както разказа после, преди да стигне пресичането на две пътеки, решил да спести път и "срязал" от едната към другата... Ами... преди да го видим, го подушихме. И го изхвърлихме да се плакне... къде намери. Другият вариант беше да се изхвърлим ние някъде. На тоя пич 'се му се случваха разни простотии. Има такива хора. Сякаш ги привличат. Баси... и сега като се сетя потръпвам...

преди 1 час, lebel написа:

- Вчера се прибирах по тъмно. И без да искам, паднах в една септична яма!
- Ужас! Имаше ли много л*йна?
- Ами... не, не бяха много! Колко ти стигнат до глезените.
- Е, извадил си късмет!
- Къф късмет, бе? Паднах с главата надолу!

Която тематика ме сеща... Преди години (през миналия век), в казармата, на занятие, през нощта, един от радистите трееше да иде от едното НП до другото. И както разказа после, преди да стигне пресичането на две пътеки, решил да спести път и "срязал" от едната към другата... Ами... преди да го видим, го подушихме. И го изхвърлихме да се плакне... къде намери. Другият вариант беше да се изхвърлим ние някъде. На тоя пич 'се му се случваха разни простотии. Има такива хора. Сякаш ги привличат. Баси... и сега като се сетя потръпвам...

Умри, но свързка дай!

ПС: 256 цифри, 221 буквени грами и около 190 на смесен текст - това на гадната кирилица

• Автор
преди 9 часа, adobeaa написа:

И зимата като извадят нафталинките...

А баш...

Добро утро....

преди 14 часа, Bubbles написа:

Бре и там ли слушат вече? Баси туй гестапо навсякъде бре.

Бе то Гестапо са невинни младенци в сравнение с днешното слухтене - Биг Брадър бди хихи

Добро утро,

преди 6 часа, Mediterranean написа:

Честно казано, не знам какво е това, дано е нещо хубаво.

Хубаво е и носи мед понякога

bear hello GIF

преди 7 часа, Mediterranean написа:

Честно казано, не знам какво е това, дано е нещо хубаво.

St Louis Cardinals Hug GIF by MLB

Мечка май беше прегръдка от приятели. Целувки.

Спеца!!! :giggle1:

Англо-италианската модна марка JordanLuca твърди, че заклеймява капитализма и фетишизма чрез едно от най-новите си творения - дънки, които изглеждат като лекьосани с урина.

https://lupa.bg/news/nova-moda-napikani-danki-hit-sred-tiyneijarite_294131news.html

За тези които искат да бъдат модерни ,но нямат 800 долара за хитови дънки могат да импривозират и напикаят своите дънки с което да имитират марковите дънки. Са не знам как с напикаване ше се борят с капитализъма ама какво ли разбирам аз от мода и още повече пък от политка.

преди 1 час, AAUUXX написа:

Англо-италианската модна марка JordanLuca твърди, че заклеймява капитализма и фетишизма чрез едно от най-новите си творения - дънки, които изглеждат като лекьосани с урина.

https://lupa.bg/news/nova-moda-napikani-danki-hit-sred-tiyneijarite_294131news.html

За тези които искат да бъдат модерни ,но нямат 800 долара за хитови дънки могат да импривозират и напикаят своите дънки с което да имитират марковите дънки. Са не знам как с напикаване ше се борят с капитализъма ама какво ли разбирам аз от мода и още повече пък от политка.

Да не ги съдят, за плагиатство?

преди 1 час, AAUUXX написа:

https://youtube.com/shorts/-tqxe8c6T3o?si=d4y-sPu_x32FqzSo

Varsaese 😁

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.