Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

Здравейте,

Торбалан е тука.

Докога ще мислят САЩ, че България е Россия?

Във филмите, игрите, рекламите България е представена като Россия.

Screenshot-20260819-140041.png

• Отговори 97k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 25 минути, АСПЕКТ написа:

Здравейте,

Торбалан е тука.

Докога ще мислят САЩ, че България е Россия?

Във филмите, игрите, рекламите България е представена като Россия.

Screenshot-20260819-140041.png

Те в САЩ някой не знаят кой е президента им ,а искаш от тях да различат държави от източна европа.

преди 8 минути, AAUUXX написа:

Те в САЩ някой не знаят кой е президента им ,а искаш от тях да различат държави от източна европа.

Ми, меката на Геюовете. San Francisco... САЩ. Само това знаят.

преди 10 минути, AAUUXX написа:

Не очаквах от Тексас това. Най-много гейюове има в Тексас. 🤔 Мислих го за религиозен щат, а то какво било.

преди 20 часа, инж. lebel написа:

Поздравления!

едит: и вицът на български е?

Не става. Имам не едно и две такива затруднения с :

Петрович, я тебя в сотый раз прошу: не называй меня своим половым партнером! Мы с тобой — укладчики паркета!

- Роза Марковна, перед раком у нас что...?
- Минет..!
- Тоже верно, но я про гороскоп...!

Като влезеш във форума и видиш мениджъра по отходни води, как говори за събратята си от Тексас и ти стане едно драго такова.

Това е наука! Вие инж и доценти...

Мдааа, верно тоя, обиденият лингвист, па зафанал любимата си тема...

============================================

преди 1 час, parmobil написа:

Не става. Имам не едно и две такива затруднения с :

Петрович, я тебя в сотый раз прошу: не называй меня своим половым партнером! Мы с тобой — укладчики паркета!

- Роза Марковна, перед раком у нас что...?
- Минет..!
- Тоже верно, но я про гороскоп...!

Твоята Роза Марковна ме сети за нешо любимо...

- Девушка, вам что больше нравится: рондо или менуэт?
- А "рондо", это куда?

А колкото до словесата с двойно предназначение, подходящи за игра на думи и красивите фразеологизми, не винаги подходящи за по-нежни уши, руският ми се струва неизчерпаем извор... Нашият също не си поплюва, но... примерно, може да изглежда непатриотично (макар че определен тип "патриоти" ще одобрят), но руското "отбросил копыта" ми се чини по красиво от "опънал петалата"... сeба у родоотстъпника...

Ето и моя принос...

Три фундаментальные составляющие российского Дао — это инь, янь и хрень.

Ну что, дети, выполнили домашнее задание, выяснили рост африканских пигмеев?
Встает Вовочка.
- Задание выполнено! Рост африканских пигмеев: 1 метр, 12 сантиметров.
- И откуда такая точность?
- Да я спросил у мамы.
- Ну и что она сказала?
- Она сказала, что африканские пигмеи ей до пизды.

Баси, като видя цитат от "инж." някой си, в първия момент си викам "ебати нещастника" и после се оказва, че нещастникът съм аз. Страничен ефект от шегата (добре де, иронията)

едит: ако 1м и 12 см ви се виждат много, първо - така си беше, и второ... може пък да става дума за Адриана Скленарикова...

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

Ми, меката на Геюовете. San Francisco... САЩ. Само това знаят.

Не очаквах от Тексас това. Най-много гейюове има в Тексас. 🤔 Мислих го за религиозен щат, а то какво било.

Само не разбрах, как позиционира Сан Франсиско /Калифорния/ в Тексас? И от къде е тази информация?

преди 27 минути, NewRedDragon написа:

Само не разбрах, как позиционира Сан Франсиско /Калифорния/ в Тексас? И от къде е тази информация?

Дано не те докладва...

Оффф, докладване.

Гледайте весело.

😀

преди 1 час, NewRedDragon написа:

Две изречения разделени с точка, са две отделни напълно изречения и изразяват 2 различни мисли и констатации.

Пример.

Гаус е немец. Паганини е композитор от романтизма.

преди 1 час, инж. lebel написа:

Мдааа, верно тоя, обиденият лингвист, па зафанал любимата си тема...

============================================

Твоята Роза Марковна ме сети за нешо любимо...

- Девушка, вам что больше нравится: рондо или менуэт?
- А "рондо", это куда?

А колкото до словесата с двойно предназначение, подходящи за игра на думи и красивите фразеологизми, не винаги подходящи за по-нежни уши, руският ми се струва неизчерпаем извор... Нашият също не си поплюва, но... примерно, може да изглежда непатриотично (макар че определен тип "патриоти" ще одобрят), но руското "отбросил копыта" ми се чини по красиво от "опънал петалата"... сeба у родоотстъпника...

Ето и моя принос...

Три фундаментальные составляющие российского Дао — это инь, янь и хрень.

Ну что, дети, выполнили домашнее задание, выяснили рост африканских пигмеев?
Встает Вовочка.
- Задание выполнено! Рост африканских пигмеев: 1 метр, 12 сантиметров.
- И откуда такая точность?
- Да я спросил у мамы.
- Ну и что она сказала?
- Она сказала, что африканские пигмеи ей до пизды.

Баси, като видя цитат от "инж." някой си, в първия момент си викам "ебати нещастника" и после се оказва, че нещастникът съм аз. Страничен ефект от шегата (добре де, иронията)

едит: ако 1м и 12 см ви се виждат много, първо - така си беше, и второ... може пък

преди 23 минути, АСПЕКТ написа:

Оффф, докладване.

Гледайте весело.

😀

Две изречения разделени с точка, са две отделни напълно изречения и изразяват 2 различни мисли и констатации.

Пример.

Гаус е немец. Паганини е композитор от романтизма.

Ок! Но...така се получава едно противоречие: Как така Фриско е "меката" на гейовете, а пък са най ммого в Тексас?

ПС: Не забравяй, че от 22, 17 живях в Тексас.

преди 8 минути, NewRedDragon написа:

Ок! Но...така се получава едно противоречие: Как така Фриско е "меката" на гейовете, а пък са най ммого в Тексас?

Да, знам и се учудих и аз. Явно е някаква измислица.

преди 8 минути, NewRedDragon написа:

Да, знам и се учудих и аз.

преди 11 минути, NewRedDragon написа:

https://time.com/3752220/lgbt-san-francisco

Ето я статията.

The other high-ranking cities in the Gallup survey included Portland, Ore., Austin, New Orleans, Seattle, Boston, Salt Lake City, Los Angeles, Denver and Hartford, Conn.

Нема ги специалистите, да ни открехват.

Линукс раздела пустее - няма инфо от Берлин. От мазето няма вести - Ванчо завърши ли ТУ, флекса дали изучи ?

Поне Велев и Петров да се бяха обадили, нали са спецове по картинките.

преди 29 минути, Teemo v. X написа:

От мазето няма вести - Ванчо завърши ли ТУ, флекса дали изучи ?

Това за форума ли става дума или за друго?

преди 29 минути, Teemo v. X написа:

Поне Велев и Петров да се бяха обадили, нали са спецове по картинките.

Ако става въпрос за твоите неща са страхотни. Преди време се бях запалил по такива неща (ако не греша за това което правиш) ама след лазерния гравир си купих 3д принтер и започнах с него други неща. Та лошото и проблема при мен е че се паля и се интересувам от много неща и накрая - нищо )

Честито прост народе! Ще плащаш 20 млн. евро (после още) за Евровизия, задето друсалката от Варна спечели с най-тъпата песен. Ликувай! От баба до бебе, всички 6 милиона човека, ще плащаме заради наглата бездарница БезДара.

преди 19 минути, Муца Дебелогъзова написа:

Честито прост народе! Ще плащаш 20 млн. евро (после още) за Евровизия, задето друсалката от Варна спечели с най-тъпата песен. Ликувай! От баба до бебе, всички 6 милиона човека, ще плащаме заради наглата бездарница БезДара.

и все няма пари държавата ама сега веднага намериха 20 млн евро

преди 3 минути, buldak написа:

и все няма пари държавата ама сега веднага намериха 20 млн евро

За децата няма, нито детска болница, нито за майките, но важното е БезДарището да докара туристи в лайняното крайбрежие, за да намажат бизнесмени, туроператори, хотелиери. Те са много по-важни от някакви си деца и майки. Защото са хора близки до политиците и са мъже.

Това е част от привилегията да бъдеш дете или жена в България.

а това гледате ли?

ние с Кънчо го зяпаме

Ние българите сме много завистлив и злобен народ!

Ако можехме всичко хубаво щяхме да унищожим!

преди 50 минути, Муца Дебелогъзова написа:

Викаш Дара Бездара(!) - всички гласували за нея и те са бездарници и прости?! Ти да не си гласувала за Израел? Ако не - нямаш право да съдиш другите и още по малко Дара Бездара(!)

Според мен България ще спечели много повече от 20 милиона евро ако се представи добре като домакин!

преди 24 минути, Муца Дебелогъзова написа:

За децата няма, нито детска болница, нито за майките, но важното е БезДарището да докара туристи в лайняното крайбрежие, за да намажат бизнесмени, туроператори, хотелиери. Те са много по-важни от някакви си деца и майки. Защото са хора близки до политиците и са мъже.

Това е част от привилегията да бъдеш дете или жена в България.

Тези 20 милиона не са много пари ,ако ги раздадат на децата ще получат по приблизително 10€ ,на майките горе долу пак същото. А тези мероприятия са културни ,за култура се отделят малко мари. За детска болница има пари и ще я построят.

преди 6 минути, Звяра! написа:

Хубавото не го унищожаваме. А сегашната петалска Евровизия не е хубаво нещо.

преди 9 минути, Звяра! написа:

Ние българите сме много завистлив и злобен народ!

Така е ,навремето една вечер ми гепиха крушките от стоповете на жигулито ,сигурно са му трябвали на някой пък железарията не работи lock

Евровизия е музикален формат известен в цял свят. В него участват много държави, ние вместо да се радваме, че ще сме домакини, хленчим!

Все едно да спечелим световното по футбол и да плюем по футболистите.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.