Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 16 минути, ___ написа:

Котаракът Лари от "Даунинг стрийт" ще посрещне шестия премиер на Великобритания

Котаракът Лари от "Даунинг стрийт" ще посрещне шестия премиер на Великобритания

Котаракът Лари остава на "Даунинг стрийт", въпреки че Великобритания ще има нов премиер, съобщи "Ройтерс". 

Бяло-сивият любимец, който носи официалната титла Главен ловец на мишки, беше видян около прочутата черна врата на "Дауниг стрийт" 10 - резиденция и офис на премиера на Великобритания. Сега Лари ще споделя жилището с шести поред министър-председател. 

Лари живее на "Даунинг стрийт" от 2011 г., когато премиер беше Дейвид Камерън. Котаракът беше осиновен от лондонския приют за животни Battersea Dogs & Cats Home. Лари е служил още на Тереза Мей, Борис Джонсън. Лиз Тръс, Риши Сунак. От петък той съжителства с лидера на лейбъристите Киър Стармър.

Стармър има собствена котка на име ДжоДжо, която, очаква се, също ще живее в резиденцията, отбелязва "Ройтерс".

https://www.vesti.bg/sviat/kotarakyt-lari-ot-dauning-strijt-shte-posreshtne-shestiia-premier-na-velikobritaniia-6203016

Това е по-големият проблем на България.

https://bntnews.bg/news/kato-vidya-uchilishteto-sarceto-me-boli-porednoto-zakrito-uchilishte-v-obshtina-kubrat-1284310news.html

Поредното закрито училище. Този път в село Бисерци, община Кубрат. През следващата учебна година в него е трябвало да учат само 9 деца. За да не рухне сградата, от общинското ръководство планират тук да създадат социален дом, но за това е нужно сериозно финансиране.

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

Това започва да прилича, на волейбол.

Аспекте, @АСПЕКТ днес швабите успяха да ме ядосат! :mad:

Направих една поръчка от Amazon.de платих си я както си му е реда, дойде ми съобщение от банката, че са направили превод на сумата и след това отворих мобилното приложение и там също видях транзакцията. До тук всичко е нормално, но след един час ми идва известие, че има проблем със картата ми и преведената сума не се зачита. Следователно ме праща на линк да си обновя данните на картата. Тъпия немски Амазон няма никъде линк да се свържа със екипа за да проверят какво не е наред. След един час мъки забелязах че съм изял една буква от името ми на картата, сигурно съм бил много гладен - знам ли! :computer8:

Редактирах името и дадох да се запамети и бам още едно известие от банката за превод на същата сума - за втори път, два пъти платих една поръчка. От центъра за съобщения писах до някъде, не знам до къде, написах съобщение на английски език за двата превода и да проверят. 😕

Сега получих имейл от Амазон.де

Цитат

Thank you for contacting Amazon.de

I am sending you this e-mail regarding your order 30...............9108.

Since the order is not yet dispatched and there has been issue with the payment you contacted us, so I looked further into it.

I can see that the fulfillment center for it has been assigned and that the second time we successfully placed authorization on your credit card.
Due to that I can confirm that everything okay at the moment. The item is in the dispatching phase and we are waiting for the carrier to be assigned. Estimated arrival is July 12 - July 23, the order will be shipped in time for you to receive it latest by the end of 23rd.

As soon as the system assigned the carrier, our colleagues from the fulfillment center will dispatch the item to you.
To keep you fully informed on the progress of your order, we would send you an e-mail when we dispatch your order from our Fulfilment Centre, confirming the date, contents and method of delivery.

I hope that you will find this information useful and helpful.

Please note that this order is not yet charged, what you see is actually 2  authorizations placed on your payment method. When the order is shipped second authorization will be charged and first one will be relised by your bank.

I sincerely apologize for any inconveniences this may have caused you.
Thank you for your patience and understanding.

I wish you a lovely day and all the best!

We'd appreciate your feedback. Please use the buttons below to vote about your experience today.

И два бутона, дали това ми е решило проблема да или не! :mad:

Знаят ли какви бутони ще им дам аз на тях? :angry: Какъв е този смахнат продавалник дето да не можеш да се свържеш със обслужващо лице? :mad:

преди 4 минути, ___ написа:

Редактирах името и дадох да се запамети и бам още едно известие от банката за превод на същата сума - за втори път, два пъти платих една поръчка.

Ще ти върнат сумата за едната поръчка, не се притеснявай.

преди 2 минути, Киро Иванов написа:

Ще ти върнат сумата за едната поръчка, не се притеснявай.

Не се притеснявам, ядосах се защото тъпият им сайт така е направен, че не мога да се свържа със тях по никакъв начин и да им съобщя за проблема! Ако имаше линк за връзка щях да съобщя и нямаше да плащам два пъти тези продукти. :mad:

А и това не знам как да го разбирам.

Цитат

Please note that this order is not yet charged, what you see is actually 2  authorizations placed on your payment method. When the order is shipped second authorization will be charged and first one will be relised by your bank.

Моля, обърнете внимание, че тази поръчка все още не е таксувана, това, което виждате, всъщност са 2 оторизации, поставени върху вашия метод на плащане. Когато поръчката бъде изпратена, второто оторизиране ще бъде таксувано и първото ще бъде предоставено отново от вашата банка.

Аз го разбирам, че първото плащане което направих ще ми го върнат обратно на сметката. Малко объркано е написано....

преди 1 час, ___ написа:

Аспекте, @АСПЕКТ днес швабите успяха да ме ядосат! :mad:

Направих една поръчка от Amazon.de платих си я както си му е реда, дойде ми съобщение от банката, че са направили превод на сумата и след това отворих мобилното приложение и там също видях транзакцията. До тук всичко е нормално, но след един час ми идва известие, че има проблем със картата ми и преведената сума не се зачита. Следователно ме праща на линк да си обновя данните на картата. Тъпия немски Амазон няма никъде линк да се свържа със екипа за да проверят какво не е наред. След един час мъки забелязах че съм изял една буква от името ми на картата, сигурно съм бил много гладен - знам ли! :computer8:

Редактирах името и дадох да се запамети и бам още едно известие от банката за превод на същата сума - за втори път, два пъти платих една поръчка. От центъра за съобщения писах до някъде, не знам до къде, написах съобщение на английски език за двата превода и да проверят. 😕

Сега получих имейл от Амазон.де

И два бутона, дали това ми е решило проблема да или не! :mad:

Знаят ли какви бутони ще им дам аз на тях? :angry: Какъв е този смахнат продавалник дето да не можеш да се свържеш със обслужващо лице? :mad:

И там има много мошеници.

преди 36 минути, АСПЕКТ написа:

И там има много мошеници.

Разбрахме се на английски. Благодаря ти. 🙂

Оказа се, че аз съм виновен като не съм изписал правилно името и при тях не излиза картата въпреки, че са получили превода. Системата им е такава, че автоматично ми дава линк да редактирам данните на картата и така.....

преди 1 час, ___ написа:

Оказа се, че аз съм виновен като не съм изписал правилно името и при тях не излиза картата въпреки, че са получили превода. Системата им е такава, че автоматично ми дава линк да редактирам данните на картата и така.....

Когато поръчвам на някого друг и при мен се получава понякога. Изписва с червено и ми идва SMS, за да се поправя.

• Автор
преди 13 часа, Emberasing написа:

А тук вече е набрал скорост.

f89890f627ba9b97875cf87a549dbbb5--space-program-rockets.png

Тук вече е извън кораба

Cat astronaut in space on background of the globe. Elements of this image furnished by NASA.

• Автор

Добро утро...

Добро утро,

въобще не знаех че турския президент с Özil е бил в публиката. Заедно със съпругата си.

Немската телевизия нито един кадър с турската публика. Само към Холандия бяха камерите. Гледам са спрели фенове да се събират и да гледат мача.

преди 9 часа, Mediterranean написа:

Кой победи в мача бре? Че ми стана скучно и не го гледах.

879303bd7fff3788514460b020f2bc68.gif 

Обичайните заподозрени. Има 5 държави и ги въртят тях.

преди 16 часа, ___ написа:

Как да изкарам на ментата, BG/EN ?

• Автор
преди 1 час, Emberasing написа:

Как да изкарам на ментата, BG/EN ?

Виж настройките на клавиатурата за езиците

преди 4 минути, petie1 написа:

Виж настройките на клавиатурата за езиците

Гледах ги - многократно. Няма.

Като съм свикнал на Кали и ми е трудно, са ева у хакеро.

Сигурно е някакво означение, от сорта на xfce.gh.

• Автор
преди 12 минути, Emberasing написа:

Гледах ги - многократно. Няма.

Като съм свикнал на Кали и ми е трудно, са ева у хакеро.

Сигурно е някакво означение, от сорта на xfce.gh.

Надявам се е това

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.