Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 26 минути, lebel написа:

Е аз отдавна съм му казал (няколко пъти, кога по-деликатно, кога не), че с ентусиазма си да ни дава линкове към неща, които сякаш (или без сякаш) току-що е открил, но които иначе влизат в обхвата на една средна обща култура, всъщност се излага стабилно, но мисля, че не ми повярва. С което удвои ефекта.

Иначе, дали Велев троли Величие или не, не знам, но знам, че никой трол не може да постигне ефекта, който той постига във въпросната тема.

То това неговото, е пълен амок.

Няма да давам линк хаахахахха

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 2 минути, teo-glavata написа:

Бахти строших си матрицата на лапатопчето.... Сега се мъча с една 32-ка тв за монитор

:beer11:

Тео, кажи някоя камера за заведение. Като за касата - да се вижда всичко.

току-що, Emberasing написа:

Тео, кажи някоя камера за заведение. Като за касата - да се вижда всичко.

Искаш да виждаш как се работи с парите на касата или някакъв по общ план? Изчкай малко ще ти пусна един скрийншот с нещо подобно - да кажеш, дали те устройва

преди 2 минути, teo-glavata написа:

Искаш да виждаш как се работи с парите на касата или някакъв по общ план? Изчкай малко ще ти пусна един скрийншот с нещо подобно - да кажеш, дали те устройва

Не аз, приятел...

Да се фокусира върху чекмеджето.

преди 5 минути, Emberasing написа:

Не аз, приятел...

Виж си ЛС - това е камера в каса, разположена на около 2,5 м от бюрото/синия стол. Тази е с 2.8 мм оптика и не вярвам да се видят ясно банкнотите. Може би при тебе ще трябва нещо с 3.6 мм. ПОгледни шота.... Ще се опитам да направя шот при отворено чкмедже

преди 55 минути, Emberasing написа:

Не аз, приятел...

Говориш за т.нар. варио-фокални оптики. Но мисля, че ако намериш камера с фиксирана 6 мм оптика - също ще свърши работа. Ето един пример. То реално над 6 мм вече трябва да си яправиш сам камерата - фабрични не съм срещал. В общи линии, в този случай резолюцията не е водещ фактор - едни 3 MPx са достатъчни. Ще се разровя за конкретни предложения. Цитираната в линка ще виждаш и номера на банкнотите, но цената не знам дали си заслужава - не съм виждал обекта и така е доста трудно да се говори конкретно - много са факторите, които определят правилното оборуфване

преди 53 минути, teo-glavata написа:

Говориш за т.нар. варио-фокални оптики. Но мисля, че ако намериш камера с фиксирана 6 мм оптика - също ще свърши работа. Ето един пример. То реално над 6 мм вече трябва да си яправиш сам камерата - фабрични не съм срещал. В общи линии, в този случай резолюцията не е водещ фактор - едни 3 MPx са достатъчни. Ще се разровя за конкретни предложения. Цитираната в линка ще виждаш и номера на банкнотите, но цената не знам дали си заслужава - не съм виждал обекта и така е доста трудно да се говори конкретно - много са факторите, които определят правилното оборуфване

Цената е без значение.

Варифокален бе дейва... хаха Жената е оптик и не искам да я питам че - ще ме хване, пак - че нищо не разбирам. хахахахааха

А това излиза скъпо.

преди 4 минути, Emberasing написа:

Цената е без значение.

Варифокален бе дейва... хаха Жената е оптик и не искам да я питам че - ще ме хване, пак - че нищо не разбирам. хахахахааха

А това излиза скъпо.

Това не е вариофокална камера, а PTZ - druga bira. еше само пример. Изчакай малко, ще ти дам точно предложение

Ето една табличка за ориентация

image.jpeg.c7d65a3b7f7ca0192c14f20afc3ffa14.jpeg

преди 13 часа, AAUUXX написа:

Ако с рестартиране не се оправя ,много вероятно играта да има някакъв проблем с графичната среда , например с оразмеряването на екрана.

като загрее го прави, може да спасява тела от избухване нз

---

днес някои хора пожелаха дъжд и ето го

• Автор
преди 10 минути, buldak написа:

днес някои хора пожелаха дъжд и ето го

И са играли танца за дъжд :)

Добро утро!

току-що, hjhj написа:

Добро утро! Малко е рано за ракия, ама е добър химна

Може да бъде изображение с текстово съобщение

Ранно пиле ,рано пее и рано го колят !

Ти от какво  пиеш ? От мъка , от радост,или от сабахлам .

• Автор

Е нема такъв  смях - Димитлер пак ги ръси едни.... Бесерабските българи не били истински щот носовете им не били кат нашите  и  езика им бил "развален'

• Автор
преди 4 минути, AAUUXX написа:

Новата супер храна била мляко от хлебарка ,как се дои хлебарка се зачудих :speak:

Както пилетата

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 2

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.