Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 17 минути, petie1 написа:

@Nikita'  имаш ли ИИ модул на процесора?

Нямам!:(

Аз съм с едно скромна интелче 14600KF! :)

• Отговори 92k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

преди 49 минути, petie1 написа:

Да и то велик. Утре е теста на новата комуникациона система което моце да доведе до нов вид интернет от Старлинк :)

@Nikita'  имаш ли ИИ модул на процесора?

На мен ми дойде онзи ден RK3588 и още не мога му тествам как се справя че му чакам тия дни радиатора и кутийката а и няма време. Дай идея с какво да го тествам. Frigate ми идва първо на акъла като идея ама като знам старите  как се справят това ли ще му се опъне. Искам нещо да го озори яко.

• Автор
преди 45 минути, Nikita' написа:

Нямам!:(

Аз съм с едно скромна интелче 14600KF! :)

Бих ти предложил Ollama

преди 17 минути, kosyo написа:

На мен ми дойде онзи ден RK3588 и още не мога му тествам как се справя че му чакам тия дни радиатора и кутийката а и няма време. Дай идея с какво да го тествам. Frigate ми идва първо на акъла като идея ама като знам старите  как се справят това ли ще му се опъне. Искам нещо да го озори яко.

Ollama затва четох оня ден локален ИИ е

преди 11 минути, petie1 написа:

Бих ти предложил Ollama

Ollama затва четох оня ден локален ИИ е

Гледах с него как се държи с него точно - отговаряше малко бавно но работеше, но трябваше да се минава май през някъде техен тоол за конвертиране. И те го бяха тествали с малки модели , заради ограниченията в обема на паметта. Но мерси - ще тествам. Дано му/ми дойде акъла в главата най-накрая.

• Автор
преди 52 минути, kosyo написа:

Гледах с него как се държи с него точно - отговаряше малко бавно но работеше, но трябваше да се минава май през някъде техен тоол за конвертиране. И те го бяха тествали с малки модели , заради ограниченията в обема на паметта. Но мерси - ще тествам. Дано му/ми дойде акъла в главата най-накрая.

Доколкото разбрах това са няколко модела и си избираш който ти трябва а за теста пробвай copilot

преди 21 часа, lebel написа:

Абсолютно! Даже проверих и текста. Нямах представа как се казва. Имах неква смътна представа кой я пее, но... к'во от това. Достатъчно потискащо е и това, че знам кодовото име.

Споко де! Така си се обогатил културно. Сега си една идея по-подготвен за "Стани богат". 🫡🙂

• Автор

Добро утро........

Добро утро другари и другарки,

какво ново из източния фронт? Избори сигурно.

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Добро утро другари и другарки,

какво ново из източния фронт? Избори сигурно.

На източния фронт обстановката е спокойна ,всичко е по план както някой казват и тетака до края на света.

преди 6 часа, AAUUXX написа:

На източния фронт обстановката е спокойна ,всичко е по план както някой казват и тетака до края на света.

За съжаление не е.

https://dnes.dir.bg/intsidenti/zaginalite-piloti-sa-mayor-petko-dimitrov-i-starshi-leytenant-ventsislav-dunkin

😟

преди 17 минути, АСПЕКТ написа:

Мдаа - петък 13-и, в 13 часа.... Жалко

Освен границите, друга мярка Германия смята да следи още повече. Лицево разпознаване, запазване на айпитаю.

https://www.golem.de/news/sicherheitspaket-union-fordert-ip-adressen-und-noch-mehr-gesichtserkennung-2409-188927.amp.html

Спретнах уникален боб тая вечер.

IMG_0407.jpeg

преди 3 часа, teo-glavata написа:

Мдаа - петък 13-и, в 13 часа.... Жалко

И, ти ако си роден на 13-и хептен я втаса.

преди 2 часа, Коркодила написа:

Спретнах уникален боб тая вечер.

IMG_0407.jpeg

И, ти ако си роден на 13-и хептен я втаса.

Явно си решил да тровиш жената с...пръдня. Поне по едно "петъло" да беше поставил в чиниите да ти завиди човек а ти хептен постно го даваш.

преди 54 минути, Колев 74 написа:

Явно си решил да тровиш жената с...пръдня. Поне по едно "петъло" да беше поставил в чиниите да ти завиди човек а ти хептен постно го даваш.

Аз имам газове. Газове имам.

tkthao219-pig.gif

преди 2 минути, Гудман-Кривия Крак написа:

Хата-йога,ринопластика(за нослето) режим витаминозен-А,Д3,магнезий,цинк...

И скачане с бънджи си пропуснал. 

преди 1 минута, Гудман-Кривия Крак написа:

Не съм-то бе към 2-ра серия :) 

Иначе как си? Изключая всичките ти недостатъци.

Паднало ми е кръвното, стяга ме челото. Ей ся пих поредната чаша вода, а през деня съм в по-лошо настроение отколкото нощем. В депресия съм.

преди 45 минути, Гудман-Кривия Крак написа:

120/70 е моето,без вода или айрян.

От друго те стяга челото и депресията душко-мъжеотсъствие(нова диагноза е това)

Тази диагноза при нея е от над 30 години. Смятай, че вече е зарастла (катеричката) и отново ще изпита пубертета.

на 13.09.2024 г. в 8:28, AAUUXX написа:

Добро утро,

ИИ ли управлява ЕИ или ЕИ управлява ИИ туй е въпроса?

Тва Емил Инджов и Илиян Иванов ли са?

Мани ги тия пустиняци.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 2

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.