Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 8 минути, Miusuka написа:

Хайде сега да видим колко аршина има. На мен ми се смееха, че съм се писал инж. Явно д-р или проф. или к.т.н. може ама инж. не.

Аз съм си мислил дали да не напиша едно Доц. пред ника ,ма викам то във форума само доцент не сме имали що пък да бъда първи?

• Отговори 97k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 18 минути, Teemo v. X написа:

При мен тенденциозното докладване започна, когата отказах да платя членски внос. Имаше една кампания и си изложих доводите защо няма да платя - нито дума не ми отговориха, просто се започна.

Може и да е съвпадение но, Москва не вярва на сълзи.

Да, точно за това е. Другите са ти виновни, че обиждаш. И откъде знаеш кой докладвал, че се обръщаш по именно, че и искаш отговорност. Сякаш са прегрешили. направи ли са престъпление, че са докладвали, и че някой обижда.

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Аз съм си мислил дали да не напиша едно Доц. пред ника ,ма викам то във форума само доцент не сме имали що пък да бъда първи?

Слагай, няма да се плашиш. Това е признание и призвание... и много труд.

Лебел-а ме подсети да си сложа пак инж. от пред. Да се пукат душмане...

преди 17 минути, Joss Bomon написа:

Айде сега "откраднал"... Да не е влязъл с взлом или под натиск да им ги е взел? Човек като е глупав и доверчив си носи последствията.

Баш си ги е откраднал, като се е възползвал от длъжността , която заема, знаейки че християните го обичат и му имат доверие.

току-що, Miusuka написа:

Я покажи дипломата за соц индЖинер от Мосейково.

Горката баба Велка работи за центове в тоя форум като трол.

преди 1 минута, Miusuka написа:

Не ,не така си ми е добре без допълнителна отговорност ,защото с титлата идва и отговороността.

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Може и професор ?🤔

преди 2 минути, Муца Дебелогъзова написа:

Баш си ги е откраднал, като се е възползвал от длъжността , която заема, знаейки че християните го обичат и му имат доверие.

Свещениците бяха в НРБ агенти и доносници.

току-що, С-600 написа:

Я покажи дипломата за соц индЖинер от Мосейково.

В Мосейково са доктори ,не са инженери, тц тц, как е възможно да не знаеш това?

преди 1 минута, Муца Дебелогъзова написа:

Не се е възползвал. Църквата да не е банка или спестовна каса? Как ще отчете такава налична в църквата сума при проверка? Писал ги е дарение с документ и точка. Сега... обич и доверие са само на милиметър от слепота и глупост...

току-що, AAUUXX написа:

Не ,не така си ми е добре без допълнителна отговорност ,защото с титлата идва и отговороността.

Я сложи титлата от Мосейково да се посмеем пенсионере😂 Не че без нея не ти се смеем

преди 1 минута, AAUUXX написа:

В Мосейково са доктори ,не са инженери, тц тц, как е възможно да не знаеш това?

Пациентите-малограмотници за доктори ли се имате ?

току-що, С-600 написа:

Я сложи титлата от Мосейково да се посмеем пенсионере😂 Не че без нея не ти се смеем

Санитаря изглежда ти е донесъл първак ,весел изглеждаш ?

преди 2 минути, Joss Bomon написа:

Не се е възползвал. Църквата да не е банка или спестовна каса? Как ще отчете такава налична в църквата сума при проверка? Писал ги е дарение с документ и точка. Сега... обич и доверие са само на милиметър от слепота и глупост...

Могъл е да откаже ,но това е друг въпрос.

току-що, AAUUXX написа:

Санитаря изглежда ти е донесъл първак ,весел изглеждаш ?

Щом си изял послушно попарата с първак съм сигурен че така ти изглеждам

преди 11 минути, AAUUXX написа:

Давай, нека се внесе малко яснота кои са академиците тук. Иначе само Белгиеца се изживява като лектор - старае се много, но сам едва смогва да мята "образователни" линкове по всички потребители.

преди 13 минути, АСПЕКТ написа:

Обидата не беше фразата ( ба). Цялото твое изречения беше обида с обидни и вулгарни думи. Както в момента пак обиждаш. Да ти посоча ли обидните думи?

Да ти ги удебеля?

Какво ми удебеляваш и си перманентно неразбрал ?

Много добре знам какво съм написал и си стоя зад думите, за разлика от теб - през минута си преправяш постовете.

Та те децата в предучилищна знаят какво е риган и мента - ти не знаеш. На това майната ме. Ама ти го предаваш като доктрина. Вижте ме - да ви науча на нещо. Ти си нямаш хал хабер.

Е, как някой може да си помисли че си умен ? Всички го мислят, просто само аз ти го казвам. В тази тема. Защото и в други теми, са те правили на нищо - други потребители.

преди 2 минути, Teemo v. X написа:

Много добре знам какво съм написал и си стоя зад думите, за разлика от теб - през минута си преправяш постовете.

Та те децата в предучилищна знаят какво е риган и мента - ти не знаеш. На това майната ме. Ама ти го предаваш като доктрина. Вижте ме - да ви науча на нещо. Ти си нямаш хал хабер.

Е, как някой може да си помисли че си умен ? Всички го мислят, просто само аз ти го казвам. В тази тема. Защото и в други теми, са те правили на нищо - други потребители.

Гръцки риган и италиански риган има разлика. И аз стоя зад думите си.

Гръцкият риган ми мирише на чубрица. Италианският риган - не. Поне това, което дойде от Амазон.

Относно ментата, ми гръцката мента, която дойде имаше мирис на джоджен. На мароканска мента. Ако знаеш какво е мароканска мента? И тя мирише на джоджен.

преди 5 минути, Teemo v. X написа:

И аз какво да направя, че другите са ме правили на нищо?

преди 3 минути, Greta NX написа:

Давай, нека се внесе малко яснота кои са академиците тук. Иначе само Белгиеца се изживява като лектор - старае се много, но сам едва смогва да мята "образователни" линкове по всички потребители.

Белгиеца е тарикат ,още от края на соца е измислил как при него соца никога да не свършва и си хванал белгиика която му дава джобни и интернет ,засадил 20 сат. антени за да не плаща за телевизия ,смартфони не купува щот го е страх че може да се окаже по умен от него все пак имат ИИ ,живот си живее.

преди 3 минути, AAUUXX написа:

Белгиеца е тарикат ,още от края на соца е измислил как при него соца никога да не свършва и си хванал белгиика която му дава джобни и интернет ,засадил 20 сат. антени за да не плаща за телевизия ,смартфони не купува щот го е страх че може да се окаже по умен от него все пак имат ИИ ,живот си живее.

И Дачия за 9000 евро.

Да бе, не е виновен крадеца, виновни са доверчивите. Не е виновен убиеца, виновен е този, който му е бил пред очите в онзи момент, когато е бил бесен.

За всеки боклук се намират застъпници.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

И Дачия за 9000 евро.

Е за колата е според възможностите си и доходите.

преди 2 минути, Муца Дебелогъзова написа:

Да бе, не е виновен крадеца, виновни са доверчивите. Не е виновен убиеца, виновен е този, който му е бил прид очите в онзи момент, когато е бил бесен.

За всеки боклук се намират застъпници.

Че е виновен е виновен попа ,но защо те са решили да оставят парите си при него ,а не в банка?

преди 1 час, Муца Дебелогъзова написа:

Те тия "готини хора" обикновено са най-големите двуличници. Като оня свещеник македония дето е откраднал 23 000 лева от две жени.

Ей го, тоя са го давали и в "Ничия земя" преди 6-7 години, голям монолог дръпна тоя, на жена си и трите си деца не даде и дума да кажат.

Манекенчето.

zoran_2.jpg

Конкуренция на Боби Манекена.

То само манекени. 🤔

images?q=tbn:ANd9GcQcBy9zU7lqmfEXT4xHEsB

преди 7 минути, AAUUXX написа:

Най-важното е, че е щедър и с отворено сърце споделя цялото това знание с всички сънародници по света. 🙇‍♀️

преди 36 минути, Муца Дебелогъзова написа:

Муци, за какво става дума? Аз гледам доста репортажи от България, но тази история ми е убягнала.

преди 5 минути, Greta NX написа:

Най-важното е, че е щедър и с отворено сърце споделя цялото това знание с всички сънародници по света. 🙇‍♀️

Муци, за какво става дума? Аз гледам доста репортажи от България, но тази история ми е убягнала.

https://www.vesti.bg/bulgaria/9000-leva-i-sporen-remont-zloupotrebil-li-e-sveshtenik-s-doverieto-na-miriani-6267702

Първата жена разказва, че заради проблеми у дома решила да остави спестяванията си на сигурно място. „Исках просто да ги дам на съхранение. Той ги прибра в офиса. Не подписахме нищо – беше на доверие, защото е свещеник“, разказа тя.

Става дума за 9000 лева. Два месеца по-късно, по думите ѝ, Мамучевски ѝ се обадил и заявил, че парите са били дадени като дарение на църквата. „Аз имам нужда от тези пари. Пенсията ми е 290 лева“, каза жената.

Източник

https://www.vesti.bg/bulgaria/9000-leva-i-sporen-remont-zloupotrebil-li-e-sveshtenik-s-doverieto-na-miriani-6267702

преди 5 минути, Greta NX написа:

Сигурно това?

Вторият случай е свързан с ремонт на покрива на семейна къща. Жената разказа, че след разговор със свещеника той ѝ препоръчал строители. „Питах предварително дали са съвестни. Все пак става дума за 14 500 лева. Това е Божи човек и му имах доверие“, обясни тя.

Парите били изтеглени като заем, но ремонтът не бил завършен

Източник

Две продажби и ей ги колоните... Това ми е четвъртия дизайн за тази година.

Какви компютърни спецове сте, без пари ?

1.jpg

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.