Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 13 минути, АСПЕКТ написа:

Не ме карай да извадя всичките новини за България от преди 2 месец или 3. Няма такава простащина. Сингапур е номер 1 хора. Сингапур град държава. 5 млн хора, колкото България и е по-малка от България. А, познайте защо е номер 1 в света.

Малък. Говорим за 15-годишни! ;) Те още не са хора или човеци! :) 

п.п. Посегнеш ли към непълнолетен или малолетен престъпник, дори да си охранител = попадаш под ударите на закона! ;) = Защото трябва да употребиш по-голяма сила след като има нож. ;) Да не говорим когато са група! 

преди 16 минути, АСПЕКТ написа:

Не ме карай да извадя всичките

К'во да те карам бе малък?! :) И без да те "насилвам" ще извлечеш "черна хроника". :) 

• Отговори 92k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

В България останаха ли някакви нормални хора. Каква е тая лудост и агресия?

Деца се ръгат с нож в мола, момиченца на по 12,13 години се бият за някакво момче, май.ки се бият в мола пред децата си.

https://www.facebook.com/share/r/17gjRjP2jo/

Това на клипа е джепчийка хваната в крачка. Тея дето се ръгали снощи в мола, пак били сигани. Женски бой за момче предполагам че не е чаааак такъв прецедент в световен мащаб, обаче като му се направи реклама по социалките и може цяла седмица да се говори за дадената случка 

преди 14 минути, ivottoshev написа:

Това на клипа е джепчийка хваната в крачка. Тея дето се ръгали снощи в мола, пак били сигани. Женски бой за момче предполагам че не е чаааак такъв прецедент в световен мащаб, обаче като му се направи реклама по социалките и може цяла седмица да се говори за дадената случка 

И какво, че са ци.гани. Могат да си правят каквото си искат ли? Не ходят на училище, не знаят български, строят си каквото и където си искат, сега и да ръгат хора. Е, да то близко до акъла, щом избират кой да е на власт, значи могат да си правят каквото си искат.

преди 6 минути, цър-вул написа:

Този линк нещо не ми се отваря, но предполагам това е същото? Някакви Медени вафли:

https://www.dailymail.co.uk/health/article-15208215/Do-not-eat-warning-Lidl-stroopwaffel-metal.html

преди 2 часа, lebel написа:

(нешо от сорта на _tc)

Цитат

Вътрешно или временно разширение:

• Някои програми добавят _tc като суфикс към файлове, за да обозначат „temporary container“, „test case“ или „truecrypt“ файл в преходен режим.

• Може да е част от процес на криптиране или конвертиране.

преди 3 часа, (:IdioibI:) написа:

п.п. Посегнеш ли към непълнолетен или малолетен престъпник, дори да си охранител = попадаш под ударите на закона!

Забранено е само употребата на сила срещу малки деца и бременни жени. Непълнолетният няма как да го знаеш дали е на 16, 17 или 18 и нагоре години. Пък и от затвора се излиза, а от гроба - не.

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

И какво, че са ци.гани. Могат да си правят каквото си искат ли? Не ходят на училище, не знаят български, строят си каквото и където си искат, сега и да ръгат хора. Е, да то близко до акъла, щом избират кой да е на власт, значи могат да си правят каквото си искат.

Добре, че в Германия не е така.

преди 45 минути, цър-вул написа:

Немците писаха.

https://www.lebensmittelwarnung.de/___lebensmittelwarnung.de/Meldungen/2025/10_Oktober/251017_23_BW_Butterwaffeln/251017_23_BW_Butterwaffeln_Meldung.html

Screenshot_20251020-130929.png

https://www.lebensmittelwarnung.de/___lebensmittelwarnung.de/Meldungen/2025/10_Oktober/251017_23_BW_Butterwaffeln/251017_23_BW_Butterwaffeln_Presse.pdf?__blob=publicationFile&v=1

преди 33 минути, The Lone Star написа:

Добре, че в Германия не е така.

Не е така. Немците си държат на езика. И на народа си. На първо място е Германия. И ти пращат полиция, ако детето не отива на училище, както и спират детски помощи. И още, и още.

За разлика от България, само като чуят евро пари, чужденци, чужд език. Чужда инвестиции и направо откачат българите. Гордост, направо се яко се кефят. А като чуят български език, българска инвестиции, направо повръщат ѝ се бъзикат от подигравки.

Долу ръцете от берлинското каймак. Тамън се добрало до цивилизацията и вие - шат, ае пак в калта. Ма верно тук сте останале се гадове.

@(:IdioibI:)... ако съм оставил у вас (с ии) впечатлението, че имам проблем с некви файлове (едит: както и че съм склонен да се обяснявам на минимум две страници какво съм искал да кажа, с това което не съм казал), било е неволно и моля за извинение. ,

,

преди 32 минути, The Lone Star написа:

Като не е така, какво постоянно се жалиш от бежанците там?! 

Не се жаля само аз, а и самите немци. Сравняваш ябълки с круши. Едното няма нищо общо с другото.

почваме с бира пък ще видим докъде ще стигнем 

:beer:

преди 5 минути, buldak написа:

почваме с бира пък ще видим докъде ще стигнем 

:beer:

И аз ще си налея след малко.... Донесоха ми 2 л. някаква бира, домашно производство (битер малц или нещо подобно) - да видим какво ще е :) 

преди 1 час, lebel написа:

Ше се зауважавате пак...

да вече почнах да ръся бисери у фейса

преди 10 минути, buldak написа:

да вече почнах да ръся бисери у фейса

Лошо...

От Матея свето Евангелие – глава 7 – стих 6

... и не хвърляйте бисерите си пред свинете, за да ги не стъпчат с краката си и, като се обърнат, да ви разкъсат.

Румънците ни изпревариха. По смърт на пътя.

---------

Мисля да хапна малко сюмга

Мноо си обичам тоя стар виц...

- Мамо, мамо, виж сьонга!
- С "м" бе, маменце!
- Мьонга?!

преди 7 минути, lebel написа:

---------

Мисля да хапна малко сюмга

Мноо си обичам тоя стар виц...

- Мамо, мамо, виж сьонга!
- С "м" бе, маменце!
- Мьонга?!

Стига бе - сьомга.... Има пресен сафрид, има лефер.... Пали барбекюто :) 

преди 43 минути, lebel написа:

4ab5e8766d84ed5856a084e28a58e946-024f4ce

Румънската Копейка - Шошоака

преди 2 часа, ined написа:

4ab5e8766d84ed5856a084e28a58e946-024f4ce

Румънската Копейка - Шошоака

Поставеното лице от либералистите, води се президент на Румъния.

преди 10 часа, lebel написа:

ако съм оставил у вас (с ии)

У нас нищо не си оставил, а що се касае до ии, то трябва да внимаваш какво си оставил в Български фирмен каталог - Papagal.BG - Папагал.БГ. ;) 

ИИ си е гавазин. :) 

преди 8 часа, (:IdioibI:) написа:

... трябва да внимаваш какво си оставил в Български фирмен каталог - Papagal.BG - Папагал.БГ. ;) 

... :) 

Некви данни за местоположение (сателитно изображение, координати...) и собственост сигурно, себа у главата проста. И невнимателна.

------------

Добро утро, михлюзи. Ставайте... "Стани да видиш как птици и хора бързат по своята работа! Стани и ще бъдеш късметлия. Чичовият ти син стана рано и намери пълна кесия с пари..."

Избрахте да чуете...

или, в зависимост от настроението ви...

Джагугалите (Google Safe Browsing) пак ли са нарочили китайчетата...

spacer.png

линкът за изтегляне в червената елипса е http://int.down.360safe.com/totalsecurity/360TS_Setup.exe, а резултатът... също се е барнал в червено...

spacer.png

естествено същото е и с вивалди, и цента

Изтеглих си го от тук ... https://free.360totalsecurity.com/totalsecurity/360TS_Setup_11.0.0.1251.exe

През официалната страница също става. Пробвано с offline installer.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.