Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 4 часа, Teemo v. X написа:

Нема ги специалистите, да ни открехват.

Линукс раздела пустее - няма инфо от Берлин. От мазето няма вести - Ванчо завърши ли ТУ, флекса дали изучи ?

Поне Велев и Петров да се бяха обадили, нали са спецове по картинките.

Някой хора работят за разлика от тебе. Кога да пиша след като съм на работа. И след работа съм изморен. За академични диспути.

преди 1 час, Муца Дебелогъзова написа:

Друсай гъз и цици като БезДара глупав народе, който си я харесваш. 😄 Ние плащаме.

Аз изпратих 20 смси, толкова бяха максималния брой зададен от Евровизия. Повече не можеше. И с банкова карта.

• Отговори 97k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 2 часа, Belefor написа:

Според мен България ще спечели много повече от 20 милиона евро ако се представи добре като домакин!

Ще похарчи 300 милиона минимум и ще си върне 20 от тях. Както обичайно се случва на новонатирени в клуба на богатите.

преди 2 часа, Муца Дебелогъзова написа:

Честито прост народе! Ще плащаш 20 млн. евро (после още) за Евровизия, задето друсалката от Варна спечели с най-тъпата песен. Ликувай! От баба до бебе, всички 6 милиона човека, ще плащаме заради наглата бездарница БезДара.

Ще дойдат много джендъри какво се оплакваш. Ще дойдат корейци като ония.

Kim Taehyung V GIF by BTS

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Ще дойдат много джендъри какво се оплакваш. Ще дойдат корейци като ония.

Kim Taehyung V GIF by BTS

Корейци не знам дали ще участват ?

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Корейци не знам дали ще участват ?

ДжейДжей е кореец.

Austria Jj GIF by Eurovision Song Contest

току-що, AAUUXX написа:

Не го знам тоз ,научавам за тях само от Муца когато покаже снимка или клип.

Победителят на Евровизия е Джей Джей, който предаде наградата на Дара. Крещеше Куууууч. кооо знаех си, че че спечелиш. Бииийч!

Догодина ще има вече и корейци. Заради "моята" Муцка. И дупето и е по хубаво от на онази на снимката - в басейна! Вервайте ми, братя и сестри.

току-що, АСПЕКТ написа:

Победителят на Евровизия е Джей Джей, който предаде наградата на Дара. Крещеше Куууууч. кооо знаех си, че че спечелиш.

Добре че не съм го гледал.

преди 4 минути, AAUUXX написа:

Добре че не съм го гледал.

Пропуснал си. Много забавно беше. 😀

преди 15 минути, АСПЕКТ написа:

Победителят на Евровизия е Джей Джей, който предаде наградата на Дара. Крещеше Куууууч. кооо знаех си, че че спечелиш. Бииийч!

"Който", "която" или "което"? И до ден днешен не знам.

преди 6 минути, Колев 74 написа:

Догодина ще има вече и корейци. Заради "моята" Муцка. И дупето и е по хубаво от на онази на снимката - в басейна! Вервайте ми, братя и сестри.

Ще се радва.😀

преди 2 минути, Teemo v. X написа:

Повече време се миеш след работа, отколкото като работиш. Що е то?

Теемо?

току-що, Greta NX написа:

"Който", "която" или "което"? И до ден днешен не знам.

Които, ако искаме да сме политически коректни. 3 лице множество число. Те, ДжейДжей,..

преди 1 час, Belefor написа:

Викаш Дара Бездара(!) - всички гласували за нея

Ти да не си гласувала за Израел?

Функционална неграмотност – какво друго да кажа за този пост

Главният и основен спонсор на Евровизия е исраелски козметичен бранд, който има най-високо ниво на спонсорство в конкурса. За шест години- обща финансова инжекция от десетки милиони долари в музикалното шоу.Тюркоазеният килим, който гледахте, драги цървули, са всъщност корпоративните цветове на израелската компания Moroccanoil. Това не е просто някакво дизайнерско хрумване или случаен избор на цвят. Тюркоазеният килим символизира Moroccanoil. Всеки един квадратен сантиметър от тази бляскава церемония, всеки детайл и всяко лого по него се финансират до последната стотинка от този корпоративен партньор. Името на Дара и българската делегация бяха изписани именно върху този тюркоазен килим, по който тя премина по време на официалната церемония по откриването на Евровизия 2026 във Виена, драги конспиратори, идеологически обременени, функционални конформисти, дежурни хейтъри на повикване, емоционално осакатени индивиди и пр..вие си се знаете. Спонсорите не купуват и не диктуват вота на публиката, тъй като популярният вот се контролира от милиони зрители пред екраните, а EBU въведе допълнителни строги защити срещу манипулиран или прекомерно спонсориран държавен вот в платформите. И да разруша още една конспирация, за относително безмозъчни индивиди – Израел всъщност гласува масово за Дара просто защото песента „Bangaranga“ беше абсолютен музикален и стрийминг хит в цяла Европа. Дара беше безспорен победител и всички ние се радвахме за нея. Парадоксалното и най-тъжното в цялата ситуация е, че най-грозните атаки срещу Дара не дойдоха отвън, а от собствената ѝ родина, където дежурни псевдокритици я нападнаха с обиди на етническа основа. Абсурдно е хора с претенции за обществено влияние, включително и тук "известни личности" от образователната система, да демонстрират крещяща функционална неграмотност и емоционална незрялост, разпространявайки нелепи твърдения за произхода ѝ и атакувайки семейството ѝ. Когато личният ти живот е изграден върху неудовлетвореност, опитът да омаловажиш исторически международен успех чрез евтин расизъм е просто диагноза. И накрая, за да ви се затворят устите окончателно: второто място на Ноам Бетан на Евровизия 2026 е абсолютна и безапелационна победа за Исраел! Да завършиш втори в Европа с рок баладата „Michelle“, пеейки гордо на иврит в толкова враждебна и усложнена геополитическа обстановка, подложена на безпрецедентен обществен натиск и бойкоти, е истински морален триумф. Докато вие търсите интриги под вола теле, Исраел доказа, че качеството на музиката и талантът ни са неоспорими и публиката в цяла Европа гласува масово за изкуството ни , игнорирайки напълно евтината пропаганда.

.........................................

След тази Евровизия бранда реши категорично да не подновява изтичащия си договор, за да спаси и защити глобалния си козметичен бранд от асоцииране с политическите скандали, масовите бойкоти и военните конфликти, които съпътстваха конкурса. За един международен бизнес милионните загуби от репутационен риск и глобален бойкот на продуктите им са много по-важни от това коя държава ще спечели статуетката! Всичко на този свят е чист бизнес, включително и Евровизия. Това обаче са факти за хора, които мислят по-глобално и мащабно, а не за индивиди, които живеят на социални помощи и мизерни заплати, чиято единствена утеха и фалшив патос в живота остават евтините конспиративни теории , разнасяни по села, паланки и форуми! И нека си кажем истината право в очите: на тези от вас, които носят дежурство на тема "омраза към Исраел", изобщо не ви пука нито за музиката, нито за Евровизия, нито дори за Дара. Обективната реалност показва, че културният и икономическият капацитет на една нация се измерват с реални постижения в глобален мащаб а не през призмата на субективната неприязън и шум в коментарите на бездарни личности и социални аутсайдери.

преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

Които, ако искаме да сме политически коректни. 3 лице множество число. Те, ДжейДжей,..

Преди време се бях писала "They/Them" в Discord профила си. Голямата дъщеря (да, има навършени години да ползва тази платформа) го видя и ме попита: "Мамаааа, защо си се писала They/Them?" - "Множествено число" - отговорих - "аз и бръмбарите в главата ми."

Трябва да сме коректни. Аз много държа, затова съм най-взискателна към себе си. 🤔

преди 3 минути, Greta NX написа:

"аз и бръмбарите в главата ми."

това е добро 😄

преди 8 минути, Greta NX написа:

Преди време се бях писала "They/Them" в Discord профила си. Голямата дъщеря (да, има навършени години да ползва тази платформа) го видя и ме попита: "Мамаааа, защо си се писала They/Them?" - "Множествено число" - отговорих - "аз и бръмбарите в главата ми."

Трябва да сме коректни. Аз много държа, затова съм най-взискателна към себе си. 🤔

В Германия няма проблеми с те. Защото това е учтивата форма.

преди 2 минути, Муца Дебелогъзова написа:

БезДара също мяза на филипинка или друга азиатка. И е по мургавост са еднакви.

Ама взема 20 000€ за 30 мин. Всичко е бизнес - няма значение дали можеш или не мпжеш, щом ти се плаща!

преди 3 часа, Звяра! написа:

Евровизия е музикален формат известен в цял свят. В него участват много държави, ние вместо да се радваме, че ще сме домакини, хленчим!

Бешело-минало.

Виж какво беше на времето Евровизия. Истинска култура:

@АСПЕКТ, тръгна ми случайно това видео (не ме питайте защо ми е такъв алгоритъма, моля) - тази певица снима реклами за фирми, извършващи ВиК услуги и аварийни ремонти. Може да ти бъде полезен бизнес контакт.

Извинявам се, че картината мърда, снимах с телефона. Възможно е даже и кучето ми да се чува как похърква на бекграунд.

Редактирано от Greta NX (преглед на промените)

преди 6 минути, Greta NX написа:

@АСПЕКТ, тръгна ми случайно това видео (не ме питайте защо ми е такъв алгоритъма, моля) - тази певица снима реклами за фирми, извършващи ВиК услуги и аварийни ремонти. Може да ти бъде полезен бизнес контакт.

Извинявам се, че картината мърда, снимах с телефона. Възможно е даже и кучето ми да се чува как похърква на бекграунд.

оооооооооооооо, докладвана !

преди 1 минута, Teemo v. X написа:

оооооооооооооо, докладвана !

Аз се шегувам без никакви лоши чувства. Ако има някакви съмнения - казвам си направо.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.