Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

току-що, AAUUXX написа:

Не :ohmy:

Другите са на училище ,днес е първия учебен ден ,ще дойдат по късно във форума.

Да бе, сигурно и вчера и предния ден пак са били на даскало!:giggle1:

• Отговори 92k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

току-що, Nikita' написа:

Да бе, сигурно и вчера и предния ден пак са били на даскало!:giggle1:

Предишните дни се се подготвяли за първия учебен ден ,знаеш голям трепет е да се пофалиш с новите маратонки и дънки пред класа си ,а пък и да си прав ако треа ше се клонираме и пак ше поддържаме всички фронтове :D

• Автор
преди 17 минути, Nikita' написа:

Усещаш ли, че в форума останахме само аз и ти? 😂

Бууу и аз съм тук

преди 4 минути, petie1 написа:

Бууу и аз съм тук

Трябва някой да провежда сутрешна проверка за наличност на личния състав във форума ,а за липсващите наказание 3 дни да пише само в соц темата :D

преди 13 минути, petie1 написа:

Бууу и аз съм тук

Целият състав се състои от пет човека. 😂 

преди 11 минути, AAUUXX написа:

Трябва някой да провежда сутрешна проверка за наличност на личния състав във форума ,а за липсващите наказание 3 дни да пише само в соц темата :D

В соц темата е много строго наказание. Предлагам в говорилнята да пишат! 🙂

• Автор
преди 24 минути, AAUUXX написа:

Да турим Никита на таз служба

преди 10 минути, Nikita' написа:

Целият състав се състои от пет човека. 😂

Повече от 5 са, те ги тежките диагнози се разшаваха

преди 10 минути, petie1 написа:

Да турим Никита на таз служба

Повече от 5 са, те ги тежките диагнози се разшаваха

С тежките диагнози стават 7-8 чиляка. 😂

днес само посрещаме учебната година ве

утре се ходи на даскало

с едни каки от класа излизах затва не писах :D

преди 3 часа, AAUUXX написа:

Добро утро,

Още ли го мъчиш тоз телевизор бре ,за 200 кинта толкова ,свържи hdmi кабела тури го на 16:9 съотношение от емнюто на тв-то друго което може да направиш е да опиташ с други драйвери за видио картата щот може и в тях да е проблема а не в телевизора.

Ами така и така нямаше какво да правя вчера и реших да го почопкам малко. 

Абе и аз си мислех че може да е от драйвера, нещо но се съмнявам, а и за тая дърта gt730 като гледам няма нови драйвери. Но довечера ако ми остане време ще се занимавам щото сега съм извън града и от като се прибера може да се по занимавам ако несъм задремал разбирасе. 

преди 4 часа, АСПЕКТ написа:

Нещо Hot-Plug-Detect не работи явно. Но и устройството трябва да е будно, защото е hot plug. Не е cold.

Довечера ще се по занимавам ако ми остане време. А за малко да забравя пробвах и със още няколко hdmi-а И със тях пак същите глупости та поне се увери че проблема не е в кабеляците. 

преди 6 часа, ivottoshev написа:

Е как бре? Не може да няма. Изгледай това:

пп: не са братята китайци. Братята турци са  :P

Би трябвало ТВ-то ти да е произведено на ишлеме от турците от Вестел.

Ами тя марката е японска.

Ама напълно бях забравил че всичко, вече се сглобява,  от турци и тем подобни по кораби и в пещери. Та и за качество дори не смея да си помисля особено като видях в спецификациите окастрения едноядрен процесор който са ръгнали колкото да има нещо. 

Здравейте здравейте и честита нова учебна година на всички в милата татковина, да се учите, да сполучите да е спорна и ползотворна!☺️

преди 35 минути, Bubbles написа:

Здравейте здравейте и честита нова учебна година на всички в милата татковина, да се учите, да сполучите да е спорна и ползотворна!☺️

Ех да можех сега да върна времето когат бехме ученици ,до обяд гониш гаджетата в училище следобяд ги гониш из квартала ама тогава нямаше интернет и таблети ,ни телефони и всичко беше реално ,а не виртуално :)

преди 10 минути, AAUUXX написа:

Ех да можех сега да върна времето когат бехме ученици ,до обяд гониш гаджетата в училище следобяд ги гониш из квартала ама тогава нямаше интернет и таблети ,ни телефони и всичко беше реално ,а не виртуално :)

Мдаа, трябваше да кажеш на съученичката че я харесваш в очите а не да и пращаш г;упости по чата...
...е аз в 6ти клас така се обясних на първата ми възлюбена в живота че цялото даскало говореше после за това а тя искаше да ме претрепе... :lol6:

преди 4 часа, AAUUXX написа:

Предишните дни се се подготвяли за първия учебен ден ,знаеш голям трепет е да се пофалиш с новите маратонки и дънки пред класа си ,а пък и да си прав ако треа ше се клонираме и пак ше поддържаме всички фронтове :D

И подвързване, на учебници - със зелен картон.

преди 2 минути, Teemo v.3 написа:

И подвързване, на учебници - със зелен картон.

Ба картон...
Аз ползвах останали ролки тапети и ставаше доста добре.

преди 1 минута, AAUUXX написа:

И етикет отпред :)

И последните страници задължително осеяни с емблеми на Мейдън, Джудас, АСДС и пр...

преди 6 минути, Bubbles написа:

Мдаа, трябваше да кажеш на съученичката че я харесваш в очите а не да и пращаш г;упости по чата...
...е аз в 6ти клас така се обясних на първата ми възлюбена в живота че цялото даскало говореше после за това а тя искаше да ме претрепе... :lol6:

Да и после ти викат от класа три дена че я обичаш :D

Па ние преди да се срещнем очи в очи си пишехме бележки ,тъй да се каже опипвахме терена ,а в голямото междучасие и буквално.

преди 2 минути, Bubbles написа:

И последните страници задължително осеяни с емблеми на Мейдън, Джудас, АСДС и пр...

А и морски шах също :D

Па ние преди да се срещнем очи в очи си пишехме бележки ,тъй да се каже опипвахме терена ,а в голямото междучасие и буквално.

Мхм бележки, ма аз моята я написах на дъската и затворих крилата, сещай се кво стана като ги отвори даскалицата.😁

Ехх детство...

преди 5 минути, Bubbles написа:

Мхм бележки, ма аз моята я написах на дъската и затворих крилата, сещай се кво стана като ги отвори даскалицата.😁

Ехх детство...

На дъската пишеше само дежурния "работа в клас и датата" след като я е измил до блясък ,а другия дежурен стоеше до врата за да рапортува кат влезе учителя ,всички ставахме след команда на дежурния - клас стани ,клас мирно, рапортува на учителя и сядахме ,имаше ред и дисциплина.

На дъската пишеше само дежурния "работа в клас и датата" след като я е измил до блясък ,а другия дежурен стоеше до врата за да рапортува кат влезе учителя ,всички ставахме след команда на дежурния - клас стани ,клас мирно, рапортува на учителя и сядахме ,имаше ред и дисциплина.

Така е, при нас беше същото, този до врата викаше "Клас стани" другия до дъската "Клас мирно", по време на час пълна тишина, учителя беше авторитет, и да ти загрее некои части като се оплачеш в къщи и там те загряваха...

преди 8 минути, AAUUXX написа:

А и морски шах също :D

Една съученичка беше влюбена в един Све.... и другарката и по чин, беше написала на задната страница, всичли трицифрени числа, сбора им да прави 18... И като кихнеше - кажи едно число. Оная само разлистваше... Че влюбената се нервеше, като не уцели С.

преди 10 минути, Bubbles написа:

Така е, при нас беше същото, този до врата викаше "Клас стани" другия до дъската "Клас мирно", по време на час пълна тишина, учителя беше авторитет, и да ти загрее некои части като се оплачеш в къщи и там те загряваха...

Не позволяваха и да се закъснява за час ,веднъж се бях заплеснал в лафката и след звънеца газ към класната стая ,но тъй ли се качват бързо три етажа и учителката влезе преди мен с разлика от 10 секунди ,е изгони ме от час ,видя ме директора че се мотая из двора на даскалото та хайде в учителската да се обяснсявам защо не съм в час ,на другиа ден родителите в училище при директора за да ги информират че не съм бил в час ,е след това ходех до лафката само голямото междучасие ,а осталите междучасия се гонехме със съученичките из коридора.

преди 12 минути, Teemo v.3 написа:

Една съученичка беше влюбена в един Све.... и другарката и по чин, беше написала на задната страница, всичли трицифрени числа, сбора им да прави 18... И като кихнеше - кажи едно число. Оная само разлистваше... Че влюбената се нервеше, като не уцели С.

Знам какво е ,аз си харесвах едно момиче от класа на тържеството по завървшане ме целуна по бузата и лятната ваканция шести срещу седми клас ходех с колелото до тях да я питам иска ли да излезем ( какво ли съм си мислил тогава не знам) добре че нито веднъж не се съгласи че къде щях да я кача на балканчето не знам :D

преди 17 минути, AAUUXX написа:

Не позволяваха и да се закъснява за час ,веднъж се бях заплеснал в лафката и след звънеца газ към класната стая ,но тъй ли се качват бързо три етажа и учителката влезе преди мен с разлика от 10 секунди ,е изгони ме от час ,видя ме директора че се мотая из двора на даскалото та хайде в учителската да се обяснсявам защо не съм в час ,на другиа ден родителите в училище при директора за да ги информират че не съм бил в час ,е след това ходех до лафката само голямото междучасие ,а осталите междучасия се гонехме със съученичките из коридора.

Знам какво е ,аз си харесвах едно момиче от класа на тържеството по завървшане ме целуна по бузата и лятната ваканция шести срещу седми клас ходех с колелото до тях да я питам иска ли да излезем ( какво ли съм си мислил тогава не знам) добре че нито веднъж не се съгласи че къде щях да я кача на балканчето не знам :D

Опъваш един сизал от кормилото...

току-що, Teemo v.3 написа:

Опъваш един сизал от кормилото...

И се мятаме по нос на асфалта при първата неравност на пътя :D

тези дет имаха украйна бяха с предимство щот имаха рамка на която да возят гаджетата :D

И се мятаме по нос на асфалта при първата неравност на пътя :D

тези дет имаха украйна бяха с предимство щот имаха рамка на която да возят гаджетата :D

Един малоумник караше един Школник и го боядисваше с блажна боя, всеки месец. Тежеше двойно...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.