Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 24 минути, АСПЕКТ написа:

Робот с ИИ в Южна Корея не издържал на напрежението се хвърлил по стълбите за да се самоубие.

https://www.dnes.bg/technology/2024/06/26/robot-v-iujna-koreia-se-samoubi.611757

преди 44 минути, Emberasing написа:

Има едно място до Плевен, постоянно се появяват... Само че са по 30- 50 см и се развалят бързо.

Това са прашни дяволи не е торнадо.

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 16 минути, Bubbles написа:

Едно доста показателно видео от преди изборите :

От субтитрите прочетох думата расист и така схванах нещо. Направих връзка. Иначе нямам идея какво говорят.

преди 9 минути, AAUUXX написа:

Робот с ИИ в Южна Корея не издържал на напрежението се хвърлил по стълбите за да се самоубие.

https://www.dnes.bg/technology/2024/06/26/robot-v-iujna-koreia-se-samoubi.611757

Това са сигурно лудити.

https://bg.wikipedia.org/wiki/Лудити

1280px-Luddite.jpg

преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

Това са сигурно

Казват ,че никой не го е бутнал по стълбите ,а сам се е хвърил като преди това е стоял на едно място докато обмисля какво да направи ,сега щели да му правят анализ защо е решил да се разбие на парчета.

преди 12 минути, АСПЕКТ написа:

От субтитрите прочетох думата расист и така схванах нещо. Направих връзка. Иначе нямам идея какво говорят.

Майката пита за Бардела(Льо Пен), дребното отговаря "Тия са расисти", после старата пита за Марион(Левите дето завършиха втори), дребното вика "И тия са расисти", накрая пита за нетолкова крайните левичари и дребното вика "Тия са добрите и са за равенство между хората".

преди 8 минути, Bubbles написа:

Майката пита за Бардела(Льо Пен), дребното отговаря "Тия са расисти", после старата пита за Марион(Левите дето завършиха втори), дребното вика "И тия са расисти", накрая пита за нетолкова крайните левичари и дребното вика "Тия са добрите и са за равенство между хората".

Същата песен и в Германия. Затова искат да раздадат паспорти толкова бързо и лесно,  и ще става както в България и ДПС. Новите немци от Афганистан, Сирия, Иран, Бангладеш няма да гласуват за АзГ, поне такъв е планът.

В България българските турци или там както се зоват, гласуват за ДПС, защо мислят, че е турска партия.

току-що, АСПЕКТ написа:

Същата песен и в Германия. Затова искат да раздадат паспорти толкова бързо и ще става както в България и ДПС.

Ти прочети информацията написана от авторката към това видео, тя започва с думите "Въпреки, че НЕ СЪМ французойка", ми кат не си французойка марш обратно откъдето си дошла, щу щеш у Франция!?

• Автор
преди 6 часа, AAUUXX написа:

С тва кунг фу съвсем ке се изтепат у дискутеките :speak:

Си Хуа И -Пияния майстор

преди 6 часа, АСПЕКТ написа:

Аз съм за. Будизъм и кунг фу да учат децата. Щом ще учат религия

Трито папи го обяваяваме за  Далай Лама и те ти будизъм

преди 1 час, AAUUXX написа:

Сефте чувам, че си имат име. И след малък рисърч - научих нещо.

преди 19 минути, petie1 написа:

Си Хуа И -Пияния майстор

Той се е обявил сам. Dalaidido Lama

--------

Торнадо имаше преди години нейде около Железница Софийско. Май закачи и края на селото и не си спомням дали не отнесе и някой друг покрив/керемиди.

едит: но хората там със сигурност помнят!

преди 8 часа, AAUUXX написа:

Какво те ядосва в софтуера на miui?

напоследък като цъкам някоя игра и дава от време на време "системен пи не реагира" и замръзва

много дразнещо

все се надявах да е от някой ъпдейт

---

g2kCrZ.jpg

преди 1 час, petie1 написа:

Си Хуа И -Пияния майстор

А кой ще тренира децата на кунг фу? 🤔

преди 14 минути, buldak написа:

напоследък като цъкам някоя игра и дава от време на време "системен пи не реагира" и замръзва

много дразнещо

---

g2kCrZ.jpg

Това в православието го няма. И май при протестантите. Това е типично за католическата църква. 

Мдаааа, много им замръзват щайгите, на католиците.

преди 25 минути, buldak написа:

много дразнещо

https://techwiser.com/how-to-fix-system-ui-has-stopped-working-on-android/

https://www.howtogeek.com/894909/how-to-fix-a-system-ui-isnt-responding-error-on-android/

https://www.wikihow.com/System-Ui-Not-Responding

• Автор
преди 15 минути, АСПЕКТ написа:

А кой ще тренира децата на кунг фу? 🤔

преди 29 минути, buldak написа:

много дразнещо

---

Ако с рестартиране не се оправя ,много вероятно играта да има някакъв проблем с графичната среда , например с оразмеряването на екрана.

преди 3 часа, АСПЕКТ написа:

Това са сигурно лудити.

1280px-Luddite.jpg

Що ни мислиш за илитерати, че след всяка "засукана" дума даваш линк към wiki?

преди 26 минути, lebel написа:

На нас с Велев ни писна от тролове във Величавата тема. «Проходу не дают.»

Сърце не ми дава да отворя темата, за да го видя как се гърчи?

преди 12 минути, parmobil написа:

Що ни мислиш за илитерати, че след всяка "засукана дума даваш линк към wiki?

Кога съм казал това? Чак пък засукана дума.

Е, да в Стани Богат  повечето не знаят какво е дифузия, инфузия, капилярност. Такива елементарни неща. Сигурно пак ще ти звучат като засукани думи.

преди 19 минути, parmobil написа:

Що ни мислиш за илитерати, че след всяка "засукана дума даваш линк към wiki?

Е аз отдавна съм му казал (няколко пъти, кога по-деликатно, кога не), че с ентусиазма си да ни дава линкове към неща, които сякаш (или без сякаш) току-що е открил, но които иначе влизат в обхвата на една средна обща култура, всъщност се излага стабилно, но мисля, че не ми повярва. С което удвои ефекта.

Иначе, дали Велев троли Величие или не, не знам, но знам, че никой трол не може да постигне ефекта, който той постига във въпросната тема.

преди 9 минути, lebel написа:

Е аз отдавна съм му казал (няколко пъти, кога по-деликатно, кога не), че с ентусиазма си да ни дава линкове към неща, които сякаш (или без сякаш) току-що е открил, но които иначе влизат в обхвата на една средна обща култура, всъщност се излага стабилно, но мисля, че не ми повярва. С което удвои ефекта.

Иначе, дали Велев троли Величие или не, не знам, но знам, че никой трол не може да постигне ефекта, който той постига във въпросната тема.

Браво.

Много хубав коментар.

В стил 

преди 31 минути, parmobil написа:

...

Всъщност, по повод оная новина, че Ивчо щял да е утре в Разград - хотел "Централ", мислех да попитам - в римейк на едноименния филм ли ще участва, но и на мен ми дожаля.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 2

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.