Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

току-що, Звяра! написа:

Това не оправдава кадрите от видеото!

Какъв е смисълът от видеото тогава? И аз мога да намеря нещо от България. В България има доста изоставени къщи

• Отговори 97k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 21 минути, Звяра! написа:

Лукс!

Такива сгради могат да се видят във всяка една държава ,например за ЕС бедните са 92 милиона или 20% ,жалко е когато има бедни хора ,а в същото време се дават милиарди за войни ,без значение от държавата на първо място трябва да бъде просперитета на народа и.

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Такива сгради могат да се видят във всяка една държава ,например за ЕС бедните са 92 милиона или 20% ,жалко е когато има бедни хора ,а в същото време се дават милиарди за войни ,без значение от държавата на първо място трябва да бъде просперитета на народа и.

Не виждам нищо европейско в ЕС. Не застъпват интересите на европейците и се води постоянно антиевропейска политика.

преди 7 минути, АСПЕКТ написа:

Какъв е смисълът от видеото тогава? И аз мога да намеря нещо от България. В България има доста изоставени къщи

Има толкова изоставени села ,че могат да се снимат и по лошо изглеждащи сгради.

току-що, AAUUXX написа:

В България взимате работна ръка от Непал. Къде е тука европейското?

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Има, доста. То цели градове са изоставени.

току-що, АСПЕКТ написа:

Е това е бизнес въпрос ,нестигат работници.

преди 4 минути, AAUUXX написа:

Пак оправдания..... ех рибята....

Излизам на разходка, като се върна да сте решили въпроса кой плаща повече за войната, ЕС или Агресора!

"Путин в очередной раз призвал вытаскивать людей из трущоб", "встать с колень", "Россия слезает с нефтяной иглы".

Все за просперитет на народа.

И си пишете в "Политика" за тези неща, а тази оставете за сериозни работи.

преди 16 минути, Звяра! написа:

Пак оправдания..... ех рибята....

Излизам на разходка, като се върна да сте решили въпроса кой плаща повече за войната, ЕС или Агресора!

Виж кой пак се е появил.

Твоята любимка.

преди 1 час, parmobil написа:

Аз се имам за човек с чудесно чувство за хумор и самоирония, но твоето "И няма да псуваш" ме озадачи. И изразих тревога и дълбока загриженост.

Това кога съм го казал. Сигурно е било на майтап, ама явно лесно се засягаш и не носиш на майтап?

преди 11 минути, Miusuka написа:

Това кога съм го казал. Сигурно е било на майтап, ама явно лесно се засягаш и не носиш на майтап?

То не само не помниш, но и не четеш темата. Не го каза на мен, а на инж. lebel. И ти се посочи.

преди 11 минути, parmobil написа:

То не само не помниш, но и не четеш темата. Не го каза на мен, а на инж. lebel. И ти се посочи.

Не помня точно случката, но щом съм писал: "Ще те наритам с шамарите", значи той въобще даже не е псувал и затова съм му писал "няма да псуваш".

Абе, има компании (коч) в реала и то немалко, в които се разменят поздрави от сорта "Ооо, Жорка, къде одиш бе пeдeрас?", а Жорката отговаря с вариант на- "Я си(се) eби ... ".

Въпросът е, къде, кога, какво е уместно.

едит: иначе, държа на това, което неведнъж съм споменавал - за да се обидя на нещо във виртуала, трябва да са изпълнени някои условия, които няма да уточнявам... само ще кажа, че те почти никога (да не кажа никога) не са изпълнени.

преди 5 минути, инж. lebel написа:

Абе, има компании (коч) в реала и то немалко, в които се разменят поздрави от сорта "Ооо, Жорка, къде одиш бе пeдeрас?", а Жорката отговаря с вариант на- "Я си(се) eби ... ".

Въпросът е, къде, кога, какво е уместно.

Пробата не се започва с такива крайности чак. Така си говорят вече добри стари познати приятели )

преди 1 минута, Miusuka написа:

Пробата не се започва с такива крайности чак. Така си говорят вече добри познати приятели )

Е, аз проверявам чувството за хумор тук по други начини. ... а в реала... за реала има и виц...

- Що ти е насинено окото?

- В началото бе словото...

Не мога да си дочета кримката (Расстрельщик) от вас.

А, сетих се нещо - когато някой ми каже, че владее руски език, смирено го моля да преведе кратък виц така, че да си остане такъв, а не да изглежда като разказ за виц...

"Как приятно лежать на голом полу, если он противоположный..."

преди 5 минути, инж. lebel написа:

Е, аз проверявам чувството за хумор тук по други начини. ... а в реала... за реала има и виц...

- Що ти е насинено окото?

- В началото бе словото...

Не мога да си дочета кримката (Расстрельщик) от вас.

А, сетих се нещо - когато някой ми каже, че владее руски език, смирено го моля да преведе кратък виц така, че да си остане такъв, а не да изглежда като разказ за виц...

"Как приятно лежать на голом полу, если он противоположный..."

17/седемнадесет/ години в СССР, мисля че е ясно.....

Признаха ми даже ВТОРА категория за пенсията!

преди 2 минути, nickolaycho написа:

17/седемнадесет/ години в СССР, мисля че е ясно.....

Признаха ми даже ВТОРА категория за пенсията!

Поздравления!

едит: и вицът на български е?

преди 31 минути, инж. lebel написа:

Абе, има компании (коч) в реала и то немалко, в които се разменят поздрави от сорта "Ооо, Жорка, къде одиш бе пeдe.рас?", а Жорката отговаря с вариант на- "Я си(се) e.би ... ".

Сигурно компютърните специалисти така си говорят и с клиентите така си говорят. Само можем да си мечтаем за такъв интелект и такива думи да използваме. Личи си. Ученото си е учено.

Навън е голям задух, чак сега започна да захладнява.

Другото интересно е, че се сетих за пръскалото за комари на антрето чак когато ме нападнаха гадините! 😕

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Има, доста. То цели градове са изоставени.

От Непал са малко. Основния внос е от Бангладеш и Пакистан. Всичко е легално! Въпрос на калкулация на цената на крайния продукт. Птедлагането на неквал. раотна ръка е голямо...съответно, цената на стоката е ниска.... плащаш на двама, омаш м/у 4 и 6 калпака да бачкат

преди 10 часа, Miusuka написа:

"Ето не переводиться..." )

Много изрази при превод от оригинала губят целия смисъл! Затова знанието на езици е БОГАТСТВО!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.