Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 3 минути, buldak написа:

вчера докат ми се караше вика, че е от видинската монархия

:D

Викаш постоянно получава смс-и.:yanim:

Аз добре че не следя темите за войните и политиката и тук кат видя някой подобен пост гледам да го презскоча щото ме заболява главата.

Вчера се пребираме с дедо поп от Еконт и лудия поп се отби до избата ми щото си беше, забравил библията на масата ми и в същия момент, ми звъни телефона обади ми се една от бившите ми жени от Русе. И лудия поп само слухти а момичето ме търси да ме пита нещо за компа и да и обясня щото неможе да се оправи и дедо поп вика ама кое е това гадже ама кое е това гадже и му викам абе дедо попе я да ти покажа каката па ако нещо давам ти и номера и се оправяй. Ама му казах за братята и че всичките са рокери и не са редовни и лудия поп взе да се кръсти като невидял и тъкмо се канеше да се бръкне в джоба да ме полива със светена вода и вика чедо немога да те осветя.

А аз само седа и му зяпам сеира на кукуто и кво му стана на тоя ненормалник бръкна в хладилника ми и взе една ракия която съм си оставил ама не я пия де много рядко ако пийна от нея 1-2 чашки. И взе да ми олива избата с ракията и нема нема нещо му стана на тоя откачалник разпя се и пак взе да ми пили на главата сатана ме бил обладал бил съм много грешен и то щото в офиса на Еконт му изпих светената вода.:shock11:

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 8 минути, ___ написа:

Кога ще ни забраните да гледаме кабелна телевизия и кога ще затваряте границите? 

За децата - песничка, Българска песничка - велика Българска песен! Извинете ме, бъркам се, оффф докато свикна ще мине време! 

Режи лан кабела и фърляй рутера, че Путин те слуша и гледа.

Поне знам наизуст едно велико Българско стихотворение, така че не съм съвсем неподготвен!

@В. Велев ще подарява на децата матрьошки за подарък когато има манифистация и развяваме новото знаме на България. Нова България или направо Новорусийска България. Даже това България може да го махнем, някак гнусно звучи на фона!

За Братушките! 

преди 5 минути, Bubbles написа:

Режи лан кабела и фърляй рутера, че Путин те слуша и гледа.

Дядя Стёпа – милиционер Сергей Михалков - купить книгу Дядя Стёпа –  милиционер в Минске — Издательство АСТ на OZ.by

Какво става с Балотели? Пиян. ☹️🤔

преди 1 час, teo-glavata написа:

Така е! И мериканците са го разбрали още 1774-та, когато Джордж Вашингтон поема командването на Континенталната армия и влиза в бой с британците в Масачусетс.

Не ми се спори повече с хора, които знаят за САЩ, само това, оето са видяли в "Спасители на плажа"

Утре е голям празник, ще има гости, тук на Камен бряг. Трябва да меся кайма за бургери, имам и печен боб да правя.....

:beer11:

ПС: Печения боб го прави буля, де :D

И фойерверки.

Independence Day America GIF

Някак ми е танцувално тази вечер! 

:linedance:

Ех, не съм специалист като тези, но се уча, тоест свиквам!

Най-ще ми е приятно да сложа шапката със петолъчката на челото! 

Червена петолъчка със сърп и чук, може и начупен кръст - нямам претенции. Каквото реши диктатора това ще е! 

преди 2 минути, ___ написа:

Някак ми е танцувално тази вечер! 

:linedance:

Ех, не съм специалист като тези, но се уча, тоест свиквам!

Най-ще ми е приятно да сложа шапката със петолъчката на челото! 

Червена петолъчка със сърп и чук, може и начупен кръст - нямам претенции. Каквото реши диктатора това ще е! 

Нека да танцуваме.

Щом си казал.

😁

Ъъъъъъъ, кога казахте, че партия БКП ще се върне за да гласувам за нея? 

преди 4 минути, ___ написа:

Ъъъъъъъ, кога казахте, че партия БКП ще се върне за да гласувам за нея? 

БКП не идва на власт с или чрез гласуване. Никой не я избирал.

• Автор
преди 1 час, Bubbles написа:

Кои глупости? Пак съм изпуснал купона.

Те гледай

преди 1 час, Bubbles написа:

Виж ти, значи Берковското княжество е станало империя...

И то галактическа

За партията!

За БКП!!!

:cheers:

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

преди 1 минута, Bubbles написа:

Абе какъв ден сме днеска та се хванали за туй БКП?

Нямам идея. Питай Звяра. Явно има носталгия или вижда нещо познато в днешния ЕС и го оприличава с БКП.

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Нямам идея. Питай Звяра. Явно има носталгия или вижда нещо познато в днешния ЕС.

А, Мяу го сърби, че днеска не му избраха про-джонджа правителство а Пеевски си отряза клона в НС.

преди 4 минути, lebel написа:

БСП. И същите нямат нищо общо с БКП. Те са съвсем нова и друга партия. Обаче имат повече от 100 годишна история, което леко ме обърква.

Rabotniches_delo6w.jpg

Ми, вестник дума е работническо дело.

https://duma.bg/

banner-48.jpg

преди 1 минута, lebel написа:

БСП. И същите нямат нищо общо с БКП. Те са съвсем нова и друга партия. Обаче имат повече от 100 годишна история, което леко ме обърква.

Идеалните или казано по нашенски "баш" комунисти които все още са живи (някои от тях са извън България), сега искат да тотално да погребът България под предлога, че ще я оправят!

Аз така казвам, "че ще я оправя" на някоя привлекателна дама. Е да, не и мисля лошото но, има едно но!!! И те така!

преди 5 минути, Bubbles написа:

А, Мяу го сърби, че днеска не му избраха про-джонджа правителство а Пеевски си отряза клона в НС.

Ми, стига 15 години диктатурата на Борисов.

преди 12 минути, ___ написа:

Тоя като го видя и ми става лошо.

Голямо л.айно е.

преди 2 минути, lebel написа:

Ще го кажа така : БСП е новосъздадена партия от тези които са поискали да останат верни на идеята на БКП, СДС и всичко щу се глави демократично, дясно, синьо и пр. в България до днес е творение на хора бивши партийни членове и големци от БКП. В този смисъл е смешно да си мислите че в България има десни или изобщо някакви различни от леви и продали се бивши комунисти.

преди 2 минути, Bubbles написа:

Ще го кажа така : БСП е новосъздадена партия от тези които са поискали да останат верни на идеята на БКП, СДС и всичко щу се глави демократично, дясно, синьо и пр. в България до днес е творение на хора бивши партийни членове и големци от БКП. В този смисъл е смешно да си мислите че в България има десни или изобщо някакви различни от леви и продали се бивши комунисти.

Ще го кажа така: Крайно време е да измислите нещо ново, че този епизод вече го знаем наизуст!

преди 2 минути, ___ написа:

Ще го кажа така: Крайно време е да измислите нещо ново, че този епизод вече го знаем наизуст!

Кой епизод?
Я ми посочи коя е дясната партия в България?

преди 7 минути, Bubbles написа:

БКП след 1989 година се прекръсти на СДС и създаде ДПС. Още през 80те години се подготвяха за сегашния модел.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.