Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

• Автор
преди 1 час, ___ написа:

За децата - песничка, Българска песничка - велика Българска песен! Извинете ме, бъркам се, оффф докато свикна ще мине време! 

Готви и плаката За тебе пеем партийо любима

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

току-що, ___ написа:

Ще го кажа така: Крайно време е да измислите нещо ново, че този епизод вече го знаем наизуст!

Иван Костов сега комуне ли е? Като бивш преподавател по научен комунизъм дали не е бил комуне? Ами Боко ... той дори още не си е върнал партийната книжка. Сам си признава. Бившата номенклатура на БКП създават тогавашното СДС уж десиденти били после се оказват ДС агенти ... кви комунета кви пет лева бре Зверо?

• Автор
преди 22 минути, Bubbles написа:

О мъдрост берковска!
Щом нейно височество е казала, значи така ще да е.

Да още се хиля..

току-що, Bubbles написа:

Кой епизод?
Я ми посочи коя е дясната партия в България?

Кой иска крайно дясна партия в България? :angry:

Никой не иска нито лява нито дясна партия.

Всички искаме управление на централна партия, която да работи със Европейския Съюз и НАТО!?!?!?!

преди 3 минути, nikssi написа:

Иван Костов сега комуне ли е? Като бивш преподавател по научен комунизъм дали не е бил комуне? Ами Боко ... той дори още не си е върнал партийната книжка. Сам си признава. Бившата номенклатура на БКП създават тогавашното СДС уж десиденти били после се оказват ДС агенти ... кви комунета кви пет лева бре Зверо?

Всички партии са един дол дренки! Няма леви, няма десни!

Няма и партия която да може да предложи стабилно работещо правителство освен ГЕРБ! 

Защо са тези саботажи? Защо е е нужно всичко това на което бяхме свидетели днес? Ние хората каква полза имаме от ината, злобата и завистта?

преди 8 минути, ___ написа:

Всички партии са един дол дренки! Няма леви, няма десни!

Няма и партия която да може да предложи стабилно работещо правителство освен ГЕРБ! 

Защо са тези саботажи? Защо е е нужно всичко това на което бяхме свидетели днес? Ние хората каква полза имаме от ината, злобата и завистта?

преди 6 минути, Bubbles написа:

Ще го кажа така : БСП е новосъздадена партия от тези които са поискали да останат верни на идеята на БКП, СДС и всичко щу се глави демократично, дясно, синьо и пр. в България до днес е творение на хора бивши партийни членове и големци от БКП. В този смисъл е смешно да си мислите че в България има десни или изобщо някакви различни от леви и продали се бивши комунисти.

Не мисля, че наш'те два поста имат нещо общо, но... поне не си ми дал линк.

Иначе... дано не те разочаровам, но в България и левите не са леви, а по-скоро улево.

И иначе2, мога да си намеря поне 5 поста, в които съм писал, че "демокрацията" я строят тия, дето строиха социализъм, решиха да не изчакват същият да се гътне окончателно сам, кофти е за имиджа, гътнаха го и 'зеха да строят "демокрация". Както съм писал и че "тия" е общо наименование на материала, от който са изградени  партийните, родовите, родово-партийните, професионалните (дс, външно, вътрешно и прочее), родово-професионалните нишки.

преди 2 минути, ___ написа:

Всички искаме управление на централна партия, която да работи със Европейския Съюз и НАТО!?!?!?!

преди 5 минути, Bubbles написа:

Борисов от 2015 някъде не може да осигури хеликоптери, щял да предложи стабилно правителство.

Хахаха.

току-що, АСПЕКТ написа:

Коя друга партия освен ГЕРБ е способна да направи редовно работещо правителство във България?

Ти за какво ходи да гласуваш?

Аз ходих да гласувам за да имаме работещо правителство, ти за какво гласува? За да нямаме правителство ли?

Защо гласувате изобщо?

Ако искате правителство знаете кой може, коя е единствената партия способна да създаде такова правителство, което още утре да работи. За тези които гласувате вие един вид заявявате - не искаме правителство!

Как мислите, че след като гласувате за партия величие например - ще направи редовен кабинет? Тези не знаят къде се намират и как се казват, а вие гласувате за такива? :angry:

Аре лека, че ми се спи! 

преди 2 минути, ___ написа:

Коя друга партия освен ГЕРБ е способна да направи редовно работещо правителство във България?

Аз ходих да гласувам за да имаме работещо правителство, ти за какво гласува? За да нямаме правителство ли?

Защо гласувате изобщо?

Ако искате правителство знаете кой може, коя е единствената партия способна да създаде такова правителство, което още утре да работи. За тези които гласувате вие един вид заявявате - не искаме правителство!

Как мислите, че след като гласувате за партия величие например - ще направи редовен кабинет? Тези не знаят къде се намират и как се казват, а вие гласувате за такива? :angry:

Аре лека, че ми се спи! 

Ми, разкарайте ГЕРБ и ДПС, и ще има правителство.

преди 35 минути, АСПЕКТ написа:

...

Ми, вестник дума е работническо дело.

https://duma.bg/

banner-48.jpg

Забравих да благодаря на АСПЕКТ за линка. Душичка.

Са и ко се самоцитира, ше за̀спа щастлив. Малко. 1-2 пъти. Колко да не ми строши хатъра.

преди 13 минути, ___ написа:

Кви саботажи? Какво взривиха :speak:

преди 6 минути, Bubbles написа:

как ве нал' ф16 е редил?

Редил той,  от 2015 година лъже за хеликоптерите. Но иначе прати за Караянчева хеликоптер и редовно лети с хеликоптера си да провери вилаета си. Имотите си. Освен разбира се с жипката. Обикаля и с хеликоптера.

България бе единствената държава в ЕС, която беше без хеликоптер. Борисов го няма повече от 4 години и вече има хеликоптер.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Ми, разкарайте ГЕРБ и ДПС, и ще има правителство.

Ще има правителство със хората на ГЕРБ! :angry:

И да ги разкараме, пак тези хора ще управляват!

На какъв език да ти го напиша за да го разбереш? Китайски?

Дали тези хора ще са във партия ГЕРБ или ИТН - ще са едни и същи, НЯМА ДРУГИ!

Малко сме, бай ганьо не е способен да решава въпроси, виж ако се наложи да се раздели една баля със слама на две магарета може, макар че и това е съмнително дали ще успее да го направи.

преди 3 минути, ___ написа:

Ще има правителство със хората на ГЕРБ! :angry:

И да ги разкараме, пак тези хора ще управляват!

На какъв език да ти го напиша за да го разбереш? Китайски?

Дали тези хора ще са във партия ГЕРБ или ИТН - ще са едни и същи, НЯМА ДРУГИ!

Малко сме, бай ганьо не е способен да решава въпроси, виж ако се наложи да се раздели една баля със слама на две магарета може, макар че и това е съмнително дали ще успее да го направи.

Май вий 5 години и 8 поредни избори не можете да схванете, че ГЕРБ никой не ги иска. Защо гласувате за ГЕРБ? Сигурно, защото сте явно слабоу,.мни.

Като ония дето се боднаха с антиспайкова течност 10 пъти.

преди 9 минути, ___ написа:

Защо гласувате изобщо?

Аре лека, че ми се спи! 

Да ти имам логиката : Гласувайте за да има правителство, па дали ще е Симеон или Осман, важното е там нещо да има.

Хората не искат ГЕРБ не го ли разбра това? Хората не искат никой от тия дето са в парламента, хората са уморени от всичките отрепки, затова никой не гласува, за това с всеки следващи избори активността пада стремглаво надолу.

преди 8 минути, ___ написа:

Sancta Simplicitas!

Берковица №2...

.Аз предпочитам нещо подобно....

1720039785_dsc_0554a.jpg

Там и дзверчетата са по-умни и приятни....

Ей тва например ни прави компания два дни, а една минута общуване с него струва повече от 10 години "общуване" с тукашните дзверчета....

1720040303_dsc_0820a.jpg

1720040435_dsc_0779a.jpg

преди 14 часа, petie1 написа:

Е нема такъв  смях - Димитлер пак ги ръси едни.... Бесерабските българи не били истински щот носовете им не били кат нашите  и  езика им бил "развален'

Еми да, виж Руслан Мъйнов не прилича на българин, също и Ирина Карабаджак, която прилича на сестра на Мъйнов.

преди 19 минути, andiay написа:

Sancta Simplicitas!

Берковица №2...

.Аз предпочитам нещо подобно....

1720039785_dsc_0554a.jpg

Там и дзверчетата са по-умни и приятни....

Ей тва например ни прави компания два дни, а една минута общуване с него струва повече от 10 години "общуване" с тукашните дзверчета....

1720040303_dsc_0820a.jpg

1720040435_dsc_0779a.jpg

Това не е ли домашен кучо?

преди 16 минути, Mediterranean написа:

Това не е ли домашен кучо?

Тцъ, живее си там из планината....

Има примес от хъски (заради очите, а и видеше ли снежна преспа и напрао пощуряваше от кеф), но определено не е расло в цивилизацията....

Домашно псе не би издържало това тичане из каминяците нагоре-надолу....

Телосложението му бе по-скоро на вълк или чакал....

Много се привързахме към нея (женско бе) за тези два дни, а и то към нас..

Накрая се спусна чак до колата в комплекс "Мальовица", за да ни изпрати....

Напрао искахме да я вземем с нас, но... това би било мъчение за жувотинката....

преди 1 час, andiay написа:

Тцъ, живее си там из планината....

Има примес от хъски (заради очите, а и видеше ли снежна преспа и напрао пощуряваше от кеф), но определено не е расло в цивилизацията....

Домашно псе не би издържало това тичане из каминяците нагоре-надолу....

Телосложението му бе по-скоро на вълк или чакал....

Много се привързахме към нея (женско бе) за тези два дни, а и то към нас..

Накрая се спусна чак до колата в комплекс "Мальовица", за да ни изпрати....

Напрао искахме да я вземем с нас, но... това би било мъчение за жувотинката....

Не знам, дали не иска да си има стопани и дом. 

Аз съм виждала хора с подобни кучета из квартала. 

Много е сладка и се вижда от снимките, че се радва на присъствието ви. 

Не знам какво яде и къде си намира приятелчета като нея. 🫠

• Автор

Добро утро!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.