Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 1 час, Bubbles написа:

Привет!

Screenshot_20240704-154939.png

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 11 минути, АСПЕКТ написа:

Честит ти празник!

Мерси.... Но ще минем без fireworks /така и не знамкак се пише правилно на бг/. Много е сухо тук наоколо....доста е опсано. Ще хапнем бургери с картофена салата и печен боб, ще пием по някоя ракия.... и така

:cheers:

преди 17 минути, teo-glavata написа:

Мерси.... Но ще минем без fireworks /така и не знамкак се пише правилно на бг/. Много е сухо тук наоколо....доста е опсано. Ще хапнем бургери с картофена салата и печен боб, ще пием по някоя ракия.... и така

:cheers:

Sounds good. In german is Feuerwerk. :cheers:

преди 1 час, petie1 написа:

То всичко е вредно давай направо се увиваме в саваните и към гробищата а?

Смесваш нещата. Това е при ядрен взрив/нападение.  Слагаш противогаза (ако не е с маркуч, няма смисъл. Идеята е да придържа главата към основното боди, ако се наложи), увиваш се в бял (бял, за да отблъсква слънчевата и добавената от взрива радиация) чершаф и държейки автомата с изпънати (изпънати, за да не ти капе по краката) напред ръце, поемваш бавно (бавно, за да не предизвикваш паника) към отредения за целта парк.

Са, имаше нявга една касета "на Шкумбата - Изпит по ГО", в която зевзекът беше събрал почти целия казармено-ядрен фолклор. Който иска може да си я намери в тубата. На мен са некак ми тъпее. Като цяло. Но част от съветите (изпитни въпроси и отговори в касетата) - за автомата и чаршафа си ги спомням още от моята служба (преди да ги събере Шкумбата през 80-те) и точно на тях още им се кефя (особено се забавлявахме за/на "автомата"). + "бавно"-то (което сигурно също е съществувало, но не го помня оттогава).

преди 29 минути, Bubbles написа:

Яша бре, само зарад тоя химн заслужават пълно мнозинство.:lol6:

Хореографията е много яка. Мадамите също.

преди 29 минути, Bubbles написа:

Яша бре, само зарад тоя химн заслужават пълно мнозинство.:lol6:

Явно са я крали, хореографията от Лидия / Яж си чипса.

преди 57 минути, АСПЕКТ написа:

Плагиати, кво да праиш.

преди 19 минути, Sliderum2 написа:

Лада, от едно време, е, не съвсем де:

Това ми напомня един брадат виц :

Мутра си купува спортна кола :

Начии искам най бързата кола, сички екстри, абе пила отвсякъде.

Взема я той, тръгва по магистралата, газ газ, по едно време едно трабанче го минало като пътен знак.

Спрял се мутрака, бесен обърнал и право в магазина :

ААбе аз нали ви казах че искам най бързата кола, а ся едно трабантче ме мина сякаш съм спрял.
начи искам по-мощен мотор, турбо абе всичко да е най от най, да не може никой да ме стигне.

Взел той колата, пак тръгва по магистралата газ газ, по едно трабанчето пак го минало сякаш е спрял.

Мутрака направо позеленял, обърнал и пак обратно в магазина :

абе ей ша ви избия ве, аз казах ли че искам най бързата кола!?

Ей ся оня с трабанта пак ме мина.

ама..

абе не ме интересува ве слагайте най ама най доброто и най скъпото никой да не е по-бърз от мене!

Взел си той пак колата, пак тръгнал по магистралата, газ газ, по едно време онзи трапантчето го натигнал, изравнили се двете коли, свалил мутрака стъклото и викнал :

ся кво ша напраиш а?

Ми ще включа на втора и пак го минал.

преди 3 часа, teo-glavata написа:

Честит Празник! Метнахме ги

image.jpeg.8936e178b0d2ca7d286756bfb08f5d07.jpeg

:beer11:

Цяла Америка яде и пие заради мен.

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

За човек, дето твърди, че в тях се е слушала друга музика ....ама много си запознат с жанра. Винаги си подплатен с такъв тип клипове.

• Автор
преди 5 часа, Bubbles написа:

Рикията не е вредна, питай дедо поп.

Па верно си е

преди 5 часа, В. Велев написа:

Долу-горе е така. Чудя се при толкова изядени и изпити е-та и ме-та, как още сме живи. Може би сме като спиртосани и само си мислим че сме живи.

И без е-та ме-та пак никой не е излязъл жив от живота :)

преди 4 часа, lebel написа:

Смесваш нещата. Това е при ядрен взрив/нападение.  Слагаш противогаза (ако не е с маркуч, няма смисъл. Идеята е да придържа главата към основното боди, ако се наложи), увиваш се в бял (бял, за да отблъсква слънчевата и добавената от взрива радиация) чершаф и държейки автомата с изпънати (изпънати, за да не ти капе по краката) напред ръце, поемваш бавно (бавно, за да не предизвикваш паника) към отредения за целта парк.

Са, имаше нявга една касета "на Шкумбата - Изпит по ГО", в която зевзекът беше събрал почти целия казармено-ядрен фолклор. Който иска може да си я намери в тубата. На мен са некак ми тъпее. Като цяло. Но част от съветите (изпитни въпроси и отговори в касетата) - за автомата и чаршафа си ги спомням още от моята служба (преди да ги събере Шкумбата през 80-те) и точно на тях още им се кефя (особено се забавлявахме за/на "автомата"). + "бавно"-то (което сигурно също е съществувало, но не го помня оттогава).

Ех знаех си че съм я оплескал......

преди 49 минути, Emberasing написа:

Цяла Америка яде и пие заради мен.

ЧРД!

преди 1 час, parmobil написа:

За човек, дето твърди, че в тях се е слушала друга музика ....ама много си запознат с жанра. Винаги си подплатен с такъв тип клипове.

Ми, нали ти казах. Навън като излезеш и се чува това.

• Автор

Добро утро!

Добро утро,

преди 8 часа, АСПЕКТ написа:

Ми, нали ти казах. Навън като излезеш и се чува това.

А понякога това

преди 21 минути, baitexpo написа:

да я търсиш постоянно и да и пееш песни под прозореца.

Тиролски песни :rolleyes:

Добро утро,

във Великобритания гледам, че са спечелили тяхното БСП. Ох, то и в Германия Олафчо е от социалистите и нищо.

Гледам Елмо е бил там.

Happy Anniversary GIF by Sesame Street

66877e2280e87.image.jpg?resize=400,266

Некой да има излишна партийна субсидия? За ена преателка питам. Трее и нешо за гризване, мушване, дъвчене, чоп-чоп, нещо за тук и тук и за там, там и там... да подложи като хората...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.