Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

Тука стана фраш и от експерти по пътища. 

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

• Автор
преди 4 часа, ___ написа:

След малко пак ще снимам дупки.😂

В страната на дупките ко да снимаш?

преди 7 часа, AAUUXX написа:

И днес ще се варим в собствен сос ,кой поръча толкова силно слънце тая година :speak:

Чък Норис

преди 7 часа, lebel написа:

Берковишкият мръшляк подуши детска кръв и пак се развихри. А тия, дето са на неговия акъл, тоест на 0, го аплодират.

И репортерка станала гледам -Задгранични репортажи от Белогород

преди 7 часа, lebel написа:

Аз си харесвам...

Мъж крещи на жена си:
- Стига си ми казвала какво да правя... писна ми! Сега отивам на кръчма с приятели и ще се напия много... може и някоя мацка да забия. Ще се прибера много късно и много пиян... и познай кой ще ми свали обувките?
- Патологът!?!

преди 6 часа, buldak написа:

учуден съм че котето още не си е сложило на аватара украинката :giggle1:

1670962644076.jpg

Цитат

Джерард: Не мога да избирам между Меси и Роналдо

...

Старши треньорът на Ал-Итифак и бивш футболист на Ливърпул Стивън Джерард сравни нападателя на Португалия Кристиано Роналдо и нападателя на националния отбор на Аржентина Лионел Меси.

"И Кристиано, и Меси са невероятни играчи с невероятни истории във футбола. Роналдо е страхотен индивидуален голмайстор, докато Меси е по-добър отборен играч. Не мога да избирам между тях, и двамата са легенди“, Джерард.

...

Ко имах възможност, бих трампил и двамата (заедно) за Ромарио.

преди 2 часа, petie1 написа:

В страната на дупките ко да снимаш?

Черна дупка би била хита на сезона ако някой намери, Зверо е сигурно астроном на свободна практика щот цял ден търси дупки :rolleyes:

Последните няколко дни много смърт в България. Катастрофи , убийства. Няколко трупа изплуват от морето. 

преди 38 минути, AAUUXX написа:

Черна дупка би била хита на сезона ако някой намери, Зверо е сигурно астроном на свободна практика щот цял ден търси дупки :rolleyes:

352.thumb.jpg.cae4bbc19cc42dbf4611a4c1b0204194.jpg

преди 56 минути, Sliderum2 написа:

Последните няколко дни много смърт в България. Катастрофи , убийства. Няколко трупа изплуват от морето. 

Много жалко. 

преди 1 час, AAUUXX написа:

Хита на сезона, е добре познат - бай мангау, на братя Мангасарян.

преди 51 минути, ___ написа:

352.thumb.jpg.cae4bbc19cc42dbf4611a4c1b0204194.jpg

Ох, да съм само аз. Всеки избира за заобиколи България.  Самата България е някаква черна дупка. Ужасна пътна мрежа. Ужасна инфраструктура и от.качени шофьори.

А черната дупка се намира/ше, на улица "Трети март" в Плевен... Посредата някъде, леко у лево. (пътя за механото)

едит

Спектъра е олигофрен - освидетелстван.

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Ох, да съм само аз. Всеки избира за заобиколи България.  Самата България е някаква черна дупка. Ужасна пътна мрежа. Ужасна инфраструктура и от.качени шофьори.

Знам, и ти си прав. Просто днес всичко което ти показах е напълно реално. Но това е пътя на транзитно преминаващите МПС през България и се поддържа. 🙂

Има дупки, има и пътища които не се поддържат, има и слабо населени села които нямат асфалтирани улици. 

Но като цяло пътищата не са лоши - задоволителни са България! 🙂

Дразня се когато сравнявате България със Германия или живота сега със живота през комунизма. 

Днес изминах 520 километра по нашите пътища. Утре не знам колко ме чакат, но при мен километрите не са важни, а и България от граница до граница е 350 км. 🙂

преди 20 минути, Emberasing написа:

А черната дупка се намира/ше, на улица "Трети март" в Плевен... Посредата някъде, леко у лево. (пътя за механото)

едит

Спектъра е олигофрен - освидетелстван.

Както винаги пак същото.

Какво друго.

road-quality-europe-map-table.png

преди 43 минути, Emberasing написа:

Де е механото, де е ул. "Трети март" в Плевен....

Бая у леву требе да е...

Къмту километър у лево (ку са движеш посока "Дружба") или у десно (ку идеш от Дружба)....

Нема дупка, ни черна, ни бела на ул. "Трети март"....

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Както винаги пак същото.

Какво друго.

road-quality-europe-map-table.png

Ей, престани да ме цитираш. Колко пъти трябва, да ти кажа?????????????????????????????

Пета година не видях - нещо да харесаш и да не охейтиш. Било държава, малцинство, болшинство, партия, строй и да не кажеш лайно, говно, се ра и т.н. Да не говоря за плюенето по България и народа му. Да - му. Защото ти си турски мангау, нямащ нищо общо с България - взимаш някакви стотинки, да ни обиждаш на манталитет, психика и акъл.... Мързелив и критичен - особено опасна комбинация. Заради такива като теб, имаме рейтинг - минус. От нищо не разбираш - за всичко спориш, с клипове и линкове - водещи да собствената ти простотия.

Ела ми го фани - парцал. Ти и всичката пасмина олигофрени, които се продавате за жълти стинки.

• Автор
преди 2 часа, AAUUXX написа:

Бившия Партиен дом те  ти една черна дупка :)

преди 1 минута, andiay написа:

Де е механото, де е ул. "Трети март" в Плевен....

Бая у леву требе да е...

Къмту километър у лево (ку са движеш посока "Дружба") или у десно (ку идеш от Дружба)....

Нема дупка, ни черна, ни бела на ул. "Трети март"....

Ти престани и ти да ме цитираш - мисълта ти е като "Балканче" - докато тръгне и трябва да спре.

Пътя за механото (откъм Мара Денчева) и механото - са две различни неща.

Черната дупка е заведение, което най - вероятно, не съществува вече.

Не се ли усещаш, колко си тъп? През едно изречение, не можеш да прочетеш.

Пак се изпокарахте! :mad:

току-що, ___ написа:

Пак се изпокарахте! :mad:

Не сме ве...

В момента го играя, гугъл мапс - за тотално дислоцирани.

А оня с който си разменяте снимки - няма връзка с този свят. С никой свят. Живее - само да тежи на земята.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.