Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

За тези пари където си ги дал, тираджията ще ти докара цял ТИР с телефони

• Отговори 97k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 4 минути, nusho73 написа:

И колко струва това удоволствие?

1200/1300€

преди 1 минута, nusho73 написа:

Така е ,плюс бонус резервна гума от тира.

преди 10 минути, nusho73 написа:

И маслини, бонус.

Чете ли това?

Съвсем изтрещаха троловете.

Dnes.dir.bg
No image preview

"Путин" заплаши с бомба великотърновски съд

Задействата е процедура за реагиране при заплаха от използване на взривно устройство
преди 13 минути, nusho73 написа:

И маслини, бонус.

Виждала ли си на живо

преди 13 минути, AAUUXX написа:

Чете ли това?

Dnes.dir.bg
No image preview

Задействата е процедура за реагиране при заплаха от използване на взривно устройство

Ех, този Путин.

преди 41 минути, nusho73 написа:

Да, но турски. Тюрксел.

преди 11 минути, АСПЕКТ написа:

Ех, този Путин.

ще свърши в затвора освен ако украинците не го обесят преди това

преди 11 минути, buldak написа:

Президентът на САЩ.

Ислямска република Япония. И до последно си мисли, че Зеленски е Путин на срещата.

преди 46 минути, AAUUXX написа:

Чете ли това?

Dnes.dir.bg
No image preview

Въпроси към президентът Путин, а пред него е Зеленски.

😂😀😂

преди 10 минути, АСПЕКТ написа:

Президентът на САЩ.

Ислямска република Япония. И до последно си мисли, че Зеленски е Путин на срещата.

уникални лидери имат тия няколко държави 😄

@bulljo ,нямам спомен да сме споменавали Реймънд Фийст (помня за Абъркромби, Монца и Глокта) и не знам дали ти е попадала поредицата за Огнегривия, но ако не е, погледни я. В читанката има само 1-вата, в Рулит и трите...

https://www.rulit.me/series/legenda-za-ognegriviya

„Легенда за огнегривия“ (The Firemane Saga)

1. King of Ashes (2018)
    Крал на пепелища, изд. „Бард“ (2018), прев. Валерий Русинов

2. Queen of Storms (2020)
    Кралица на бури, изд. „Бард“ (2021)

3. Master of Furies (2022)
    Господар на стихии, изд. „Бард“ (2022)

Страшен е тоя пич. Те всичките му поредици са готини, но тая не я бех чел. Попадна ми първата, дочетох я сутринта, фана ме, викам си не мога да чакам да ги качат в читанката на бг, свалям кво намеря, па ако ще и на кипу да е... а то се оказа, че в рулит ги има. И са си имам още две, ебати кефа.

едит: оопс, извинявам се, че оспамих темата.

преди 6 минути, buldak написа:

уникални лидери имат тия няколко държави 😄

Защото те не управляват в действителност. Това е театър. Те са като марионетки в куклен театър. И Русия, и Украйна, и Иран, и САЩ са в един и същ театър.

///

///

Ето и в Германия. Когато видят представител на AfD. Веднага Путин им е в устата на журналистите. Представителят му обяснява, че много пари са хвърляни. А той Путин и заучени фрази.

преди 20 часа, valkiria1 написа:

Функционална неграмотност – какво друго да кажа за този пост

Главният и основен спонсор на Евровизия е исраелски козметичен бранд, който има най-високо ниво на спонсорство в конкурса. За шест години- обща финансова инжекция от десетки милиони долари в музикалното шоу.Тюркоазеният килим, който гледахте, драги цървули, са всъщност корпоративните цветове на израелската компания Moroccanoil. Това не е просто някакво дизайнерско хрумване или случаен избор на цвят. Тюркоазеният килим символизира Moroccanoil. Всеки един квадратен сантиметър от тази бляскава церемония, всеки детайл и всяко лого по него се финансират до последната стотинка от този корпоративен партньор. Името на Дара и българската делегация бяха изписани именно върху този тюркоазен килим, по който тя премина по време на официалната церемония по откриването на Евровизия 2026 във Виена, драги конспиратори, идеологически обременени, функционални конформисти, дежурни хейтъри на повикване, емоционално осакатени индивиди и пр..вие си се знаете. Спонсорите не купуват и не диктуват вота на публиката, тъй като популярният вот се контролира от милиони зрители пред екраните, а EBU въведе допълнителни строги защити срещу манипулиран или прекомерно спонсориран държавен вот в платформите. И да разруша още една конспирация, за относително безмозъчни индивиди – Израел всъщност гласува масово за Дара просто защото песента „Bangaranga“ беше абсолютен музикален и стрийминг хит в цяла Европа. Дара беше безспорен победител и всички ние се радвахме за нея. Парадоксалното и най-тъжното в цялата ситуация е, че най-грозните атаки срещу Дара не дойдоха отвън, а от собствената ѝ родина, където дежурни псевдокритици я нападнаха с обиди на етническа основа. Абсурдно е хора с претенции за обществено влияние, включително и тук "известни личности" от образователната система, да демонстрират крещяща функционална неграмотност и емоционална незрялост, разпространявайки нелепи твърдения за произхода ѝ и атакувайки семейството ѝ. Когато личният ти живот е изграден върху неудовлетвореност, опитът да омаловажиш исторически международен успех чрез евтин расизъм е просто диагноза. И накрая, за да ви се затворят устите окончателно: второто място на Ноам Бетан на Евровизия 2026 е абсолютна и безапелационна победа за Исраел! Да завършиш втори в Европа с рок баладата „Michelle“, пеейки гордо на иврит в толкова враждебна и усложнена геополитическа обстановка, подложена на безпрецедентен обществен натиск и бойкоти, е истински морален триумф. Докато вие търсите интриги под вола теле, Исраел доказа, че качеството на музиката и талантът ни са неоспорими и публиката в цяла Европа гласува масово за изкуството ни , игнорирайки напълно евтината пропаганда.

.........................................

След тази Евровизия бранда реши категорично да не подновява изтичащия си договор, за да спаси и защити глобалния си козметичен бранд от асоцииране с политическите скандали, масовите бойкоти и военните конфликти, които съпътстваха конкурса. За един международен бизнес милионните загуби от репутационен риск и глобален бойкот на продуктите им са много по-важни от това коя държава ще спечели статуетката! Всичко на този свят е чист бизнес, включително и Евровизия. Това обаче са факти за хора, които мислят по-глобално и мащабно, а не за индивиди, които живеят на социални помощи и мизерни заплати, чиято единствена утеха и фалшив патос в живота остават евтините конспиративни теории , разнасяни по села, паланки и форуми! И нека си кажем истината право в очите: на тези от вас, които носят дежурство на тема "омраза към Исраел", изобщо не ви пука нито за музиката, нито за Евровизия, нито дори за Дара. Обективната реалност показва, че културният и икономическият капацитет на една нация се измерват с реални постижения в глобален мащаб а не през призмата на субективната неприязън и шум в коментарите на бездарни личности и социални аутсайдери.

Аз нямам нищо против Израел. Нито някога съм казвал нещо против Израел.

Написаното от мен - "Ти да не си гласувала за Израел" трябва да се интерпретира като "Ти да не си гласувала за втория отбор(който за малко да спечели без значение по какъв начин)"...

И хубаво пишеш някакви неща и пропагандираш отвореност и безпристрастност .... но като един обикновен човек и ти обиждаш и нареждаш всички, които не споделят твоето мнение? Цървули, хейтъри, осакатени индивиди и т.н. глупости? Не ти прави чест!!!

Разбрах, че съм завистица и вечно недоволна, защото не съм съгласна от данъците на всички бедни хора в България да се организира Кючековизия.

Явно всички трябва да се радваме, че даваме пари за всякакви неща, но не и за съществените - за детска болница, за увеличение на майчинските, за увеличение на помощите на самотни родители, на пенсионерите.

На егоистите тук не можеш да им обясниш, че тези неща са по-важни от това да се кефиш на друсащ се гъз.

Те си гледат за тях да има кеф.

преди 10 минути, Муца Дебелогъзова написа:

Разбрах, че съм завистица и вечно недоволна, защото не съм съгласна от данъците на всички бедни хора в България да се организира Кючековизия.

Явно всички трябва да се радваме, че даваме пари за всякакви неща, но не и за съществените - за детска болница, за увеличение на майчинските, за увеличение на помощите на самотни родители, на пенсионерите.

На егоистите тук не можеш да им обясниш, че тези неща са по-важни от това да се кефиш на друсащ се гъз.

Те си гледат за тях да има кеф.

Е, добре, разбрахме че не си съгласна България да е домакин на Евровизия, но какво правиш по въпроса?

Пусни поне една петиция: Започни онлайн петиция - Peticiq.com, направи нещо, иначе е само изпускане на пара.

Със сигурност ще се намерят хора, които са на твоето мнение.

Редактирано от Greta NX (преглед на промените)

преди 2 часа, buldak написа:

Нали знаеш, че ако недай си боже украинците по някакъв начин убият Путин и това се докаже, ще се натискат големите червени бутони! 💣

преди 1 час, инж. lebel написа:

@bulljo ,нямам спомен да сме споменавали Реймънд Фийст (помня за Абъркромби, Монца и Глокта) и не знам дали ти е попадала поредицата за Огнегривия, но ако не е, погледни я. В читанката има само 1-вата, в Рулит и трите...

https://www.rulit.me/series/legenda-za-ognegriviya

„Легенда за огнегривия“ (The Firemane Saga)

1. King of Ashes (2018)
    Крал на пепелища, изд. „Бард“ (2018), прев. Валерий Русинов

2. Queen of Storms (2020)
    Кралица на бури, изд. „Бард“ (2021)

3. Master of Furies (2022)
    Господар на стихии, изд. „Бард“ (2022)

Страшен е тоя пич. Те всичките му поредици са готини, но тая не я бех чел. Попадна ми първата, дочетох я сутринта, фана ме, викам си не мога да чакам да ги качат в читанката на бг, свалям кво намеря, па ако ще и на кипу да е... а то се оказа, че в рулит ги има. И са си имам още две, ебати кефа.

едит: оопс, извинявам се, че оспамих темата.

Благодарско, преди седмица я приключих, сега съм на Р. Скот Бакър, също ми харесва, само една от поредицата я има на БГ в читалото, но пък я има на руски, та не ми е проблем.

преди 6 минути, bulljo написа:

но пък я има на руски, та не ми е проблем.

!

Гадна долна купейка и ватник си ти!....поне според няколко болни индивида тук в този форум!!!

преди 32 минути, Greta NX написа:

Е, добре, разбрахме че не си съгласна България да е домакин на Евровизия, но какво правиш по въпроса?

Пусни поне една петиция: Започни онлайн петиция - Peticiq.com, направи нещо, иначе е само изпускане на пара.

Със сигурност ще се намерят хора, които са на твоето мнение.

То и петицията е изпускане на пара, ако ще и 3 милиона души да се подпишат, политиците-мутри няма да се откажат от краденето на държавни пари и от Евровизия, което са си планирали.

Ти мислиш ли, че правят всичко това "за благото на чуждестранните делегации и туристи". Всичко това, което никой не знае какво е точно.

преди 13 минути, Belefor написа:

!

Гадна долна купейка и ватник си ти!....поне според няколко болни индивида тук в този форум!!!

А според други съм русофоб, щот не харесвам пУтин и политиката му, ма кот такоз.

Ако няма далавера и крадене на държавни пари, щеше ли Васил Терзиев да цвърчи вече пети ден, защо София не е избрана.

Много ясно, че е щял да нагласи неговите фирми да правят всичко и да крадат половината от парите.

Сега обаче баницата се падна на Бургас и Герб. И краденето и слагането на техни хора вече е започнало.

преди 44 минути, bulljo написа:

Благодарско, преди седмица я приключих, сега съм на Р. Скот Бакър, също ми харесва, само една от поредицата я има на БГ в читалото, но пък я има на руски, та не ми е проблем.

Не ми е попадал. И аз благодаря. Само съм малко притеснен... бе, малко, напрао го втасааме. Има некъф подцикъл "Аспект-император".

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.