Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

току-що, <:IdioibI:> написа:

Не е  не необходимо! По-добре помисли за възкръсване на БКП. ;) "От умряла партия не чакай писмо". :) Но, Орешарски да му мисли след като тази рЪзпия Нинова сложи да се дуе към ББ. :) -> Няма член горката и ѝ го навряха ... :) 

В очакване сме да видим кого ще изберат на председател това ще е показател за посоката ,щот послендите десет години е все надолу.

преди 2 минути, baitexpo написа:

Аз жената я сменям предимно ако се изложи в приготвянето на мусака :biggrin:

В правото си ако ти прави мусаката с тиквички :rolleyes:

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Така е, а и комшииката също.

Правиш пъклеп план - сядаш с комшията на ракия и почваш - ева ти квартала, няма магазини, няма игрище и те е наркомани по градинките...

Те се се изнасят - ти се надяваш на добра, нова комшийка.

преди 3 минути, AAUUXX написа:

В правото си ако ти прави мусаката с тиквички :rolleyes:

Точно това имах предвид. Последната се опита да ме цака с мусака без заливка и от тогава не излизам от вкъщи без предбрачен договор в джоба :nono:

преди 1 минута, baitexpo написа:

Точно това имах предвид. Последната се опита да ме цака с мусака без заливка и от тогава не излизам от вкъщи без предбрачен договор в джоба :nono:

и рецепта за мусака :D

преди 1 минута, AAUUXX написа:

В очакване сме да видим кого ще изберат на председател това ще е показател за посоката ,щот послендите десет години е все надолу.

Проблема на БСП е, че провеждаха крайно дясна политика!!! ;) 

Младите от БСП не знаят да ли им се управлява или по-добре ЕС да управлява, а те да са "върхът" сред елита на България. Тотално имаме неглижиране на основното демокрация под формата на друг да отнася негатива, а ние да сме най-големите социалисти из ЕС. 

По спомен и във Франция има КП, т.е. нищо, че не са в Парламента и прочие .... = Насаденият предразсъдък, че комуниста не е нормалност, а самото злото, а трябва да се дистанцираме, защото нямал принцип и бил насилник и прочие ... 

преди 2 минути, lebel написа:

Бахти колко съм изпаднал. Да "викам" за спанците. Да видим как ше изтикат вермахта до полуфиналите. А че ше го изтикат, съм почти убеден.

Тъпия.т съдия не даде ни един жълт картон на Кроос. Кроос преби и утрепа половината отбор на Испания и нищо. С 2 леви крака.

преди 9 минути, <:IdioibI:> написа:

Проблема на БСП е, че провеждаха крайно дясна политика!!! ;)

Те са толкова беззаинтересовани за политики ,че не знам къде се позиционират изобщо ,липсва им хъс и защита на политиката си която е социалната по приоритет иначе що се наричат бсп. Биха били успвшни ако бяха намерили пътя до това да правят социална политика в капиталистическа среда ,е не е висш пилотаж но иска умения и талант ,а те се изчерпиха ,също както и десните - в очакване сме на пренареждане или презареждане ,ше видим на есен :)

преди 5 минути, baitexpo написа:

предбрачен договор в джоба :nono:

И това няма да те спаси!!! :) 

Глед, се, каквато и да вземеш, то веч ке имаш спор с нея. Тъ, требе да си по-силен психически от не, т.е. привидно да се съгласяваш, а да си правиш к'во ти душа сака. Роди ли ти дете = Край! По-важно е детето да го направиш по твой образ и подобие. ;) Останалото са подробности или несгоди, но ... ти си този който ще осигуриш парите за детето ти, а не за нейните прищевки. ;) 

Ба ... вси жени са еднакви ... :) Мъ научи се да ги управляваш, а не контролираш!! :) 

току-що, АСПЕКТ написа:

Тъпия.т съдия не даде ни един жълт картон на Кроос. 

По впечатляващо беше как веднага след един картон срещу испанците, за леко нарушение отзад, не даде картон срещу немците, за същото нарушение. Мисля, че така и ше ги побутнат. С дребни свирки. При сравнително равностойни отбори, достатъчно е да свирнеш няколко спорни положения в една и съща посока и ще наклониш везните. Без екшъни като дузпи, голове с ръце и прочее. И без ВАР. Иди, че докажи.

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Тъпия.т съдия не даде ни един жълт картон на Кроос. Кроос преби и утрепа половината отбор на Испания и нищо. С 2 леви крака.

Той го дебне да му ги даде накрая. 

преди 4 минути, AAUUXX написа:

Те са толкова беззаинтересовани за политики

и що тогава ти е 

преди 1 час, AAUUXX написа:

Тез там направиха темата на сапунен сериал ,а пък язе се напъвам да мисла как да реанимираме бесепето :speak:

???

Нещо имаш грешни помисли чадо! :) 

преди 28 минути, teo-glavata написа:

Това всъшност е вековен спор - основно съотношението картофи/кайма. Лично аз съм го заковал на 1:1

Аз, може и да не съм прав, но залагам на 2:1 в полза на картофите :D

преди 50 минути, AAUUXX написа:

Така е, а и комшииката също.

Комшийката не барайте щото ще си имаме разправии :D

току-що, &lt;:IdioibI:&gt; написа:

и що тогава ти е 

???

Нещо има грешни помисли чадо! :) 

Да ,грешен съм ,ма нема кой да ме изповяда ,да премахна тез лоши помисли от мен :speak:

преди 3 минути, baitexpo написа:

Комшийката не барайте щото ще си имаме разправии :D

Не е редно всички комшиики да бъдат за теб , в една от десете заповеди на Диода пише - ако имаш две комшиики ,едната дай на своя другар :rolleyes:

Да ,грешен съм ,ма нема кой да ме изповяда ,да премахна тез лоши помисли от мен :speak:

Простимо е! :) Веч те изповядах. При мен обаче няма наказание, т.е. пренасочи мислите си към друга партия която към момента е по-силна към деня. Считай, че тя ще е мащеха на твоите деца.  

преди 7 минути, teo-glavata написа:

Когато каймичката е по блажна, накрая става 2:1 за картофите :beer11:

То с две лъжици мазнинка от фритюрника всичко става блажно 😁 :beer:

преди 9 минути, <:IdioibI:> написа:

Простимо е! :) Веч те изповядах. При мен обаче няма наказание, т.е. пренасочи мислите си към друга партия която към момента е по-силна към деня. Считай, че тя ще е мащеха на твоите деца.  

Мерси ,но тази по силна партия на деня не означава силна и в бъдеще ,некой се разпадат след две недели ,аз предпочитам да залагам на сигурно ,за тва не гласувам ама тва са си лично мой извръщения и съгрешения.

Аз мисля да заложа следващия път на ИТН, но се страхувам Слави да не ме изпрати във космоса със някой македонец! :speak:

Мерси ,но тази по силна партия на деня не означава силна и в бъдеще ,некой се разпадат след две недели ,аз предпочитам да залагам на сигурно ,за тва не не гласувам ама тва са си лично мой извръщения и съгрешения.

Аз също не гласувам! 

Принципно съм избрал БКП. Харесвам ГЕРБ, но не тя е адекватната, защото лидера е сам и то в "небрано лозе". ;) 

Единствената емоция която възникна в мен бе към Румен Радев, т.е. въпреки това, че е управлявал бойна единица, то усвои и граждански "самолети".= Поне знае какво е дисциплина!!! Няма хм, тъ, към, тъ, а има цел!!! Има стратегия, но има и тактика!!! 

Та, първо да се формира стратегията за България, а не да се подаваме на тактиката на чужди "граждани". ;) 

преди 16 минути, &lt;:IdioibI:&gt; написа:

Простимо е! :) Веч те изповядах. При мен обаче няма наказание,

Аз съм много грешен и ме е страх да се изповядам. :speak:

Има ли опция да изпратя изповедта по пощата? :D

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.