Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

Добро, утро!

Почитатели на твърдия алкохол.

https://www.facebook.com/share/r/1GeyCLmBzA/

• Отговори 92k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

Добро утро, атеисти, итсисти, теисти, монотеисти, политеисти, деисти, пантеисти... и разни други исти... както и да звучи...

едит: сектантите не съм ги включил, както и астите... излизат извън исти-замисъла. Другия път.

Синодална Библия - Изход 20
...
[20:10] а седмият ден е събота на Господа, твоя Бог: недей върши в него никаква работа ни ти, ни син ти, ни дъщеря ти, ни робът ти, ни робинята ти, ни (волът ти, ни оселът ти, нито какъвто и да е) твой добитък, нито пришълецът ти, който се намира в жилищата ти;
[20:11] защото в шест дена създаде Господ небето и земята, морето и всичко, що е в тях, а в седмия ден си почина; затова Господ благослови съботния ден и го освети.
...

Monday’s child is fair of face

Tuesday’s child is full of grace

Wednesday’s child is full of woe

Thursday’s child has far to go

Friday’s child is loving and giving

Saturday’s child works hard for his living

And the child that is born on the Sabbath day

Is bonny and blithe, and good and ga..y.

преди 7 минути, lebel написа:

Добро утро, атеисти, итсисти, теисти, монотеисти, политеисти, деисти, пантеисти... и разни други исти... както и да звучи...

...
[20:10] а седмият ден е събота на Господа, твоя Бог: недей върши в него никаква работа ни ти, ни син ти, ни дъщеря ти, ни робът ти, ни робинята ти, ни (волът ти, ни оселът ти, нито какъвто и да е) твой добитък, нито пришълецът ти, който се намира в жилищата ти;
[20:11] защото в шест дена създаде Господ небето и земята, морето и всичко, що е в тях, а в седмия ден си почина; затова Господ благослови съботния ден и го освети.
...

Според евреите. Събота е почивен ден и последен ден.

преди 10 минути, lebel написа:

едит: сектантите не съм ги включил, както и астите... излизат извън исти-замисъла. Другия път.

...
...

Значи да разбирам че днес ще прегреша като си допия кафето и отида в банята да се подстрижа и след това се захвана да сглобявам една щайга за един приятел защото все отлагам че нямам свободно време.

преди 1 минута, vlado1985 написа:

Значи да разбирам че днес ще прегреша като си допия кафето и отида в банята да се подстрижа и след това се захвана да сглобявам една щайга за един приятел защото все отлагам че нямам свободно време.

Прави к'вото искаш, само не закачай Ванчо! Богоугодно дело ше е да му предложиш и свеж кабел. Иначе ше доде попът и ш'ти освети мазето с 50-градусова огнена вода.

преди 9 минути, Колев 74 написа:

Понеже силно оспамихме темата на момчето, те съветвам да хванеш пътя за...кръчмата. Там ти е мястото, а не ТУК!

Дами и господа по-горнияТ "колега" е виновен за това: Сипвам си бира! :) 

Наздраве! :beer:

преди 2 минути, lebel написа:

Прави к'вото искаш, само не закачай Ванчо! Богоугодно дело ше е да му предложиш и свеж кабел. Иначе ше доде попът и ш'ти освети мазето с 50-градусова огнена вода.

Като спомена Ванчо от доста време не съм го виждал гадината но идеята с кабела е добра.

А за 50 градусова в стаята ми имам една гроздова 65 градуса подарък, ми е от преди 2 години и до сега веднъж, само съм я опитвал ама нали вече не близвам твърдо от много години и само така ми стои. И от време на време като ме домързи или забравя къде съм си оставил спирта я ползвам гроздовката ем да си почистя някоя платка и да си глътна за бързо да не взема да и забравя вкуса.

А и кат казах че ще сглобявам на един приятел щайга се сетих че трябва да си потърся някоя видеокарта и тая с която съм да я оставя за резерва но това вече ако не забравя разбирасе защото напоследък доста често взех да забравям и съм много разсеян.:D

преди 2 минути, vlado1985 написа:

Като спомена Ванчо от доста време не съм го виждал гадината но идеята с кабела е добра.

А за 50 градусова в стаята ми имам една гроздова 65 градуса подарък, ми е от преди 2 години и до сега веднъж, само съм я опитвал ама нали вече не близвам твърдо от много години и само така ми стои. И от време на време като ме домързи или забравя къде съм си оставил спирта я ползвам гроздовката ем да си почистя някоя платка и да си глътна за бързо да не взема да и забравя вкуса.

А и кат казах че ще сглобявам на един приятел щайга се сетих че трябва да си потърся някоя видеокарта и тая с която съм да я оставя за резерва но това вече ако не забравя разбирасе защото напоследък доста често взех да забравям и съм много разсеян.:D

Бех тръгнал да допълня за попа... че не съм мноо сигурен за освещаването и пречистването... аз, оказа се, съм бил итсист (нещист). И лезбиец, но това си го знаех.

Между другото, твоят поп, както го описваш, може и да те анатемоса, ако те види да чистиш платка с гроздова.

преди 3 минути, lebel написа:

Бех тръгнал да допълня за попа... че не съм мноо сигурен за освещаването и пречистването... аз, оказа се, съм бил итсист (нещист). И лезбиец, но това си го знаех.

Между другото, твоят поп, както го описваш, може и да те анатемоса, ако те види да чистиш платка с гроздова.

Мани че тоя ненормален поп онзи ден ми идва на посещение да ми остави 3 кашона платки и да ме поти да му режа модел и се беше надрънкал хубаво. И както винаги пак ми освети избата взе да мята онова кандило и ми смириса избата на тамян и сега на всяко влизане се оглеждсам да не ми е хвърлил чесън и да не ме дебне някой-някоя вампирка.:yanim:

преди 1 час, *S197* написа:

A защо да стои в средата?

Модно е! Това е средния път! :) Единствения недостатък е, че не може да е горе според мен, но се "заобикаля"! ;) Първо бе през регистрите, а сега през "трети страни".  

преди 10 часа, (:IdioibI:) написа:

Значи жена ти е от шараните. Няма лоши Корки. :)  

Ей утрепка, я си мери приказките, да не те влачи бургазлия експрес. Сгъвай цирка и се омитай.

преди 17 часа, Profruit написа:

Пак си на черешата!
Преди година обяви Golf-8, преди седмица Golf-6. ИИ твърди, че "баварка 530 бензин 285 коня шест гърла" няма. Единственият модел с 285кс е BMW 530e, което е хибрид, ха ха ... и едва ли стои с найлоните по автоморгите.

Toyota e върл противник на електрическия автомобил. Върл!
Посети музея нa Toyota в  едноименния град близо до гр. Нагоя и тогава съчинявай сказки. Визията на Toyota е водородния двигател, а в батериите те не виждат потенциал.

Застани до Toyota RAV4 Hybrid на светофара и ще ми гледаш гърба. Колко пъти да ти повтарям, че ДВГ е спънат кон пред постояннотоков двигател.
Toyota RAV4 Hybrid градско харчи между 4.5 ~ 4.9л/100км и от 0 до 100км се ускорява за 6сек. Това е SUV за семейството и практичния човек, който не мисли за части, за разходи и за выпендраж.

Пусни в търсачка ключови фрази European Gay Car of the Year или Top 20 LGBTI Gay Lesbian Cars и ще се удивиш, че няма ни една Toyota, докато разните алфи, за които бленуваш са си точ избор на джендърията.

Гроздето е кисело, затова бленуваме бидони от преди няколко петилетки. Автомобил втора ръка купува човек закомплексиран от шаблоните на недоимъка. Човек, кой не вярва в себе си, защото на никой на този свят не пука, каква кола имаш или каква ще купиш.
И приеми (без)ценен съвет. Не разказвай какви планове си нахвърлял, особено фантасмагории, защото ни голф 8, ни с шест ... и да не оттече в канализацията и тази баварка с 285 коня и не знам си колко гърла.

Нищи лично, просто коректор!

Много точно казано!!! - ама ти не си БАРОВЕЦ като него и нямаш право на мнение !!!! ;););) 

преди 6 минути, Коркодила написа:

Ей утрепка, я си мери приказките, да не те влачи бургазлия експрес. Сгъвай цирка и се омитай.

:beer: = Още съм жив! :) Яд ли тъ ли ти е ?! :) 

п.п. Предполагам не е от твоя род, щото иначе е грехопадение! :) 

Радвай се бе Корки = сполучил си на жена! = Шарена при това!!! :) 

преди 4 часа, Profruit написа:

Да ти пикая на Холандията, ако не можеш един BYD, да си позволиш!

Аз спестявам от закуски и скоро ще си купя BYD Seal 6 Performance! Само да изплатя пустия хибрид на жената :)  и го вземам веднага!

преди 2 минути, Belefor написа:

Само да изплатя пустия хибрид на жената :)

Аз в това отношение немам грижи = повече пие от мен! :) 

преди 4 часа, Profruit написа:

А бе селски, слезни от скелето на земята, покажи сухото в магазина и излез с нов автомобил. Ти и онзи галфон под тебе - кандидат люксембургския пенсионер останахте единственото лепило в този форум, което ме държи.

Норвегия ти е на една ръка разстояние. Иди и виж, като мен на живо, защо над 60% от автомобилите по пътищата там са чисти електрички!  Според твоите алфа-виртуални теории в Норвегия живеят над 60% "резби" ли бе, тъпан?

Второ.
Има колосална разлика между Hybrid и Е. Колосална!
Моята Тoyta e s 171к.с. бензин с спомагателен електродвигател. Нямам гараж и това ме спря пред избора на BYD, доста по-евтин, без да чакам над 6 месеца за Тoyta.

Трето.
Като купиш коритото баварка 530 бензин 285 коня шест гърла ти разрешавам, да си снимаш топките, за които толкова фукняриш. Ама и тая плякалка можеш да я закачиш на пирон до Golf 8 утре като тръгнеш да се катериш. Mълчанието е злато!

Четвърто.
Според статистиката за 2025г при мен продажбата на нови електро-автомобили е 55%, а на хибриди 33%. Дизели внос няма! Светът върви напред и при мен над 33% по пътя са електрички. Да ти пикая на Холандията, ако не можеш един BYD, да си позволиш! Това е автомобил за градско возене на къси разстояния. Жена ти да иде до Лидл, за да ти купи смилянски боб и пръжки. Затова в състоятелните семейства автомобилите са два. Бензиновият за майната си.

Миналата година бях кум на пловдивско семейство и пътешествието бе до Амстердам. Майката на жениха е чистачка. Купила си нов Dacia Duster и не слиза от него, да обикаля Европа. И тя като тебе в някаква боксониера мизерстава с намерение да се върне в България холандска милионерка пенсионер. Тази Dacia Duster е логичния избор на бачкатора, а не баварка 530 бензин 285 коня шест гърла с фантомен произход, мечтата на алфа-бачкатора. С тази мечта доказваш само, че си бедняк, от началото на месеца до неговия край в очакване на нова заплатка.

В Амстердам за първи път бях 2016г и си купих соларен ръчен часовник. Спрямо миналата година разлика не видях и чест, че зе апазен чист и спретнат, за разлика от Брюксел. Егати гетото и цигания ми се видя този град. Пихме по една "белгийска пикня" с чипс, селфи пред шадраванчето с пикльото и отегчителен кириз на сгради.

Пето.
При мен автомобили над 20г няма. Задължително два пъти годишен преглед, което е неизгодно. В случай, че е в движение и свалят номерата и закачат табела "музеен експонат". Дават ти право да я търкаляш само в почивни и празнични дни. 

Чети хетеро-самецо:
The Volkswagen Golf 5 (Mk5) was first released in Europe inOctober 2003 and went on sale for the 2004.

Тръгнал си да ми хвалиш колесницата на цезар. Кинти майка, това ти е проблема, за да блеснеш тук ... а те по скелетата не растат!!!

Не ме интересува как е Норвегия. Според проучването от миналата година за Нидерландия едва 3% от целия автопарк са елекрически автомобили. До 15 години ще си дойде пак на 0% сигурен съм. Тая тъпотия беше измислена не от инжинери, а от еколози.

А лъскавата нова кола, показва статуса на чиляка,

само в гетата и изключително бедни икономическо държави като Доминиканската република, и предимно сред циганското население.

След 2005г. автомобилите вече не се правят от инжинери, а от  хомосексуални еколози , вкараха неща като  DPF филтри, които не само, че не пазят природата, а още повече я замърсяват и чупят мотора и бъркат дълбоко в портмонето на всеки нормален чиляк.

А кой на колко далеко ще стигне в живота……….  Па живьом па увидим.

Със сигурност с колесницата на Цезар дето с пълен резервоар изминава 1000км, и се пълни за 180 секунди ще стигна много по-далеко от  всеки електрически и хибриден боклук.

преди 33 минути, (:IdioibI:) написа:

:beer: = Още съм жив! :) Яд ли тъ ли ти е ?! :) 

п.п. Предполагам не е от твоя род, щото иначе е грехопадение! :) 

Радвай се бе Корки = сполучил си на жена! = Шарена при това!!! :) 

Айде умирай,  и освобождавай света от безполезното ти съществуване. Никомо ненужен алкохолик.

преди 15 минути, Коркодила написа:

Не ме интересува как е Норвегия. Според проучването от миналата година за Нидерландия едва 3% от целия автопарк са елекрически автомобили. До 15 години ще си дойде пак на 0% сигурен съм. Тая тъпотия беше измислена не от инжинери, а от еколози.

А лъскавата нова кола, показва статуса на чиляка,

само в гетата и изключително бедни икономическо държави като Доминиканската република, и предимно сред циганското население.

След 2005г. автомобилите вече не се правят от инжинери, а от  хомосексуални еколози , вкараха неща като  DPF филтри, които не само, че не пазят природата, а още повече я замърсяват и чупят мотора и бъркат дълбоко в портмонето на всеки нормален чиляк.

А кой на колко далеко ще стигне в живота……….  Па живьом па увидим.

Със сигурност с колесницата на Цезар дето с пълен резервоар изминава 1000км, и се пълни за 180 секунди ще стигна много по-далеко от  всеки електрически и хибриден боклук.

Айде умирай,  и освобождавай света от безполезното ти съществуване. Никомо ненужен алкохолик.

Или си зле с очите или си зле с паметта...

""""

In the Netherlands, the car market is dominated by electric and hybrid vehicles. In February 2025, hybrids held 44.9% of the market, while battery-electric vehicles (BEVs) held 36.6%. Petrol cars accounted for 17.2% of sales, with a much smaller percentage being diesel. 

Hybrids: 44.9% of the market share in February 2025.

Battery-Electric Vehicles (BEVs): 36.6% of the market share in February 2025.

Petrol: 17.2% of the market share in February 2025.

Diesel: This category has a significantly smaller market share than the others. """

Само в твоите крокодилски очи електричките държали 3%...

преди 15 минути, Коркодила написа:

Хибрида на жената е с 50 литра резервоар и минава 1100км с едно пълнене. 

Като не можеш да стигнеш гроздето и викаш - това грозде е боклук!

Много сте зле г-н БаровецЦццЦЦц

Редактирано от Belefor (преглед на промените)

преди 18 минути, Коркодила написа:

Преведи хубава сума по сметка която ти укажа = и ще стане факт! :) 

Готов ли си?! :) 

Дами и господа = пазарът е отворен! Който има повече пари = ще спечели! :) 

п.п. Измислих девиз: Не убивайте, а платете сам да си замине! = Прекрасно е за хората които не обичат войната! :) 

преди 1 час, Belefor написа:

Или си зле с очите или си зле с паметта...

""""

In the Netherlands, the car market is dominated by electric and hybrid vehicles. In February 2025, hybrids held 44.9% of the market, while battery-electric vehicles (BEVs) held 36.6%. Petrol cars accounted for 17.2% of sales, with a much smaller percentage being diesel. 

Hybrids: 44.9% of the market share in February 2025.

Battery-Electric Vehicles (BEVs): 36.6% of the market share in February 2025.

Petrol: 17.2% of the market share in February 2025.

Diesel: This category has a significantly smaller market share than the others. """

Само в твоите крокодилски очи електричките държали 3%...

Хибрида на жената е с 50 литра резервоар и минава 1100км с едно пълнене. 

Като не можеш да стигнеш гроздето и викаш - това грозде е боклук!

Много сте зле г-н БаровецЦццЦЦц

Ха-ха. Я да го опъне със 140км на магистрала. Ще измине 1200км, кога чумата върна на хората децата.

преди 31 минути, Raze написа:

Аз затова се върнах и му видях по-старите постове, където в единия пише, че си е купил видеокарта RX 9070. Но да, добре щеше да е да се даде информация за хардуера, а в началото на темата пише, че телевизора е 120 херца, а има и монитор 240 Hz @2K.

Признаци на деменция ли имаш?! :) А се кълнеш, че разбираш от ...

преди 40 минути, Коркодила написа:

Ха-ха. Я да го опъне със 140км на магистрала. Ще измине 1200км, кога чумата върна на хората децата.

Кроки, я виж моето бъдещо возило:

AutoblogBG: Scout Terra Truck и Scout Traveler ще бъдат налични на пазара в  САЩ от 2027г.

а жената пожела това:

scout-traveler-concept.jpg

VW e купило необходимото! ;) = Комбиниран преход до 1000 км. :) 

п.п. Значи, почти со като един Пастат 1.6  TDI  комби де го напълних со 98 л. дизел измина! :) 

преди 2 часа, Коркодила написа:

Ужасни думи. Той има семейство, роднини, приятели със сигурност.

преди 9 минути, АСПЕКТ написа:

Ужасни думи. Той има семейство, роднини, приятели със сигурност.

Споко, едни негърки повече ме кълняха! :) Три при това! :) 

п.п. Малък, този ми образ (профил) тук е само благодарение на тукашните потребители! ;) 

преди 6 минути, (:IdioibI:) написа:

Споко, едни негърки повече ме кълняха! :) Три при това! :) 

п.п. Малък, този ми образ (профил) тук е само благодарение на тукашните потребители! ;) 

Потвърждавам! 

преди 1 час, Коркодила написа:

Сериозно човек, глупостта ти край няма. 

Моя Опел вдига 270км/ч. Това означава ли , че всички трябва да се равняват по него - не вдига ли 270 не ми го хвали - боклук!??!? Тъпизмите ти са УНИКАЛНИ!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.