Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 3 часа, petie1 написа:

И три пъти трябваше   да се сзаавъртиш

Да бе!

Имаше една навремето, ходеше с една солница и ръсеше през рамо...

• Отговори 97k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 1 час, цър-вул написа:

@Trichocephalus - той активно се занимава с дюлгерска дейност, отделно са работните му задължения и няма време за разпускане във форума.

Оказа се голям мой "конкурент". :) -> Аз и днес не можах да налея "финала". Бетоновия възел се е "счупил". :) И после Емо ... хм ... късметлия съм бил ... :)  

• Автор
преди 3 часа, IvanKirov написа:

Джендър-френдли са. Никога няма да можем да си пием ракията с тия ботове. Освен ако не сме джендъри, де. 

Споко бре ще измислят роботи с алхоколно зареждане и работаъа ще стане :)

преди 45 минути, adobeaa написа:

Да бе!

Имаше една навремето, ходеше с една солница и ръсеше през рамо...

Против крокодили ли? Знам че за тях се ръси с пясък

Чета темата на Полина, за кашлицата. И се сетих - кихали ли сте, докато пишкате?

Няколко пъти ми се е случвало, единия път с кафе в едната ръка, в другата... И нали са едни неволни спазми - ем въртя шпагата с една ръка, хем се олях с кафето, та сиевамамата...

• Автор
преди 5 минути, adobeaa написа:

Чета темата на Полина, за кашлицата. И се сетих - кихали ли сте, докато пишкате?

Няколко пъти ми се е случвало, единия път с кафе в едната ръка, в другата... И нали са едни неволни спазми - ем въртя шпагата с една ръка, хем се олях с кафето, та сиевамамата...

Цял мистър Бийн...

преди 8 минути, adobeaa написа:

Днес сутринта! :) => Не  можах да разбера кой ме поменува. :) => При мен поне десет пъти ... не става само с едно кихане. :)

Иначе кихнах на жената в София едни пари, но бе вчера. :) 

току-що, petie1 написа:

Цял мистър Бийн...

по - зле...

преди 11 минути, adobeaa написа:

А, киха ли сте, докато пи.шкате и едновременно и да пръднете?

Chicken Farting GIF by happydog

А добър ви вечер.:bye1:Много страници сте изписали бе даже и ги прескочих щото неможах да смогна да чета и сега мисля да направя един фиш ама се чудя кои мачове да играя.:shock11:

• Автор

Абе тия хора да не мислят че Линукс е няква вълшебна ОС!?

преди 2 часа, dioib написа:

Оказа се голям мой "конкурент". :) -> Аз и днес не можах да налея "финала". Бетоновия възел се е "счупил". :) И после Емо ... хм ... късметлия съм бил ... :)  

Емо те е урочасал. Трее обратно говорене.

--------------------

Което ме сеща, че преди време ми стана любопитно едно руско... ъъ пожелание "ни пуха, ни пера" за успех, с широко приложение (към средношколци,  студенти, свалячи и так далее), което знам и използвам от 100, 100 и кусур години, как и защо се е пръкнало. Оказа се (98% вероятност), че е древно ловно "проклятие"... да не фанеш нищо - ни на земята, ни във въздуха... т'ва - на вниманието на злите духове. А всъщност пичовете си знаят, че на практика означава - да се нагушиш с дивеч. Доста по-късно, в понятието "дивеч" влезли разни изпитващи, девойки и прочее". Има и не по-малко интересен отговор:

- Ни пуха, ни пера! ... Успех! (какъвто и да е)

- (Пошёл) К чёрту! ... най-добрият превод на бг не съдържа дявол/и (чорт)... примерно - върви по дяволите (както би го превел некой... бот)... което също стаа, но бледнее пред  "Майната ти!"... може и дгд! Това съвсем сериозно!

преди 26 минути, petie1 написа:

И ми сутринта му вика на хашкотарака - айде бе. Той - нема cuda. Та се чудих, да не е на български - не искам, сядам...

преди 1 минута, Gift написа:

Почнаха фантастиките. 

Тук може да побеседваме за твоите фантастики. 

ezgif.com-gif-maker.jpg

преди 2 минути, dioib написа:

Тук може да побеседваме за твоите фантастики. 

ezgif.com-gif-maker.jpg

Нещо зацикли комунисте.

преди 11 минути, lebel написа:

Емо те е урочасал.

Не, все го чакам, а тоя не иде и не иде ... :) => Къ македонец се прави, т.е. чека аз да отида при него и верно ке се хванем за "лопата" ... :) 

п.п. Ох ... и Плевен ми е любим .... ;) (И там съм бил, и там срещнах убави оръ!!!)

преди 55 минути, petie1 написа:

Миии....до някъде е вълшебна :) Аз на практика НЕползвам Linux, но двата пъти, когато ми е наложи - не съм правил нищо друго, освен стандартна инсталация от флашка.

преди 31 минути, dioib написа:

...

... и там срещнах убави оръ!!!)

Не си срещнал мен! И друг път съм споменавал, че ми е роден град. Не съм споменавал, че в Плевен са родени и Брат ми, и Баща ни. Светла им памет!

Преди време намерих в google earth и месторастенето (ае хабитата, че месторастенето звучи некак дендро) си до 7-8-годишна възраст.

Иначе... с уточнението, че приемам и "двата процеса", обичам да изслушвам (изчитам) версии за това как съм се "урбанизирал". 

преди 28 минути, IvanKirov написа:

Що не си гледате сапунките, ами се изсипахте тука всичките чалгари, да ми правите като кучето на нивата!

Диджле те търси ,каза че имала антена :rolleyes:

barriga-de-aluguel-cl%C3%A1udia-abreu.gi

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Не си ли извадиха поука от провала на този проект?

Аз имах Лумия и бях доволен. Много ми допадна плочките. Метро дизайна.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Metro_(design_language)

1280px-Start81.png

преди 29 минути, AAUUXX написа:

Диджле те търси ,каза че имала антена :rolleyes:

barriga-de-aluguel-cl%C3%A1udia-abreu.gi

Ма нейната е на динамо, кога ще стигне три киловата... хахахаахах

преди 16 минути, lebel написа:

ае пак...

знам, знам. обаче ме кефи!

Тее още ли дрънкат? Преди много години двама от основателите, ми бяха комшии.

преди 8 минути, АСПЕКТ написа:

Аз имах Лумия и бях доволен. Много ми допадна плочките. Метро дизайна.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Metro_(design_language)

1280px-Start81.png

Аз също имах Лумия ,но беше с много беден софтуер спрямо Андроид и не бях доволен от това ,продадох я след няколко месеца ползване и се върнах към Андроид.

Това HBO MAX, станало само MAX, и при вас ли е така, вече? 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.