Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

Добро утро,

преди 2 часа, buldak написа:

как познаха, ядосвам се два пъти вече на телефона

много калпав софтуер имат xiaomi

----

добро утро

Какво те ядосва в софтуера на miui?

преди 1 час, petie1 написа:

Добро утро.....

Голям майтап -тежките диагнози още шумят за новия козел дет го избраха та чак гордоста на Северозапада иска се връщаме в средновековието да учим вероучение

Вероучението защо го свързваш със средновековието? Въвеждане на вероучение има потенциала да намали агресията у харата ,да ги направи по смирени и да знаят ,че не те са над всичко, изграждане на ценности и морал ,а ние като нация имаме нужда от това след 30г анархия ,нарастваща наркозависимост сред децата и разврат сред тях (аз не съм вярващ, но съм реалист).

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

• Автор
преди 12 минути, цър-вул написа:

И ще допуснат голяма грешка - клиентите тепърва ще трябва да свикват/учат нови приложения. Ясно е, че искат тотално отделяне. 

То теслата ще е повече за разработчиците а не за клиентите едва ликат интерфейс ще е по труден от Андроид

преди 10 минути, AAUUXX написа:

Добро утро,

Какво те ядосва в софтуера на miui?

Вероучението защо го свързваш със средновековието? Въвеждане на вероучение има потенциала да намали агресията у харата ,да ги направи по смирени и да знаят ,че не те са над всичко, изграждане на ценности и морал ,а ние като нация имаме нужда от това след 30г анархия ,нарастваща наркозависимост сред децата и разврат сред тях (аз не съм вярващ, но съм реалист).

Не мисля че някаква приказка за некъв благ старец ще свърши работа че то по тая логика повече работа ще свършат приказките на Шехеризада а и в западна Европа си учат вероучрнието пък виждаш кво е положнието

преди 28 минути, petie1 написа:

То теслата ще е повече за разработчиците а не за клиентите едва ликат интерфейс ще е по труден от Андроид

Не мисля че някаква приказка за некъв благ старец ще свърши работа че то по тая логика повече работа ще свършат приказките на Шехеризада а и в западна Европа си учат вероучрнието пък виждаш кво е положнието

Къде в Западна Европа се учи вероучение? Ислямистите си налагат упорито тяхната вяра. 

Берлин, Бремен и Бранденбург няма такова нещо. Може би Байерн. 

• Автор
преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Къде в Западна Европа се учи вероучение? Ислямистите си налагат упорито тяхната вяра.

Еми нали уж имат училища строени от католиците и там се набляга на вероучение уж

преди 27 минути, petie1 написа:

Преди е вършило работа ,защо и сега да не свърши работа ? Всичко зависи от това колко сериозно се приема и кой е учителя на вероучението.

преди 7 минути, petie1 написа:

Еми нали уж имат училища строени от католиците и там се набляга на вероучение уж

Каритас ли? Мисля че не. Само раздават храна и дрехи.

https://www.caritas.de/hilfeundberatung/onlineberatung/migration/bulgarisch

преди 6 минути, AAUUXX написа:

Преди е вършило работа ,защо и сега да не свърши работа ? Всичко зависи от това колко сериозно се приема и кой е учителя на вероучението.

Аз съм за. Будизъм и кунг фу да учат децата. Щом ще учат религия.

BIG_shaolin_1500664173342.jpg

https://ladyzone.bg/laifstail/18-monasi-ot-shaolin-predstavjat-mistichnata-sila-na-kung-fu-v-balgarija.html

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Аз съм за. Будизъм и кунг фу да учат децата.

https://ladyzone.bg/laifstail/18-monasi-ot-shaolin-predstavjat-mistichnata-sila-na-kung-fu-v-balgarija.html

С тва кунг фу съвсем ке се изтепат у дискутеките :speak:

• Автор
преди 2 минути, AAUUXX написа:

Преди реалностите и ценостите са били други а а и тогава контрола на Църквата е бил по силен а и тогава просто е нямало много грамотни хора, просто света е различен от тогава

преди 9 минути, AAUUXX написа:

С тва кунг фу съвсем ке се изтепат у дискутеките :speak:

Ми,... то сега малко се тепат. 😁

https://youtu.be/a3ozz04yeE4?si=5h_7ij6J2BlJ5tYK

преди 6 минути, petie1 написа:

Преди реалностите и ценостите са били други а а и тогава контрола на Църквата е бил по силен а и тогава просто е нямало много грамотни хора, просто света е различен от тогава

Не мисля. Същите са тъ.пи и завистливи. Тълпа. Хората пак се трепят и пак има войни. Откак човек съществува само войни прави. Само повод им дай и ще се избият. Религия, пари са едни от основните причини за войни.

преди 17 минути, petie1 написа:

...

Относно Берковското членестоного (Arthropoda) - когато майката природа е пропуснала някого при раздаването на емпатия (във всичките и измерения) и това се добави към другите особености на неговия вид, следствие на което същият развие и култивира впечатляваща злоба към всичко живо, включително децата, включително собственото семейство, включително обществото, върху което паразитира и което смята за виновно за жалкия си живот, каквото и да учи е 'се тая.

Не се заблуждавайте, просто още не ви е дошъл реда да ви пожелае да фанете рак, ама от "най-болезнения".

Повтарям и подчертавам за belefor ... щото той не е от най-схватливите - "да ви пожелае!", а не да ви пожелая!

• Автор
преди 31 минути, АСПЕКТ написа:

Каритас ли? Мисля че не. Само раздават храна и дрехи.

https://www.caritas.de/hilfeundberatung/onlineberatung/migration/bulgarisch

https://www.vesti.bg/sviat/jezuitite-priznaha-za-seksualni-posegatelstva-2745551

преди 3 минути, lebel написа:

Относно Берковското членестоного (Arthropoda) - когато майката природа е пропуснала някого при раздаването на емпатия (във всичките и измерения) и това се добави към другите особености на неговия вид, следствие на което същият развие и култивира впечатляваща злоба към всичко живо, включително децата, включително собственото семейство, включително обществото, върху което паразитира и което смята за виновно за жалкия си живот, каквото и да учи е 'се тая.

Не се заблуждавайте, просто още не ви е дошъл реда да ви пожелае да фанете рак, ама от "най-болезнения".

Повтарям и подчертавам за belefor ... щото той не е от най-схватливите - "да ви пожелае!", а не да ви пожелая!

Тя на мен ми е обещала Белене

преди 44 минути, petie1 написа:

https://www.vesti.bg/sviat/jezuitite-priznaha-za-seksualni-posegatelstva-2745551

Знам ги тия. :)

@Bubbles

Макрон бил от партия Възраждане или на френски език Ренесанс. Ти успя ли да гласуваш. 70 процента гледам, че е активността. Не като България. Явно защото си нямате Гърция.😁

преди 26 минути, petie1 написа:

...

Добре, че не се казва Иванчо...

В училище дошла млада и много готина учителка. Абе... страшна мацка. Иванчо веднага и хвърлил око и всеки път когато минела покрай него по коридора или покрай чина му тихо и страстно прошепвал така, че само тя да го чуе:
- Ще те чукам! (като чук - по Алис Купър)
1-2-3 пъти... и след като се убедила, че не и се причува, на учителката и писнало и се оплакала на директора:
- Г-н директор, всеки път когато така и така, един ученик ми казва, че щял да ме чука.
А директорът попитал:
- Висок, рус, с нахална физиономия и лунички?
- Да - казала учителката.
- Мдааа. Иванчо. Е... нема начин. Щом е каз
а̀л...

преди 28 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Добре, че не сме на Карибите.

Ламаринки и болтове... Да отиде попа да им покаже, как се прави бетонен покрив.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

449770707_1147826922975965_2194948358674

Сигуро ще е некое от американските торнада коет се е загубило на изток :speak:

Аз торнадо в България не съм виждал.

На есен освен Роксана чакам да влезе в парламента и Чикагото. Разбира се Величие също. Ако има избори де.

😀

преди 29 минути, AAUUXX написа:

Сигуро ще е некое от американските торнада коет се е загубило на изток :speak:

Аз торнадо в България не съм виждал.

Има едно място до Плевен, постоянно се появяват... Само че са по 30- 50 см и се развалят бързо.

преди 4 часа, АСПЕКТ написа:

Знам ги тия. :)

@Bubbles

Макрон бил от партия Възраждане или на френски език Ренесанс. Ти успя ли да гласуваш. 70 процента гледам, че е активността. Не като България. Явно защото си нямате Гърция.😁

Къф ренесанс бре? Макарон е от Заедно(Ensemble).

Гласувахме за леля Пенка, тука всичко щу е арабин или по-мургаво е в шок и ужас, понеже точно те са най големите поддръжници на макарон(А познай защо) и ся левичарите и нашите като излязоха първи и втори сметай кво им е.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 2

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.