Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

Аз му направих предложение за антената дори и чертеж му нарисувах, но ме досрамя и изрих. 😂

• Отговори 97k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 3 часа, IvanKirov написа:

Ми не, безкрайно несиметрично се държи Калин, явно върви някаква партийна поръчка. 5 човека сте оспамили навсякъде, дори в строго технически теми. Станало е нужник. Няма нужда да цапаш и тука, ако ти покажа антена на живо, ще се чудиш отде да я включиш. Квичете си носталгията по соца и евтините банички, жителството и адът без съд и присъда, в сборищата на копейските бабишкери. Не си добре дошъл в тая тема, чакам и Аспект да се изака, и най-добре затваряйте разделите от тоя тип. Напълзели сте навсякъде, с простотиите си. 

Каква работа имам в тема за антени? Само 1 година мисля, че се занимавах с телекомуникации.

https://www.tu-sofia.bg/specialties/preview/717

https://bg.wikipedia.org/wiki/Телекомуникационно_инженерство

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Каква работа имам в тема за антени? Само 1 година мисля, че се занимавах с телекомуникации.

https://www.tu-sofia.bg/specialties/preview/717

https://bg.wikipedia.org/wiki/Телекомуникационно_инженерство

Нали химик беше бе, да си бачкаш по специалността ся, да хвърляш хлор на нужниците. Има такъв виц за казармата. 

• Автор
преди 2 часа, baitexpo написа:

Ще му пращат опорките по радиото :speak:

По морзовата

преди 28 минути, IvanKirov написа:

Нали химик беше бе, да си бачкаш по специалността ся, да хвърляш хлор на нужниците. Има такъв виц за казармата. 

Хлорът е газ, бе.

преди 34 минути, АСПЕКТ написа:

Хлорът е газ, бе.

Е тъй се казва. Бяла прахообразна смрад за дезинфекция, не му знам точната формула. Хлорамин дали не беше. 

преди 21 минути, Bubbles написа:

Опа всички мирно, старшината е тука!

Къде си бре Ваньо, затъжихме се за теб?

Доносниците успяха да разтикат всеки, дето не е соц сенилен лумпеноид. И гражданина изгонили. Само сополи и вопли чета, за китно животновъдство и казарми, много им се искало, ама нямали желание. Или по-скоро им се иска да набутат някой друг по оборите, против волята му. По соца тъй ни забираха.

Женски полови органи... Хем сърби хем боли...

Привет! 

Днес Иван Киров игра в Стани богат.

преди 1 час, IvanKirov написа:

Е тъй се казва. Бяла прахообразна смрад за дезинфекция, не му знам точната формула. Хлорамин дали не беше. 

Доносниците успяха да разтикат всеки, дето не е соц сенилен лумпеноид. И гражданина изгонили. Само сополи и вопли чета, за китно животновъдство и казарми, много им се искало, ама нямали желание. Или по-скоро им се иска да набутат някой друг по оборите, против волята му. По соца тъй ни забираха.

Оу, здравей, ти ли беше участника или твой адаш?

преди 24 минути, Mediterranean написа:

Привет! 

Днес Иван Киров игра в Стани богат.

Оу, здравей, ти ли беше участника или твой адаш?

Patrioti.jpg.fe9bc601b22ad9a60e7f1e2da78c9983.jpglarge.(3).png.14be4d05ac06c3fb0ff017c3aa546a6a.pnglarge.(12).jpg.26e0ed27e1477c8bb8afa5912b635b26.jpg

large.4_caldt.png.fa202f25564d7e2f9fad38780d8fd1e6.png

преди 8 минути, Киро Иванов написа:

Иванка още ли не са го гръмнали?! Има време...

Истински изказ като на човек с доход таван максималния осигурителен праг в някой склад! Все някой иска да наказва и застрелва!

преди 3 часа, IvanKirov написа:

Гражданина си е тука ама се прекръсти на @Гoст понеже се издъни доста и сам си изтри акаунта.

• Автор

Добро утро!

Добро утро,

Съжалявам ,че реших да участвам в темата на ИванК ,безкрайно нагъл се оказа.

преди 7 часа, Mediterranean написа:

Тука всичко е миролюбиво.

Аха ,любов пръска навсякъде :D

преди 9 часа, IvanKirov написа:

Не че ще разбереш въпроса ама все пак да опитам - мазохист ли си ? Орева форума ,че те били наказали защото обиждаш брутално от темите в които участваш, добре де защо си още във форума тогава, защо стоиш сред хора които ненавиждаш? Пишеш колко е зле форума ,правиш тема очевидно защото не можеш да си направиш антена ,а и нямаш 20лв за да си купиш. Ние взелите участие в темата ти макар ,че знаем колко няма смисъл да пишем в тема на трол решихме да го направим въпреки това. Е, ти обаче не измени на себе си и реши да обидиш както до сега всички тези които решиха да ти помогнат ,следващ път помощ от мен няма да получиш в твоя тема.

Снощи по ред причини, ме вози снахата.

През целия път си повтарях мантрата - almost home, almost home... Като слязох се прекръстих, девет пъти, плюх три пъти в пазвата и си дръпнах ухото с "муц" .

Да не е блондинка?

GPS навигацията в колата на блондинка говорела:
- След 50 метра отбийте вляво и спрете да сляза!

преди 1 час, AAUUXX написа:

Не че ще разбереш въпроса ама все пак да опитам - мазохист ли си ? Орева форума ,че те били наказали защото обиждаш брутално от темите в които участваш,

Като псувате да ви се радвам ли искаш? 

добре де защо си още във форума тогава, защо стоиш сред хора които ненавиждаш?

Ненавиждам петима от вас, извади си главата от ... от турсите сапунки, виж колко юзера има още. Тия, дето още не сте успяли да омерзите и изгоните с доносите си. 

Пишеш колко е зле форума ,правиш тема очевидно защото не можеш да си направиш антена ,а и нямаш 20лв за да си купиш.

Нито имаш акъла да схванеш нуждата да я правя, нито техническите познания да вденеш де е проблемът. Активните елементи ще си ги сметна, сфазирането към един кабел е пипкава работа, просто си отчайващо некомпетентен дори да го разбереш. Като кучето на нивата само ще дойдеш да ми се изакаш в темата, дето принципно не вдяваш. 

Ние взелите участие в темата ти макар ,че знаем колко няма смисъл да пишем в тема на трол решихме да го направим въпреки това. Е, ти обаче не измени на себе си и реши да обидиш както до сега всички тези които решиха да ти помогнат ,следващ път помощ от мен няма да получиш в твоя тема.

Може да ми помогнеш единствено ако си седиш в темите за Айше и Мюмюн, или да пишеш в Бегемама, на един акъл сте. 

Много забавно, ако наистина си мислиш, че може да си ми от полза в живота, и такива като тебе. 

Съжалявам ,че реших да участвам в темата на ИванК ,безкрайно нагъл се оказа.

И кво направи като участвА? Принципно неграмотен си да схванеш елементарни неща, като диаграма на насоченост, сфазиране и съгласуване на кабели, вълнови съпротивления и т.н. Дори разстоянието м/у активните елементи не се избира случайно. 

Ама в пенсионерски клуб дето се вълнувате само от малоумни измислени турски любовни драми - все едно да ви приказвам за квантова физика! 

Чак ми е жал за вас, кви неща ви вълнуват и занимават. Полк. Марков вика, само в кмб турците си продавали филмовите помии. Не знам дали е вярно, винаги съм се чудил що за олигофрени ги гледат. Само турбо изкукали бабишкери, на предпоследна стъпка в живота. 

Има логика, най-бедния и прост народ сме в ЕС, и по-смотани от някои африкански колонии. В Република Габон пенсионната система е по-читава от нашата. 

преди 18 минути, IvanKirov написа:

И кво направи като участвА? Принципно неграмотен си да схванеш елементарни неща, като диаграма на насоченост, сфазиране и съгласуване на кабели, вълнови съпротивления и т.н. Дори разстоянието м/у активните елементи не се избира случайно. 

Ама в пенсионерски клуб дето се вълнувате само от малоумни измислени турски любовни драми - все едно да ви приказвам за квантова физика! 

Чак ми е жал за вас, кви неща ви вълнуват и занимават. Полк. Марков вика, само в кмб турците си продавали филмовите помии. Не знам дали е вярно, винаги съм се чудил що за олигофрени ги гледат. Само турбо изкукали бабишкери, на предпоследна стъпка в живота. 

Има логика, най-бедния и прост народ сме в ЕС, и по-смотани от някои африкански колонии. В Република Габон пенсионната система е по-читава от нашата. 

Ти като си грамотен защо пускаш тема тогава?  Направи си сам антена, измери я с осцилоскоп.

преди 11 часа, IvanKirov написа:

Виждам, че не разбираш. Видя ли че не е лесно? Бяла прахообразна смрад? Смени си коката.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.