Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

Жена-будилник буди хората до около 1930-та година в Лондон. При индустриализацията хората е трябвало да стават и да работят по час, но са нямали будилници. Тази жена е била платена за това да ги буди преди работа в определен час.
Тази жена, Мери Смит, имала много прецизна техника в изстрелването с малка тръбичка на сушени грахови зърна, с които трябвало да "бомбардира" прозорците на своите клиенти, поръчали събуждане. Нейният образ е запазен в книгата на Филип Дейвис "Изгубеният Лондон: 1870-1945", събрала над 300 снимки от онова време.
Интересно, нея кой е събуждал?!

459576995_921465310009718_39778100515290

• Отговори 92k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

преди 49 минути, nusho73 написа:

Жена-будилник буди хората до около 1930-та година в Лондон. При индустриализацията хората е трябвало да стават и да работят по час, но са нямали будилници. Тази жена е била платена за това да ги буди преди работа в определен час.
Тази жена, Мери Смит, имала много прецизна техника в изстрелването с малка тръбичка на сушени грахови зърна, с които трябвало да "бомбардира" прозорците на своите клиенти, поръчали събуждане. Нейният образ е запазен в книгата на Филип Дейвис "Изгубеният Лондон: 1870-1945", събрала над 300 снимки от онова време.
Интересно, нея кой е събуждал?!

459576995_921465310009718_39778100515290

Сега няма смисъл от това, защото арабелите в квартала това го правят. Особено в блока. Те са на 5 етаж, аз примерно на 1 и ги чувам прекрасно как викат, крещят. Това го водят за общуване. Може би. И любмото ми. Бягане нагоре и надолу по етажите. Викайки разбира се.

преди 12 минути, АСПЕКТ написа:

Сега няма смисъл от това, защото арабелите в квартала това го правят. Особено в блока. Те са на 5 етаж, аз примерно на 1 и ги чувам прекрасно как викат, крещят. Това го водят за общуване. Може би. И любмото ми. Бягане нагоре и надолу по етажите. Викайки разбира се.

Връщай се в България.

преди 5 минути, Miusuka написа:

Връщай се в България.

Там има ци.гани. Същото положение. Всеки ден в Максуда има сватби, примерно  13 годишна се е омъжила за някакъв дърт ци.ганин на 50 години и думкат 1 седмица кючеци. Цяла Варна се чува. На 15 година е изплюла някакви чаавета като зайците се плодят.

преди 1 час, AAUUXX написа:

Но кой е будил жената будилник тогава че тя да събуди останалите :speak:

Добро утро,

Добро утро (поне за мен е добро и е утро),

По ми е интересно как е успявала да събуди всички в един и същи час. Излиза че тая е по-бърза от Светкавицата. Сигурно е била преди това на стаж при дядо Мраз/дядо Коледа, дето за една нощ успява да влезе през комините на всички домове на света  :speak:

преди 46 минути, ivottoshev написа:

Добро утро (поне за мен е добро и е утро),

Сигурно си прилъгал комшииката снощи на чаша чай с коняк в това дъждовно време ,естесвено е да останеш доволен на сутринта :rolleyes:

преди 47 минути, ivottoshev написа:

По ми е интересно как е успявала да събуди всички в един и същи час. Излиза че тая е по-бърза от Светкавицата. Сигурно е била преди това на стаж при дядо Мраз/дядо Коледа, дето за една нощ успява да влезе през комините на всички домове на света  :speak:

Вероятно за да ги събуди в 7ч последните първите са събуждани в 6ч ,макар че ако бе носила петел вместо тръбичката с грах щеше да е по продуктивно.

преди 14 минути, AAUUXX написа:

Сигурно си прилъгал комшииката снощи на чаша чай с коняк в това дъждовно време ,естесвено е да останеш доволен на сутринта :rolleyes:

Вероятно за да ги събуди в 7ч последните първите са събуждани в 6ч ,макар че ако бе носила петел вместо тръбичката с грах щеше да е по продуктивно.

Това е само при англосаксонските м.ърди. За да работят, за да има кралицата храна на масата, която ще я изхвърли, защото грахът не е 3 мм. И гъската, която са я тъпкали насила, за да може после да ѝ вземат черния дроб, не е била достатъчно дебела.  Чашата за шампанско не е достатъчно висока.

///

///

Българите няма нужда някой да ги буди. Те стават рано и се трудят до вечер.

преди 9 минути, АСПЕКТ написа:

Така е защот трудът краси човека за тва сме всите убави хора :rolleyes:

преди 1 час, AAUUXX написа:

Така е. Да живее Рабфак.

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

...

АСПЕКТ знае ли к'ви ги плещиш от неговия профил? И как се отразява това на имиджа му...

преди 5 часа, AAUUXX написа:

Значи да се считам, за бъг в матрицата - убав и мързелив.

преди 3 часа, lebel написа:

АСПЕКТ знае ли к'ви ги плещиш от неговия профил? И как се отразява това на имиджа му...

Ми падне реномето нема накъде...

Направо ша откача...

😟

Кефи ме тая балада.

Тоя пич, вокалът... (вече бивша Кикимора - бил се бил напил и се бил бил... преди време), май се яви тая вечер в Гласът на България.

едит: и беше мноо добър!

преди 17 минути, lebel написа:

Тоя пич, вокалът (бивша Кикимора), май се яви в Гласът на България.

И сегашният им вокал май участваше в същото шоу преди години...

Любимо българско рок парче на ФСБ в негово изпълнение по време на шоуто....

преди 1 минута, Mediterranean написа:

Хай! :ass:

Никой не е посмял да послуша Дарънчо. Даже си помислих, че модератор го е изтрил, заради прекалено еротично съдържание 😄

Е са стана̀ тарапаната.

преди 2 минути, Mediterranean написа:

Па да става, яз съм се заредила с бухалка.

Едно време се организираше бой с възглавници, сега на мода са бухалките. Божкееее, на къде върви светът :question:

преди 2 минути, Mediterranean написа:

Па да става, яз съм се заредила с бухалка.

...ъъ, имах предвид "еротичното съдържание", ма то... бе, оправяйте се. С бухалка или без.

преди 23 минути, lebel написа:

...ъъ, имах предвид "еротичното съдържание", ма то... бе, оправяйте се. С бухалка или без.

Ако за модераторите е еротично, значи признават теорията ми. 

преди 26 минути, ivottoshev написа:

Едно време се организираше бой с възглавници, сега на мода са бухалките. Божкееее, на къде върви светът :question:

С бухалка имаш по-голям шанс за победа. 😇

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.