Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

коте :D

450252533_8767469026602381_5126419242509

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

Добро утро,

Снощи сте се карали за дупките чета , АСПЕКТ и Звяра са прави от гледната си точка ,някой от пътищата ни са повече от добре ,други са повече от зле ,но това са факти и не е повод да се карате. Вината търсете в политиците ни ,а не един в друг ,всичко което е сега (не само с пътищата ни) е в следствие на политиката водена до този момент. Лично на мен спря да ми мука какво става в държавата още в края на 90- те въпреки наивният оптимизъм който имах до тогава.

преди 10 часа, petie1 написа:

Бившия Партиен дом те  ти една черна дупка :)

Така е но работи странно и не естествено за черна дупка ,след избори ги поглъща ,а преди избори ги връща и все едни и същи :speak:

• Автор
преди 8 минути, AAUUXX написа:

Така е но работи странно и не естествено за черна дупка ,след избори ги поглъща ,а преди избори ги връща и все едни и същи :speak:

А колко пари погълна само за три години... Гледам смешниците от Величие пак правят цирк

преди 3 минути, petie1 написа:

Гледам смешниците от Величие пак правят цирк

Политическия цирк ако свърши ще вземе да станем нормална държава но иска ли някой това?

• Автор
преди 1 минута, AAUUXX написа:

Политическия цирк ако свърши ще вземе да станем нормална държава но иска ли някой това?

Май е така :) В тежките диагнози докарали охлюви няма такъв смех

преди 1 минута, hjhj написа:

То цялата държава е един цирк. И главните участници сме ние народа. Ама си го заслужаваме. 

Не народ а мърша с туй ще да почна и да свърша

преди 5 минути, petie1 написа:

В тежките диагнози докарали охлюви няма такъв смех

Още не съм ги чел, какво ще правят а тези охлюви?

• Автор
преди 3 минути, AAUUXX написа:

Още не съм ги чел, какво ще правят а тези охлюви?

Състезания доколкото разбрах

image.png.f288c6c1c47a3dfcfff211693c6f9b9b.png

преди 1 час, AAUUXX написа:

Добро утро,

Лично на мен спря да ми мука какво става в държавата още в края на 90- те въпреки наивният оптимизъм който имах до тогава.

:speak:

Добро утро,

баааси и държавата.

Българи адвокати защитават тумба индийци, които пребиват от бой българин.

20 годишен индиец инвалид пребива и тръшва всички на пътя.

Fight Me Kung Fu GIF by BrownSugarApp

GRntgalWsAAWt6j.jpg

преди 12 минути, Киро Иванов написа:

Къде видя индийци?

На горната снимка се вижда. Ето и тук инвалидът се вижда.

romi-prebiha-shofyor-na-avtobus-pred-och

Днес ще учим разликата между "на нула" "на фитка" "жу" "точно" . И тогава ще се учим да смятаме проценти.

Утре как да стигнем от "Чаталджа" до механото, по 10 декември хахахахаахаахахахаах евати и простия

• Автор
преди 1 час, AAUUXX написа:

Има ли който да проверява охлювите за допинг ?

Май не можаха да изберат контрольор

преди 8 минути, Emberasing написа:

Днес ще учим разликата между "на нула" "на фитка" "жу" "точно" . И тогава ще се учим да смятаме проценти.

Утре как да стигнем от "Чаталджа" до механото, по 10 декември хахахахаахаахахахаах евати и простия

Поздрави Синтия :)

преди 6 минути, petie1 написа:

Май не можаха да изберат контрольор

Аз имам опит в тия неща! 😂

:olympicflag:

Ужас, като филм на Тарантино. Експлозии, отвличане, стрелби... Битка с мароканската мафия в Германия и в Нидерландия.

https://ga.de/region/koeln-und-rheinland/explosionen-in-koeln-mocro-mafia-aus-niederlande-in-nrw_aid-115931423

едно коте дойде с нас на Макдоналдс

пуснах му едно картофче, не го погледна :beat:

Мората го фаулира (видях клип) некъф стюард след мача. Може и да го е контузил, щото закуца.

----

преди 23 минути, buldak написа:

едно коте дойде с нас на Макдоналдс

пуснах му едно картофче, не го погледна :beat:

Преди години с жената седнахме да обядваме на главната в Благоевград, в едно заведенийце, което харесвахме (разбира се, когато харесвам нещо от сорта, то стаа фаст фууд или дрехи втора употреба,  в случая - първото). Та хапвах некви месца, дойде неква котка и ме загледа някак ем ненатрапчиво, ем настойчиво, ако тия две понятия могат да съществуват заедно. Фърлих и едно парченце, тя деликатно го захапа и се оттегли в някакъв вход (после се оказа вход за вътрешен двор) на 10-ина метра. След 2 минути цъфна пак. повторихме и потретихме упражнението, а на четвъртия път тя се върна с котетата. Изглежда и писна да се разкарва, а може да е преценила, че заслужавам некво доверие и реши да ме запознае с домочадието.

Аз ще си замълча, че сега ще цъфне онзи нещастник да ме обижда. 😕

преди 3 часа, lebel написа:

Здравейте, сектанти, секстанти и други маняци.

Аз съм от лаборанти.

преди 3 часа, petie1 написа:

Поздрави Синтия :)

И тя те поздравява, ама малко вяло по телефона - на една чаша розе (поне така твърди) .

Събрали са се няколко милфки - трима тираджии, двама кофражисти и десет моряка, ще се изчервят от приказките им.

• Автор
преди 4 часа, ___ написа:

Аз имам опит в тия неща! 😂

:olympicflag:

От допинг на охлюви ли? Ай няма те питам за още щот не ми се оди с виснало чене цел ден

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.