Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 1 час, buldak написа:

дедо поп се е напил и паднал някъде :no-no:

Недей така. Колкото и да те кефи дедо ти поп.

Извинявай, но...не мислех да се обаждам, не мислех и да го пиша, но... в момента гледаме с жена ми възрастен (верно, бая по-възрастен от него) човек с две гипсирани (не, не е следствие на алкохол и не е в преносен смисъл, макар че и това второто би било вярно) ръце след падане. Верно че казват "Пияните и Господ ги пази", но 'се пак... Кофти е.

----------------

Иначе, тук е бетер фентъзи... Во̀йни на светлината, Феникси... а, странно, т'ва имало и мн. число, а на практика (ако митологиите се броят за практика) май трее да има само ед. число... добре де, има множествено. Поне в един момент са две (или два, балиго). Е, едното във вид на пепел (или пламъци), ма пак ше го броим.

Обаче се разсеях. Та... освен изброените има и няколко змея, 3-4 лами... то т'ва от приказките ма 'се тая... Обаче някак 'се ме тегли към светлината... имам чувството, че съм виждал във форума и нейна жрица... Жрица на светлината, ако не съм бил съвсем ясен. Или съм го написал накъсано. Нямам впечатления. Имам... не че се фаля, но познавах няколко Жрици на тъмнината. Не знам тия на светлината, както вече споделих, нямам впечатления от тях, но тия на тъмнинатааа, какви номера знаяаат... ум да ти зайде. Така съм чувал де.

Добро утро! (едит2: то стана пладне, докато се натутам, ма нейсе)

едит: освен горните персонажи имаме и Патриарх. Са... дали е на светлината... или на тъмнината... или пък на шарената сянка, нямам експертизата (откога мечтая да използвам тая хубава дума, по тоя уникално тъп начин) да се произнеса и затова предлагам компромисен вариант. Унисекс, в метафоричен смисъл - на Митрофанова.

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

Кажете някаква камера, за заведение.

Да се вижда хубаво. Цена - без значение.

Оня розовият (или цикламеният, балиго тоя цвят) полудява с тия поръчки от емаг (рекламата), а аз - че не мога да намеря ена стара реклама. Не питайте коя. Ко некой друг ми я намери, нема да свърши работа.

• Автор

@___ Как ти се води мишката? Че търся подобна клавиатура ама все на батерии попадам :)

преди 2 минути, petie1 написа:

@___ Как ти се води мишката? Че търся подобна клавиатура ама все на батерии попадам :)

Оф, не помня, но в онази тема написах името. Сега ще потърся.

на 30.06.2024 г. в 10:50, ___ написа:

Аз ползвам това и съм много доволен, удобна е, бутоните са безшумни и скроловете много добре работят. Зарежда се с кабел за около час и половина като през това време може да се ползва. За два месеца и половина само веднъж съм я зареждал. Проблема е, че във България май не се предлагат на пазара.

binepad BN-BTMC Wireless Optical Gaming Mouse - binepad : Flipkart.com 

Philyna m10 е модела.

Philyna m10 е модела.

• Автор
преди 3 минути, ___ написа:

Philyna m10 е модела.

Мерси по късно ще потърся че все на батерии попадам

преди 7 минути, petie1 написа:

Мерси по късно ще потърся че все на батерии попадам

Виж във Алито, аз от там си поръчвам.

Бacимaмaтa. У нас 'секи втори е некъф стратег... Стратегът от Мировяне... най-добрият военен стратег на Балканите - подполковникът почти полковник Марков... Негово Светейшество Софийският митрополит и Български патриарх Даниил ш'се окаже пък най-добрия стратег в клира... А аз съм от първите... в смисъл - всеки първи. Измекярите.

Добре че тея дето не сме стратези не сме всеки 4-ти, щото по статистика всеки четвърти българин се среща 2 пъти по-рядко, от 'секи втори (стратезите). И па ше стане мноо вожд... пардон, стратег, малко индианец.

преди 6 часа, lebel написа:

"Пияните и Господ ги пази", но 'се пак... Кофти е.

щом е така не бих се притеснявал, той е божи човек :giggle1:

ще развие толеранс към падането както е развил към алкохола, джужди колко пъти се напива и пада в бъчвата

питай го сега полуръста и насън знае как се пада без да го боли, научи се

----

g2kwqt.jpg

Странно, един мой коментар липсва, последния в темата за войната.

Бях написал нещо такова: Вярно е. Изтрих ненужния текст от цитата. 

Сигурно някой се е засегнал от истината. :lol6:

преди 1 час, ___ написа:

Philyna m10 е модела.

Това ли взе?

преди 1 минута, Emberasing написа:

Това ли взе?

Да, много съм доволен от продукта. Дори съм изненадан от качеството предвид че е Китайска.

А добър ви вечер.:bye1:Днес умрях от тая гадна жега и се видях в чудо и то най вече малко преди обяд. 

Обади ми се днес един познат свещенник да му свърша работа, като му направя един модел, и лудия поп вика айде да ходим някъде да ядем. То и аз бях доста гладен отидохме в едно капанче поръчах си аз кебапченца с хляб ама те па тея какъв хляб ми дадоха май беше престоял ама си го ометох де и както си хапвам аааа изведнъж нещо като дъвчам ъъъъ нещо твърдо. И само се чудя какво става отварям леко уста и плюя в ръката и гледам а един зъб и се сетих че наскоро ходих при един приятел зъболекар, да ми прави преден зъб тези двойката по средата и оня ненормален, вика няма как ще трябва да го вадим щото корена е болен. И аз взех че се съгласих и ненормалния зъбар вика ама то е дало отражение и на другия зъб и ще трябва и него да извадим и аз нали неразбирам и викам ами вади и него извади ми ги тея два зъба и ми сложи два нови. И днес като изплюх зъба барам с езика отпред и ааааа ненапипам единия зъб и само си държа зъба в ръката и го зяпам чудно и се разпсувах, и както си псувах попа ме зяпа едно чудно, и само се кръсти и вика чедо успокой се и аз с целия си акъл се разпсувах още по силно и както псувах ай взе че и другия зъб падна.

Извадих веднага телефона и взех да звъня на тоя моя приятел зъболкаря вдигна ми човека взех да му обяснявам и да го питам в колко часа да отида в кабенита му и оня вика ами ще трябва да почакаш и аз що бе ами нямаме в града на море съм и взех да се карам с него по телефона щото ненормалника ми даде гаранция за двата зъба.

А те едвам избутаха 3 месеца и ненормалния зъболекар вика пази зъбите като си дойда ще ги видя и аз ептем побеснях и му викам идвай си по бързо да си оправиш кашите и тоя нема нема вика прати ми зъбите по куриер да ги видя как и защо са паднали. И аз с целия си акъл взех че увих зъбите в една хартийка пъхнах ги в пликче и със попа заедно на бегом до Еконт и онези хора в Еокнт ме питат какво ще пращам и аз се чудя какво да им кажа. И лудия поп вика чедо признай си не се срамувай ако ли не ще имаш грях на душата и аз зяпам попа и момичето и едно момче на касата и викам.

Ами едни зъби и хората си помислиха че се шегувам с тях и аз им викам абе зъби са бе не се бъзикам и с целия си акъл взех че им се озъбих и онова момиче само вика аааааааа и хукна на някъде ама момчето остана де и вика.

Господине дайте да премерим пратката и взе да ги мери, излезнаха някъде към 2-3 грама, ама ми ги хванаха и таксуваха за кг-де и ми опаковаха пратката и хората които чакаха зад мен на опашка се хванаха в чудо. А аз се изчервих като домат и като се обърнах нема нема викам на попа дедо попе марш за бързо да ми вземеш чай щото ще превъртя и хората ме зяпат ли зяпат едно чудно.:shock11:

преди 6 минути, ___ написа:

Да, много съм доволен от продукта. Дори съм изненадан от качеството предвид че е Китайска.

Те всички са чайнийз...

Не знам, не ми дава сърцето, да си сложа картата там.

Иначе SteelSeries - Rival 110 не бих я заменил - никога. В България беше останала само една, намерих я случайно и си я взех за резервна. Като гледам - няма да я ползвам скоро... Железни са.

преди 1 час, buldak написа:

щом е така не бих се притеснявал, той е божи човек :giggle1:

ще развие толеранс към падането както е развил към алкохола, джужди колко пъти се напива и пада в бъчвата

питай го сега полуръста и насън знае как се пада без да го боли, научи се

----

...

Джуджи е друга бира... Неваляшка демек.

Надуваем вариант

И тази година го посрещнахме - Джулая! Преброихме се, динозварите. за съжаление - намаляваме...... Но тези, които сме в кондиция - продължаваме!

Естествено почетохме паметта на големия приятел на България Джон Лоутън

ПС: За съжаление, пропуснах /поради технически проблем/ мотошествието до Румъния. Карам мотор, но не мга да се воза, когато друг кара

току-що, teo-glavata написа:

И тази година го посрещнахме - Джулая! Преброихме се, динозварите. за съжаление - намаляваме...... Но тези, които сме в кондиция - продължаваме!

Естествено почетохме паметта на големия приятел на България Джон Лоутън

ПС: За съжаление, пропуснах /поради технически проблем/ мотошествието до Румъния. Карам мотор, но не мга да се воза, когато друг кара

И ние. В семеен кръг...

Пих една малка биричка за здраве, в пет събалем.

преди 38 минути, vlado1985 написа:

А добър ви вечер.:bye1:Днес умрях от тая гадна жега и се видях в чудо и то най вече малко преди обяд. 

Обади ми се днес един познат свещенник да му свърша работа като му направя един модел и лудия поп вика айде да ходим някъде да ядем то и аз бях доста гладен отидохме в едно капанче поръчах си аз кебапченца с хляб ама те па тея какъв хляб ми дадоха все май беше престоял ама си го ометох де и както си хапвам аааа изведнъж нещо като дъвчам ъъъъ нещо твърдо и само се чудя какво става отварям леко уста и плюя в ръката и гледам а един зъб и се сетих че наскоро ходих при един приятел зъболекар да ми прави преден зъб тези двойката по средата и оня ненормален вика няма как ще трябва да го вадим щото корена е болен и аз взех че се съгласих и ненормалния зъбар вика ама то е дало отражение и на другия зъб и ще трябва и него да извадим и аз нали неразбирам и викам ами вади и него извади ми ги тея два зъба и ми сложи два нови и днес като изплюх зъба барам с езика отпред и ааааа ненапипам единия зъб и само си държа зъба в ръката и го зяпам чудно и се разпсувах и както си псувах попа ме зяпа едно чудно и само се кръсти и вика чедо успокой се и аз с целия

Заекът и вълкът намерили бутилка водка. Преценили, че количеството е малко за двама и решили да се пробват - който избие с един удар повече зъби на другия, взима всичко. Първи бил заекът - замахнал, проснал вълка, оня се надигнал...

(ииибaси, почнаха да бутат и тъпите франсета)

... замаяно изплюл зъби в шепата си, преброил ги и изфъфлил:
- шеш...
Поосеферясал се, заел стойка, забил едно дясно на заека, заекът се претърколил 3-4 пъти, долазил пак до вълка, изплюл, двамата преброили, а вълкът учудено възкликнал:
- Два?! Що толко малко бе?
- Толко имам...

едит: баси, докато напиша вица, ти си утроил поста... чай да видя к'во съм лайкнал, мое си ме напсувал...

едит2: е, не, голема ра'ота си!

преди 1 час, ___ написа:

Странно, един мой коментар липсва, последния в темата за войната.

Бях написал нещо такова: Вярно е. Изтрих ненужния текст от цитата. 

Сигурно някой се е засегнал от истината. :lol6:

Не се толерира да се редактират цитати, с което да се променя смисъла им. Аз изкарах едноседмичен бан за редактиран цитат, а че са ти изтрили поста - голям праз.

image.png.a7c1e705870ece802f62451307c9c5e6.png

Аз не съм го редактирал, просто изтрих първите няколко думи. :D Това не мисля, че е редактиране, под редакция разбирам да променя текста. То май нещо такова се получи и сигурно за това са го изтрили. :)

Нищо де, един изтрит коментар.

Това нищо няма да промени.

Не знаех , че има хора дето и това да докладват.:lol6:

Наздраве! :beer:

Добър мач. Хареса ми.

преди 32 минути, lebel написа:

Заекът и вълкът намерили бутилка водка. Преценили, че количеството е малко за двама и решили да се пробват - който избие с един удар повече зъби на другия, взима всичко. Първи бил заекът - замахнал, проснал вълка, оня се надигнал...

(ииибaси, почнаха да бутат и тъпите франсета)

... замаяно изплюл зъби в шепата си, преброил ги и изфъфлил:
- шеш...
Поосеферясал се, заел стойка, забил едно дясно на заека, заекът се претърколил 3-4 пъти, долазил пак до вълка, изплюл, двамата преброили, а вълкът учудено възкликнал:
- Два?! Що толко малко бе?
- Толко имам...

едит: баси, докато напиша вица, ти си утроил поста... чай да видя к'во съм лайкнал, мое си ме напсувал...

едит2: е, не, голема ра'ота си!

Аааа то даже с дедо поп като бяхме в Еконт и му викам абе дедо попе ти нали винаги, си носиш с теб патронче, ракия я дай малко да си джабуркам. Лудия поп се бръкна извади едно шишенце вдигнах аз шишенцето и викам я да излезна  отвън и застанах до едно дърво и само зяпам кат лапни шаран че няма хора.

Вдигам аз шишенцето и викам бре мама му стара ква е тая ракия та въобще немога да я усетя влезнах вътре в офиса на Еконта и викам на лудия поп. Абе дедо попе ква е тая ракия много е слаба бре и лудия поп вика ааааа чедо аз съм я забравил в къщи това е светената вода и аз така и така бях жаден вдигнах шиншецето и на един път глътнах светената вода. И ненормалния поп като взе да се кръсти и вика ти си грешник как не те е срам да изпиеш светената вода ще имаш грях и само зяпам попа като изтърван и хората ни зяпат сеира.:shock11:

Поне малко радост бе... малко радост, толко много ли искам... Да отпаднат немците, френците, итал... тия отпаднаха, начи и португалците. Не ми пука кой ше е европейски, само тия да отпаднат. И Лукаку да го отвлекат и никой да не иска да плати откуп за него. Дeбa шибaнaта талпа.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 2

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.