Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

току-що, adersa написа:

вчера беше ...

Мдааа, лошо. Съжалявам.

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

• Автор
преди 4 часа, Emberasing написа:

Много силно се съмнявам.

На тийнейджърите и риторика и мислене и усет... Са им съвсем различни.  Най - много да пита нещо и да се появи я клонинга, я адерса и да я откаже, завинаги.

Така е :) Лошата партида го гледам пак се дракат с Цървула :)

преди 3 минути, lebel написа:

Мдааа, лошо. Съжалявам.

добре , ако откажа да отида с тях на събиране в заведение или извън града какво ще си помислят след това ? дали ще съм пътник от фирмата .

преди 3 минути, adersa написа:

добре , ако откажа да отида с тях на събиране в заведение или извън града какво ще си помислят след това ? дали ще съм пътник от фирмата .

Тъкмо щях да питам тая реакция spacer.png за пропуснатата възможност ли се отнася или е персонално към мен... шото ако е второто, мен Анчето ме е "импрегнирала".

А относно цитираното... аз в такива фирми не съм работил и нямам необходимата компетенция да те съветвам.

преди 5 минути, lebel написа:

Тъкмо щях да питам тая реакция spacer.png за пропуснатата възможност ли се отнася или е персонално към мен... шото ако е второто, мен Анчето ме е "импрегнирала".

А относно цитираното... аз в такива фирми не съм работил и нямам необходимата компетенция да те съветвам.

това ще го оставя без коментар 

като гледам фейса и има хора от фирмата , които познавам са и писали вчера дали на тях е сърдита дето не са и звъннали не знам но днеска ми казаха , че на мен е ... 

та както и да е ще гледам в други ден да изляза от кофти ситуацията .

Е.б.си и жегата. Цял ден 38 градуса. :mad:

Тъкмо си взех душ и пак ми е топло. 

Случаят ДЯТЛОВ !

Много статии съм чел, много видеа съм гледал,  много различни теории са измислени и до ден днешен няма яснота за точните събития. Преди малко попаднах на едно ново видео, което разкрива истината за събитията. Изгледах го и ми направи впечатление, че руснак разкрива събитията при разследване и през 2019 година официално представя какво се е случило. Разбира се руснаците никъде не казват, че това разследване е официално и случаят продължава да си остава до ден днешен неразкрит. След всичко което съм чел и гледал за този случай тези разкрития които прави Андрей Коряков! Почти сто процента съм сигурен, че това се е случило! Не мога да се съглася само със лавината, но при определени условия е възможно, ех не точно лавина, а подхлъзване на горния замръзнал/заледен слой, достатъчно е под тежестта да се е откъснало голямо парче лед, което да се е подхлъзнало със два метра. Това е достатъчно да затисне хората във палатката и да образува травми и наранявания/синини, следователно те са се уплашили. Не са знаели какво се случва и са разкъсали палатката отвътре защото са били притиснати във долния и край. Тръгнали са бягат, а обувките им и другите неща са останали затиснати във горния край на палатката, не е било възможно да ги достигнат.  Тази теория разкрива истината, браво на Андрей! 🙂

На който му е интересно за какво ви пиша да изгледа видеото. 

преди 5 часа, lebel написа:

Бacи, това ми беше единствения сериозен отговор.

Успех, 'се пак.

Не знам какво става тази година са адски странни явно крият нещо .Държат се с мене все едно аз съм шеф , а не обикновен служител .Ето сега ще говоря в сряда на срещата пред всички по тема избрана от мене.Затова ги подозирам да не съм пътник и да ги дразня с нещо и гледам много да не се събирам с тях .Вече и от д-р офиси ми се обаждат за съдействие по работата .

С другите нямат такова отношение както с мене от 4 години съм в фирмата до сега не е било така .

преди 3 часа, ___ написа:

Е.б.си и жегата. Цял ден 38 градуса. :mad:

Тъкмо си взех душ и пак ми е топло. 

Ами жега си е дзверо. А ако те вкарам с мен при някой котел е така само на разходка знаеш ли вътре какъв ад е.

Днес ходих до София и се отбих до Бобов Дол щото нали съм се хванал с едни папагали, да им свърша работа ама стоях, малко де 2-3 часа щото си имах и друга работа и вътре в котела неможеше да се диша. И кат ги гледам онези хора с работните униформи курки и другите им накити се чудя как издържат ама и те не смеят да ги свалят щото началството ги глобявало.

Днес го даваха 38 градуса ама на сянка де а на слънце си беше доста повече. А сега в Събота и Неделя го дават 42-43 градуса то даже и аз откога ги чаках тези големи температури да си тествам щайгата. То нали преди няколко дни бях написал в един пост за аномалиите с PCH които имах и от там се наложи и да префлашвам биоса.:shock11:

не че се оплаквам ама къде отидоха гостите тая година...един буболек не е дошъл да ме навести

само два молеца

преди 8 минути, vlado1985 написа:

Ами жега си е дзверо. А ако те вкарам с мен при някой котел е така само на разходка знаеш ли вътре какъв ад е.

Днес ходих до София и се отбих до Бобов Дол щото нали съм се хванал с едни папагали, да им свърша работа ама стоях, малко де 2-3 часа щото си имах и друга работа и вътре в котела неможеше да се диша. И кат ги гледам онези хора с работните униформи курки и другите им накити се чудя как издържат ама и те не смеят да ги свалят щото началството ги глобявало.

Днес го даваха 38 градуса ама на сянка де а на слънце си беше доста повече. А сега в Събота и Неделя го дават 42-43 градуса то даже и аз откога ги чаках тези големи температури да си тествам щайгата. То нали преди няколко дни бях написал в един пост за аномалиите с PCH които имах и от там се наложи и да префлашвам биоса.:shock11:

Във теца Бобов дол ги познавам половината работещи там! :hush:

Във котелното кво си търсил? 🙂

преди 2 минути, ___ написа:

Във котелното кво си търсил? 🙂

В котелното бях на обиколка с един познат който е някакъв измислен началник и само се разкарвахме кат мухи без глави.

И тоя ми пили на главата кога ще започвам да си поемам ангажимента който съм поел.:yanim:

току-що, vlado1985 написа:

В котелното бях на обиколка с един познат който е някакъв измислен началник и само се разкарвахме кат мухи без глави.

И тоя ми пили на главата кога ще започвам да си поемам ангажимента който съм поел.:yanim:

Ходи ли във лафката да пиеш кафе?

Възрастна дама, младо момиче или мъж продаваше във лафката? 😃

преди 2 минути, ___ написа:

Ходи ли във лафката да пиеш кафе?

Възрастна дама, младо момиче или мъж продаваше във лафката? 😃

Не на лафката не съм ходил. Но на обяд към 13 и нещо тъкмо да си ходя и нали съм си заплес както слизах по едни стълби и си приказвах по телефона взех че вдигнах крак и за малко да полетя напред с главата ама се хванах за парапета де.:shock11:

преди 13 часа, АСПЕКТ написа:

Недей говори така за пътищата на Боко.

Човекът 15 години само там си пра парите. Ряза лентички за кеф на тълпата. Боко лентичката.

768x432.jpg?_=1493032937

canvas914.png

Бат Бойко няма вина за пътищата, дори напротив, той когато управляваше пътищата се поддържаха, правиха се магистрали ....

Проблема е другаде, проблема е във камионите!

Всеки втори камион се претоварваше, вместо разрешените 40 тона камионите се товариха по 48-55 тона! Асфалта не издържа на тази тежест и се стига до снимките дето си показал. 🙂

Как се претоварва - ами много просто, претоварват предимно гондолите това го знае целия свят. Вместо 24 тона зърно товарят по 33 - 36 тона. На всеки кантар могат да ти извадят фалшива бележка със какъвто тонаж искаш. Когато те спрат ДАЙ за проверка ти искат кантарна бележка, показваш им фалшивата и така. Във Австрия като ме спрат за проверка изваждат от багажника две килимчета, въпреки че съм празен ме карат да мина през тези килимчета и ме спират на всяка ос, теглят ме на място. Тук няма такива неща, искат ти документите, кантарната бележка, а и за пожарогасителя. Във Австрия ми отварят кутията и гледат дали пожарогасителя има пломба а тук във България искат заверка на пожарогасителя. Всяка година трябва да се носи за зареждане и заверка, какво правим ние - отиваме и искаме заверка, дори нямаме пожарогасители. За какво са ни? 😁 При проверка ни искат само заверката!

Там е проблема на България! Не Борисов, а народа. Сега откакто бат Бойко не управлява спряха да се поддържат пътищата, спряха да се строят магистрали и други. Скоро пак на цяла България пътищата ще изглеждат както на снимките дето си ги показал. Може пак Борисов да обвините, нали той е виновен за всичко. 😂

П.П. Мога и още неща да ти разкажа, но ще ти се приреве и затова ще спра до тук. Бат Бойко е виновен! 😂

преди 7 часа, adersa написа:

На мен ми е все тая къде ще ми кажат честит рожден ден дали в фейса или по телефона важното , е че са се сетили .

Виж, това са превзети хора, които се мръщят на всичко и за най-малкото нещо ще те изкарат най-лошия човек на света. 

Ако ти не си близък с тази жена, имали сте само колегиални отношения, то е нормално да честитиш по фейсбук.

Ако реално не са излъгали, че ти се сърди, може тя да таи някакви симпатии към теб и да си е въобразила, че сте близки или че ти я харесваш.

А може и да ти кроят шапка с други колеги и правят някакви схеми.

Като се споменаа "магистралите" на Бойко, та са сетих за брадатия виц....

Отишъл българският министър, който отговарял за пътищата на обмяна на опит при колегата си в Италия. След деловите разговори, италианеца поканил колегата си в собствената си вила в Алпите. Нашенецът гледал и ахкал по лукса, който го обграждал и изумено попитал:

- А бре колега, на вас такива големи заплати ли ви дават?

- Ти па, къде ти, то ко чакаш на една заплата. Нали видя магистралата по която дойдохме?

- Мда, мого добър и качествен път.

- Е, те тая магистрала ми построи вилата..

След година, италианеца връща визитата и вечерта нашенецът го води на вилата си във Витоша. Ма то не е вила, а цял палат. Италианеца не вярва на очите си.

- Айде стига бре колега, да не е починал чичо ти милиардер и ти да си единствения му наследник?

- А не, ти ми помогна.

- Е, как бре?

- Виде ли магистралата по която дойдохме?

- Ква магистрала бре, ние дойдохме по третокласен път?

- Е, тая магистрала ми построи вилата!

на 6.07.2024 г. в 1:26, Mediterranean написа:

Голяма красота. Никога не бих очаквала да видя там такова животно, а само змийчета и гущери и някоя птица отгоре. Как ли се е заселила там.

Точно там ни змии, ни гущери сам виждал....

Птички - чат пат, малки от рода на врабчетата, странно но орли в този дял на Рила не съм засичал....

Ка се е озовало туй куче там - неам идея, варианти много и всички са еднакво вероятни....

Другите живутинки, които са постоянно присъствие там са тез....

1720460707_dsc_0302.jpg

1720460517_dsc_0388b.jpg

Но и на Самсара (жената тъй я кръсти, макар псето да не знае) пейзажа й подхожда....

1720460304_dsc_0744a.jpg

1720460339_dsc_0763a.jpg

1720460372_dsc_0765a.jpg

Изглежда като царица сред нейните владения. Надявам се, че други хора не ходят там и никой да не я среща и безпокои. Страхотно е там. 🩷

Мисля , че е много млада. Сигурно някой я е зарязал там, когато е била малко куче. Може да е имало и други кученца с нея, но да не са оцелели. 

преди 5 минути, Mediterranean написа:

Изглежда като царица сред нейните владения. Надявам се, че други хора не ходят там и никой да не я среща и безпокои. Страхотно е там. 🩷

Мисля , че е много млада. Сигурно някой я е зарязал там, когато е била малко куче. Може да е имало и други кученца с нея, но да не са оцелели. 

Много хора ходят там, еле па сега лятото....

Но... тя е доста резервирана към повечето, а ми направи впечатление, че от някои даже се крие....

Както казах, вариантите да попадне там са много....

Не знам само зимата как се справя....

Инче този дял (Мальовишкия) на Рила е може би най-красивия от тази планина - суров, алпийски, на места сюрреалистичен.... любим ми е....

Туй бе последният юнски залез за таз година....

The sun going down

А това па е по времето на първия изгрев за юли....

1720475872_dsc_0654a.jpg

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.