Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

• Автор
преди 7 минути, Bubbles написа:

Какво е това списание Pirate Infornatique? Хал хабер си нямам от френски та затва питам :)

• Отговори 97k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 10 минути, petie1 написа:

Какво е това списание Pirate Infornatique? Хал хабер си нямам от френски та затва питам :)

Нещо като едновремешното българско списание "Хакер", дават и дискове с програми и скриптове, този на снимката е от 2017та.

20240523_222220.JPG

• Автор
преди 31 минути, Bubbles написа:

Нещо като едновремешното българско списание "Хакер", дават и дискове с програми и скриптове, този на снимката е от 2017та.

20240523_222220.JPG

Разбрах благодаря много...А Хакер си го има още ама на английски и руски

преди 17 часа, АСПЕКТ написа:

@AAUUXX , ПППП ви осигури рафтинг. Как е плувате ли в София? Гондолите готови ли са?

Моето дупе ме носи като надуваем дюшек и нема да потъна. Не се кефи излишно.

преди 39 минути, Mediterranean написа:

Моето дупе ме носи като надуваем дюшек и нема да потъна. Не се кефи излишно.

За вас не знам, ама аз утре съм на черешите - буквално! Поне 50 кила ми трябват за ракийка :clap:

преди 18 минути, teo-glavata написа:

За вас не знам, ама аз утре съм на черешите - буквално! Поне 50 кила ми трябват за ракийка :clap:

Ама те сега са още зелени и малки. Като узреят прати и на мен 50 кила да си правя сладко. 🫠😋

преди 18 часа, AAUUXX написа:

Устнанови ли от какво е бил грохода ?

Информация на "ухо":

Поради естеството на крайния участък на пътя към "клиниката в края на селото" вали ли отказват бетоновози и бетонпомпи да посещават е-бекта ми. 

Затова и като чуя гръмотевици предусещам, че работа на другия ден не ще има. ;) 

Един вид пиши другия ден "дъждовен" (Ден за напиване). :) 

Не знаех, че по този начин се правило това хай... прочие ... :) 

преди 18 часа, petie1 написа:

Земи и Емо с лопатата пък да дебне теб...

Де го "виждаш" Емо да пренася 16 куб. м. бетон с лопата около 100 м. с денивелация около 20 м. и после да го качи (положи) още 10. м фъф въздуха? :) 

Тъ, отделно ако го цаня да ми помага да копам някой прекалил с бирата и паднал от 10м. височина определено по-скоро ще ми навреди. :) 

преди 17 часа, shaolin73 написа:

Хората ,които бъркат бетон са най-човечни.

Дали някой инфант ще те разбере?! Или някой с компютърен "проблем' или берковската принцеса?  

п.п. Хората са по-съпричастни към войната в Украйна. Щото това било по-важно и било проблем. 

• Автор
преди 1 час, teo-glavata написа:

Земи и дедо поп

преди 2 часа, Колев 74 написа:

Ако не бе дошъл в този форум преди няколко години, всички в него щяхме да си умрем като овце без история.

От типа => Пено пиши на гроба ми мъртво роден ли? => Това ли е Хайку? 

...

Добро утро! :newspaper:

Възкръснахте ли или някои ви размахва гегата и ва води да пасете или воювате? :) 

п.п. Моите щастливи моменти бяха по време на социализма, а сега си гледам доволната пенсията благодарение на моите млади. :) 

Честит празник! 

24-may.jpg

Добро утро ,

Честит празник

преди 7 часа, Mediterranean написа:

Моето дупе ме носи като надуваем дюшек

А след две паници боб става на моторница :rolleyes:

преди 1 час, dioib написа:

п.п. Моите щастливи моменти бяха по време на социализма...

Да върнем манифестациите ? Ама кат гледам в соц темата много слаб комсомола и нема ка да стане :speak:

преди 29 минути, AAUUXX написа:

Добро утро ,

Честит празник

А след две паници боб става на моторница :rolleyes:

Да върнем манифестациите ? Ама кат гледам в соц темата много слаб комсомола и нема ка да стане :speak:

https://nikolaevo.bg/

Обади се на админа. :)

туй абв много тъпо

изтри ми черновата след като я изпратих

ся тоя кой знае кога ще ми отговори да си я върна

през това време можех на друг да я пратя докат го чакам

ама тъпо абв

• Автор
преди 55 минути, AAUUXX написа:

Не знам дали да поема този риск ,дедо поп имал мръсно под съзнание :speak:

Ми Аспект предлагаше веро :)

Добро утро....

преди 1 час, lebel написа:

Левски София и ЦСКА София се обединяват. Треньор ше е Тен Хаг. Известен още и като 10 малки вещици.

Звучи като тийн филм, със страшни градски легенди, които оживяват.

• Автор
преди 2 часа, Звяра! написа:

Честит празник! 

24-may.jpg

Честит и на  теб

Гледам берковското наци пак се излага на тема извънземен живот :)

Честит празник

преди 1 час, AAUUXX написа:

А след две паници боб става на моторница

Продавам 1 декар имот под Олимп. На южен скат е. 100 м. лице, дълбочина 10 см. височина 10 метра. Бонус (екстра) обувки с крила, а за дами с голямо Д + паница боб. :) => Цена по договаряне или в натура, бартер или свирка на шефа ми. :) 

...

п.п. И не съм аз ако не кажа: Наздраве! :beer:

Правете мир и Любов! За всичко останали честит ден на славянската писменост. Дарихме ви я. Ползвайте си я със здраве! :) 

преди 1 минута, dioib написа:

Продавам 1 декар имот под Олимп. На южен скат е. 100 м. лице, дълбочина 10 см. височина 10 метра. Бонус (екстра) обувки с крила, а за дами с голямо Д + паница боб. :) => Цена по договаряне или в натура, бартер или свирка на шефа ми. :) 

Виждал си дядо попе ? Живо пиле да умре,после пак да се съживе и почне да кълве.

преди 33 минути, shaolin73 написа:

Виждал си дядо попе ? Живо пиле да умре,после пак да се съживе и почне да кълве.

Да, има прецеден за един заклан петел. ;) => Имал добър стопанин и без глава е живял, защото въпросния го е хранил изкуствено. Та, може и без да се кълве да се живее, но трябва да имаш добър Господар!!! :) 

п.п. Друго е да имаш "втора" глава между краката си. Не са ти нужни уши или очи. :) 

...

Да питам тука, че ми направиха забележка, че пускам тъпи теми.

Трябва ми драйвер или софтуер който да може да чете дискети правени на флопи за осем битова машина. Не, че не мога да ги "кача" на магнитна лента на касетофон, но в тоя случай ще ми трябва пък софтуер за декодиране на такъв вид запис от магнитната лента. 

п.п. Пък ако някой помогне и със устройство за четене на перфоленти и/или карти => Още по-добре. Не ще ползвам пръстите на ръцете си за да пиша "отворен" код. :) 

преди 12 минути, shaolin73 написа:

Родната полиция ни пази,пази боже от мръсно подсъзнание:https://zarata.info/полицай-праща-мръсни-клипчета-на-момч/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

Има на кой да звънна и да разбера истината, но .... дали си заслужава задоволяване на такъв вид любопитство? 

Дедо Ви поп има "много" връзки не само със "шефа", а и с друг вид служители по сигурността. ;) 

• Автор
преди 26 минути, dioib написа:

Не ще ползвам пръстите на ръцете си за да пиша "отворен" код. :) 

С краката дедо попе с краката :) За софтуера нямам идея  

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.