Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 8 минути, baitexpo написа:

Аз съм много грешен и ме е страх да се изповядам. :speak:

Има ли опция да изпратя изповедта по пощата? :D

Да, може и на ЛС. Някои от тук го ползваха. Не съм споделял тук техните откровения или съм злоупотребявал с тях. 

п,п. Все пак да напомня: Администрацията на тази платформа гарантира, че не ще злоупотреби с личните съобщение и прочие. ;) 

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 3 минути, <:IdioibI:> написа:

Да, може и на ЛС. Някои от тук го ползваха. Не съм споделял тук техните откровения или съм злоупотребявал с тях. 

Ясно, значи под секрет ще ти кажа, че с комшийката сме правили ала-бала на площадката между етажите, в асансьора, а също и в подпокривното пространство. Ако може да погледнеш в дебелите книги, това грях ли е и простимо ли е ако човек е бил в нужда? :D

преди 4 минути, baitexpo написа:

Ясно, значи под секрет ще ти кажа, че с комшийката сме правили ала-бала на площадката между етажите, в асансьора, а също и в подпокривното пространство. Ако може да погледнеш в дебелите книги, това грях ли е и простимо ли е ако човек е бил в нужда? :D

Не е грях, ако тя е пожелала да го ... хм, мт, или ала бала нъ площадката или пощада. Въпроса е по кое време е?! Т.е. деца около вас имало ли е? 

преди 24 минути, baitexpo написа:

Аз съм много грешен и ме е страх да се изповядам. :speak:

Има ли опция да изпратя изповедта по пощата? :D

По пощата ама с колет 5 кила ракия и 20 кифтета за да може дедо поп да те опрости.

преди 16 минути, baitexpo написа:

с комшийката сме правили ала-бала на площадката между етажите, в асансьора, а също и в подпокривното пространство.

О за това прегрешение трябва и едно агне в колета.

преди 11 минути, baitexpo написа:

Благодаря и наздраве :beer:

:beer:

Днес докато декофрирах и поради факта, че жената е в София си представих едни неща. Това бе противовес с християнството, но знам, че и аз съм грешник и в мен има нисши срасти, та, ако някоя бе навита да правим хм, мт, уния неща щях да изневеря. ;) Това не са грешни помисли, а проява на нисша страст, която е характерна за всеки човек и, ако я и се подадеш, то трябва след което да е отговорен към другата, а не да дава обяснения на жена си. ;) 

Първо - неотсъдено нарушение за бутане в гръб на дъгата,  в продължението, е достатъчно за да бутне немците.

Второ - очевидно няма кой да обясни на пeдeрacтът-коментатор, че дори и да е етнически немец, той е коментатор за България.

преди 6 минути, lebel написа:

Първо - неотсъдено нарушение за бутане в гръб на дъгата,  в продължението, е достатъчно за да бутне немците.

Второ - очевидно няма кой да обясни на пeдeрacтът-коментатор, че дори и да е етнически немец, той е коментатор за България.

Първо - Това в дъгата беше игра тяло в тяло, ако съдиите почнат да дават нарушения за това, играта ще спира по 20+ пъти всяка минута.

Второ - Ако гледаш мача по немска телевизия е нормално и коментатора да е германец.

преди 9 минути, lebel написа:

бутне немците

Бутнах ме ги '94 пак ли??? :) 

Немците или германците вече не играят футбол!!! То, има ли изобщо в техния тим националисти или за все разчитат на мигранти? (Включително от Африка или Арабия).!? :) 

преди 4 минути, <:IdioibI:> написа:

:beer:

Днес докато декофрирах и

Аз когато декофрирам обикновено рецитирам нещо от Шекспир или си тананикам Симфония № 9 и не допускам грешни помисли да ме завладеят. :D

преди 3 минути, baitexpo написа:

Аз когато декофрирам обикновено рецитирам нещо от Шекспир или си тананикам Симфония № 9 и не допускам грешни помисли да ме завладеят. :D

Аз това: 

:) 

Ех, как го чаках този момент ... и все още не съм се зарадвал, че мога и сам!!! :) 

преди 8 минути, Bubbles написа:

Първо - Това в дъгата беше игра тяло в тяло, ако съдиите почнат да дават нарушения за това, играта ще спира по 20+ пъти всяка минута.

Второ - Ако гледаш мача по немска телевизия е нормално и коментатора да е германец.

Гледам по българска телевизия, а коментаторът е българин, но реве за германците като недоклан шопар. Ако не разбираш, че коментаторът не трябва да показва пристрастия, това е тъжно.

Запомни си мисълта за тяло в тяло освен ако разбиранията ти за тяло в тяло не са по широки и броиш лакът в гръб също за тяло в тяло. 

И верно няма кой да изгони Крос, нищо че ми е любимец

преди 12 минути, <:IdioibI:> написа:

Аз това: 

:) 

Ех, как го чаках този момент ... и все още не съм се зарадвал, че мога и сам!!! :) 

Доброто винаги побеждава.
👍

преди 6 минути, lebel написа:

Гледам по българска телевизия, а коментаторът е българин, но реве за германците като недоклан шопар. Ако не разбираш, че коментаторът не трябва да показва пристрастия, това е тъжно.

Запомни си мисълта за тяло в тяло освен ако разбиранията ти за тяло в тяло не са по широки и броиш лакът в гръб също за тяло в тяло. 

И верно няма кой да изгони Крос, нищо че ми е любимец

Дали не е време да обсъдим правилата за игра с ръка?

Иначе успех на по-добрия.🙂

По сегашния устав това беше дузпа за Германия. Независимо че кечето прибираше ръката. Колкото и да са тъпи правилата в момента ( и да съм против немците), това е дузпа. 

@Bubbles, ето то още една неотсъдена игра тяло в тяло на немците срещу Дания

0nNFsBJ.gif

ако не ме домързи, ще ти изрежа и гифна и твоята. Ще видим тогава какво ще искаш да обсъдим.

едит: прeeбаха немците. 'се е нещо.

преди 43 минути, lebel написа:

Противният съдия до последно държа за немците, че и даде червен картон за испанците. Оли.гофрен.

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Противният съдия до последно държа за немците, че и даде червен картон.

И не отсъди дузпа (каквато имаше) за тях. Което го реабилитира в моите очи. ( едит:  :шега: такава победа нагарча ... вероятно щото не съм испанец )

едит: но са немците ше му пръснат вафлата

преди 5 минути, lebel написа:

И не отсъди дузпа (каквато имаше) за тях. Което го реабилитира в моите очи. ( едит:  :шега: такава победа нагарча ... вероятно щото не съм испанец )

едит: но са немците ше му пръснат вафлата

Никаква дузпа нямаше. Испанецът си сви ръката.

преди 11 минути, АСПЕКТ написа:

Никаква дузпа нямаше. Испанецът си сви ръката.

Свиваше. Но топката го удари преди да я прибере. По сегашните правила - дузпа. И ти го знаеш. Така че, не разчитай на гиф.

едит: а са ше циврим.

преди 5 минути, lebel написа:

Свиваше. Но топката го удари преди да я прибере. По сегашните правила - дузпа. И ти го знаеш. Така че, не разчитай на гиф.

едит: а са ше циврим.

Да, ама зад него имаше германец в засада 1-2 метра.

преди 2 минути, shaolin73 написа:

Дали, Роналдо ще се оака и ще плаче ,нали е бъдещ пенсионер ?

47e743c23952f0ff47691a5bafe2e509.jpg

преди 12 минути, В. Велев написа:

Да, ама зад него имаше германец в засада 1-2 метра.

Прав си, имаше. Но той не отсъди засада (за евентуално влияние върху развитието на играта), а май продължиха с тъч.

https://gong.bg/football-sviat/euro/multimedia/video/imashe-li-duzpa-za-germaniia-799092

преди 17 минути, lebel написа:

Прав си, имаше. Но той не отсъди засада (за евентуално влияние върху развитието на играта), а май продължиха с тъч.

https://gong.bg/football-sviat/euro/multimedia/video/imashe-li-duzpa-za-germaniia-799092

Така е. Както винаги съдияяята, съдияяята, съдията п*д*р**т (брей и забранени думи има вече, какво да правиш-демокрация).

преди 9 минути, В. Велев написа:

Така е. Както винаги съдияяята, съдияяята, съдията п*д*р**т...

Абсолютно! И никакъв обществено-политически строй не може да промени този факт.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.