Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

• Автор
преди 3 минути, ___ написа:

Пак се изпокарахте! :mad:

Снимай бившия Партиен дом че Бушона търси черна дупка :)

П.С. Тиймо е прав да се цупи...........

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

току-що, petie1 написа:

Не се цупя...

Мълча - мълча, докато премине нашествието на кенефни и фото специалисти, или ми писне. Сега ми писна.

Нищо не свършили в живота си прост, не изкарали една стотинка, нямат мисъл колкото една хлебарка... Да ми дават съвети????????????????

Цял живот това работя - давам съвети, на такива като тях. И им свалям кожите... Те и това не могат да проумеят.

преди 3 минути, petie1 написа:

Утре може пак да снимам и покажа ако има нещо интересно де! :)

Тими е прав, но като знам тук какви са, все някой ще се намери да доносничи и пак ще го накажат. :( Не си струва, а и дано да греша. :)

преди 6 минути, Emberasing написа:

А оня с който си разменяте снимки - няма връзка с този свят. С никой свят. Живее - само да тежи на земята.

Знаеш, че като полудея и аз откачам, но май няма много смисъл от това. Нищо няма да променя и затова се въздържам. 

току-що, Emberasing написа:

Ти престани и ти да ме цитираш - мисълта ти е като "Балканче" - докато тръгне и трябва да спре.

Пътя за механото (откъм Мара Денчева) и механото - са две различни неща.

Черната дупка е заведение, което най - вероятно, не съществува вече.

Не се ли усещаш, колко си тъп? През едно изречение, не можеш да прочетеш.

Пич, като са ти слаби нервите грижи се за тях и се лекувай...

Леко е комично меринджей дет нимой да сметне елементарна задачка за средношколец и да не схваща де греши да вика на друг тъп....

Престани мое да викаш на жена си, децата си и т.н. от своето близко обкръжение, дали, на кой, кога и кое ще цитирам, решавам само и единствено аз....

Най-краткия път до механото от Джоваргана е по булеварда и ул. 10-ти декември....

Нема нормален чиляк, който да се забие из криволоците през 3-ти март, и когато искаш да посочиш посоката, то не се казва "пътя към", а "в посока към", като в случая не би требело да е механото, а към ул. 10-ти Декември....

Лево, десно - тъй обясняват жените, ако идваш от Мара Денчева по пресечките, заведението бе направо, всъщност бяха две кръчми близо една до друга, после остана една, сега вече няма....

Не се ли усещаш, колко си неадекватен?

Женчо...

• Автор
преди 2 минути, Emberasing написа:

Не се цупя...

Мълча - мълча, докато премине нашествието на кенефни и фото специалисти, или ми писне. Сега ми писна.

Нищо не свършили в живота си прост, не изкарали една стотинка, нямат мисъл колкото една хлебарка... Да ми дават съвети????????????????

Цял живот това работя - давам съвети, на такива като тях. И им свалям кожите... Те и това не могат да проумеят.

Да ти кажа и аз се ядосвам като вземат да плюят България и най вече да ми говорят за истински българи..... Квот ида значи тва

преди 5 минути, ___ написа:

Знаеш, че като полудея и аз откачам, но май няма много смисъл от това. Нищо няма да променя и затова се въздържам

Ето това е жалкото

преди 6 минути, Emberasing написа:

Не се цупя...

Баси идиотите са тея, които ти плащат за съвети точно на теб....

Ка преценяш кой какво е свършил в живота си бре невротико?

Кат ти е писнало - легай си....

преди 2 минути, petie1 написа:

Ето това е жалкото

Знаеш колко пъти съм се карал със хора от форума. Досега нищо не се е променило.

Дори стават по нагли и жалки. :( 

• Автор
преди 46 минути, ___ написа:

Знаеш колко пъти съм се карал със хора от форума. Досега нищо не се е променило.

Дори стават по нагли и жалки. :( 

Да знам :)

Не разбирам какво лошо има в свят без хора с увреждания ако медицината може да ги излекува  като ембриони?

преди 2 минути, petie1 написа:

Не разбирам какво лошо има в свят без хора с увреждания ако медицината може да ги излекува  като ембриони?

Няма нищо лошо, но за съжаление е невъзможно.... утопия...

преди 7 минути, petie1 написа:

Да знам :)

В Северна Корея няма бебета с увреждания, още в древна Спарта са решили тоя проблем.

• Автор
току-що, andiay написа:

Няма нищо лошо, но за съжаление е невъзможно.... утопия...

Да ти кажа и на теб аз също съм човек с увреждане та темата ми е наистина важна и интересна, а реакцията ми беше повод на ижказване на берковското наци

преди 2 минути, ined написа:

В Северна Корея няма бебета с увреждания, още в древна Спарта са решили тоя проблем.

Знам кат любимите нацисти на берковския таласъм

току-що, petie1 написа:

Да ти кажа и на теб аз също съм човек с увреждане та темата ми е наистина важна и интересна, а реакцията ми беше повод на ижказване на берковското наци

Знам, казвал си ми го....

Разбирам интереса ти, но както казах това е утопия, която мое се осъществи само като анти-утопия....

Нищо не е по-силно от природата, включително и медицината....

А няам идея кви ги е нареждала твойта "слабост", не следя "изявите" й....

• Автор
преди 3 минути, andiay написа:

Знам, казвал си ми го....

Разбирам интереса ти, но както казах това е утопия, която мое се осъществи само като анти-утопия....

Нищо не е по-силно от природата, включително и медицината....

А няам идея кви ги е нареждала твойта "слабост", не следя "изявите" й....

Ами аз доста неща съм писал та :)

Да така е за жалост.....

току-що, petie1 написа:

Ами аз доста неща съм писал та :)

Паметта ми е повече от добра, веднъж генетично заложено, а след това и целенасочено доразвито....

преди 4 минути, petie1 написа:

Да така е за жалост.....

Природата взима едно, но компенсира с друго...

Ей тоз китарист, 

Цитат

Бляскавата кариера на Бекър е съкратена след като бива диагностициран с ALS (амиотрофична латерална склероза) в края на 1989 г. Въпреки прогресивната и нелечима болест Джейсън Бекър, макар и парализиран продължава да композира. През 1996 г. губи способността си да говори, но успява да комуникира с околните си чрез очна система измислена от баща му Гери Бекър.

Когато човек има воля за живот, то природата му дава....

Коги нема, то само се самосъжалява и търси виновни за собсвеното си малодушие....

И не само с хората е тъй....

Ей ти и едно растение, което е успяло да разцъфне и в цепнатината на скалата...

1720460553_dsc_0733a.jpg

преди 1 час, andiay написа:

Пич, като са ти слаби нервите грижи се за тях и се лекувай...

Леко е комично меринджей дет нимой да сметне елементарна задачка за средношколец и да не схваща де греши да вика на друг тъп....

Престани мое да викаш на жена си, децата си и т.н. от своето близко обкръжение, дали, на кой, кога и кое ще цитирам, решавам само и единствено аз....

Най-краткия път до механото от Джоваргана е по булеварда и ул. 10-ти декември....

Нема нормален чиляк, който да се забие из криволоците през 3-ти март, и когато искаш да посочиш посоката, то не се казва "пътя към", а "в посока към", като в случая не би требело да е механото, а към ул. 10-ти Декември....

Лево, десно - тъй обясняват жените, ако идваш от Мара Денчева по пресечките, заведението бе направо, всъщност бяха две кръчми близо една до друга, после остана една, сега вече няма....

Не се ли усещаш, колко си неадекватен?

Женчо...

Женчо е баща ти, че те е правил с обратното. Не ми закачай семейството - никога, по никакъв начин. Че не знаеш колко си лесен.

Двама го разбраха, по трудния начин. Да не си третия...

преди 3 минути, Emberasing написа:

Женчо е баща ти, че те е правил с обратното. Не ми закачай семейството - никога, по никакъв начин. Че не знаеш колко си лесен.

Двама го разбраха, по трудния начин. Да не си третия...

И къде съм ти закачал семейството бре меринджейче недоносено?

Заплахите си моеш да запазиш за тези, които са около теб....

А че си женчо е повече от ясно....

Не знам дали е по вина на баща ти и ка, и къде точно те е правил, но залагам че дори и да има нееква вина човека, ти си се оформил сам на женчо....

Гледай си дружките и не се опитвай да ми са прайш на мъж....

Какъвто определено не си бил, не си и никога нема да бъдеш....

преди 4 минути, Mediterranean написа:

Привет от Голямо разкошотийско Д ! 🫡

И лека нощ на заспалите!

Айде за лека нощ и едни юлски минзухаре от мен...

1720460539_dsc_0734a.jpg

1720460570_dsc_0735a.jpg

преди 5 минути, andiay написа:

Айде за лека нощ и едни юлски минзухаре от мен...

1720460539_dsc_0734a.jpg

1720460570_dsc_0735a.jpg

Това истинския му цвят ли е?  Аз съм виждала през есента минзухари в по-светло лилаво.

Сигурно ми е десетия коментар, не мога да се сдържа...

Винаги ми е било кеф, да чета @B-boy/StyLe/ (не знам защо разни си позволяват, да го наричат Гоше, Гошето...) - пълен професионалист и много търпелив.

преди 6 минути, Mediterranean написа:

Това истинския му цвят ли е?  Аз съм виждала през есента минзухари в по-светло лилаво.

Това са планински минзухари....

Цвета зависи от светлината - дали е по-светло или по-тъмно синкаво-лилаво....

Бели виждала ли си?

image.thumb.jpeg.8c91ce143acaf07127f5840771c280d9.jpeg

преди 5 минути, andiay написа:

Това са планински минзухари....

Цвета зависи от светлината - дали е по-светло или по-тъмно синкаво-лилаво....

Бели виждала ли си?

image.thumb.jpeg.8c91ce143acaf07127f5840771c280d9.jpeg

Не си спомням, може и да съм виждала. 

Много са красиви. Нежни цветя. 

преди 2 минути, Mediterranean написа:

Не си спомням, може и да съм виждала. 

Много са красиви. Нежни цветя. 

Белите са рядкост....

Секо цвеке е красиво по своему... като жените....

Останалото е вапрос на вкус....

Туй май бе некъв защитен вид виреещ из Рила и Пирин....

1720563478_dsc_0838.jpg

Тез ги има насекъде...

1720563584_dsc_0861.jpg

1720563533_dsc_0829.jpg

• Автор

Добро утро...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.