Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

Един приятел ми се оплака, че по някакъв начин са успели китайците да му източат малко пари от банковата карта. Миналата вечер между два и три часа през нощта започнали да му идват смс-и , че извършва плащане. От банката са блокирали картата след 12-тата транзакция. Оказало се е, че тези транзакции са насочени към някакъв продукт от Алиеспрес. Аз също често пазарувам от там и затова вчера ходих до банката Укикредит Булбанк за да попитам има ли начин да се защитя от подобен сценарий. 

Отговориха ми: Ами заключи си картата и я дръж заключена. Така никой не можел да извършва операции с картата ми.

В онлайн приложението има едно катинарче което се намира под картата. След като се натисне илиза едно съобщение с което да потвърдя, че съм съгласен да се заключи. Казаха ми да я отключвам само когато искам да оперирам с картата и след това пак да я заключвам. 

• Отговори 92k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

преди 53 минути, Nikita' написа:

Един приятел ми се оплака, че по някакъв начин са успели китайците да му източат малко пари от банковата карта. Миналата вечер между два и три часа през нощта започнали да му идват смс-и , че извършва плащане. От банката са блокирали картата след 12-тата транзакция. Оказало се е, че тези транзакции са насочени към някакъв продукт от Алиеспрес. Аз също често пазарувам от там и затова вчера ходих до банката Укикредит Булбанк за да попитам има ли начин да се защитя от подобен сценарий. 

Отговориха ми: Ами заключи си картата и я дръж заключена. Така никой не можел да извършва операции с картата ми.

В онлайн приложението има едно катинарче което се намира под картата. След като се натисне илиза едно съобщение с което да потвърдя, че съм съгласен да се заключи. Казаха ми да я отключвам само когато искам да оперирам с картата и след това пак да я заключвам. 

Благодаря, сега погледнах как е при мен.

При мен няма карта. При мен, когато получа стоката, тогава плащам.

Когато получа стоката тогава плащам. Сега погледнах. Може и да е попаднал на сайт приличащ на АлиЕкспрес. Но навсякъде има мошеници.

преди 6 минути, AAUUXX написа:

Не тъй ,ще спрат да снасят кокошките :beer:

За нежните, има такива песни.

😎

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Става , а също и тази песен

преди 1 минута, bulljo написа:

Нали, един кючек да друснат, бъркани яйца да снасят.:wub:

Готово пускай на макс ние ше събираме яйцата :rolleyes:

Добър вечер на всички! Как я карате? 

Защо ми излизат реклами за украинки?! 🤣🤣🤣🤣 

Привет по късните часове! 

Мисля, че заформям бричове. 

преди 2 часа, Тетя написа:

Добър вечер на всички! Как я карате? 

Защо ми излизат реклами за украинки?! 🤣🤣🤣🤣 

Тука хъркат.

Не знам кви украинки. На мен веднъж ми излезе един психолог, млад и хубав, за малко да му звънна. После си казах, че нямам нужда. 🙃 🙂

преди 1 час, Mediterranean написа:

Привет по късните часове! 

Мисля, че заформям бричове. 

Тука хъркат.

Не знам кви украинки. На мен веднъж ми излезе един психолог, млад и хубав, за малко да му звънна. После си казах, че нямам нужда. 🙃 🙂

Важното е да има.Колкото повече,толкова повече или нещо такова беше казал Мечо Пух 😀 

Е,по добре хубав психолог от тия дето на мен 😕 

• Автор

Добро утро, да ви дам барабан та да спрат кокошките да снасят :)

А добро утро ви.:newspaper:И честит празник Българи.

Снощи е то вече беше сутрин де някъде към 3 и нещо. Цъкам си аз със чат бота и го потя да ми създаде един бат файл ама нещо лудия бот все един и същи бат ми създава който въобще не реагира при стартирането му.

И а както си цъкам нали съм си сложил уведомител, на gmail и по едно време само слушам как уведомителя, писка че има ново писмо отварям го да видя какво става и а що да видя стар потребител фобията. Ама сега с друг ник ми писал и ми се обяснява на съобщения иска сега па да ме бие ами да ме бие няма лошо ама не му стиска на хайванина само лае кат прегряхнал пинчер и то кат се сетя май всичко това защото не се вързах да му взема една видеокарта знайна и незнайна @Teeth. Бачинката разбирам че ти е самотно в своя сайт и няма кой да ти обърне внимание но кат си имаш психични проблеми клиники чок и кат си ми на 35км разстояние и си ми бил имал талафонния номер какво чакай е сега ша са стресна.

Вземи се стегни малко щото ако наистина вземеш да ми се мернеш пред очите ша ти загрея врата за бързо споко няма да та бия най много да си събереш пластмасовото чене по улицата щото много ти знае устата. И не си даваш сметка кой стои от другата страна а си седнал да ми се правиш на виртуална мишка ами то си има маса игри бе цъкай и се вживявай в квото си искаш келеш нелен.

преди 36 минути, vlado1985 написа:

А добро утро ви.:newspaper:И честит празник Българи.

Снощи е то вече беше сутрин де някъде към 3 и нещо. Цъкам си аз със чат бота и го потя да ми създаде един бат файл ама нещо лудия бот все един и същи бат ми създава който въобще не реагира при стартирането му.

И а както си цъкам нали съм си сложил уведомител, на gmail и по едно време само слушам как уведомителя, писка че има ново писмо отварям го да видя какво става и а що да видя стар потребител фобията. Ама сега с друг ник ми писал и ми се обяснява на съобщения иска сега па да ме бие ами да ме бие няма лошо ама не му стиска на хайванина само лае кат прегряхнал пинчер и то кат се сетя май всичко това защото не се вързах да му взема една видеокарта знайна и незнайна @Teeth. Бачинката разбирам че ти е самотно в своя сайт и няма кой да ти обърне внимание но кат си имаш психични проблеми клиники чок и кат си ми на 35км разстояние и си ми бил имал талафонния номер какво чакай е сега ша са стресна.

Вземи се стегни малко щото ако наистина вземеш да ми се мернеш пред очите ша ти загрея врата за бързо споко няма да та бия най много да си събереш пластмасовото чене по улицата щото много ти знае устата. И не си даваш сметка кой стои от другата страна а си седнал да ми се правиш на виртуална мишка ами то си има маса игри бе цъкай и се вживявай в квото си искаш келеш нелен.

Аз за тва не си гледам пощата ,човек не знае кой дебне от там :rolleyes:

tom-and-jerry-topsi.gif

преди 16 часа, AAUUXX написа:

Пощади комшиите си с некоя песен на Лепа Брена :rolleyes:

Само една песен, за тест.

Другия път "Крушевене, Крушовене, хубаво си лятно време".

преди 1 час, B-boy/StyLe/ написа:

Добро утро и честит празник!

44.jpg

Добро утро и честит празник от мен.

преди 16 часа, Nikita' написа:

Спираш си плащанията до 50 кинта без пин и си правиш 3д парола, с смс известяване - никой не може да пипне.

Не е ли време да се сменят униформите на полицията.

Много грозни

https://dariknews.bg/novini/bylgariia/policai-prinudeni-da-si-shiqt-uniformite-pri-shivach-549286

640-420-policai-prinudeni-da-si-shiiat-u

На Италия е много красива униформата

Italy.jpeg

преди 46 минути, Nikita' написа:

САЩ тестваха ядрена ракета, способна да достигне Русия

САЩ проведоха успешно тестово електронно изстрелване на междуконтиненталната балистична ракета Minuteman III, съобщиха от военновъздушната база Offutt в Небраска.

Симулираният тест, проведен на 17 септември без реално изстрелване на ракетата, беше наречен "сигнал към нашите съюзници и противници". "Междуконтиненталните балистични ракети, които съставляват ядрената триада, са жизнеспособни и готови да защитят нашата свобода и свободата на нашите съюзници", се казва в съобщението.

Такива тестове се провеждат два пъти годишно за проверка на готовността на ракетната система за оперативно използване. Предишният бе проведен през юни тази година.

По време на теста командите за изстрелване се изпращат до ракетата-носител, конфигурирана за тестване от наземни центрове за контрол на изстрелването и системата за управление във въздуха (ALCS) на борда на самолет E-625 Mercury на ВМС на САЩ, заяви майор Рон Карнли, помощник-директор по операциите на 6-та ескадрила.

"Тези тестове потвърждават бойната способност на оръжията ни като същевременно се спестяват пари на данъкоплатците и се избягват рисковете от ескалиращи съобщения, които биха възникнали при реални тестови изстрелвания", допълни той, цитиран от Top War.

Minuteman III е междуконтинентална балистична ракета с твърдо гориво, която е на въоръжение в американската армия от 1970 г. Обхватът на полета ѝ е около 9 500 километра. В средата на 2030 г. се планира Minuteman III да бъде напълно заменена от ракети Sentinel.

https://fakti.bg/world/914194-sasht-testvaha-adrena-raketa-sposobna-da-dostigne-rusia

Аз изпитвам леко недвоерие към тез ракети, но им стискаме палци на навигаторите

wiley-coyote.gif

преди 1 час, Teemo v.3 написа:

Само една песен, за тест.

Другия път "Крушевене, Крушовене, хубаво си лятно време".

Пусни им в 6:00 "Хубава си моя горо" с мъжки вокал с фсичките баси на мах

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.