Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

• Автор
преди 4 часа, AAUUXX написа:

Сигурно са чули грохода на Диода :rolleyes:

Чувам че дедо поп заместил Грухи Биоса ама не разбрах дали и той пише нов биос?

• Отговори 97k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 28 минути, АСПЕКТ написа:

Има БКП. Сега се наричат ГЕРБ-СДС. Внуците продължават тяхната дейност. Сиреч ти. Продължавай с твоето сервилничене. Сервилничене към погрес. Мотото на твоята фамилия. ГЕРБът на фамилия Кирови. Иван разсилният.

Знаеш колко ги ненавиждам, и всичко свързано със соца. 

Мислиш ли, че толкоз елементарно ще ме тригерираш?

преди 12 минути, АСПЕКТ написа:

се е доказал тук като специалист по това, а ти тук единствено си се доказал като специалист по хвърлянето на л.айна и пропаганда на БКП. Самохвалство, агресия и оскъден речник. Без грам покритие. Ако дам на роботът всичките ти коментари и го накарам да обобщи с просто изречение,  би написал, че този потребител Иван Киров е трол.

Мани роботи, да ти извадя ли цитати, къде @AAUUXX ми се дърви, че 9 те канала на транспондера, на DVB-T2, вървят на различни честоти. 

И тия некадърници ми оспамват темите, след като имам реален и дори скорошен опит с такива антени, и дума не мож взе от тях, на връх агресивната им неграмотност. Дори не може да вдянат естеството на въпроса ми. 

На кого се е доказал като специалист, на Коко папагала ли, или на нужникарчето. 

преди 15 минути, IvanKirov написа:

Знаеш колко ги ненавиждам, и всичко свързано със соца. 

Мислиш ли, че толкоз елементарно ще ме тригерираш?

Мани роботи, да ти извадя ли цитати, къде @AAUUXX ми се дърви, че 9 те канала на транспондера, на DVB-T2, вървят на различни честоти. 

И тия некадърници ми оспамват темите, след като имам реален и дори скорошен опит с такива антени, и дума не мож взе от тях, на връх агресивната им неграмотност. Дори не може да вдянат естеството на въпроса ми. 

На кого се е доказал като специалист, на Коко папагала ли, или на нужникарчето. 

От 12К коментари тук твои, всичките тези коментари твои,  са за Възраждане и колко си велик. Колко всички тук не могат даже милиметър да се доближат до твоят ум, които притежаваш. Според теб.

Поредния с тема за съвет и не слуша никой. А ми обяснява...

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Аз си помислих, че единствено, което ти трябва е достъп до централния сървър, който те контролира. Иначе защо направиха 6G или 5G.

Ми, направи си ти сървър и ако искаш го дай безплатно на всички, за  да си качват снимките. Безплатно. Направи един такъв сървър.

Малък. На един от моите наследници му казах: Аз ще поддържам "железата", а той: Мен са ме учили, че е грешка да се инвестира в "железа". Ще инвестирам в лидери. :) 

Ядосах се и се оттеглих. Сега правя "облак под земята'. Там 5G или 6 "не работи". :) 

Приятните новини

1

Мишо Шамара и Гумени глави се завърнаха след 24 години.

2.

Златен медал в Будапеща за България.

3.

Никола Цонев първа победа във Формула 3

https://gong.bg/motorni/formula-1/multimedia/video/bravo-nikola-colov-vze-pyrva-pobeda-vyv-formula-3-793060

4.

Наградите на Бг Радио 2024

https://www.bgradio.bg/article/nencho-balabanov-i-rafi-bohosyan-vodeschite-na-godishni-muzikalni-nagradi-na-bg-radio-2024

преди 13 минути, АСПЕКТ написа:

От 12К коментари тук твои, всичките тези коментари твои,  са за Възраждане и колко си велик. Колко всички тук не могат даже милиметър да се доближат до твоят ум, които притежаваш. Според теб.

Не съм велик, просто вие сте ниска топка. Толкова ли е сложно?

преди 4 минути, adobeaa написа:

Поредния с тема за съвет и не слуша никой. А ми обяснява...

Кой тва? Не се ли научихте да ползвате цитат?

преди 5 минути, IvanKirov написа:

Не съм велик, просто вие сте ниска топка. Толкова ли е сложно?

Кой тва? Не се ли научихте да ползвате цитат?

И каква е целта тогава, за да искаш помощ от ниските топки тогава? Защо искаш помощ от хора, които са ниска топка, според тебе, след като ти си висока топка? 

преди 33 минути, petie1 написа:

Къде в България в момента правят компютри? :) 

В момента всичко е сделано в Китай. :) Тук само се "сглобяват". :) 

току-що, IvanKirov написа:

Не се ли научихте да ползвате цитат?

Направи един видео урок. Да се ошлайфаме.

преди 2 минути, dioib написа:

Къде в България в момента правят компютри? :) 

В момента всичко е сделано в Китай. :) Тук само се "сглобяват". :) 

То и в България правят чаши, но се продават в Икея и идеята е на Икея. Никаква печалба за България.

преди 3 минути, adobeaa написа:

Имам чувството, че Иван Киров е "дело" на един от моите наследници. :) На лидер се прави!!! :) 

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

То и в България правят чаши, но се продават в Икея и идеята е на Икея. Никаква печалба за България.

Малък, знам, че в момента нищо не се произвежда в България. Дори киселото мляко се прави в Япония. :) => Специално за "вегани". :) 

преди 7 минути, dioib написа:

Имам чувството, че Иван Киров е "дело" на един от моите наследници. :) На лидер се прави!!! :) 

Малък, знам, че в момента нищо не се произвежда в България. Дори киселото мляко се прави в Япония. :) => Специално за "вегани". :) 

Ми, кока кола как не си дава рецептата, България защо си даде рецептата? Но и без това ЕС защити елините и сега те си продават фета сирене и тяхното кисело мляко. Под печат. И имат печалба.

Ето този печат.

eu-protected-designation-of-origin-greek

В дрън - дрън, може да дрънкаме простотии но всеки от нас, е специалист в някоя сфера.

Когато съм задал въпрос - винаги съм получавал отговор - правилен. Даже с обяснения, като за малоумни - с цялото търпение, на обясняващият.

Така че Иван... Може само да го духа.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

България защо си даде рецептата?

Тя не дава рецепта, а изнася "киселата" бактерия. ;) Въпроса се свежда, че тя е "опасна" за някои. ;) = Всичко трябвало да е "стерилно"! :) 

= Вируси може, но бактерии не!!! :) 

преди 1 час, IvanKirov написа:

Дружки с тоя сапункаджията, дето ни учи за DVB-T2, как всеки канал вървял на отделна честота.

Провери ли твоя телевизор дали приема всички ефирни канали на една честота ?

преди 28 минути, АСПЕКТ написа:

И каква е целта тогава, за да искаш помощ от ниските топки тогава? Защо искаш помощ от хора, които са ниска топка, според тебе, след като ти си висока топка? 

От тебе и подобните доносници аз помощ не съм искал, и няма да. Не сте само вие, 5 лъжици катран, за форум с 6 цифрена бройка участника. Дори естеството на проблема не може да вденете, каква помощ?

преди 1 час, IvanKirov написа:

ко да ви обяснявам

Айде, покажи какво можеш - асистирай на човек в нужда, който не е активен член на форума, които ти обожаваш:

преди 1 час, petie1 написа:

Ше треа първо да се социализират с кода за да напише нов биос. Аз не успях да разбре що сд счита за асоциален ,сигурно има предвид към ИИ ,ама той и ИИ не е особенно социален мен не ме харесва кат го питам нещо ИИ ми вика ай не са праи че не знаеш :speak:

преди 4 минути, IvanKirov написа:

От тебе и подобните доносници аз помощ не съм искал, и няма да. Не сте само вие, 5 лъжици катран, за форум с 6 цифрена бройка участника. Дори естеството на проблема не може да вденете, каква помощ?

Ми, същото се отнася и за тебе. Не си само ти.

преди 8 минути, AAUUXX написа:

Всички канали при него са с УКВ. Приема БНТ, БТВ, НОВА всичките са с една честота.

преди 4 минути, AAUUXX написа:

Ми 2 транспондера са в София, един на 522 MHz, по спомен, старата кула в Борисовата градина. И една на Копитото, 10 киловата мисля, на 633 MHz. 

На 2 честоти са в София по изключение, в България мисля че излъчват на една, за всичките 6 помии с национално покритие. На село тъй и не проверих имаме ли покритие на втори транспондер. В съседното село имаме локален предавател, ама нямам видимост. 

По сателитните пак са по десетина канала на една честота. 

На ПУЦ-а не ви ли ги обясниха тия неща?

преди 38 минути, adobeaa написа:

И да го излъчи в ефир по новата си антена

преди 4 минути, IvanKirov написа:

Ми 2 транспондера са в София, един на 522 MHz, по спомен, старата кула в Борисовата градина. И една на Копитото, 10 киловата мисля, на 633 MHz.

И ся ти ли си прав или ние които ти казвахме ,че не всички ефирни канала са на една честота ,а ти твърдеше че са ?

преди 2 минути, IvanKirov написа:

На 2 честоти са в София по изключение, в България мисля че излъчват на една, за всичките 6 помии с национално покритие. На село тъй и не проверих имаме ли покритие на втори транспондер. В съседното село имаме локален предавател, ама нямам видимост. 

По сателитните пак са по десетина канала на една честота. 

На ПУЦ-а не ви ли ги обясниха тия неща?

току-що, АСПЕКТ написа:

Ко ми се лигавиш пак бе, по принцип имаш достъп до един предавател, и приемаш всички канали на една честота. Различните предаватели са на различни честоти. 

току-що, AAUUXX написа:

Неговия телевизор приема всички телевизоионни и радиоканали  на една честота.

На село би трябвало да е точно така. Имам видимост до един транспондер. Вече 2 години ме мързи да проверя кво лови антената горе, последно работеше. 

Толкова ги ненавиждам, рекламна помия и партийна цензура. 

п..с. Радиоканалите ме интересуват аналоговите само. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.