Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

А, а? Как ви се струва за талисман на уж "българската" ессрвизия в бургас да е гларус, ама предложен от кукления театър, всъщност "актьор" в костюм приличащ повече на голямото пиле от улица Сезам, а, как е? А пък зоопарка в бургас предложили капибара за талисман, туй беше нещо южноамерикански гризач, Южна Америка там дето расте коката. Сигурно зоофилите са се надишали с кокаин, та със спаружените си мозъци са направили това предложение. Изумителни глупости се творят в ектаза от това че ще направим тоя безсмислен бюджетен разход за "конкурса".

• Отговори 97k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

Седи си един мъж мързеливо под сянката на едно голямо дърво и си почива. Покрай него минава един амбициозен бизнесмен, спира се, оглежда го и учудено пита:

– Ей, човек, защо просто си лежиш тук цял ден? Защо не хванеш да работиш нещо?

– Защо? – попитал го спокойно мъжът под дървото.

– Как защо! Ще работиш, ще изкараш пари!

– И после?

– После ще инвестираш тези пари, ще развиеш собствен бизнес и ще натрупаш много капитал!

– И после?

– После ще отвориш филиали, ще назначиш хора да работят за теб, а ти ще спечелиш милиони и ще станеш истински богат!

– И после?

– Е как какво... Тогава вече няма да трябва да правиш нищо! Ще можеш най-накрая да легнеш спокойно под някое дърво и да си почиваш!

Мъжът се почесал зад ухото, погледнал го и казал:

– Е, добре де... Аз сега какво правя?

хората си купували книжки...

ми да зема и аз да си купя

преди 37 минути, Teemo v. X написа:

.

1.png

Това твоя ръчна изработка ли е?!

п.с. "оня" ме информира...

1. Машинно рязане (Лазер или CNC фреза): Всеки отделен слой се проектира дигитално като векторен файл. След това машина за лазерно рязане (например Glowforge или индустриален CO₂ лазер) или CNC рутер изрязва изключително прецизните и фини извивки на листите от шперплат или MDF. Ръчното изрязване на толкова перфектни и еднакви тънки линии би било почти невъзможно.

2. Ръчна обработка и сглобяване: След като машината изреже слоевете, човешката ръка поема контрола. Майсторът ръчно шлифова, боядисва или лакира всеки слой с различни нюанси на дървесни байцове, за да се постигне този преливащ ефект. Накрая слоевете се залепват и центрират на ръка един върху друг с лепило за дърво, за да се получи триизмерната дълбочина.

И тия ме изумяват с таланта си:

The main body of the pastel colorful and rich Peacock Peony Picture appreciation plate draws an extr

преди 2 часа, Sliderum2 написа:

А, а? Как ви се струва за талисман на уж "българската" ессрвизия в бургас да е гларус, ама предложен от кукления театър, всъщност "актьор" в костюм приличащ повече на голямото пиле от улица Сезам, а, как е? А пък зоопарка в бургас предложили капибара за талисман, туй беше нещо южноамерикански гризач, Южна Америка там дето расте коката. Сигурно зоофилите са се надишали с кокаин, та със спаружените си мозъци са направили това предложение. Изумителни глупости се творят в ектаза от това че ще направим тоя безсмислен бюджетен разход за "конкурса".

преди 2 часа, Sliderum2 написа:

След като видях Алф кючекчия, вече нищо не може да ме учуди в България.

преди 12 часа, AAUUXX написа:

Пенсионера не трябва да работи ,той е работил когато е бил млад - виждал ли си стар вол да оре ? Пенсионера трябва да взема голяма пенсия ,да има млада баба или млада съседка и да я води из плажовете през лятото ,а зимата в държава където е топло щото ревматизъма се обажда зимата.

преди 11 часа, Sliderum2 написа:

На мен пилето ми хареса

Chicken Run Strut GIF

преди 11 часа, Joss Bomon написа:

Това твоя ръчна изработка ли е?!

п.с. "оня" ме информира...

И тия ме изумяват с таланта си:

The main body of the pastel colorful and rich Peacock Peony Picture appreciation plate draws an extr

Пропуснал е десетина стъпки, ама общо взето е това.

преди 3 часа, AAUUXX написа:

На мен пилето ми хареса

Chicken Run Strut GIF

Коледната украса в София?

l-6.jpg

l-9.jpg

преди 33 минути, buldak написа:

как е котета? bye1

Ми, днес се диша. Берлин вече е с характерното за своето време. Приятни температури. Иначе беше ад.

преди 9 минути, АСПЕКТ написа:

Ми, днес се диша. Берлин вече е с характерното за своето време. Приятни температури. Иначе беше ад.

браво

а днес към девет беше 20 градуса

взема да става хладно сутрин

@AAUUXX другия път преди да докладвате, седнете с максуданския полиглот и научете българския. Защото "Ба" не е псувня а възклицание. Айде той си е малограмотен да не кажа никаквограмотен, ама ти...

пп Взех си Genelec 8361A + Genelec 9320A

Ей го - една седмица няма кой да му напомня че не е за пред хора - нито визуално, нито виртуално и започна с извращенията. Та чак и едно такова гордо го раздава.

преди 12 минути, Teemo v. X написа:

@AAUUXX другия път преди да докладвате, седнете с максуданския полиглот и научете българския. Защото "Ба" не е псувня а възклицание. Айде той си е малограмотен да не кажа никаквограмотен, ама ти...

...

Карали са един и същ ускорен курс с колегата Велев. И той ме предупреди да не псувам с "ебаси"...

едит: но не ме е докладвал... или пък ме е докладвал и не са му обърнали внимание. Но предполагам, че е първото. Инженер инженеру око не вади. Надявам се.

преди 1 минута, Joss Bomon написа:

Кеф цена няма...

На фона на тези които ми предлагаха - са нищо...

Забравих че като сме пенсионери и не трябва да говорим за суми над минималната... Просто да го информирам - ако иска да изкаже мнение. Като професионалист.

преди 17 часа, buldak написа:

днес цял ден съм на раздумка с готини хора, баси кефа

Те тия "готини хора" обикновено са най-големите двуличници. Като оня свещеник македония дето е откраднал 23 000 лева от две жени.

Ей го, тоя са го давали и в "Ничия земя" преди 6-7 години, голям монолог дръпна тоя, на жена си и трите си деца не даде и дума да кажат.

Манекенчето.

zoran_2.jpg

преди 15 минути, инж. lebel написа:

Карали са един и същ ускорен курс с колегата Велев. И той ме предупреди да не псувам с "ебаси"...

едит: но не ме е докладвал... или пък ме е докладвал и не са му обърнали внимание. Но предполагам, че е първото. Инженер инженеру око не вади. Надявам се.

При мен тенденциозното докладване започна, когата отказах да платя членски внос. Имаше една кампания и си изложих доводите защо няма да платя - нито дума не ми отговориха, просто се започна.

Може и да е съвпадение но, Москва не вярва на сълзи.

преди 13 минути, Муца Дебелогъзова написа:

Като оня свещеник македония дето е откраднал 23 000 лева от две жени.

Айде сега "откраднал"... Да не е влязъл с взлом или под натиск да им ги е взел? Човек като е глупав и доверчив си носи последствията.

преди 33 минути, инж. lebel написа:

Вече не си разбирам вицовете...

Казах ти...

преди 27 минути, инж. lebel написа:

Глупости. Аз си псувам на общо основание. Явно ме бъркаш с някой друг.

преди 28 минути, инж. lebel написа:

Аз не докладвам, защото и аз си псувам.

Хайде сега да видим колко аршина има. На мен ми се смееха, че съм се писал инж. Явно д-р или проф. или к.т.н. може ама инж. не.

преди 51 минути, Teemo v. X написа:

Ей го - една седмица няма кой да му напомня че не е за пред хора - нито визуално, нито виртуално и започна с извращенията. Та чак и едно такова гордо го раздава.

Обидата не беше фразата ( ба). Цялото твое изречения беше обида с обидни и вулгарни думи. Както в момента пак обиждаш. Да ти посоча ли обидните думи?

Да ти ги удебеля?

преди 53 минути, Teemo v. X написа:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.